Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10556) MT90


MT90
csendes tag

Üdv!

Ismerősömnek van egy elég régi Touro HGST hordozható winchestere. A múlt hétig működött rendesen, ahogy csatlakoztatta az otthoni laptopjához, de a hétvégén, amikor használni akarta, kiírta, hogy D:\ nem érhető el, hozzáférés megtagadva.

Munkahelyi PC-n megnézte, ott is ugyanez a gond. Megpróbálta a tévéjükön, de ott látszódik minden, ami kell (kép, film). Mi lehet a gond? Meg lehet valahogy nyitni? Mert vannak fontosak is vannak rajta.

Köszönöm!

(#10557) liksoft válasza MT90 (#10556) üzenetére


liksoft
Topikgazda

Szervusz!

Amennyiben a TV jól látja, feltételezhető, hogy valahol olyan adminisztrációs sérülése van, melyet a TV nem figyel, de a Win igen. Ilyen esetben ha fontos adat van az eszközön, TILOS írni rá, tehát lemezellenőrzést sem szabad indítani (chkdsk)!! Olyan programot kell használni, ami ki tudja másolni másik eszközre a fontos adatokat. Ez lehet akár adatmentéses program is, de van olyan particionáló is mely jó esetben segíthet. Esetleg: [link]

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#10558) MT90 válasza liksoft (#10557) üzenetére


MT90
csendes tag

Köszi, nemsokára megpróbálom!

(#10559) King Unique válasza MT90 (#10556) üzenetére


King Unique
titán

A "hozzáférés megtagadva" hibaüzenet mezei jogosultsági, hozzáférési engedélyek probléma utal, ha NTFS-re van formázva a külső merevlemez és a tévén futó buta OS belepiszkált, amit Windowson a hozzáférési engedélyek megfelelő beállítása, saját tulajdonba vétel stb. megold.
Ha RAW lett a partíció, akkor viszont más a hibaüzenet és a lehetséges megoldások is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.