Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
20mm a rail minden AS replikán.
14mm van még forgalomban, azok inkább légpuskákon dívnak.Az általad linkeltből a másodikat venném, az első nagyon orrnehéz. Hosszú távon gondolkodj li-po akkuban, hozzá való töltőben!
A Gearboxból manapság csak fémeket adnak AEG fronton. Az M, Mp5, G3 széria Ver2 GB-ot használ, ami nem megerősített GB esetén 400fps környékén már igen könnyen dobja le az orrát. Ha a téli hidegben akarod használni, akkor 330-350fps-en üzembiztosan megy.
-
Telda
addikt
A rail az 20mm-es mindegyiken.
Az hogy a Cyma ménőségi darabokat gyárt szerintem csak részben igaz, az AK variánsok jófélék. A villanyos Glock is, viszont az M4 szérai szerintem nem valami jó.
Ha M4-et szeretnél akkor minimum egy A&K vagy egy PJ (A&K átcsomagolva a taiwangun által), csak ugye az drágább. Fém gearbox között is van különbség. Az M4 v2 az AK v3. A v3 majdnem hogy elnyűhetetlen konstrukció.
A Dragon talán JG átcsomagolva a Gunfire által, de ebben nem vagyok biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest