Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
Télpapónak:
-egy über tactical ak de acéltestesből építve
-sig 556
-VFC scar-amit biztos h hozni fog:[link]
[ Szerkesztve ]
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
zalman90
őstag
evike.com ról tudja valaki mennyi a posta ?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
stefanitsr
senior tag
válasz zalman90 #20254 üzenetére
Nem lényeges, mert nem igazán akaródzanak eu-ba küldeni cuccost.
Ők nem jelentik ki kerek perec, csak négy hetente válaszolnak egy egy leveledre, igazi vérköcsög ostoba amcsik.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
ClayMore
aktív tag
Off:
Nagyon sok afganisztános doksi film van már amit láttam. dunát lehet velük rekeszteni, de msot találtam egy gyöngyszemet. eddig nekem ez tetszett a legjobban. több részes. BBCs és nagyon jó.
Our war a címe.
egyik rész:[link]gondoltam megosztom.
OFF vége.
[ Szerkesztve ]
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
BaKeSZ87
őstag
Meg van a TM M14 Socom. Patika állapot, látszik, hogy kb. 2-szer lett szétszedve, WD szervizelte legutóbb augusztusban. Még lőni nem lőttem vele, de gyanítom, hogy akku és egy BB-vel teli tár kell hozzá, és kezdődhet a játék.
-
petho0506
tag
Üdv!
Taiwangunról jóárasítva megérkezett src g36k-hoz tudnátok lipo aksit ajánlani a Hobbykingről, ami belemegy az előagyba. -
ClayMore
aktív tag
válasz petho0506 #20259 üzenetére
nem hobbykinges, de:
-7.4 20 C 1500mAh ZDP power-> simán
-7.4 20 C 1200mAh firefox crane -> simán
-7.4 25 C 3000mAh ZDP power -> nempisztoly: vannak benne jelenetek és részek amik fubar kategóriát simán megütik pl.: T1-es sérültet 3 szor (!) is elejtik a SB-ről! kedvenc mondatom: Ha miattad fog meghalni egész életemen át gyűlölni foglak - szanitéc az 1ik embernek aki cipelte a sérültet.
az benne a jó h nem profi dokusok anyagát nyomják le, hanem a katonák privát anyagait rakják össze. (van benne így is propaganda, de minimális.)[ Szerkesztve ]
-
Hurkaleves
őstag
válasz ClayMore #20260 üzenetére
azzal van bajom, hogy az egész háborúskodás a hatalomért az olajért és a kibaszott pénzért folyik...undorító. tényleg nincs jobb dolga az emberiségnek? azabaj, hogy a felső elit irányít és sokan nem látják át a dolgokat, hogy mi a szarért is viszik vásárra a bőrüket egyáltalán...szomorú és érthetetlen itt sok minden.. na off-off.
-
stefanitsr
senior tag
válasz Hurkaleves #20261 üzenetére
Sose feledjük el, ezt a világot a pénz forgatja. Az olajért folyik, az egy dolog, de ami üzlet van a technikában amit eladnak-fejlesztenek... És ez is csak egy kis része a dolognak.
A világvége amit a maja naptár alapján mondanak meg simán itt lebeg felettünk 50-60 éve, egyetlen ballisztikus rakétahordozó tengeralattjáró képes volna kontinenseket többszáz éves nyomorba lökni...
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
bocsika
aktív tag
Csak nézz végig a történelmen. Mi hajtja a gazdaságot? Az első az önfenntartás, hogy reprodukáljuk magunka. A második pedig hogy megvédjük vagy megszerezzük azokat a javakat ami ehhez szükséges. Ha nagy és fejlett államot akarsz akkor háborúskodni kell. Jelenleg az USA a legnagyobb katonai hatalom. Annyit költ katonai kiadásra mint az utána következő 4-5 állam a listában. Jól is élnek az USA-ban. Mert rengeteg munkát ad mire felépítik ezt. Ilyen példa például a Római Birodalom. Vagy Mátyás király uralkodásának ideje Magyarországon.
-
Hurkaleves
őstag
válasz bocsika #20263 üzenetére
igen, de lehetne másképp is birodalmat és munkahelyet építeni, fenntartani... nomind1.
attól függetlenül, hogy katonai jellegű játékot folytatok még nem támogatom az esztelen öldöklést...mindent lehetne másképp csinálni mindig van választás. és akkor a háború a "legegyszerűbb" módja ennek? nmá... -
ClayMore
aktív tag
Nem firtatom, hogy jó-e vagy sem a háborúzni. Ellenben a katonák életét, és azt hogy milyen hatások érik őket és hogy ezekre ők hogyan reagálnak mint emberek (lelkileg) az nagyon érdekes sztem.
-
Reibek
senior tag
válasz ClayMore #20265 üzenetére
Engem is ez szokott foglalkoztatni, ez jut elsőnek eszembe ha háború,katonaság kerül szóba, hogy pszihésen mily módon élik meg. Vegyük azt, hogy mi Airsoftozunk, igyekszünk reprodukálni valós helyzeteket. De vajon egy éles helyzetben mikor beszorulsz egy fal mögé és lőnek négyen miként viselkednénk mik járnának az agyunkban?! Nem tudom láttátok-e azt a videót ahol az Amerikai katonát 4X lővik meg egy hegyoldalban ahol semmi fedezék szinte, még a fegyvert is kilövik a kezéből. Nem tud mást tenni mint kiabál a társainak, hogy I'm hit... Na de vajon kiképzés nélkül mert ügye lelkileg is felkészítik őket mielőtt kimennének, kibírta-e volna lelkileg és feladta-e volna?! Ez a része szokott engem foglalkoztatni...
-
Reibek
senior tag
Igen a túlélési ösztön oké, de én arra gondoltam, hogy ha nem bírod a helyzetet kezelni mert szerintem egy teljes mértékben átlagba vett "civil" nem tudná akkor elájulna a hirtelen trauma közeli helyzetben. Azt ott abban a pillanatban elkell fogadni, hogy igen meglőttek akárhányszor és ki kell bírni. Ha nincs elég tartás hozzá akkor véleményem szerint besokkol valaki és összeesik nem a sérülésből adódóan.
[ Szerkesztve ]
-
ClayMore
aktív tag
válasz Reibek #20267 üzenetére
az a videó... tisztán lehet látni a találatokból körülötte, h baromira őt lövik a túloldalról és a drop+szelet is csodásan belőtték már, mert körülötte pattognak a köveken. Akkor miért nem áll meg vmi mögött, hogy váltania kelljen az ellennek célpontot?
-
ClayMore
aktív tag
válasz Reibek #20271 üzenetére
Pont ezért el sem kellett volna indulnia. Nekik a fedezék mögött bőven jó a legtöbb esetben, mert ha elhúzódik a dolog akkor erősítés, légi csapás úgy is az Ő oldalukra billenti el a mérleget.
+fedezéket csak másik fedezékért hagyok el...Ha nincs másik fedezék és mégis mozognom kell-> mehet a füst.
-
ClayMore
aktív tag
válasz Reibek #20273 üzenetére
erre nagyon jó oka kellett hogy legyen, mert aki magasabban van az könnyebben látja azt aki lent van. illetve aki lent van az óhatatlanul nagyobb felületet ad.
-
Hurkaleves
őstag
egy kis infó: megbontottam a nem használt netbookom bővített aksiját amiben 9db zöld színű 2000mah 18650-es cella lapult! mindegyik tökéletesen üzemel és máris befogtam tesztelni egyet!
a két tesztlámpa egy ultrafire C8-as XM-L T6-os leddel szerelt példánya volt az aksik pedig az előbb említett netbook aksi és egy ultrafire "4500mah" (piros) aksi volt. 3 és fél óra folyamatos full fényerő után a különbség elképesztő! képet készítettem, de most ne tudom posztolni majd este. a netbook aksi jelenleg low módban produkálja az ultrafire aksi full fényerejét! még nyúzom őket aztán meglátom mikor hal be az ultrafire és akkor mit produkál még a netbook cella. szal zsírkirály és 9x örülhetek ennek a jó hírnek!
ennyi. még jövök a képekkel.... -
BaKeSZ87
őstag
30.000-ért van fent fostair-en egy RK-1-es!
Az M14-hez kaptam egy 8.4V-os 4000mAh-s LRP akkut, eddig 3600 ment bele az IMAX B6-tal, jónak tűnik
-
szbalogh
addikt
válasz Hurkaleves #20275 üzenetére
Otthoni lámpába használatra a legjobbak a bontott laptop aksik, tuti minőség. Egy előre programozott idő után a pakkot ugye letiltja az elektronika, mert ugye nem egyenként figyeli a cellákat hanem kettesével tölti őket és valami okos elme hülyesége (vagy csak monopól haszonszerzési dilettancia (már itt is az összeesküvés-elmétetnél vagyunk)) miatt jóval a használható üzemidő előtt használhatatlanná válik a pakk. Még akkor is ha minden cella jó.
Apropo, már elérhető a 2800-as Sanyo akksi is.
Megmérted mekkora áramot vesz fel?off
Az a csávó elég szerencsétlen. Miért nem veszi elő a gémboját és várja meg az apacsokat? Ha lefekszik a legkisebb szikla is eltakarja. Én nem voltam katona de a videókból az egyértelmű, hogy ha lőnek hihetetlen gyorsasággal veti magát mindenki a földre és max kúszva keres fedezéket.Nick: HE_Storm
-
Hurkaleves
őstag
válasz szbalogh #20277 üzenetére
most ezzel a 9 darabbal el leszek...sőt eladásra is jut belőlük!
nem mértem áramot felszerelés hiányában...keresgéltem a neten a tipusszámra, de ezt nem találtam csak hasonlót ami ICR18650 2000 és ott max folyamatos áramra 1.5C-t ír ami ugye 3A. az nem rossz... tényleg fasza cellák. a netbook mega aksijába ezek hármassával voltak kötve! 3x3 pakk. -
yako
tag
Szevasztok!
Abból a videóból nem sok mindent tudunk meg.
Rengeteg oka lehetett arra, hogy mozogjon a katona: parancsot teljesített, lőszert akart vinni a géppuskásnak, sebesülthöz sietett, stb.
Vagy egyszerűen csak szét akartak szóródni. Ugye nem túl szerencsés több embernek egy fedezék mögött tartózkodni. Ki tudja, milyen eszközei vannak az ellenfélnek, amivel esetleg bánni is tud.
Sok igazság elhangzott: "fedezéket fedezékért". Rendben, de ha a bajtársad előtted fekszik repesszel a combjában, nem biztos, hogy mérlegeled, van e fedezék. "Mehet a füst": ez se rossz, csak éppen a füst téged is korlátoz. Esély van arra, hogy elvétsd az irányt a kiszemelt pontig, és fedezék nélkül maradsz. Meg ez hegyvidék, ahol állandóan van némi szél. Mi van, ha éppen ez erősebb, és nem arra fúj amerre kéne?
Fent jobb, mint lent. Erre ez esetben nem esküdnék. Hegyről lefelé ereszkedésben jól kivehetőek az alakok, míg a másik tábor lehet akár 3-4 épületben is szétszórva, ablakok mögött rádióval, mesterlövészekkel sötét háttérben...Az pedig, hogy valaki hogyan viselkedik, ha meglövik, vagy tűz alatt tartják, addig nem derül ki, míg meg nem történik.
Nyílván egy katonának jóval nagyobbak az esélyei ilyen esetben a túlélésre, de ez nagyban emberfüggő is, illetve fontos, hogy milyenek a körülmények.Szóval nem jelenthetjük ki ennyi alapján, hogy butaságot tett, mert nem tudjuk mi vitte rá, milyen volt a szituáció.
Szerintem legalábbis.By Demons Be Driven
-
jaffa 2843
Ármester
Sziasztok!
Milyen behajtható tusos AK47-et ajánlanátok?
Egy ilyenre gondoltam.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
sss
őstag
válasz jaffa 2843 #20281 üzenetére
Ez elég jóféle.
-
sss
őstag
válasz jaffa 2843 #20284 üzenetére
Most erre mit mondjak. Black friday-n valszeg kicsit olcsóbban is megkaptad volna. Esetleg gunfire-on is nézd meg, hogy van-e. Meg ugye létezik belőle nem full steel verzió is, az valamivel olcsóbb.
-
ClayMore
aktív tag
én értem, hogy rövid a videó. nem mondtam h butaságot csinált, csak azt h az alapján amit látunk nekem nem áll össze h miért vágtázik le.
ps.:ha szét akarok szóródni azt nem a társaimmal az ellenség felé nézve egy vonalban teszem hanem oldalirányba, széltébe, hogy minél több szögből tudjunk tüzet nyitni és az ellenség véletlenszerű alá-fölé tartása miatt senki ne kapjon be egyet amit másnak szántak.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
halisa
tag
válasz Hurkaleves #20293 üzenetére
úúúúúúúúúú kemény
-
csaszi72
senior tag
válasz Hurkaleves #20293 üzenetére
terminator salvation 1-2-őn voltam én is.
Kobzos szervezés Rulez! Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Hurkaleves
őstag
válasz csaszi72 #20295 üzenetére
kobzossal egriek vagyunk és a cimborám is egyben, én is bírom a játékait! ...igazából csak az ő játékaira megyek..
nem az a "mennyünk ki lődözni egy kicsit egymásra 10-től 4-ig oszt kész" fajták...halisa: dögös mi? van már rendes terminátor maszkunk is! bár még csak 1db. a hétvégi játékon teszteltük és hát igen vegyesek a vélemények... én konkrétan egy percig sem hordtam attól függetlenül, hogy jól néz ki.
-
bocsika
aktív tag
válasz Hurkaleves #20296 üzenetére
Meg ne fázzatok szombaton. Jó kis pálya az. Csak az a baj hogy általában szombaton rendez oda és akkor általában valami más dolga van az embernek. :S
-
ClayMore
aktív tag
sig 556 dmr-t látott/használt már vki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- DIGI internet
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5 Pro teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok