Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi72
senior tag
CM.028-B-nek létezik hogy gyárilag fém a test?
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
stefanitsr
senior tag
-
csaszi72
senior tag
válasz stefanitsr #20054 üzenetére
Hasonlóan gondoltam én is. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
szbalogh
addikt
Azt hisezm az én AK-mnak teste van
Nick: HE_Storm
-
kisÁdi
aktív tag
G36C-ből az M4 kompatibilis állítható válltámasszal jobban megéri nem?
-
ClayMore
aktív tag
válasz kisÁdi #20058 üzenetére
kinek mi.
külsőre nem néz ki olyan rosszul vele, de a gyári támasz robusztusabb.én spec eredeti gyári válltámasszal használnám ha tehetném. a replikáé ugyanis kicsivel rövidebb mint az igazi: 61 dollár az igazi
persze itt van az új gyári IDZ stock ami a hagyományosat tette kicsit ergonomikusabbá, ezt egyenlőre kevesen ismerik: [link]
és redwolfnál már van készleten az új raillel csomagban: [link]
[ Szerkesztve ]
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
csoola
tag
válasz kisÁdi #20058 üzenetére
Ha neked tetszik, megéri, én sosem csúfítanám el a puskám M4 válltámasszal. Táradaptert is max. akkor vennék, ha lenne egy M szériás fegyverem amihez sok táram van, meg mellényem amiben elférnek, akkor annak hasznát venném.
Amint tudok, válaszolok az üzeneteimre, kérlek, hogy Te is válaszolj, ha én keresnélek meg!
-
ClayMore
aktív tag
válasz stefanitsr #20061 üzenetére
Lehet, hogy ami felé halad a G36 család az nem olyan esztétikus és letisztult mint korábban, DE a jelenlegi verzióknak nagyon sok hiányossága van!
Na ez pl megold párat belőlük.
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
stefanitsr
senior tag
válasz csoola #20062 üzenetére
Bőven van más ok is a táradapterre.
A stanag és egyéb m4 tárak gyakorlatilag végtelen mennyiségben és változatban kaphatóak, ha épp kell a sarki airsoft bótban is kapni.
A méretük jelentősen kisebb mint a polimer g36 táraké, rengeteg tárzseb hozzáférhető hozzájuk, a piacon a legtöbb variációs lehetőséget adva pl mellényre, bandoleere, stb.
Maga a tár kevésbé sérülékeny már csak a méretének köszönhetően is, de pl nincs rajta az összekapcsolásra lehetőséget adó pöcök, ami jellemzően sajna főleg arra jó, hogy letörjön, vagy hogy akadályozza a mellényből/zsebből/etc való előcincálást. M4 tárak esetében választhatsz féjmköpenyest, már akinek erre van ingerenciája.
Sajna az eddig látott G36 tárak javarészt sérülékenyebbek voltak mint a szintén polimer pmagok-emagok.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
stefanitsr
senior tag
válasz ClayMore #20063 üzenetére
Nah, hogy hol tart és hová halad az sajna engem nem érdekelt és nem is fog érdekelni, mert az L85 után ez a puska ami nekem biztosan nem lesz, az mp5 mellett.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
ClayMore
aktív tag
válasz stefanitsr #20064 üzenetére
a tárakasztónak fogó/olló + csiszolás+ festés
dupla tárzsebeket a mellényre oszt ennyi.sérülékenység->true.
-
stefanitsr
senior tag
válasz ClayMore #20066 üzenetére
Vagy veszel egy tárfészek átalakítót háromezeré', vagy M4 szereltségű puskát és ahhoz egy normál g36 válltámaszt háromezeré' (vagy négy, de ilyesmi komoly összeg), és a G36 tár parákat nem is fogod megismerni.
-
csoola
tag
válasz stefanitsr #20064 üzenetére
Ha valakinek az igazi puska nagyon tetszik és autentikusat szeretne, akkor lehet találni G36-hoz is tárzsebet, persze jóval kevesebbet. Teljesen igaz és nyilvánvaló amit leírtál, egész egyszerűen nem tetszik, ha a G36-ban nekem M szériás tár van, az úgy jó és szép ahogy van. Nekem ez a fegyver tetszik a legjobban ebben a kategóriában, szerintem az AK-knál messze jobban néz ki, de az M4/M16-nál is szebb.
Amint tudok, válaszolok az üzeneteimre, kérlek, hogy Te is válaszolj, ha én keresnélek meg!
-
Reibek
senior tag
Szerintetek mi az az ár ami elkérhető ezért a fegyverért?
Cyma G36C, 3 cellás lipo aksival, frissen szervízelve, stabil 370 FPS + 2 hicap tár + 40-es DOT + taktika markolat + lipo töltő (turnigy) + egyedi álca airbrusholva van a fegyver és természetesen kártya is van hozzá -
Reibek
senior tag
válasz macilaci78 #20070 üzenetére
Eladni...
Ezért is kérdeztem úgy h ami elkérhető érte...
Pénzt nem de nekem fontos ha ugyan azon az áron van kártyás és nem kártyás fegyver akkor azt választom amihez kapok kártyát is. -
Hurkaleves
őstag
kb. másfél hónap után végre megérkezett az XM-L T6-os leddel szerelt fix foncsoros lámpám.
első észrevétel az volt, hogy az ultrafire aksikkal nem sokkal nyújt többet mint a Q5-ös leddel szerelt lámpáim... gondolom egy "normális" aksival (mondjuk panasonic ami 3A tud leadni) már másabb lenne a helyzet! jól gondolom? thx.[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz Reibek #20071 üzenetére
Én mindig a kártya nélkülit választom, az nincs összekaristolva, festegetve mindenféle vacak logókkal, sorszámokkal, dátumokkal... Ha láttad volna hogy belekaristoltak a kar98k-ba ezek a bjúzik, minden idegszáladdal úgy terveznél, hogy ne tudják replikára rátenni a kezüket...
Pláne hogy magánemberként messze nem vagy köteles ilyen puskát vásárolni, ugyanis az eu-ban szabadon vásárolhatod enélkül. Az igazán buta emberek megveszik kártya nélkül, aztán elviszik pestre "bevizsgáltatni", összerondíttatni.
-
Reibek
senior tag
válasz stefanitsr #20073 üzenetére
külön kártyája van és a fegyveren magán nincs szám meg ilyenek...
-
stefanitsr
senior tag
válasz Reibek #20074 üzenetére
Akkor nem a puskához tartozik a kártya. A replikán lennie kell egy gravírozott vagy festett azonosítónak (sorozatszám, egyeznie kell a kártyán és a mérési jegyzőkönyvön szereplővel ofkorz), mkh logónak és egy évszámnak. Hozzáteszem a sokon csak a gravír van, nem jár hozzájuk kártya, de gravírnak, festésnek lennie kell. Ildomos még lennie egy mérési jegyzőkönyvnek is. Amúgy van egy puskám ami mkh gravíros, egy DE rövid shotgun.
[ Szerkesztve ]
-
Reibek
senior tag
válasz stefanitsr #20075 üzenetére
lehet az álca festéssel eltüntettük azt is
-
stefanitsr
senior tag
-
Reibek
senior tag
válasz stefanitsr #20077 üzenetére
akkor kártya sztorno...
Na de engem az érdekel, hogy mennyiért lehetne eladni -
szbalogh
addikt
válasz Hurkaleves #20072 üzenetére
Akku, driver és vezetékelés. Mindegyiknek jónak kell lennie ha igazán meg akarod hajtani azt a ledet. Ez után jönnek az apróságok, mint nem összegányolt menetek, jó kapcsoló és megfelelő hővezetés.
Ha csak az akksi lenne a gond akkor arányosan erősebbnek kellene lennie az XM-L leddel, de mivel nem így van szerintem a driver a ludas. Persze egy jó akksi segít, de nem annyit.
Mérd le az akksit konyhai mérlegen. Ha 50g alatt van akkor szarfosinka.
Ha van multimétered megmérheted a felvett áramot is, ami mindent elárul.Reibek:
30-35[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
h1ght3chzor
őstag
Kár amúgy tényleg a kártyán vitázni... Ha van, az csak jobb, de biztos, hogy nem rosszabb.
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
-
Reibek
senior tag
válasz macilaci78 #20082 üzenetére
35 alatt nem adnám oda
15 volt a szervizelése -
macilaci78
nagyúr
-
szbalogh
addikt
válasz Hurkaleves #20081 üzenetére
Alapból jellemzően nem minőségi driverrel szerelik őket. Van példa 3-4 A-es gyári driverre is de a többség 1,5-körül megy max fokozaton ami azért messze elmarad az elvárttól.
Ebből a típusból alapvetően kétféle dzsunkás verzióról tudok (nem számítva Kaidomain-en árult réztuningost). Az egyik nagyon fajin (programozható driver, ami szabvány 17mm-es foglalatban van rézbetéttel) a másikra elég satnya kidolgozás, 20mm-es fekete színű, memória nélküli driver jellemző, ami ráadásul csak úgy bele van sajtolva az alu foglalatba fittyet hányva a megfelelő érintkezésre. Természetesen a pill (ezen van a led és a driver) nem kompatibilis a kettőben.
Azért kell a meneteket letisztítani, mert azon át megy az áram. A linkelt oldalon a képen le van festve a menet Nézd meg, hogy a vége felfekszik-e a pill-re.Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
-
zalman90
őstag
válasz h1ght3chzor #20093 üzenetére
zalaegerszeg
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
szbalogh
addikt
-
Zotya984
senior tag
SHS M100-as rugó NEM csapágyazott rugóvezető és NEM csapágyazott dugattyúfejjel kb milyen FPS-t fog hozni és kb menyire fog visszagyengülni? (Optimális tömítés mellett persze)
"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest