Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisÁdi
aktív tag
Üdv
Érdekelne ez az airsoft dolog, csak nem tudom hogy kezdjek hozzá. Teljesen kezdő vagyok.Mit ajánlotok elsősorban. Csak hobbi szinten szeretném űzni. Nem kell mindenből a legjobb. Fegyverből például mit ajánlotok? Karabély vagy távcsöves, stb. Én egy félautomatára vagy egy automatára gondoltam először.A tesvérem ugyan így van ezzel, de ő nagyon szeretne egy mesterlövészfegyvert.nagyon megtetszett neki, habár olvastam,hogy kezdőnek az a legnehezebb.
Ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném. -
kisÁdi
aktív tag
Értem köszönöm. Egyébként tudom hogy nehéz csipával na de ennyire hogy senkisr ajánlja? Miért?
-
kisÁdi
aktív tag
Már megtaláltam a választ.
-
kisÁdi
aktív tag
Köszönöm mindenkinek.
Egyébként most néztem egy Cyma CM.032 M14-et nagyon tetszik.Ez egy kezdő fegyver ugye? -
kisÁdi
aktív tag
válasz stefanitsr #19865 üzenetére
Értem. De az ára ugyan annyi mint az AK-nak amiket a fórumtársak írtak.Nem igazán szeretnék AK-t. Inkább valami régebbit.Mint M14.De persze ti sokkal jobban értetek ehhez.Szóval hallgatok rátok.
-
kisÁdi
aktív tag
válasz stefanitsr #19871 üzenetére
És az M14-et jól lehet használni nem sniper felhasználásra?
-
kisÁdi
aktív tag
És egy kezdőnek tudtok ajánlani egy pisztolyt?Másodfegyvernek. Erre szeretném költeni a legkevesebb pénzt.Tudjátok csak a végszükség esetére.Láttam 30 Ezer környékén is de annyit nem szánnék másodfegyverre, még így nagyon az Airsoftozás megismerkedésénél.Vagy az is lehet akár, hogy egy pisztollyal kéne először megismerkednem?
-
kisÁdi
aktív tag
válasz macilaci78 #19875 üzenetére
Köszönöm. Nézegetem őket a neten de sehol sem találok megfelelő pisztolyt.Főleg nem Glock-ot. Több Gázüzemű van mint AEP. Nem találtam megfelelő üzletet pisztolyhoz.Egyébként Airsoft cuccokat érdemes használtan venni?
-
kisÁdi
aktív tag
Ezeknél a Glockoknál melyik a jó? Hanyadik Generációs?
-
kisÁdi
aktív tag
Több mint 20ezer forint egy új Glock. Nehéz egy jó példányt találni
-
kisÁdi
aktív tag
Tudtok jó helyeket ahol a kezdő airsoftosok is tudnak érvényesülni akár vagy megismerkedni a játékkal? Én Pilisvörösváron lakom Pest közelében.
-
kisÁdi
aktív tag
[link] ?
Elsődleges AEG-nek pedig egy JG G36C-re vagy G36C V-R-re gondoltam, vagy valami CYMA AK.[ Szerkesztve ]
-
kisÁdi
aktív tag
A bejelentett támadó weboldal a 44-es bázis weboldala, és egy Glock 18 van rajta.
-
kisÁdi
aktív tag
Tudom buta kérdés, de sok airsoft fegyver neve előtt látom, hogy ACM. Pl: ACM CYMA Glock 18.
Ez mit takar?(ACM) -
kisÁdi
aktív tag
Első fegyvernek néztem amit mondtatok, CYMA AK-k cm.028-tól, de nem nagyon tetszenek az AK-k. Valami más nincs? G36-okat néztem. Mondjuk holnap lehet hogy elmegyek airsoftone-ba. Ott jobban meg tudom nézni mi tetszik.
-
kisÁdi
aktív tag
válasz h1ght3chzor #20020 üzenetére
Szerintem az nagyon kicsi nekem.
Amúgy egyelőre csak nézelődni fogok.
-
kisÁdi
aktív tag
válasz h1ght3chzor #20023 üzenetére
M14-et is néztem, de így legelső fegyvernek valami olcsót szeretnék. Kb 35eft. De vagy Ak-t vagy G36-ot találok ilyen árban.
-
kisÁdi
aktív tag
Most voltam airsoftone-ban. Eszméletlenül segítőkész volt az eladó, nagyon értette a dolgát. Minden fegyvert meg tudtam nézni, kézbe tudtam venni. Mp5-öt is. Azt mondta, hogy ő is azt használja és nagyon jó fegyver. De rám nézett, és azt mondta nekem nem nagyon lenne jó, mert akkora lenne nekem mint egy pisztoly. Kezembe is vettem, hát igaza volt. Nagyon kicsi fegyver nekem.
Viszont a kezembe adott egy JG G36 fegyert, lehet hogy G36K volt(valami ilyesmi). Hát az a fegyver isteni. Pont jó méret +állítható tus. Elég nagy súlya van, de nekem így tetszik. Meg van a kiszemelt, nagyont tetszett. -
kisÁdi
aktív tag
Pontosabban egy ilyet tartottam a kezmben. http://www.taiwangun.com/sub-machine-guns/sr5-a4-src-gen-ii_1.html
-
kisÁdi
aktív tag
Bocsánat, egy ilyen: http://airsoftone.hu/g36k-ras-airsoft.html
-
kisÁdi
aktív tag
Ez: http://airsoftdepo.hu/jing-gong-g36-k-ras-g608-2.html
Vagy ez: http://airsoftone.hu/g36-airsoft.html
A második jóval nagyobb és én nagy ember vagyok. Az első viszont RAS. -
kisÁdi
aktív tag
válasz Hurkaleves #20047 üzenetére
Ez igaz. Ez a G36K nagyon tetszik, csak ebből is annyi fajtát találtam különböző adatokkal... . Na mindegy még nézelődöm.
-
kisÁdi
aktív tag
G36C-ből az M4 kompatibilis állítható válltámasszal jobban megéri nem?
-
kisÁdi
aktív tag
Sziasztok!
Eladó STTI M9 Beretta NBB [link]
Milyen fegyver egy kezdőnek? -
kisÁdi
aktív tag
Egy kezdőnek milyen választás egy CA M15A4? Kb 25 000 kemény ft-ért?
-
kisÁdi
aktív tag
válasz stefanitsr #20745 üzenetére
Csak azért nézegetek ilyeneket mert nem tetszenek az AK-k. Azt hittem ez jó.
-
kisÁdi
aktív tag
Egyébként egy shotgun jó választás lenne egy kezdőnek? Először még úgy is CQB-re járnék. Vagy elég akár egy pisztoly is?
-
kisÁdi
aktív tag
Nézegettem régebben MP5-öket csak kicsinek találtam magamnak. De találtam egy ilyet [link]. Ennyiért lehet hogy megérné. Mondjuk nincs aksi meg tartozék de így is olcsó.Igaz nem tudom megállapítani milyen lehet.
-
kisÁdi
aktív tag
válasz hundai #28567 üzenetére
Mindkettőt szokták szeretni, a KJW talán jobban elterjedt, elég jó minőséget képviselnek már. Emellett rengeteg alkatrész van hozzá, könnyű beszerezni.
Tárral kapcsolatban pedig elméletben működnek kompatibilisek, bár előfordulhat sziszegés. Szerintem egy KJW pisztoly sokáig szolgalna téged, mondom ezt ugy, hogy 4 pisztolyom közül csak 1 KJW Glock volt, többi WE[ Szerkesztve ]
-
kisÁdi
aktív tag
válasz DNReNTi #28574 üzenetére
Igen én is azt vinném, nagyon jó márka, ár-érték arányban meg főleg. Nekem magával a berettaval van gondom 😀. Egyébként Glockbol volt WE-m és KJW-m is mindkettőt imádta. WE-ből volt Hi-Capam is, az volt az egyik kedvencem, de az már agyon volt használva és a belseje darabokra esett
-
kisÁdi
aktív tag
válasz ->Napisten<- #28588 üzenetére
Szia!
APS pisztolyokat általában el szokták kerülni, ennyiért inkább más márkák felé érdemes menni. KJW pl ezerszer megbízhatóbb.
-
kisÁdi
aktív tag
Szia!
Nem kell tőlük óvakodni, kezdő fegyvernek teljesen normálisak, annyi, hogy az anyaghasználat miatt van ilyen árszinten, de ha nem esel rá teljes testsúllyal semmi baja nem lesz. Egy vásárlás utáni atnezes, lipositas, hezagolas viszont egyértelműen kell neki. Ezt pár ezer forintért megcsinálják neked.
-
kisÁdi
aktív tag
válasz macilaci78 #28592 üzenetére
Nem. A pár ezer forintot csak az átnézésre hézagolásra értettem Amit te mondasz már inkább 15-20 ezer
[ Szerkesztve ]
-
kisÁdi
aktív tag
-
kisÁdi
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok bármiféle információt, jogszabályokat, előírásokat, stb. arra, hogyan lehet airsoft pályát kiépíteni, létrehozni? Vagy elég, ha bejelentem a helyi önkormányzatnál, rendőrségen? Sehol nem találok kellő információt.
-
kisÁdi
aktív tag
válasz macilaci78 #28622 üzenetére
Király, akkor szerencsére nem kell annyira cifrazni. A projekt első része úgyis csak gyakorlás célú lenne, saját felhasználásra, nem jatekszervezésre. Akkor így valószínűleg önkényesen is elkezdhetnék jatszani a pálya biztosítása után, de mindenképp jó ha jelzem ezt a hatóságon is.
-
kisÁdi
aktív tag
válasz #56573440 #28624 üzenetére
Azért én még egy kicsit marasztalnálak. A paintballos maszk mennyire hátráltat célzás közben? Rengeteg szemüveget próbáltam már, a sima egyszerű rácsos maszkkal kombinálni, de mindig úgy párásodtam, mint az állat. Volt már szappanos és borotvahabos próbálozásom is de semmi. Annyira elkeseredtem, hogy lassan veszek egy sima rácsos szemüveget, az volt a legjobb, az nem párásodik, viszont sötétít, főleg CQB-n és félek a BB repesztől. Néha a sima rácsos maszk is hátráltat célzásnál, kényelmetlen és nem tudok ráhajolni a replikára.
[ Szerkesztve ]
-
kisÁdi
aktív tag
válasz werszomjas #28626 üzenetére
Deadcat Séllei Ervin, de mindig tele szokott lenni. Ő a legmegbízhatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- gerner1
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest