Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
icon
senior tag
-
icon
senior tag
válasz
globecom
üzenetére
Nekem is ilyen notim van, de én úgy indítottam, hogy + 1GByte ram... az itt sokat emlegetett Notebook Hardware Control progit használom (Google a barátunk).
Az az igazság, hogy a perifériák ki-bekapcsolása nem igazán érdekelt, ritka eset az, amikor csak akksiról használom a cumót. De pl. én nyugodtan használom ágyban is, mert hűtőpadon van, így nem főzöm meg.
a vinyó ciripelése valószínűleg swappelés miatt van, 512 ramnál - videómemóra szerintem törvényszerű
-
icon
senior tag
#5555-re valaki valami tipp?
-
icon
senior tag
sziasztok, honnét lehet tudni, hogy egy notebook d2d rendszerrel szállított? Hogyan lehet ezt generálni egy szűz vinyóra? (Aspire 3055nwxmi)
-
icon
senior tag
not d2d system, eRecovery cannot be installed -továbbra is a válasza a eRecovery-nek a telepítési kísérletre... (lásd feljebb). Valaki leírná, mit is kell csinálnom, kezdve a Bios-beállításoktól... még úgy se ment, hogy szabadon hagytam 65 GB-ot a vinyón, ésőbb csontra ugyanolyam méretű partíciót csináltam mni akarom és ezt írja kiint amire a Win-t raktam. Telepíteni akarom, és a fent olvashatót olvasom a feldobott ablakban.
-
icon
senior tag
Ja és még néhány kérdés:
- most akkor ebben PCMCIA, vagy más van?
- akkor milyen Firewire kártya jó is bele? -
icon
senior tag
sziasztok,
a minap kaptam ajándékba egy Aspire 3055NWXMi-t. Tettem is bele sebtiben 1GB Ramot :-)
Tapasztalataitok érdekelne:
- mennyi ideig bírja az akksi DVD-nézés közben
- valakinek sikerült-e az eRecovery Management-et beizgítania, mert nekem nem igazán...
(not d2d system, eRecovery cannot be installed)
- milyen játékok mennek egész jól a 2-3 éves vagy korábbi nagyobb nevekből?Köszönöm előre is a válaszokat:
icon
Új hozzászólás Aktív témák
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
valószínűleg én úgy gyűjtöttem be őket, hogy a notitáskában van hálós rekesz, amibe usb-s lámpát raktam, az adott a borításnak a sarkon.