Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1100) Roachy válasza sellerbuyer (#1098) üzenetére


Roachy
senior tag

Ok, de nem arról van szó, hogy megosztod a nagyvilággal a videót. Senki nem látja, nem is tud róla. Miért lenne ebből jogi probléma. Sőt azt is biztosan meglehet oldani valahogy, hogy csak a render engine működik a felhőben. Magyarán neked fizikailag külön föl sem kell töltened semmit. A szoftver megoldja a háttérben, föltölti azt amit számol, majd vissza is küldi a már leszámoltat. És nem tart meg semmit a szerveren, nincs nyoma. Hol itt a jogi probléma?

A feltöltési sebesség papíron 20mbit/s, ami meg 2,5mb/s. Egy 2,5gigás fájl ~17perc alatt fönt van. Ez azért már elég lehet. A kábel alapú és hálózat alapú (digi) internet, azért elég stabilnak mondható. És a névleges értékekhez is elég közel áll a sebessége. És ha jön majd egy csomag ahol a feltöltés már papíron 40mbit/s lesz, az a 20-at már biztosan tartani tudja állandóan.
A telefonos és mobil internetek esetében már más a helyzet. A dsl meg amúgy is már a múlt, alapból sem képes értelmes sebességre, a mobilnet meg térerő függő, az nagyon lutri.

És még annyit a témához, ha megnézed a render farm cégeket, az egyiknél már ott figyel az after effects logója. Gyakorlatilag már él is a lehetőség. Azt persze nem tudom mennyire használható.
Most már csak kíváncsiságból is utána fogok járni, pontosan hogyan is működik ez a cloud render.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.