Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bonat
senior tag
nekem olyan kérdésem lenne...hogy Athlon64 X2 TK55 procit megéri lecserélni TL60-sra???
nem igazán értem a TK-TL különbséget....
ACER TM5520G-6A1G08-ről van szó
-
Sziasztok!
Vistában hol tudom megnézni, hogy hány fokos a proci?
Köszi!Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
erasto
csendes tag
nem fogadja el az alt+f10-et...
csak sípol, es semmi reakcio...
magyon nem ertek a bioshoz, mi ez a recovery???
-
AMD Power
titán
Bár mondjuk én a régi gépemhez (Acer Aspire 1360LMI) Acer Platinum garanciát vettem.
-
AMD Power
titán
Az nem tetszik az Acer notikban ,hogy alig van AMD-ATi gépe.

Ez jó lenne de ez még a régi házas.
-
AMD Power
titán
2005 áprilisában vettem egy Acer Aspire 1360LMI. Rá egy év múlva eladtam. Azóta a spanom használja napi átlagban 20 órában. Van mikor 10-12 napig ki se kapcsolja (állatja) és még mindig nincsen semmi baja.
-
erasto
csendes tag
nincs dvd-m
rejtett particiorol rakta fel...
mit csinaljak???
ilet ir most haver, lehet vmi elszállt benne???

-
erasto
csendes tag
hello!
HELP!!!
Ma reggel elkezdtem feltelepíteni a Vistat az Aspire 5520G-mre. Minden zökkenőmentesen ment.
Telepites utan minden klasszul működött, de mikor az msn-t akartam felrakni, kiirta a lapi, h nem csinálta meg. Ezután próbáltam netről, de ekkor nem reagált semmire, es kinyomtam a hosszú powerrel... Ezután már sztem be se akar bootolni, mert ezt irja ki:Invalid system disk
Replace the disc, and then press any keyMIT JELENT??? SGEÍTSETEK LÉGYSZÍÍÍ!!!
-
hanee
senior tag
Sziasztok!
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!

hanee
-
djszido
tag
Értem! Szóval telefonon aktiváljam...
Többet nem is fogok lemez nélkül oprendszert venni. -
RI/OS
addikt
válasz
djszido
üzenetére
jó a hátoldalon lévö serial akármilyen dvdhez! Csak mikor felraktad a vistát, telefonon be kell aktiwálni.. Én tegnap csináltam ugyanezt! Na most nekem a 250es winyóm 2x100ra wolt particionálwa, a többi recovery szar. Kicsit idegelt úgyhogy leirtottam mindent és egy szüz vistát raktam fel a hátoldalon lévö kóddal

-
Nunder
őstag
válasz
djszido
üzenetére
A Vindóz Vista csak olyan megjatópartíciókat fogad el amelyek dekára pontosan ugyanannyi adat tárolására alkalmasak emberi nyelven klónpartíciókat! ezzel nem tudsz mit kezdeni tehát nem lehet különböző méretű partíciókat letrehozni! idegesítő de ez van bele kell törődni! ja meg még lop is tőled nemtom talán 10 gigát a telepítőnek! tehát nekem a 160 Gb os vinyóm így két durván 70esre van osztva gyárilag!
U.i: Nekem is a boltban mondta a fickó!
-
Lejszi
senior tag
kybic kolega pár sorral fentebb ezt tette közzé:
"ACER Slovakia s.r.o. Magyarországi Kereskedelmi Képviselete
1023 Budapest
Árpád fejedelem útja 26–28.
Fax: +36 1 336 3309
infohu@acer-euro.com
marketing_hu@acer-euro.com"Itt próbáld meg és javaslom a telefont vagy a személyes intézkedést, mert emailekre akkor válaszolnak általában amikor a kedvük tartja sajnos

-
djszido
tag
Az utolsó látogatásom óta kicsit fellendült a topik, szóval megkérdezem még 1x az akkori kérdéseimet.
AS5520G van. Megvettem, nem tetszett a vinyó partícionálása. Nekiálltam a melónak. Az acer eRecoveryvel kiírtam minden lehetséges opcióval mindent (ráadásul mindent 2x). Aztán átpartícionáltam a meghajtókat, majd amikor próbáltam feltelepíteni a vistát, a partícióválasztásnál mindíg hibaüzenetet kaptam ("Type mismatch"). És kilépett a telepítőből.
Írtam az acer-nek is levelet még akkor szeptemberben, de választ azóta sem kaptam.
A kérdésem hogy hogy tudom feltelepíteni azt a nyomorék vistát? Mert a gép alján lévő kód nem jó a nem OEM dvd-hez (amit kölcsön kaptam), így nem tudom sehogy aktiválni. -
AMD Power
titán
válasz
Anthony001
üzenetére
Nem fűt nagyon a HD2400XT?
-
dni
őstag
Sziasztok!
Egy Travelmate 2201lc notiba szeretnénk a jelenlegi 256Mb bődületes mennyiségű ramot megduplázni, eseteleg megnégyszerezni. Van e lehetőség erre ebben a notiban, illetve milyen típusú modulokat kellene beszereznem (esetlegesen hol érdemes próbálkozni)?
Előre is köszi!
-
twollah
nagyúr
Valakinek valami ötlete, hogy miért nem megy a fejhallgató kimenetem?
Gondoltam hallgatok egy kis zenét úgy, hogy ne zavarjak másokat és derült égből villámcsapásként ért a meglepetés, hogy nem működik a fejhallgató kimenet.
Anno működött erre emlékszem, most meg nem.
Végig túrtam az összes létező hangbeállítást, visszaraktam az eredeti (előtelepített Vistahoz kapott drivert) semmi változás.Ötletek?
-
B.DanY
csendes tag
Véletlenül a bnöm épp a decemberi pc worldöt olvasta amikor a segélyvonalban vki pont ezt irtabe hibának!
Szoval a megoldás regedit a keresöbe majd hkey_local_machine system currentcontrolset control class {4d36e965-e325-11ce-bfc1-08002be10318} és töröljuk ki az alábbi bejegyzések bármelyikét ha az szerepelne a kulcs alatt
-lowerfilters
-lowerfilters.bak
upperfilters
upperfilters.bakújraindítás és minden ok! Azt irja hogy XP alatt is elö szokot fordulni.
-
icon
senior tag
sziasztok, honnét lehet tudni, hogy egy notebook d2d rendszerrel szállított? Hogyan lehet ezt generálni egy szűz vinyóra? (Aspire 3055nwxmi)
-
Meekrob
tag
Foggalmam se volt róla hogy kenne rá ien cuccot
, ezért mondtam, nem azért h kötözködjem
. Asztalikat boncolgattam rendesen, azokon nem tűnt fel, mondjuk hűtést nem naon szedtem szét( gondolom alatta és a kártya között van a paszta), se aktvat se passzívat, habár egyik kártyámnak (7600gt) aktívból passzív hűtése lett azáltal, hogy szétesett a venti
.Sazl hogy tudom megnézni ezt a gél cuccot?, vagy inkább szervízre kéne bízni? Vagy ők elküldenek a fenébe? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Meekrob
tag
Simán lehet, csak nekem fogalmam sincs mi a jó mérték, illetve minek bezsírozni?
ez nem ajtó
, amúggy gondolom a hőelvezetés miatt van rajta vmi gél, igaz?.Nemtom h ezen van-e egyáltalán, szép rézborda fut rajta át, és egy ventillátor hűti rendesen, de a call of duty megint ment szépen fél órát, pedig ienkor már rég le fagynak a dolgok simán rajta. Nfs kb 1 menetet bírt, de a játék eleje fele simán ment rákat az is, úgy a közepe fele kezdett el lefagyogatni 1-1 menet után. Szal nemhiszem h hűtés, de ha az azt hogy tudom ellenőrizni, szal vmi progi ami kiírja a hőfokot, esetleg le is menti asztalra, hogy ha lefagyna, akkor is meglegyen? Amúgy azért is gondolom hogy nem a hűtés, mert ha hidegen indítottam akkor is lefagyott a játéktól. -
Anthony001
senior tag
Na megvettem a memóriát, majd beleteszem, aztán írom a beszámolót mennyit javult

-
Helló!
Hol tudom megnézni, hogy hány fokos a proci?
Köszi! -
Meekrob
tag
Hali, megnéztem ,nem látszik semmi gond a kártya csatlakozásánál. Fura, de mostmár CoD 4 is elkezdett lefagyogatni... Plusz counter strike is, ami azelőtt soha, sőt el se indul, pedig eddig semmi baja nem volt, kb 2 hónapig, legalább hetente toltam, simán. Nincs ötleted? hogy mossak le minden drivert, és szted mi tegyek fel? Ami van ecer honlapján tm 5520 alatt, azok közül szted meiket x2400-at vagy a sima ati-st? ( nem vok naon otthon atis kártyáknál, eddig mindig nvidiám volt, plusz notiból is ez az elsőm)
Köszi -
sthewe
csendes tag
hali
jövőhéten meg lesz egy ACER AS5520G-502G25Mi gépem és minden célom h Xp legyen rajta ,mert 1 hétig kellett vele barátkoznom és naygon meg utáltam a vistat
Milyen problémáim lesznek a telepitéssel és a driverekkel előre láthatólag ?....van vm tipp honnan szedjem hozzá a drivereket lim-lomokat ?
köszi!!4 -
Nunder
őstag
nem lehet hogy nem magával a géppel van baj hanem valamelyik érintkezővel? általában akkor szokta ezt csinálni mikor valami érintkezési probléma van! sztem a hangfal jackjével lesz gond vagy lehet hogy mégis a noti bemenetével de nem hiszem hogy nagyobb belső problémát jelentene a szörcsögés!
-
B.DanY
csendes tag
Szerbusz az eszközkezelő látja de ezt irja ki az esztközállapotnál :
"A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)
A 'Megoldások keresése' lehetőségre kattintva információkat küldhet az eszközről a Microsoft számára, és ellenőrizheti, van-e megoldás a problémára."
és mikor frissiteni akkarjuk a netről azt irja hogy naprakész!
Alaplapot meg hogy irja ki az eszkozkezelő mert, most lehet hogy nagyon hulyét mondok de ugy h alaplap én nem láttam!Segítségedet elore is koszonom
ui.
e azt még mindig nem értem hogy 3 honapig használtuk a gépet és müködött 
-
Nunder
őstag
válasz
Meekrob
üzenetére
a HD 2400XT kártya fórumán a srácnak a kártya érintkezője volt koszos (oxidálódott) és azért fagyott le neki az NFS! olvass utána a kari topikjában! nézd meg hogy nincs e baja, frissítsd a drivert és hátha jó lesz!
amúgy meg lehet hogy a játékkal lesz valami! eredetik a játékok?nekem majdnem ugyanaz a notim és semmi baja nem volt a Pro Streetnek! szal nem a játékkal van baj ha amúgy a játék maga jó!
-
Meekrob
tag
Hello, tud nekem vki segíteni hogy Acer Travelmate 5520G-6A1G08 laptoppal miért van mindig kék halál nfs pro street mafia empires at war alatt, kb 2 perc után, míg pl CoD 4 simán megy órákig?
Legújabb driver van fenn acer honlapról pedig...
Köszi -
AMD Power
titán
Nagyon babák lettek ezek az új Acer notik. Remélem hamarosan AMD-ATi-s példány is lesz belőle.
-
BGL
csendes tag
Sziasztok Aceresek 5720z-m van Vistával.A célnak megfelel amire használom de 1 gondom van mégpedig a hang néha serceg filmeknél & online video nál is. Legfriseb Realtek driver van fent valamivel jobb let találkoztatok hasonlo gonddal?
-
MEKK
aktív tag
Igen de neked nem szervizes baja volt hanem bővitettél. azaz nekik tettél jüt vele mert még fizettél is érte de ha hiba miatt megy szervizbe akkor valószinű visszadobják
-
B.DanY
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni toletek, hogy barátnom vett egy 5710 es gépet és nagyon meg volt vele elégedve 3 honapig mikor is egyik reggel felébredt és a sajátgépben nincs dvd-rom + ha betesz valami cd,dvd akkor nem játsza le! Vista 32bit van rajta.
Segítségeteket elore is koszonom -
Chili7
őstag
Úgy általában a garancia érvenyesítése témához:
Az első (garanciális) szevíz után (Rikvest) már a csavarfejeknél egyértelműen látszott, hogy szét volt zedve. Utánna egy notebook szervizes is szétszedte egy kicsit, billentyűk pótlása céljából.(ennek külső nyoma nincs, de gyanítom hogy hozzá értőek ennek nyomait is látnák.)
Aztán harmadik (garanciális) szerviz előtt magam szedtem ki a vinchestert, hogy le tudjam menteni adataimat. A csavarok kiszedése után pvc vágó késsel kellett végig feszegetnem a fedelet, hogy lejöjjön. Némi nyomot ez is hagyott maga után. A szervízben (Brno) ennek ellenére elvégezték a vinyó cserét és nem foglalkoztak a magbontásra utaló jelekkel.
Tehát szerintem nem kell ennyire parázni. Nem fognak szőrözni -
MEKK
aktív tag
megveszem a ram-ot aztán eláll a szekrénybe ha nem cserélem ki. Ettől olcsóbb ugysem lesz főképp ha eltterjed a DDR3 akkor a DDR2 ára is az egeket veri majd mint most a DDR. Az a baj csak 2GB támogat a lapja. Esetleg ez BIOS frissitéssel javitható vagy ennek fizikai határa van?
-
ludus
aktív tag
Na itt figyel a 2x1G Corsair memo a gépemben
Igazándiból nem egy nagy kaland a fenéklap leszedése, 4 csavart ki kell csavarni és egy határozott mozdulattal a fedelet fel kell pattintani a jelölt helyen majd körbejárva ki kell pattintgatni a füleket. Visszafele ugyanez csak fordítva...
-
Jávi
tag
bocs az esszéért

-
Jávi
tag
válasz
Robzie70
üzenetére
hát igen volt egy vmi noname boltból vett gépünk és ott úgy volt a gari a gépen hogy a csavarok le voltak ragasztva és aláírva golyós tollal+pecsét. na ezt leáztatni nem nagyon lehetett volna és a gépbe kellett cdíró meg ram. hát ezt így oldottuk meg ahogy leírtam, mert a boltban vett cuccot lehetett volna belerakatni és akkor a legdrágább bolt volt. (minden 1-4e-rel drágább volt). amúgy azért ugrott be ez rögtön mert most találtam meg a teljesen épp matricákat 7év távlatában

-
MEKK
aktív tag
Nekem sajna leragasztották a szemetek nem tudok ramot rakni bele pedig most tényleg nagyon olcsó fel is tölteném teljesen. Esetleg valami ötlet semmi extra nincs a kis cetlibe még csak nem is perforált hogy könnyen szakadjon ráadásul még ahogy felragasztották meg is van gyűrődve.
-
gorlin
őstag
Szia,
készülj fel hogy nagyon nehezen fog lejönni
de ha kicsavarod a 4 csavart akkor lejön)
Amit én nem tettem meg de neked ajánlom
Valami nagyon vékony puha rongy a csavarhúzó végére nehogy megkarcolódjon a festett csavar
(tudom én a memóriacsere nem okoz garanciavesztés,de így biztos nem lesz gond,és nem fognak kötekedni hogy de uram így meg úgy
)
A másik egy nagyon vékony gumikesztyű.A hátlapon is nagyon meglátszik az újlenyomat,viszont ha belül véletlenül hozzáérsz valami fém részhez azonnal ottmarad.Ezért javaslom a szervíz ideje alatt a gumikeszyűt,és így észrevétlen marad a memóriacsere -
ONE-T
csendes tag
válasz
BluEyes
üzenetére
szia, igen megerdemlem a leteremtest....mikozben a hsz-od irtad szetszedtem es hat igen tetemes mennyisegü por"szövet" tömitette a kiömlönyilast...es igen, üvöltött de csak felesen....nah most 38-40 fok....kösz szepen....mindig tanul az ember valamit
asztali gepeknel nem szokott ilyen lenni
Max ha esztergapad mellett van
-
BluEyes
őstag
Oszt mi a fenének pakolászol föl mindenféle fölösleges progit, mikor józan paraszti ésszel belátható, hogy valami más baj van? Attól, hogy 2 gigán megy a processzor, nem kéne melegednie ennyire, ha nincs terhelve, az meg nem megoldás, hogy majd az nhc visszaveszi 800 megára. Nem azért tervezték a gépet 2 gigás procival, hogy csak 800-on lehessen hajtani. Hm?
Találjad meg a melegedés okát. Feladatkezelőben hány százalékos a proci kihasználtsága? Indokolatlan hálózati forgalom van-e? Milyen programok indulnak automatikusan? Vírus, kémprogi, trójai van-e? És mindenek előtt mikor volt utoljára kitakarítva a hűtője? A ventilátornak üvölteni kéne ilyen hőmérsékleten. Üvölt-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Samsung A17 mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

-ok.

mivel egy hűtőn van a procival! nincs vele gond amúgy! jól mükszik a kari!

.Sazl hogy tudom megnézni ezt a gél cuccot?, vagy inkább szervízre kéne bízni? Vagy ők elküldenek a fenébe? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, amúggy gondolom a hőelvezetés miatt van rajta vmi gél, igaz?.Nemtom h ezen van-e egyáltalán, szép rézborda fut rajta át, és egy ventillátor hűti rendesen, de a call of duty megint ment szépen fél órát, pedig ienkor már rég le fagynak a dolgok simán rajta. Nfs kb 1 menetet bírt, de a játék eleje fele simán ment rákat az is, úgy a közepe fele kezdett el lefagyogatni 1-1 menet után. Szal nemhiszem h hűtés, de ha az azt hogy tudom ellenőrizni, szal vmi progi ami kiírja a hőfokot, esetleg le is menti asztalra, hogy ha lefagyna, akkor is meglegyen? Amúgy azért is gondolom hogy nem a hűtés, mert ha hidegen indítottam akkor is lefagyott a játéktól.

nagy sikered lenne és ki tudja még lehet hogy jövedelmező is lenne
Érdekes elileg a gyárban kesztyűben dolgoznak.Ezek szerint nem mindíg