Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
Akkor boccs.Azért szerintem te nem bírod felfogni mit írunk.
Ha nagyon macerás szerezned ezt a bizonyos backup dvd-t ,akkor kb 2 óra alatt megcsinálhatod magadnak,és ráadásul ingyenes programmal le tudod menteni az egész particiót.Én csak ezt javasoltam.És akkor minden olyan lenne mintha gyári backup lenne rajta. -
gorlin
őstag
Én is azt javaslom mint Twollah.De kiegészítem.
-indítsd el a telepítőt,csinálj két particiót.
-Ird be azt a kódsort ami a géped hátulján van.
Telepítsd
-Aktiváld
És csinálj egy biztonsági mentést mondjuk egy ingyenes PING image-el.
Ugyan úgy lesz egy biztonsági mentésed csak nem Acer Erecoverynek hívják.UI:Amúgy ha jól tudom :ha az embernek van érvényes licensze tud a microsoft-tól kérni dvd-t,szállítási költséggel együtt kb 3e forint.De ezt meg kell kérdezni a microsoft magyarországtól.
Üdv -
gorlin
őstag
Ha találsz a gép hátán egy COA matricát amin a sorszám van minden rendben.
Ha nem tudod visszaállítani a backup meghajtórol(rejtett partició)
Akkor tegyél be egy vista telepítő dvd-t.Töröld az xp-s particiót,(a rejtetett én nem törölném mert elvileg azon van a backup).Szóval tedd fel a vistát és azt a termékazonosítót add meg ami a laptop hátán van.Majd aktiváld.Ennyi.És ezután készíts biztonsági másolatot.
De amugy emiatt nem veszhet el a garancia -
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann
üzenetére
Remélem sikerült megoldani!
-
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann
üzenetére
amúgy milyen gyakran fagyott le? és mennyire gyakran léptél standbyba?(ha lehajtod a fedelet akkor is standbyba megy)
-
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann
üzenetére
Akkor szerintem innentől kezdve megoldottad.Gondolom M530-as processzor van benne.
Ha igen akkor kb 15-20másodpercenként egy 10 másodpercre nagyon halkan fel kell pörögnie (ha megy a tv szinte észrevehetetlen)"Erős túlzás, hogy én oldottam meg!"
Nyugodtan vállald csak magadra
végülis te telepítettedMajd azért térj vissza és oszd meg velünk hogy véglegesen megoldódott e a probléma.
Remélem igen -
gorlin
őstag
válasz
blackmacs
üzenetére
[i8KFanGUI
nekem nagyon bejött mert automatikusan indul a vistával nem ír ki semmit és tökéletesen írja ki a hőfokot -
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann
üzenetére
de mindenképpen menj le alvó állapotba utána vissza,mert ha ezután is működik akkor megoldottad a dolgot.
-
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann
üzenetére
Úgy próbáld ki hogy menj le alvó állapotba,térj vissza
és dolgozz a géppel .Ha hallod felpörögni a ventillátort akkor nyertél mert szinte biztos ez volt a baj. -
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann
üzenetére

-
gorlin
őstag
Mindenkinek ajánlom az I8KFanGUI-t,Igaz DELL-re írták,viszont tökéletesen diszkréten nyomon lehet követni a cpu hőmérsékletét jobbra lennt a tálcán az idő mellett..Én nagyon szeretem
-
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann
üzenetére
hajrá

-
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann
üzenetére
Telepítsd fel nyugodtan nem lehet semmit elrontani.Arra figyelj hogy a sorrend jó legyen .tehát először az EFrameworkot telepítsd.de ha elfelejtenéd akkor sem gond úgyis szolni fog hogy azt kell elöször telepíteni

-
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann
üzenetére
Szia!
Nem kell várnod holnapig
Csak annyi a dolgod hogy kattints ide: [Acer 5315]A második legördülő menüből válaszd ki EFramework_v.2.6.4006_Vista-át és telepítsd.
Majd ugyan innen válaszd ki az Epowermanagert töltsd le telepítsd,
Utoljára válaszd ki az esettinget töltsd le és telepítsd.Indítsd újra és működni fog.
És legalább eldicsekedhetsz a párodnak hogy egyedül oldottad meg
-
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann
üzenetére
Én is ott vettem,hidd el nincs annak baja csak telepítsd a programokat.Szomorú hogy nem mondják a szervizesek

-
gorlin
őstag
válasz
Hagymariann
üzenetére
Azért nem találtak hibát mert nagy az esély hogy nem hibás.
Ez acer 5315-nek típushibája hogy ha nem installálod fel az Epowermanagmentet ,Eframeworkot és az Esettinget akkor ha standby-ba mész vagy hibernálsz akkor ha visszatérsz
nem fog működni a ventillátor
A bal felső sarkon a borda van azért érzed melegnek.
A szervíz azért nem talált hibát mert 3napig kínozták(persze 1x sem mentek le standby-ba és úgy gondolhatták hogy minden rendben
)A lényeg:Telepítsd fel az Eframeworkot,Az ESettinget,Epowermanagmentet és lőn működni fog.
-
gorlin
őstag
válasz
Fapuma1977
üzenetére
Tudom hogy nem egyszerű de szerintem próbálj meg feltenni egy xp-t.Ha ott is csinálja akkor sajnos garanciális.Ha nincs xp-d akkor javaslom a trial windows xp64bitet.Minden driver van hozzá,de a te esetedben a hangkártya drivere lehet a ludas,ami szintén van 64 bites xp-re.De az is lehet hogy valami nem stimmel a gépeddel
Még annyit csinálj hogy letiltod a mikrofont.Hátha azzal búg össze. -
gorlin
őstag
Kezd egy olyan érzésem lenni hogy nagyon strapabíró kis gép az az 5315.Nyúzom rendesen megy egész nap de tökéletesen bírja.Nagyon meg vagyok elégedve hála a jó égnek hogy nem vettem DELL-t vagy Asus-t mert alsó kategóriában nem tudnának plusszt adni csak jóval drágábbak lennének.
-
gorlin
őstag
válasz
Fapuma1977
üzenetére
Szerintem az a baja hogy lemegy standby-ba mikor lehajtod a fedelet.És ha standbyba megy akkor van egy "standby hang" mint pl a bejelentkezés,kijelentkezés windows indítása hang .
És amikor megpróbálja lejátszani a maximum hangerő miatt berezonálhat a gép.
Én erre tippelek ,de próbáld meg kikapcsolni ezeket a hangokat a vezérlőul->hangok menüpontban -
gorlin
őstag
válasz
Szpilu__25
üzenetére
Köszönöm szépen!
Ugyan az mint az acer 5315Kivéve hogy azon nincs külön heatpipe a vga-ra .Amúgy mindenkinek mondom,hogy mögé tettem egy S-flex 800-as ventillátort leszabályozva és tökéletesen halk és nem kapcsol be a venti

Tudom egy kicsit home-made ,de nem hurcolászom annyit(sőt egyáltalán nem hurcolászom
és így lett egy passzív gépem. -
gorlin
őstag
válasz
Szpilu__25
üzenetére
Szia!
Engem nagyon érdekelne a hűtő rész,hogy ugyan olyan e mint az 5315-ben,mert ha igen nincs értelme gépet cserélnem majd a későbbiek folyamán,mert nem lenne halkabb.Nincs véletlenül egész képed a gép háruljáról,amiben látszik a heatpipe?
Kösznettel.Gorlin
-
gorlin
őstag
válasz
hruodnand
üzenetére
Azért mielőtt megveszed nézd meg ezt:[link] Lehet hogy még van nekik.A processzor gyengébb.De ha nem használsz 3d tervező programot
akkor ez is tökéletesen elég mindenre.
A másik hogy nem láttam hogy írták volna hogy van e hozzá oprendszer az Acerhez ,mert ha nincs 150-ért annyira nem jó vétel.
Ehhez a toshibához adnak home premiumot.De csak említettem hogy később ne bánd meg.Jó az Acer de azért a Toshiba legalább is számomra megbízhatóbb,profibb szerkezet

vagy ezt is még érdemes megsasolni [link]
Nem dolgozok az Officedepotban
,de néha nagyon jók az áraik -
gorlin
őstag
válasz
twollah
üzenetére
Azért had vitatkozzak!
Elöször is meg kell nézni mit tud az új bios ami engem érint.például az 1.20-as biosz 100fokrol 95-re veszi vissza a vészlekapcsolás hőmérsékletét.És Nagyon nem mindegy mert 100fokon már visszafordíthatatlan károsodások léphetnek fel.(ahogy 95fokon is de kevesebb eséllyel)Mivel ha véletlenül nem indul el nálam az Epower managment akkor bizony ha standbyból jövök vissza nem fog bekapcsolni a ventillátor
Ezért szépen letöltöttem a bios-t .Feltöltöttem az akkumlátort,de a biztonság kedvéért rátettem a töltőre a gépet.leállítottam minden programot ,és elindítottam és megcsinálta.Tehát,mérlegelni kell, kell e nekem a bios,és ha igen akkor a szükséges paramétereket be kell tartani és nem lessz semmi gond
-
gorlin
őstag
válasz
hruodnand
üzenetére
Nem tudom hogy azt a laptopot nézted e ki amit most az electroworldben kiárusítanak(149e ft T5250)de szerintem nagyon jó vétel.
Ami a grafikus teljesítményt illeti,hidd el hogy teljesen felesleges az X3100-asnál jobb vga-s gépet venni ha kevesebbet játszol mint amennyit dolgozol a gépeden.
Mivel hiába van benne egy erősebb vga(ami meg sem fogja közelíteni egy asztali felső,középkategóriás vga teljesítményét) amellett hogy 250-300e-nél kezdődnek azok a gépek amikben tényleg jó Vga-k vannak a következő dolog nagyon fontos:
Minnél erősebb a vga annál inkább melegszik a gép(persze a processzor sem mindegy ,de a vga nagyon fel tudja melegíteni a gépet)Még akkor is jobban melegszik ha csak internetezel.
Azaz sokkal töbször fogja használni a ventillátor,ezért hangosabbá is válik.
Szerintem nagyon fontos a csend főleg egy laptopnál.
Én nagyon megfontolnám a helyedben hogy erősebb vga kell e.Amugy a GTA menni fog ezen is. -
gorlin
őstag
válasz
hruodnand
üzenetére
Hát jó kérdés.A T7x széria feszültsége 1.25W,4Mb cash.
A T5xxx széria 2mb cash és a feszültsége 1.33W azaz egy minimálisan jobban melegszik.
És olyan 20-25%-al lasabb mondjuk egy t7100 mint egy T5250.Viszont ezt csak akkor veszed észre ha mondjuk photoshopot használsz ,vagy 3d-s tervezőprogramot -
gorlin
őstag
Sajnos ez típushiba,szerintem majd biosfrissítéssel megoldódik.
Ha xp-t használsz és bekapcsolod ELŐSZÖR a gépet akkor minden rendben szabályozza a ventillátort,viszont ha hibernálod vagy standby-t nyomsz akkor már nem fogja szabályozni ha visszatérsz a hibernációbol,vagy standbyból.Ezért melegszik túl és ezért kapcsol le a gép.Ha viszont Vistát használsz, ugyan ez fog történni
kivéve ha felrakod az Epower managmentet,mert akkor midíg működni fog.Valahol itt az oldalon belinkeltem valakinek hogy hol találsz Xp-s epowermanagmentet. -
gorlin
őstag
Ha nem működne a Twollah által írt Notebook hardware Controll akkor a következőt javaslom:
S-flex 800-as 12 cm-es ventillátor a laptop mögé folyamatosan fujja a levegőt.Igaz hogy nem egy szép megoldás + kell venni hozzá egy 12V-os adaptert de tökéletesen megoldja és ha gyakran van egy helyben a gép szerintem jó megoldás
Én is így használom és így nem pörög fel a venti.Ez az egyik leghalkabb 12-es ventilláotro tényleg iszonyatosan halk csak drága(4-5e) -
gorlin
őstag
Ha elakadsz írj nyugodtan.
De még egyszer mondom.
1, Mentsd le,ez legyen a legfontosabb.
2, próbáld meg visszaállítani ahogy azt írják az erecoveryt
3,ha nem megy tedd be a vista Dvd-t törölj minden particiót (bár talán a rejtett maradhat)
és telepítsd azzal a kóddal amit a géped aláján látsz.Utána aktiválnod kell de szerintem nem lehet gond.Utána mentsd el a már aktivált Vistát és kész is.De ne felejtsd el lementeni mert külömben mindíg aktiválnod kell ha telepíted -
gorlin
őstag
hát szerintem vedd meg holnap ha már megvan rá a keret,és így a 3 napos visszavételi garancia rögtön 5 napos lesz(mivel hétfő ,kedd ünnep) és mondjuk az elektropont minden nap nyitvavan tehát hiába veszed meg pénteken akkor is hétfőig van a 3 nap.
Így egy kicsit több időd lesz.Ezt azért még nézd meg:TOSHIBA L30 10X NOTEBOOK ,office depot 119br.Van hozzá vista viszont celeron 440-es processzor van benne,hasonló chipsetel van szerelve mint az 5310.Tehát az 5315 jobb,bővíthetőség szempontjából is .
Viszont ez Toshiba
Nem egyszerű a döntés. -
gorlin
őstag
mielőtt bármit csinálsz!!
Töltsd le ezt.[link]
-írd ki egy cd-re.
-Bootolj be róla
-nyomj egy entert
Válaszd ki a rejtett particiót(kb 4-6giga,megismered)
-Válaszd ki hogy melyik lemezre akarod menteni
-tömörítés,gzip.Ezt az image könyvtárat amit megadtál írd ki!!
És így bármi lesz nem lesz esélytelen visszaállítanod a rendszered. -
gorlin
őstag
Én mindenképpen az 5315-öt javaslom ha másért nem akkor a vga miatt,és azért mégis csak újabb chipset.A kártyaolvasót annyire ne sajnáld.De ha mégis később szertnél lehet kapni az Express Card-ba tehető kártyaolvasót kb 3-4e forintért.
Én az elektropontban vettem.Ott is van 120e-ért ennél olcsóbban nem fogod megkapni sehol kivéve azt amelyikben nincs kamera és csak 80-as Hdd.Az 99e
-
gorlin
őstag
Na rájöttem mi lehet a végső megoldás.
Szépen leolvasod a laptopod hátulján lévő azonosító kulcsot,majd beteszed a vista dvd-det és ha kéri a kulcsot azt adod meg ami a laptopon va.Utána aktiválod aminek elviekben mennie kell.Nem próbáltam még de legvégső esetben ezt is megnézném.
Utána mentsd le az egészet ingyenes Ping image-al így lesz egy majfnem e-recovery-d is
És az unokatestvéred többet ne engedd oda
(felügyelet nélkül) -
gorlin
őstag
Mindenképpen 5315!!Mivel sokkal könyebben fogod tudni megejteni az általad említet processzorcserét.Mivel ez már tényleg gl960-as chipset és minden további nélkül tudja kezelni az új Santa Rosa plattformot.Ha 5310-es veszel jóval nehezebb lesz bőviteni.
Én csak azt sajnálom hogy nem vettem webcamerás verziót

-
gorlin
őstag
Úgy néz ki valamit tényleg elrontott az új vista amit feltettél.
Ezt találtam [link]
Itt leírják hogy hogy lehet visszaállítani többek között az Acer erecovery-t.
CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE,én sem próbáltam még ezért nem tudom hogy működik e ,de írják is hogy legroszabb esetben elveszítheted azt a rejtett particiót.
De azért nézd meg hátha jutsz valamire. -
gorlin
őstag
Nana,áljunk meg!!
Xp boot cd betesz gomb nyomkod.
[B]Előtte a biosban átállítani a Hdd-módot Ide-re !!!amikor elfogadod F8-al a szerződést utána kiir egy csomó particiot,mindegyiket töröld
Utána hozz létre két particiót,és a kisebbre tedd fel az Xp-t.
Ennek működni kell.Nem kell semilyen más program. -
gorlin
őstag
válasz
twollah
üzenetére
"Es ugye mindenki megvette mindegyik gepehez a jogtiszta XPt amivel most jelenleg sziv a notebookjaval."
nem azért szívnak mert nem jogtiszta,hanem azért mert nincs driver támogatás hozzá,nem tudom miért kell belekeverni a jogtisztaságot.Bemegyek a boltba és vagy Xp-t veszek vagy vistát.
"Az Xp vs. Vista, 32bit vs. 64bit flamebe nem akarok belefolyni, vannak nalam okosabb es tapasztaltabb emberek akik az erveleseid pillanatok alatt megcafoljak."Jelenleg akkor is az xp a kiforrottab ,megbízhatóbb,és gyorsabb rendszer!Majd lehet hogy 1-2 év múlva jobb lesz az xp-nél de jelenleg nem véletlenül vannak tömeges downgradek Vistáról xp-re.
-
gorlin
őstag
válasz
twollah
üzenetére
Ha az ember Xp-t tesz fel azt is meg kell vennie,nem hiszem hogy itt a kalózkodásról van szó.Én feltettem egy 64 bites windows xp-t és jelentősen gyorsabb a gép mint vista alatt.
Egyszerűen gyorsabb ,megbízhatóbb jelenleg az Xp.Most mindegy hogy 32 bitesről vagy 64bitesről van szó.Kevesebb a rendszerigénye,kevesebb memóriával beéri és gördülékenyebb. -
gorlin
őstag
Megnézné már nekem valaki ,ha ráköt a notebook usb-jére egy vezeték nélküli egeret,hall e magasfrekvenciás hangot?
Remélem nem csak nálam fordul elő 
-
gorlin
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Az a helyzet hogy most mondanám hogy miért nem teljesítmény alapján döntesz,de attól függetlenül hogy az asztali gépem is Core2-es Intel és a laptopom is intel az a helyzet hogy valahol mélyen én is Amd párti vagyok
Ha egy kicsit több időm lett volna laptopot választani biztosan az Amd felé kacsintgattam volna,nem nyűgözött le az intel
Viszont arra figyelj ha Amd-s notebookot veszel akkor a 25W Tdp-s szériát vedd meg.már ami a processzort illeti (talán a Turion
nem emlékszem) így ha internetezel nem fog zümmögni a gép
Mivel ha a processzo fogyasztása 25W az intel átlagos 33-35W-val szemben az már elég jelentős különbség az amd javára.Sőt ezek az Amd-s alacsony fogyasztású gépek jóval ólcsóbbak mint az intel ULV-s gépei(Iltra Low Voltage) -
gorlin
őstag
válasz
rudikiraly
üzenetére
Azért azt az RMCLOCK-ot próbáld ki hátha jobban megy neki a dinamikus kapcsolgatás.
-
gorlin
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Az a helyzet hogy bontatlan csomagolást kapsz aminek fix ára van.És az OEM vista "elválaszthatatlan" a notebooktol.Azaz hiába törli le nem adhatja el másnak ,ezért neked sem lesz olcsóbb ha ők variálni kezdenek.
Bár ez típustól függő,de biztos van olyan GYÁRI gépe mondjuk az Acernek az adott típusból amire eredetileg linuxot tettek.Bár megjegyzem 150-200e forintos kategóriánál már nem biztos hogy van linuxos.inkább ez az alső szegmensre jellemzőbb(legalább is az Acernél) -
gorlin
őstag
válasz
rudikiraly
üzenetére
Azért egy vistától ne várd el hogy 900Mhz-en tökéletesen futni fog amellett hogy te videot nézel.Mivel ha leveszi a feszültséget akkor az órajelet is leveszi.Elviekben működnie kéne hogy dinamukusan kapcsolgatja ,lehet hogy ez egy Hp-nél jobban megoldott.De nem hiszem hogy ezért ki fogod tudni cseréltetni
De inkább most próbáld meg ha ennyire zavar.
Az élettartalmon nem fog semmit változtatni mivel a ventilláotr 50foknál bekapcsol.Esetleg a ventillátor kell kicserélni 2-3 év múlva de az sem biztos.
De próbáld ki ezt:[link]
Itt állítsd be hogy dinamikusan kapcsolja a teljesítményt. -
gorlin
őstag
-
gorlin
őstag
válasz
rudikiraly
üzenetére
Szerintem nem erre célzott .nincs semi hardwares problémád.Eléggé egyszerűen kezelik az Acernél ezt a teljesítmény-energiaszabályzás-ventillátor hármast.

-
gorlin
őstag
válasz
twollah
üzenetére
Rájöttem mikor és miért csinálja

Ha vezeték nélküli egér usb-s adapterét betszem és használom az egeret akkor csinálja ezt.Próbáltam microsoftal,és logitechel is.
Ha valaki használ vezeték nélküli egeret meg tudná hallgatni,hogy hall e magasfrekvenciás hangot?
Előre is köszönöm
-
gorlin
őstag
válasz
rudikiraly
üzenetére
Én mondtam
Örülök hogy sikerült. -
gorlin
őstag
Ez egy kicsit hülye kérés lesz de megtenné nekem valaki akinek 5315,vagy esetleg 5710-es notebookja van hogy odateszi a fülét a billenytyűzethez?Néha hallok ,furcsa magasfrekvenciás hangokat ,nem tudom hogy egyedi e de engem idegesít

Köszönettel:gorlin
-
gorlin
őstag
válasz
rudikiraly
üzenetére
Ezt mindenképpen próbáld meg [link],plusz még annyi hogy tedd az energiagzdálkodást maximumra próbaképpen ,hogy ha teljes gözzel megy a proci akkor is akad e.
-
gorlin
őstag
válasz
twollah
üzenetére
"Első körben tegyél bele 1 giga ramot.Szerintem megoldja.A vista nem szereti az 1gigát,bár az xp-nek ettől még mennie kell,illetve 1 gigán a filmeknek sem illene akadnia vista alatt
"ha végigolvasod látod hogy a mondat végére ellentmondtam saját magamnak(hangosan gondolkodtam
Ezért mondtam hogy szerintem a megoldás az epower-ben lesz. -
-
gorlin
őstag
Már nem tudok módosítani
Szóval ez a lelövi a ventillátor kezelést azt jelenti hogy ha visszatérsz hibernálásból akkor egész egyszerűen nem pörög fel a ventillátor ha kellene
Csak az újraindítás segít.Twollah,és azok akik előretelepített vistával vették,gondolom már ez a két program is alapból fennt volt(egy régi aceremből kiindulva)
Viszont ha freedos-al veszi az ember akkor neki kell mindent telepítenie.(illetve ha a gyári rendszert legyalulja)A másik dolog hogy nem javaslom a service packet a vistához.Mivel még csak RC1-es állapotú sok lehet benne a hiba.Nálam le is fagyott utána a gép miután feltettem

Itt találod meg a legegyszerűbben(nem csak az 5315-ös géphez jó)
[link]ami neked kell:
E power managment
E setting
de előtte fel kell telepítened az eFrameworkot. -
gorlin
őstag
válasz
rudikiraly
üzenetére
Első körben tegyél bele 1 giga ramot.Szerintem megoldja.A vista nem szereti az 1gigát,bár az xp-nek ettől még mennie kell,illetve 1 gigán a filmeknek sem illene akadnia vista alatt

DE
Elfelejtettem mondani ,nagyon fontos és ezt mindenki figyelméb ajánlom:
Ha nem telepíted fel az acer Emanagert,Esettinget akkor ha mondjuk hibernálod vagy standby-ba mész egyszerűen lelövi a ventillátor kezelést
Nagyon az az érzésem hogy a processzorod minimumon megy ezért akad minden,úgyhogy telepítsd fel ezeket a programokat.Majd menj az esttingbe és a cpu sebesség csúszkát állítsd maximumra -
gorlin
őstag
válasz
Anthony001
üzenetére
4 csavart kicsavarsz(a hátsó nagyob panelből) és kipattintos.Innen jön a nehezebb része ,mert nagyon nehezen jön le
és az ember azt hiszi hogy már már eltöri
de csak nagyon szoros.Ha kicsavartad a négy csavart le kell jönnii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
végülis te telepítetted
2gigával nagyon ütős kis géped lesz
Szerintem jó ár volt érte
Jó dolog az Acer de azért ezt is nézd meg.