Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
béla12
tag
Üdvözlet Mindenkinek!
Lenne egy olyan apró problémám, hogy egy barétom acer 5720-s notijára win blade lett felrámolva. (nem tetszett neki a gyári vista, de ez más kérdés) Minden szép és jó, csak a lellítás/ujraindítás esetén van egy kis gond. Elkezdi leállítani a gépet, majd mikor már a winyó is leállt, kurzor megfagy és win leáll képernyővel beragad. Teljes kikapcs csak a power gombbal. Valamint a hibernálásból sem akar felébredni. Ha valakinek van valami ötlete/tapasztalata kérem jelezze! -
hanee
senior tag
-
hanee
senior tag
Szia Lejszi!
Engem sem zavar a fényes képernyő, főleg, hogy cserébe sokkal szebb mint a sima TFT, de hozzá kell tennem, hogy én egyszer dolgoztam egy hétig egy Acer Travelmate-en, kölcsönben volt nálunk, és annak fényesebb volt a kijelzője, mint amit vettem. És tutira jól emlékszem rá, mert annál még zavart is kicsit, de ennél nem zavaró egyáltalán. Legalább tükörként funkcionál kikapcsolt állapotban

hanee
-
IX Csibu
csendes tag
wáá megoldódott a touchpad probléma...
Fn+F7...
tényleg láma vok
köszönet érte!
(igényeket kéretik leadni h kinek mivel tartozom érte
) -
toM517
aktív tag
Minőségi és megbízhatósági tesztek:
Hőmérséklet- és páratűrésteszt
Leejtésteszt
Akusztikai teszt
Súly- és nyomásteszt
Ütés- és rázkódásteszt
Elektrosztatikus kisütés teszt
MTBF (Mean Time Between Failure) teszt
Zsanérélettartam-teszt
Billentyű- és kapcsolóélettartam-tesztAcer oldalan talaltam. Akkor az a multkori paras dolog az ezekre az ujjabb tipusokra nem igaz, annyira?
Szal kimehetek vele a hidegbe, persze jol becsomagolva aztan bemegyek a melegbe es nincsen gaz? -
Membrán
tag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Nem töltővel van baj. Ha felemelem a notit, hallani, hogy a gépből jön a zaj.
A játékokkal nincs gond, amúgysem nagyon játszom rajta.
PM 965-ös, T7300. -
Membrán
tag
Hali!
Én is vettem egy 5720G notit pár hete. 8400 gs-es változatot.
Nektek is serceg ha aksiról használjátok?
Viszont ha a procit leterhelem, akkor elhallgat. Ezt milyen alkatrész csinálhatja?
Esetleg hibás?
Amúgy király a gép!
Még egy kérdés, érdemes Biost frissíteni rajta? Gyárilag az 1.17-es van rajta.
Köszi! -
Lejszi
senior tag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Sztem kicsit más, de ezen sztem nem veszünk össze

-
Lejszi
senior tag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
CRT?? H H ?
-
Lejszi
senior tag
válasz
petrosilov
üzenetére
Nekem nagyon bejött a fényes képernyő, és jópár ismerösömnek is aki latta már.
Egyáltalán nem zavaró!!!!Legalabb is nekem....bár nem vok fotos -
frames
tag
A mai napon jött meg a gépem: Acer aspire 5920! És le voltam döbbenve, mikor kinyitottam a dobozt.... Kaptam hozzá távirányítót, és még antennát is(Tv tuner miatt)! Majd ha lesz időm, akkor írok hosszabban is róla, de eddig nagyon meg vagyok elégedve vele

-
pubsteR
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen Acer notit vegyek 100-130 körül? Irodai cuccokra, képszerkesztésre, honlapszerkesztésre kéne.Üdv: /me
-
DagiGere
csendes tag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Driver fennt van igen. A kijelző frissitését nagyobbra rakni, hogy és hol tudom?
BitComet-tel szedek. -
DagiGere
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Nemrégiben vásároltam egy ACER Aspire 7520-6A2G16MI tipusú notebook-ot. Két gondom van vele:
- bárminemű filmet teljes képernyőn 800x600-asnál ngyobb felbontásban nem képes úgy lejátszani, hogy a kép ne ugráljon, remegjen
- letöltés közben nagyon lelassul a net, olyannyira, hogy az oldalak is iszonyatosan lassan jönnek be
Válaszotokat előre is köszönöm
-
hanee
senior tag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Lemeríteni és feltölteni természetesen nem árt, de ez szinte magától értetődő, hiszen notebook-ról van szó, nem lóghat állandóan a 220-on! Viszont akár évekig is gyönyörűen működik úgy, hogy az akksi tápra van dugva. Viszont csodákat nem szabad várni, nyilvánvalóan pár év után gyengül az akkumulátor élettartama. Pár év után általában venni szoktak bele másikat, főleg ha valakinek fontos, hogy kibírjon 2-3 órát az akkumulátor mindig. A sógoromnak volt egy laptopja: már arra sem emlékszem, hogy mikor vette. De a lényeg az, hogy amikor 7 éves volt a gép, még mindig ment az akksija, persze nem bírt sokat, fél óra alatt lemerült teljesen, de tápról tökéletesen működött.. és ez nem egy mai darab volt.
hanee
-
toM517
aktív tag
En nem tudom melyikotoknek van igaza, de en is kivettem most, mivel alt. csak taprol hasznalom, ezert minek legyen ott az akksi? Csak mondjuk az gaz, hogy ha at akarok menni egyik szobabol a masikba laptoppal, akkor hat nem tudok, olyan egyszeruen.
Amugymeg talaltam a neten WIFI+BT Mini PCI kartyat, de 11k, azert ez enyhen sok, gondolom a WIFI miatt ennyire draga, de az meg mar van. Hmm.
-
hanee
senior tag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Ne haragudj, hogy folyton ellentmondok neked, de ez egy iszonyatos baromság.
Ezek az akksik tökéletesen kezelik azt, hogy tápra vannak dugva és az élettartamuk ettől nem csökken.hanee
-
Jon Mathias
senior tag
Ha új a gép és sokat használod hálózatról vedd ki az akksit. tovább fogja bírni és többet ér a géped ha 1szer eladod.
-
dekoninck
aktív tag
válasz
dekoninck
üzenetére
Csibunak ez volt az első hozzászólása, nem hinném, hogy visszatér ide, piruló arccal, bevallani a figyelmetlenségét...
Mindenesetre ezek a kérdések kb olyanok, mintha itt megkérdezném, hogy hol hagytam a cipőmet; egy pirinyó kereséssel meg lehetne oldani. Nekem meg ilyen lámaságokra adott válaszokkal lesz több száz hozzászólásom
hanee: Jók a Launch Manager funkciói (bár pluszt nem ad, csak kis kényelmet), ellenben randa az ikonja, ezért leszedtem
Meg az a ~4-5 MB memória, amit megeszik... erre azért sajnálom. -
hanee
senior tag
válasz
dekoninck
üzenetére
Nekem az tetszik nagyon, hogy fent van ez a Launch Manager és ha valamit be-ki kapcsolok (pl. a touch-padot), akkor kiírja a képernyőre. Ilyet az asztali gépemen a Logitech Cordless billentyűzet tudott, amihez külön sw van, és én ezt nagyon szerettem abban is, hogy kiírta, így tudtam, hogy most éppen ki-, vagy bekapcsolom az adott dolgot.
Egyébként most én is kikapcsoltam a touch padot, mert az egeret jobban szeretem, ez az asztali-gépes berögződés még mindig meg van. Pedig láttam már olyan embert, aki a touch pad-ot is legalább olyan biztossággal kezeli, mint más az egeret. Szóval biztos nem megtanulhatatlan! Egyébként a notebook 1 heti használata után abszolút megszoktam, hogy ne nyúljak úgy véletlenül a touch pad-hoz, hogy arrébb ugorjon a kurzor.hanee
-
dekoninck
aktív tag
válasz
donniedarko7
üzenetére
Hát erre én is kíváncsi leszek...
Különben ez nem hinném, hogy Acer guruság kérdése.
Persze ha nem ennyi, azért nem árt megnézni a Vezérlőpult > Egér > (Synaptics) Touchpad settings beállításánál, hogy engedélyezve van-e (enabled), a kettő nem ugyanaz. -
IX Csibu
csendes tag
Üdv Mindenki!
Acer guruk tegyetek csodát

minap tettem szert egy aspire 5315-re. (tudom-tudom elég vacak de gyorsan kellett)
mivel raktáron nem volt vistás így kénytelen voltam linuxosat elhozni...
linux borotválás után vista install és minden ok mindennel deeeeeee
a touchpad az istenért nem műxik... rámoltam hozzá már mindenféle variációban a drivereit de semmi. fizikai hiba nem hiszem h van, mert ha bootlemezről indítok pl. egy partitionmagic-et ott műxik a touchpad. volt már biosfrissítés is de semmi. próbáltam dobni rá xp-t is de az pláne nem műxik.
Akinek van 5lete az segítsen please, mert én már kifogytam és nemigazán akarom szervízzel kezdeni a gép karrierjét.előre is köszönet

-
Mirones
tag
Látom sikerült leszedni.
Én már szedtem szét nokia 6600át meg társait, na ahoz kell bátorság szétszedni.
Eddig semmit nem rontottam el csak megszereltem!
A proci a chipset elött van szerintem mert a chipsetet az a "tüskés" hűtő hűti és elötte van egy kicsit nagyobb téglalap szerintem azaz.Csomó hely van még a noteszbe nemtudom mit lehetne még beletenni.
-
toM517
aktív tag
Problema elharitva, csak egy kis batorsag kellett

A proci meg a ventilator alatt van, vagy azt meg hova dugtak?
Es eljen Hynix+Kingmax=mukodik a DualChannel, yeah ! - Boltban magabiztosan azt allitotta a srac, hogy nem fog.

Mező Érték
Északi híd tulajdonságai
Északi híd Intel Crestline GL960/GM965
Revízió 03
Tokozás típusa 1226 Pin NGP
In-Order Queue Depth 12Memóriavezérlő
Típus Dual Channel (128 bit)
Aktív üzemmód Dual Channel (128 bit) - Legalabbis ez azt jelenti nem?
Eddig a Single channel volt aktiv.Memória időzítések
CAS Latency (CL) 4T
RAS To CAS Delay (tRCD) 4T
RAS Precharge (tRP) 4T
RAS Active Time (tRAS) 12T
Row Refresh Cycle Time (tRFC) 34T
RAS To RAS Delay (tRRD) 3TMemória foglalatok
1. DRAM foglalat 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
2. DRAM foglalat 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)Integrált grafikus vezérlő
Grafikus vezérlő típusa Intel GMA 3000
Grafikus vezérlő állapota Engedélyezve
Grafikus képkockapuffer mérete 8 MBLapkakészlet gyártó
Cégnév Intel Corporation
Termék információ http://www.intel.com/products/chipsets
Illesztőprogram letöltés http://support.intel.com/support/chipsets
Illesztőprogram frissítés http://driveragent.com?ref=59 -
toM517
aktív tag
Sziasztok !
Vettem ramot az 5720Zmbe es nem tudom levenni a hatlapjat :S Tudom a nagyobbikat kell. Kicsavartam minden lathato csavart, de csak nem jon, nem akartam megeroltetni, van ra valami trukk?
-
Mirones
tag
Na rájöttem

Csak a total commander nem akarja az igazságot. -
dekoninck
aktív tag
-
Nunder
őstag
Hali!
Volna egy két problémám a friss Acer TM5520G notimmal. A gépenlévő Vista nem igazán szeret bizonyos progikat. Legnagyobb bánatomra az összes régi kedvencet (COD2 , hozzá a Ventrillo) megfagyasztja, de úgy hogy semmire még a ctrl+alt+del re se reagál semmit. Fekete halál és csak hosszan nyomva kikapcsolható a gép. Mit lehetne ezek ellen tenni?
-
hanee
senior tag
válasz
dekoninck
üzenetére
Biztos, hogy nem Pistát akartam írni, a párom ráadásul Ákos
De most hogy belegondolok abba, amit írtam: rossz az, aki rosszra gondol! (persze ki mondta, hogy az rossz?
)Ezt a hibrid alvást meg fogom lesni otthon

Szoktam a páromtól kérdezni, ha valamiben nem vagyok biztos, de most történetesen a munkahelyemen ülök (betegen persze), úgyhogy nem súgott
Valamit azért konyítok a dologhoz (még ha ez nem is látszik néha), és remélem ültök, raktam már össze teljes gépeket is, mert egy időben ezzel foglalkoztam (a P4 fénykorában
) mint "vállalkozás". Persze most inkább a párom bütyköli a gépet, én pedig úgy teszek, mintha hülye lennék hozzá 
hanee
-
dekoninck
aktív tag
SX hanee:
"Nem érdemes amúgy ezen idegeskedni, a Vista ilyen, viszont ha felállt, akkor hibátlanul és gyorsan működik!" - biztos, hogy nem Pistát akartál írni, és nem teljesen máson jár az eszed?
Na, miután kifetrengtem magam, megjegyzem, hogy remélem észrevettétek a hibrid alvás opciót az energiaellátási tulajondságok speciális beállításaiban. Azt hiszem, hogy ez alapból nincs bekapcsolva (csak a "sima" alvás), pedig szerintem ez az üdvözítő megoldás. Ugyanis ha nincs a hibernálás sem engedélyezve (és emlékeim szerint alapból ez sincs), akkor ha alvás közben lemerül az aksi, akkor bye-bye megnyitott adatok, és kezdhetsz újraindítással. A hibrid alvás azonban a hibernáláshoz hasonlóan kiírja a RAM tartalmát a winyóra, és ha megszakadna az energiaellátás, akkor egy hibernálásból fog ébredni (bocs, felállni
) a gép, a munka pedig az elalvási állapottól folytatható. Ja, cserébe, a (munka utáni) elalvás kicsit lassabb, de hanee-nél ez is biztos egy jó pont."NTFS filerendszer töredezett?" Biztos, hogy nem az informatikus párod súg neked?

-
Tomcy7
tag
Sziasztok! Egy Acer notit szeretnék vásárolni, és annyi lenne a kérdésem, hogy a kiszemelt példányban lévő AMD Athlon X2 TK55 (1.8GHz)-es proci, melyik intelnek felel meg, mert nem nagyon vágom az amd-ket?!
Köszi előre is!
-
fireball7400
tag
4337-re valaki?
-
hanee
senior tag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
NTFS filerendszer töredezett?

-
hanee
senior tag
válasz
Mirones
üzenetére
Szia!
Ha fel van telepítve minden vacak rá, akkor teljesen normális. Nekem is másfél perc majdnem, de mi leszedtünk róla minden fölösleges vacakot, hogy ne indítson el mindent bekapcsoláskor. Érdemes nem kikapcsolni, hanem stand by-ba tenni (azaz csak simán lecsukni), olyankor gyorsan feláll. Nem érdemes amúgy ezen idegeskedni, a Vista ilyen, viszont ha felállt, akkor hibátlanul és gyorsan működik!
hanee
-
dekoninck
aktív tag
válasz
Mirones
üzenetére
A bekapcsolás nekem sose gyors Vistával, ezért nem is kapcsolom be soha, csak ha muszáj, pl rendszerfrissítés után. Addig meg a hibrid alvás tökéletes, amiből 2 mp alatt ébren van (nem úgy, mint én, ebből is látszi, hogy a gépi létnek már most vannak előnyei).
Amúgy egy szűz rendszer sok felesleges dolgot kapcsol be, nem beszélve arról, hogy, nem tudom, hogy mennyi automatikusan induló progit telepítettél. Gyomlálgass, ha akarsz.
- Vezérlőpult > Teljesítményadatok és -eszközök > Rendszerindításkor induló programok kezelése
- Vezérlőpult > Programok és szolgáltatások > Windows szolgáltatások be/kikapcsolása
Itt pedig bizonyos szolgáltatásokat lehet letiltani, létfontosságút nem.- Start menü > Futtatás > services.msc és Start menü > Futtatás > msconfig > Szolgáltatások
Na, ez csak haladóknak ajánlott, kell plusz infó, hogy mi a létfontosságú és mi nem. Bocs, most csak angolul találtam egy kis útmutatót. -
toM517
aktív tag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Van Vist SP1, de akkora szar, hogy szinte semmit nem vettem eszre, csak rosszabb lett, raadasul +6GB a merevlemezen, ez normalis?

-
Mirones
tag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Lehet bár eddig csak telepítettem rá. És nincs egy hetes a notesz.
Xp-t próbáltam de a jófej acer úgy gondolta nem ad ki normális drivert xp hez csak vistához.
-
Mirones
tag
Hy!
Szerintetek az normális hogy 2 perc alatt kapcsol be az 5720z-m? Vista 2gb ram+ sok acer driver meg ilyenek.
Van erre valami gyorsítás? -
hgab
csendes tag
mármint még 1,5 gari van, ha nem lenne 1értelmű
-
fireball7400
tag
Hi.Segítséget kérnék.Adott egy acer 3693 wmli laptop amin xp home volt.Kapott egy xp professional sp2-t.Internetről letöltöttem a drivereket lehozott mindent szépen ahogy kell.Elkezdtem felrakni őket és sikerült is szinte mindent kivétel a hálókártyát.ez gyönyörűen ott virít sárga kérdőjellel.Az a szép hogy 3 verzió is volt belőle és egyik se jó.Hasonló problémát olvastam itt a fórumon csak nem tom annak mi lett a vége.Esetleg valakinek ötlet?
-
hgab
csendes tag
Beáraznátok?
Acer Aspire 5024 WLMi, AMD Turion 64 ML-34 proc, Ati Mob. Radeon X700 128 mb, 80gb winch.,dual -dvd meg szokásos cucc, 15,4 WXGA CrystalBrite. 1,5 éves és van rá már 1,5 év garancia véletlen sérülésre is kiterjesztve. előre is köszi -
lastknight
csendes tag
Helló!
Tud valaki olyan programot, ami egy kicsit feljebb veszi a wlan antenna teljesítményét? Asus laptophoz van ilyen progi. Egyébként érdekes a téma, mert a windows saját wlan kezelője messze nem lát annyi hálózatot, mint az Aceres Broadcom wireless utility.
Egyébként tm2492-es gépem. A múltkor kérdésemre látom nem tudott válaszolni érdemben senki. Kár.
A játékokhoz meg annyi: még ezzel az intel 950gma-val is lehet játszani, csak jól kell hozzá játékot választani
pl: GTA SA, The Godfather az akadás nélkül fut rajta. -
twollah
nagyúr
Mas is tapasztalt olyat, hogy hiaba vette le a CPU orajelet a leheto legalacsonyabbra a ventilator csak azert is bekapcsolt bizonyos ido eltelte utan.
Nekem az lett volna a celom az orajel levetelevel, hogy ejszaka ne zugjon a gep, de sajnos az otletem nem valt be.
-
Axi-Maxi
tag
oops
-
Jon Mathias
senior tag
Hasznos kis cikk!

-
P34k
tag
válasz
petrosilov
üzenetére
Ez esetben, ha már dolgoztál fényes kijelzővel, mindent tudsz.
Nincs új a nap alatt.
-
petrosilov
tag
Sziasztok, nektek mennyire használható a "fényes" TFT? Nem zavaróak a becsillanások?
(Sajnos nem tudom megnézni sehol, vidéken kicsi (0) a bemutatódarabok száma...)
Notebookot akarok venni. Fotós vagyok, időnként képeket kell vele szerkesztenem. Az 5620-as adatlapját nézegettem, tetszik. De félek a kijelzőtől. Macbookon dolgoztam már, annak is fényes a kijelzője, és bizony sokszor zavaróan tükröződik.
Köszi:
-
P34k
tag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
De most te komolyan hogy írhatsz le szerviz technikusként ilyen iszonyatos hatalmas baromságot???

Látszik nem sok közöd van a témához.
Sem az Acernek, sem az összes többi gyártónak rohadtul nincs köze ahoz, hogy az XP telepítő rutinja 100 éves, és a hardverek meg folyamatosan fejlődnek.
Igen barátom, a SATA vezérlés az, amit a 100 éves telepítő nem ismer és nem kezel.
Ha gép BIOSában van rá lehetőség, akkor lehet kapcsolni az emulálást, és akkor BIOS szinten emulálja az OS felé az IDE vagy ATA csatlakozást, holott az a "fizikailag" SATA.
-
dekoninck
aktív tag
Aduska, hadd kérdezzem már meg, hogy te nő vagy, és a párod helyett írsz ilyen gigabájtoktól hemzsegő fórumokba? Nem ér rá a játék miatt??
Vagy srác vagy, és a barátnőd játszik háborús játékokkal? Az is kemény lenne...
Az meg egyenesen cuki, hogy nem álltok jól anyagilag, de játékra jöhet a noti, amúgy vannak feleennyiért is.
Tudom, semmi közöm hozzá.
de akkor is vicces egy kicsit a helyzet.A válasz:
ad 1) szinte mindegy, a C2D általánosságban kicsit (vagy nagyon) jobb és energiatakarékosabb, főleg ha T7-tel kezdődik a neve
ad 2) GF8600 (és feltételezem, hogy az ATi X1300-ra vagy az Intel X3100-ra gondoltál
Érdemes visszaolvasni, mert a korábbi oldalakon legalább 5 új 5720 tulaj számolt be a (kedvező) tapasztalatairól!
-
angol
tag
az Acer 5720z (dual core T2310, 1gb ram, x3100 vga ) noti bírja a 1080p h264 mvk-s videókat gond nélkül, van valakinek már tapasztalata, ezzel kapcsolatban ?
előre is köszi a válaszokat, üdv -
aduska
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt állunk. Már kinéztem egy Acer AS5720-ast. Főként játékra kellene a páromnak (COD 1,2,4, Conflict Global Storm, World in Conflict, Medal of Honor széria és ilyen háborús, strarégiai). Olvastam a fórumot, de biztosra akarok menni, hogy jól értelmezem-e a dolgokat. Nem vagyok jártas a notebookok világában
, és nem szeretnék olyan gépet veni, amin nem futnak a párom játékai. Ugyanis egyelőre ez a lényeg. Nem, nem állunk jól anyagilag, de kb. 240eFt-ot rászánnék. Esetleg még 10-15-öt, ha a konfiguráció megéri. De nagyon nem akarok elszállni az árral.
Azt szeretném megkérdezni, hogy
- inkább Core 2 Duo, mint AMD Turion X2?
- egy kétmagos 1,6-os vagy 2,1-es proci jobb-e (játékhoz), mint 3,06Ghz-es elődje?
- integrált videókártyát az olvasottak szerint nem érdemes venni, de akkor a GeForce 8600M vagy Radeon 3100, 2400 (a Radeonnál ha nagyobb a szám, az jobbat is jelent?)Ha tudtok esetleg jó konfigurációt, kérlek írjátok le!
Előre is köszönöm a válaszokat! Nagy segítség lenne!
Üdv -
Weber01
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondnai, hogy ez a gép mennyire jó? Asztali gépet váltanék ki vele! Álatalános felhasználássra meg egy kicsit játékra is kellene!Aspire 5720ZG-1A2G16Mi
THX!
-
twollah
nagyúr
Es termeszetesen meg egyszer Googel a baratod!
-
twollah
nagyúr
Konyorgom Google ugye a baratod!?!?
High end ventilatorokat gyart arany aron amik kegyetlen halkak.
Mondjuk nekem van a fiokom melyen egy kegyetlen hangos is, de az sajnos egy rossz fogas volt a reszemrol.
Kozoltem, hogy kene egy jol fujo ventilator, erre osszedobtak nekem egy hajszarito hangossagu, orkan ereju 80mmes ventilatort. -
twollah
nagyúr
Erre a problemamra vmi megoldast tudna vki mondani vagy mas is ezt tapasztalta?
-
twollah
nagyúr
"Én a másodikat venném, személy szerint nem vennék olyan notebook-ot, amiben AMD processzor van, de megindokolni nem tudnám, mert nem értek hozzá annyira, de nekem a párom is lebeszélt róla és ő számteches."
Na ebbol a mondatodbol kifolyolag akkora flame lesz itt, hogy hosszu oldalakon keresztul csak a vitat fogjuk olvasni.
IMHO mindenki vegyen olyan CPUval szerelt gepet ami neki a legszimpatikusabb.
Aki meg jatekra szeretne venni notebookot az megerdemli, hogy a gatyajat is rafizesse a dologra.
-
hanee
senior tag
Szia!
Elméletileg a másodikban lévő VGA jobb egy fokkal, de én nem tudom ez játékban hogy nyilvánul meg. Otthoni használatra pedig a másodikban lévő processzor is elég.
Én a másodikat venném, személy szerint nem vennék olyan notebook-ot, amiben AMD processzor van, de megindokolni nem tudnám, mert nem értek hozzá annyira, de nekem a párom is lebeszélt róla és ő számteches.hanee
-
erasto
csendes tag
Sziasztok!
Bar mar tegnap kerdeztem, de moat megint megkerdezem, nem hagy nyugodni a tema... Mlyik konfig a jobb: AMD Turion 64 x2 (1,9 GHz) + Nvidia Geforce Go 8400M-G
vagy:
Intel Centrino Duo T2310 (1,46 GHz) + Nvidia Geforce Go 8400GS
Mind a kettö esetben 2 Gb a RAM es Vista az oprendszer!
Legyszi eszervekkel probaljatok segiteni, ha tudtok, ne ugy, mint tegnap... Eleg csunya szocsata kerekedett ki belöle...
köszi elöre is...
ui: Elsösorban otthoni hasznalatra lenne szorakozas celjabol, es egy-ket jatekot is kiprobalnek rajta (FIFA08), nem tudom melyik birna jobban - ha egyaltalan birna valamelyik is... Tapasztalat esetleg?
-
titin
csendes tag
Sziasztok,
Vettem egy Aspire 5720z notebook-ot, Vista-hoz való driverekkel. Található-e XP SP2 op. rendszerhez infrared driver (ENE )?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv, Tamás
-
toM517
aktív tag
válasz
dekoninck
üzenetére
Dede, most olvastam el

Sokminden masra is rajottem... Hasznos volt.Viszont nem mukodik az Fn+F6 nekem, azaz az LCD kikapcsolo.
Honnan tudhatom meg, hogy a gepem D2D-e? Mert az eRecovery nekem tetszik es jo is lenne, csakhat nem engedi telepiteni, mivel szerinte nem D2D a gepem, a BIOSban van opcio enek ki-be kapcsolasara, legalabbis a helyreallitast ott tudom allitani, hogy engedje illetve ne helyreallitani magat.
Viszont amig nem vagyok Windowsba beloginelve, addig engedi az Fn-F6-ot. :S
Agyam eldobom? Raktam fel par ilyen aceres cuccot, valamelyik bekavarhatott?Amugymeg nem igen tudtam allitani csak a touchpad erzekenyseget, hanemcsak ami a windowsban van, letoltottem ugyan a synaptics drivert, de csak lett egy uj menupontom, amiben semmi izgalmas vagy hasznos nincsen. Van egy masik touchpad driver is, megprobaljam azzal is?...
-
dekoninck
aktív tag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Ez nem vélemény, hanem ítélet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
toM517:
Az Fn+F5 vált a következő megjelenítési módok között: kijelző, külső monitor (ha csatlakoztatva van), illetve mindkettő. Ha nincs csatlakoztatva semmi, akkor nem csinál semmit, hanem az Fn+F6 le tudja kapcsolni a képernyőt, energiamegtakarítás végett. (A kézikönyvben nem volt benne?) -
Bahama
aktív tag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Egyébként ahogy írtam nem én vettem, és nem is szólhattam bele, mert ajándékba kapta, hozzá nem értőktől. És Vista vitát sem akarok nyitni, igaz hogy nem az igazi, nekem driver problémáim vannak, de egyébként semmi gond sincs vele, még a notin se.
-
Bahama
aktív tag
válasz
BluEyes
üzenetére
Eszembe jutott valami. Bár nembiztos hogy ez a gond, de most per pillanat ezt látom a legjobbnak.
Szóval felment ugye minden driver a vistára és az el is kezdte nézni a frissítéseket, leszedtem mindent had üröljön. Volt közte 1 chipset driver frissítés is mondom de jó.
Igen ám, csak mikor újraindult a gép nem volt hajlandó elindulni, inkább kékhalállal számolt 1 ideig és újraindult. Ezután csökkentettt módban csináltam rendszervisszaállítást, és ment is.
Csak az a kérdés hogy akkor xp alatt miért csinálta.
Konkrétan nem emlékszem, hogy milyen driver volt a cd-n hozzá, mert 1-2höz volt xp-s is, de lehet hogy próbáltam felerőszakolni a vistásat, mikor még xp volt rajta.Szar lenne megint levasalni a rendszert emiatt, de lehet hogy az megoldaná.
Inkább felrakom, minthogy szervizzel baszakodjak.Egyébként azért kezdtem el írni hogy megkérdezzem, hogy hogy kell kikapcsolni az automatikus újraindulást kékhalálnál, csak közben kigyulladt a lámpa.
-
Lejszi
senior tag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
koszi

-
nlb84
tag
Én egy hete vettem egy notit magamnak:
MSI M673X-039HU
Eddig megvagyok elégedve vele.....(lekopogom!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Hardcore café
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)