Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jávi
tag
válasz
HappyDaniBoy
üzenetére
hali! nhc nevű programot felrakod és beállítod a dynamic switchinget. az teljesítményfüggően fogja állítani a proci sebességet. másik! azért akadnak mert amikor akksin van akkor visszavesz a videokari erőforrásaiból. de ezeket is lehet berhelni nhcban. remélem tudtam segíteni
-
Jávi
tag
válasz
Nunder
üzenetére
ha alapból nincs hozzá a support oldalon meg ftp-n nem is érdemes szutykolni vele... nekem van xp-s driver, de sose frissítették.. xpvel annyit de annyit szoptam mindig elszállt az ati driver ha omegát raktam rá akkor meg nem lehetett hibernálni..
szó-szó elszállt a xp felett is az idő
áttértem vistara kb fél éve még nem volt újratelepítve és elég korrekt. -
Jávi
tag
pl én notimnál meg az xp-s részt nem fejlesztik szoftverileg.. és néhány dolog sokszor összeakadt. amióta vistam van azóta alig van gondom..
-
Jávi
tag
szerintetek mennyire biztonságos vga-t cserélni egy notiban? mármint hűtés a legnagyobb problémám nemtudom hogy tudhatnám meg hogy az új vga mennyire melegszik... kinéztem bele egy csinos darabot csak most még van rá garim...
-
Jávi
tag
válasz
üzenetére
hát láttam én toshiba notit amit így megtapogattam és elröhögtem magam hogy a mindenki által köpködött acerem nem hajladozik recseg így és jobb műanyagból van
azon a toshi notin a csuklótámasz olyan vékony lehetett kb mint az aceren a billgombok... kb 3-4milit bemélyedt az a rész amikor megnyomkodtam...
mondjuk kb a 100-200e-s notik körében néztem ezeket.. lehet drágább minőségibb:/ -
Jávi
tag
válasz
üzenetére
hali devergo!
nekem 1,5 éve van acerem.. kb minden nap 5X ki-be csuktam suli miatt.. egyik ismerősöm dellje olyan "minőségi"hogy kicsit kihajtja jobban és már remeg a kijelző olyan gyengék a zsanérjai és az csak fél éves lesz most.. enyémnek semmi baja még.. felszereltség/ár arány értékben sztem jó notik. és az enyém ahhoz képest még a strapát is bírja

kicsit megkopott a billnél a rész de ragasztottam rá jókis színes védőfóliát úgyhogy már az se látszik
-
Jávi
tag
nem nehéz ramot rakni bele.. csak pl az én notimnál kurvára pattogtak a kis tartópöckök amik tartják a csavaron kívül a hátlapot. összescsavar maxra meglazít egy helyen felpattintod és utána végig.. én mondjuk egy kemény basszusgitárpengetővel feszítettem fel tovább hogy pl csavarhúzó ne barmolja szét a műanyagot. utána memória berak és hátlap vissza.. 1,5 éve van meg a gép 2X volt szétszedve és kitakarítva azóta...

-
Jávi
tag
ezzzzzzaz xp sp3 és már 3X visszajött a noti hibernálásból

-
Jávi
tag
hamarosan jön az xp sp3 végleges kiadás na arra leszek én kíváncsi

-
Jávi
tag
lehet én is beruházok egy nagyobb akksira
kevés az a 2ó58perc
főleg ha nagyon használni akarom és nem csak 800mhz-en -
Jávi
tag
nekem is simán xp cd-be és integettem is a linuxnak... de twollahnak igaza van ha 2oprendszered van azé kicsit más a felállás
...aki már mondjuk telepített xp mellé win98-t vagy milleniumot vagy 2000et (amíg nem volt kint a service pack 1 xphez) mert nem tudott normálisan gta3mazni annak már van elég tapasztalat hogy ezt is megoldja

-
Jávi
tag
én a hd 2400Xt-men lepődtem meg hogy jobban megy a cod4 mint egyes ismerőseimnek asztalin...
-
Jávi
tag
szerintetek ismerősöm küldje be szervízbe az 5320át azért mert recseg a hang amikor a dvd olvasóból játszik vmit?de ha vinyóról megy akkor semmi baja.... egyszerűen lövésem sincs már mindent kipróbáltunk...
-
Jávi
tag
válasz
vigh gabor
üzenetére
mondjuk a wireless router! beépített tűzfala rühell pár ilyesféle fájlmegosztó progit
mármint egyes routerek
-
Jávi
tag
válasz
mcmacko
üzenetére
xpnél elfelejtheted az 5520nál az empoweringer... nameg a support-acer oldalon fent van a broadcom jó driver és tökéletesen megy! nekem legalábbis(xp)
filmet is végigtudod nézni ha leveszed a fényerőt! akkor akár 2óra 20perc is lehet a filmezés! 6cellás akksi nem egy nagy ne várj sokat tőle! képzelj oda 6db elemet
-
Jávi
tag
az acer oldal nálam is
xD -
Jávi
tag
nekem xp-m van és eddig semmi gond nem volt vele! néha eldobja magát kékhalálba a szar ati driver miatt... de amióta az omega drivert nyomom 1X fordult csak elő....
-
Jávi
tag
remélem segít a kép
-
Jávi
tag

vagy ilyen is van: -
Jávi
tag
válasz
Fapuma1977
üzenetére
csáó!
az rca szín szerint megy van a piros, fehér, sárga van ahol fekete... mindig azt dugd a másik felére amiből kijön
ha a notiból hozol egy ágat a video részlegből azt a tv video-injébe kéne... a 3jackra ami a noti elején van annyit hogy a kék a line in azzal hifit stb hangot tudsz bevinni egyes hangkariknál áttod állítani akármire, rózsa a mic, zöld a hang ki. a jacket rca jack átalakítóval áttod vinni oszt annyi
2felé bontja bal és jobb oldal értelem szerűen azokat is oda kell a tvbe dugni ahol R és L betűk vannak. remélem érthetően írtam... ha nem akkor bocsi
-
Jávi
tag
válasz
TigerCat
üzenetére
nekem xps hálón volt hogy csak az egyik gép látta a másikat:S de ezt mi okosan úgy oldottuk meg hogy rákerestem a gép nevére és akkor megtalálta,bemásztam a mappák közé és beraktam a filet
amúgy szerintem xp és vista között annyi hogy xp nem lát vistat de a vista lát téged mert az újabb
de ez csak egy tipp. nemtom másnak látja e xps gép a vistat de szerintem nem is fogja
-
Jávi
tag
de sebaj eddig is megvoltam empowering tech nélkül most is megleszek!
-
Jávi
tag
válasz
balika000
üzenetére
mostmár nekem is vannak azzal kapcs. kétségeim hogy mit kell vele:S a múltkor csumáig lenyomtam 3%nál kilőtte azt visszakapcsoltam... 2% maradt mikor maxra felnyomtam kikapcsolt állapotban kiírta hogy wear level 4% előtte 3 volt és eddig meg mindig inkább visszament amikor leettem az akksit... volt hogy 2%ra visszament a wear. ha valakinek van valami jó ötlete az ossza meg légyszi velem is
-
Jávi
tag
válasz
vigh gabor
üzenetére
nekem a beépített infra annyivel küld telóra mint az ős usb-s msi bt-m

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
elvileg kéne hozzá lennie, de az fn-nek alapból normálisan kéen müködni:/

kényelmes