- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
nbordan #30798 üzenetére
Mondjuk feszültség alatt tartani egy beázott gépet elég rossz ötlet.Jelen esetben nem az érintésvédelem a gond(kis feszültség,egyenáram, nagy baj nem lehet), hanem a tűzveszély (zárlat) illetve az elektronika károsodása.Az egyenáram hatására a folyadék elektrolitjai reakcióba lépnek az alkatrészek fémrészeivel, átmarja lyukgalvánt,a forrasztásokat,stb...
Telefonoknál ultrahangos mosás után hőlégfúvóval átfújtuk és kiderült,hogy túlélte-e.Ekkora lapméretnél nem tudom hogyan csinálják. -
nbordan
csendes tag
Sziasztok! A tanácsotokat lennék kíváncsi.
Adott egy Acer e5-521g-494m laptop. A barátnőmé.
Beleborított egy bögre(2dl) kávét. Első ijedtségében kihúzta a töltőt és kikapcsolta(Tehát a baleset után nem magától kapcsolt le).
Ezután visszakapcsolta és működött is, amíg le nem merült az aksija. Semmilyen hibát nem tapasztalt.
Ezután viszont, mivel nem töltött, nem tudta használni. Próbáltuk másik acer töltővel, de azzal sem töltött.Ezt követően szokásos procedúra után (szétszed, sűrített levegővel átfújkál, de nem tölt), elvittük egy pc boltba debrecenben(hifi comp), ahol a szervizes megállapította, hogy cserélni kell a belsejét teljesen(alaplapot és processzort fixen).
A kérdésem az, hogy előfordulhat az, hogy ilyen mértékű károsodást szenvedett annak ellenére, hogy miután ráömlött a kávé még működött amíg le nem merült? Amikor elvittem, úgy gondoltam, hogy a laptopon belül a töltés részénél lehet valami baj, hisz ha az alaplap-processzor-egyéb károsodik, akkor miután a folyadék ráborult nem is tudta volna bekapcsolni, illetve használni a gépet(szerintem)
Mit tanácsoltok? Mit gondoltok? Javítható-e még a laptop? Esetleg próbáljunk meg másik szervízt?
Vagy barátkozzon a gondolattal, hogy kuka az egész?
Gondolkozzunk használt alkatrész beépítésében?A válaszokat, tanácsokat előre is köszönöm.
-
nebulo
tag
Sziasztok!
Lehet rossz topicba írok, de tudnátok ajánlani egy-két megbízható helyet a fővárosban ahova bevihetek egy Acer Extensa 5635z-t hűtés tisztításra? Magam akartam nekiállni, de kicsit körülnézve a neten láttam, hogy nem elég csak egy hátlapot leszedni, hogy hozzáférjek a hűtéshez. Tovább bontani meg nincs merszem.
Előre is köszi.
-
qw78er89
aktív tag
válasz
Toby888 #30789 üzenetére
Kb 5-6 éves lehet. Én így kaptam egy hete, hogy valami gond van vele. Elsőre tényleg nem indult el, de aztán három napig ment rendesen. Majd kapott egy új HDD-t és azóta megint ezt csinálja. Pl: amikor telepítettem a Windows-t, csak a külső kijelzőn ment, aztán egyszer csak átváltott teljesen random módon a sajátjára.
-
qw78er89
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5730ZG típusú laptopom. Az a problémája, hogy a saját kijelzőjét vagy nem kapcsolja be, vagy menet közben eltűnik a kép. Kűlső monitorral működik, de ott már csak akkor látok képet, ha a Windows elindul. Maga a kijelző jó, de nem tudom az Fn+F5 kombóval sem változtatni, hogy hol legyen a kép.
Az előbb pl. elkezdte betölteni a BIOS-t, hardvereket stb, aztán simán a kijelzőről eltünt a kép. Rádugtam monitort, ott lett kép, de csak a Windows. Van valakinek ilyen tapasztalata, ötlete?
Előre is köszi! -
SZIGMA
aktív tag
Na nézzük:
"Ha telepítésnél törölnék minden partíciót, a rejtett recovery partíciót is, akkor abból később származhat valami hátrányom?"
Max kényelmi hátrány, az egyszerű visszaállítás illúziójának hiánya.Szerintem ez egy gagyi módszer, legalábbis amilyen megvalósításban én találkoztam vele:lassú telepítés, bloatware-ekkel telepakolt végeredmény, és persze hiába particionáltál előtte, ilyenkor bukod az összes adatodat.
Úgyhogy én mindig gyalulással kezdem,hacsak az ügyfél nem ragaszkodik ehhez a csodás opcióhoz."Le akarom frissíteni W10-re, majd egy tiszta telepítéssel feltenni a W10-et. "
Ezt minek?Nem elég a tiszta telepítés?(arról nem is beszélve, hogy jobb és gyorsabb)"Legyalulni előtte teljesen a vinyót, újraparticionálni. A recovery partíciót is letörlöm. Totál tiszta W10 telepítést akarok."
Ez a beszéd!"Ha a keyfienderrel kiírom a W8.1 sorozatszámát, akkor azt használhatom később ha esetleg mégis a W8.1-et kellene visszatenni?"
Igen. (Nem a BIOS/UEFI tartalmazza a kulcsot és azt kiolvasva automatikusan aktiválja a rendszer magát?) -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Hozzám került egy ACER Aspire E1-572G lapos, most 8.1 van rajta.
Ezen egy számomra új bios van. Kicsit elakadtam, már a bootolási lehetőségeknél.Odáig eljutottam, hogy jelszót hoztam létre a bioshoz, egy secure boot-ot töröltem. Így a gpt módon készített bootolható penről bebootol, el is indul a telepítő.
Ha telepítésnél törölnék minden partíciót, a rejtett recovery partíciót is, akkor abból később származhat valami hátrányom?Le akarom frissíteni W10-re, majd egy tiszta telepítéssel feltenni a W10-et. Legyalulni előtte teljesen a vinyót, újraparticionálni. A recovery partíciót is letörlöm. Totál tiszta W10 telepítést akarok.
Ha a keyfienderrel kiírom a W8.1 sorozatszámát, akkor azt használhatom később ha esetleg mégis a W8.1-et kellene visszatenni? -
SZIGMA
aktív tag
Ezt írta:
"na ne viccelj...az már meg volt...de már a nyomtatott áramkört is kivágtam belőle idegbőla jelenség megmaradt
"
- ha a nyákot is kivágta,akkor hogyan érzékelheti azt a gombot? (lehet más gond is)
- ha szétvágta a mátrixot,akkor melyik gombok nem mennek még?"ezt fel meternel tavolabbrol senki nem fogja megmondani neked" - ezzel viszont 100%-ban egyetértek
-
frici69
tag
Acer Aspire E5-551-es laptopom bal oldali hangszórója jóval halkabban szól,mint a másik. Első esetnél segített a Realtek driver frissítés. De most megint halkabb és hiába cserélem a drivert. Fejhallgatónál nem érzékelem ezt a problémát! Szerintetek mi lehet a gond?
-
sowi
őstag
válasz
darál0w #30777 üzenetére
latom nem sikerul a lenyegre koncentralni, attol, hogy egy gomb leszakad meg nem kezdi el magatol benyomottnak erzekelni, tehat vagy raomlott valami vagy megserult a nyak is a gomb alatt vagy egesz mas hibaja van a gepnek, ezt fel meternel tavolabbrol senki nem fogja megmondani neked
-
darál0w
Jómunkásember
egyéb ötlet?
vagy valami ajánlott bios?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
szabonagyur #30766 üzenetére
gyakorlatban nem
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Toby888 #30764 üzenetére
ez így is van, de mivel a 6-os gomb num pad off esetén is működik right arrow funkcioval, ott vagyok, ahol a part szakad...beragado bill ugyan ugy megmarad, annyi, hogy így már írás esetén annyira nem zavar, viszont windows ablakok esetében folyamat jobbra görget, illetve ha probálok mappát jelölni, vagy csak belelépni, nem engedi mert folyamat ellépked
de telejsen random egyébként a dolog...most pl teljesen üzemképes
-
darál0w
Jómunkásember
üdv
van egy acer 5750g a birtokomban...a gyerkőcöm rászabadult és a numpadon a 6-os gombot kinyírta...konkrétan kitépte és folyamat "beragad", pedig nincs is a helyén...amint lesz rá lehetőségem/időm viszem billt cserélni, de addig is nem lehet valahogyan, akár egy custom biossal kiiktatni a numpadot? rettentően zavaro, amikor írkálás közben random bedob egy hatost, vagy csak kattog....stb...
-
xtend
senior tag
Sziasztok!
Ha rossz helyre írok a problémámmal kapcsolatban, akkor nagy-nagy elnézést.
Szóval adott egy Huawei mobilwifi kütyü. Erről kapja a laptopom (Acer ES1-531-P1SP, win10, qualcomm atheros driver) a wifit. De most nem tudom, hogy a win10 hibája, a laptop hibája v. mi, de ha a laptop érzékel másik wifi hálózatot a közelben, akkor az enyémet bontja. Nem kapcsolódik a másik wifi hálózathoz, csak bontja a jelenlegi kapcsolatot és mindig-mindig kézzel újra kell csatlakoznom...van hogy egy nap ez 10x is megtörténik. Mi a jó eget lehetne csinálni ez ellen, mert már kidobom az egészet a csába! Néha rohadt idegesítő tud lenni! -
sowi
őstag
válasz
kkarika222 #30759 üzenetére
ezt a fajta pendriveot nem mindegyik acer usb 3.0 vezerloje szereti, ezzel meg ugyanennek a fem verziojaval szivtam mar en is parszor
-
kkarika222
csendes tag
Sziasztok,
Egy Acer TravelMate B116 laptopom van, Windows 10-el rajta.
USB 3.0-ás pendrive-ot nem tudok használni vele:
érzékeli, hogy benne van,
mutatja is, hogy milyen pendrive van bedugva
nincs lehetőségem a leválasztásra
nem tudom megnyitni, hogy milyen fájlok vannak rajta
eszközkezelőben is látja, hogy be van dugva, azt irja megfelelően müködik
"Ez a gép" könyvtárban nem jelenik meg a C meghajtó mellett.Régebbi 2.0-ás pendrive müködik hibátlanul mind a 2.0-ás usb csatlakozóval mind a 3.0-ás usb csatlakozóval.
Próbáltam usb 3.0 drivert találni, de csak Windows 8-hoz valót találtam és az nem segitett.
Szerintetek, hogy tudnám ezt megoldani?
UEFI módban telepitettem a Windows-t egy 2.0-ás pendrive-ról (Legacy telepitésnél nem müködött a touchpad például).
Kingston DataTraveler 100 G3 32GB pendrive-ot próbálok használni, ami minden máshol tökéletesen müködik.
Van ötletetek? vagy megfelelő driveretek hozzá?
Köszi szépen,
Kari -
Toby888
senior tag
válasz
LordMaxtor #30757 üzenetére
nem akarlak el keseríteni, de ja, az úgy már 2 esélyes hogy vagy le van harcolva, vagy nincs, a legjobb ha elmész, megnézed, és ha olyan, akkor köszömszépe viszontlátásra ( :
-
Toby888
senior tag
válasz
LordMaxtor #30753 üzenetére
én kicsit sokallom az 1000 eurót érte :/
-
LordMaxtor
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy egy ilyen laptopot megér-e 1 év garanciával(Acer garancia) 1000€-t, illetve annyi hogy kiállított darab volt.
Acer Predator G9-591-58GN, 15,6" FHD, i5-6300HQ, 1TB + 128GB SSD, NVidia GTX 970M 3GB, 8GB DDR4.Előre is köszönöm a segítséget!
Illetve ha van valakinek tapasztalata ezekről a "Predátorokról", azt örömest halgatnám.
-
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok.
Van egy acer v15 tipusu laptopom, i7-5557u processzorral. Gondom az vele, hogy nagyon gyenge a hutese. Egyszeru bongeszes kozben is felmegy 80-85 fokig, ha kozben megy valami hatterfolyamat (pl. kaspersky frissito) akkor felmegy 95-100 fokig is. Eddig 101 fok volt a csucs.
A kerdes az, hogyan tudnam jelentosen javitani a huteset? Gondolom ki kene cserelni a hutobordat, hutocsovet meg ventillatort benne valami komolyabbra, de milyenre?
Ja, kulso laptop hutok nem erdekelnek. -
Toby888
senior tag
válasz
jpisti #30748 üzenetére
1 napot ??
én másfél óra alatt szoktam pikkpakkra vágni, és nincs ssd,MÉG
maga a rendszer telepítés gyorsabb mert 3.0 pendrive-val telepítek (: az UEFI-t meg annyira nem vágom, soha nem használtam még, de asszem ugyan olyan BIOS mint a másik, csak grafikus asszem, vagy valami hasonló
-
jpisti
senior tag
válasz
Toby888 #30747 üzenetére
Ma felhívtam az ACER támogatási vonalát és azt tanácsolták, hogy telepítsem a Windows-t UEFI boot opcióval...
(most Legacy opcióval lett telepítve...)
Szerencsére még nem egy nagyon belakott rendszer, szóval nem akkora érvágás a re-instal de azért elhúzom a hétvégéig.
Szerencsére az SSD-re gyorsan megy a telepítés, de akkor is elvisz majd egy napot. -
jpisti
senior tag
Helló mindenkinek!
Adott egy Aspire E5-571G laptop amin egy W10Pro ketyeg. Minden tökéletes, kivéve amikor HDMI-n keresztül szeretnék filmet nézni egy TV-n. Valamiért a hang nem megy át, csak a kép. A hang továbbra is a laptop hangszórójából jön. A hangeszközöknél a lejátszó eszközök között ott a Digitális Audio, de "nincs csatlakoztatva" státuszban. Olyan, mintha ne is lenne bedugva a HDMI kábel.
Megjegyzem, hogy ugyanezzel a kábellel egy másik, de régebbi Aspire 5738 ZG laptoppal, vagy egy Lenovo G580-as géppel simán működik minden.
A driverek frissítve vannak és mindent megfelelőnek érzékel a rendszer.
Mi lehet a baj? -
Toby888
senior tag
válasz
csabaspecial #30741 üzenetére
nekem is vacakoskodik benne a tapicskolós pad :/
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
csabaspecial #30741 üzenetére
-
csabaspecial
tag
Sziasztok! Adott egy Acer E5-571G-5029-es notebook. Windows 7 Professional van rajta és az egyik kedvenc játékom a Fallout 3 Game of The Year Edition elindul ezen, csak egy idő után lefagy. Szerintetek miért teszi ezt? Mit tudok tenni?
Ugyanezen a gépen a touchpad nem müködik megfelelően, pedig felraktam chipset- és touchpad drivert is.
Mit tudok tenni? Tanácsot szeretnék kérni ezügyben is. -
onesniper
csendes tag
Helló!
Lenne egy kérdésem.
Acer V5 fedél kellene nekem, minden V5 burkolat egyforma? pl: V5-552 vs V5-573 -
Beetleb1
újonc
Sziasztok! Remélem tudtok segíteni... Van egy Acer Aspire v5-551-es notim. Nagyon jó és megkimélt. Windows 10-es rendszer van rajta. Olyat csinál hogy bekapcsolásnál minden rendesen megy csak nincs kép. Ha rádugom egy monitorra akkor minden látszik tökéletesen. Szétszedtük és próbáltuk a kijelző csatlakozóját és a kábelt is mozgatni de semmi. Találtam a neten elég sok videót meg írást valami bios hibáról hogy vissza kell állítani és akkor megjavul. Van konkrétan több videó amin meg is csinálják és működik. Valami bios crisis recovery a neve. Pendrive-al csinálják. Na most nekem ez se működik... Valaki esetleg?
-
pokochu
csendes tag
-
HDFUN
csendes tag
Sziasztok!
Aspire E 15 notim van. Eddig az NVIDIA Geforce Experience segítségével frissítettem a 810M videókártyámat. Május 23-án jött ki új frissítés, azóta nem tudok frissíteni. Letölti, aztán a telepítés közben lefagy, kék halál... Újraindítás után törli az illesztőt és WIN 10 feltelepít egy 2015-ös illesztőt a kártyához. Közben már június 7-én újabb frissítés jött ki, azzal is ugyanaz a helyzet. Valakinek volt hasonló problémája, sikerült megoldani valahogyan? Előre is köszi a válaszokat, ötleteket! -
tisszekreny
tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni két kérdésemmel kapcsolatban.
Windows 8.1-t telepítettem Acer TravelMate 5520G laptopomra annak céljából, hogy kiaknázhassam a Miracast technológia által nyújtott előnyöket. Mindeddig nem sikerült megcsinálnom. A Microsoft honlapján azt olvastam, hogy amennyiben gép nem támogatja a Miracast technológiát, akkor a vezetékes megoldás marad. Viszont arra vonatkozólag semmiféle információt nem találtam, hogy a gépem támogatja-e, illetve mit kellene ahhoz tennem, hogy támogassa. Hogyan tudnám a gépen a Miracast-t kiélvezni?
Időközben vettem egy bluetooth-s egeret. Gyárilag nem volt a gépemben a bluetooth adapter, de kb. egy éve vettem bele egy bontottat, amit egy 5720-ból szedtek ki. Az adapter hibátlanul működik, csak azt nem tudom hogy lehet megcsinálni, hogy amikor a gépet a bekapcsolom, a bluetooth is bekapcsoltan induljon a géppel együtt. Jelenleg úgy működik a dolog, hogy bekapcsolom a gépet, a Win betöltése után kell elhúznom a gépen lévő fizikai bluetooth gombot, hogy bekapcsoljam. A gomb nem kétállású, azaz nincs on-off pozíció. A gomb rugós, ha először elhúzom bekapcsola az adapter, ha másodszor, akkor pedig kikapcso, de az elhúzások után visszaáll a gomb a kiindulási állapotába. Megoldható az valahogy, hogy a géppel együtt a bluetooth is induljon? A wifi antenna esetében működik, pedig annak is ugyanolyan kapcsoló gombja van mint a bluetooth-nak.
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm.
-
Toby888
senior tag
válasz
bandi0000 #30730 üzenetére
haló, igen lehet, a izéébe, az intel hd grafika programon belül, jobb oldalt alul az óra melett egy kis kék ikon, amoda job klikk és grafikus tulajdonságok, lessél át mindent és megtalálod, mert nekem most így iqból nem ugrik be :/
a venti miatt meg vid vissza minél elöb, mert befog halni :/
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Adott egy acer E5 571 lapos, HD4400-al, lehet valahogy kalibrálni a színeken? másik acerhez képest ezen nem igazán fehér a fehér
ja és még 2 kérdés, valszeg el kell küldenem gariztatni mert éles sípoló hang jön a ventitől, ez mennyire jellemző? stressz teszt alatt jó hőfokok vannak, csak idegesít a zaj
illetve ami nem zavar, de megkérdezem hogy gariba említsem e, az hgoy mikor fel le hajtogatom a kijelzőt, akkor egy pontom 1 cm2-es területen elmosódik a kép, gondolom feszül kicsit, ezzel foglalkozzak vagy ne?
-
salapp
addikt
Szuper tapasztalataim vannak a Fillér utcai csapattal.
Ezért bátorkodom megkérdezni, hogy ki tudjátok-e cserélni a garis laptopon az Acer feliratot, mert az 'e' szára felpöndörödött és beleakad a noti tokjába. -
Petyyyyy
addikt
Szép napot urak!
Segítségetek kellene: felhajítottam egy Aspire 5310 notira az egyetlen elérhető 1.50 BIOS-t és azóta nem indul a gép, csak kék halálozás van. Viszont régebbi verziót meg nem találok.
Tudnátok esetleg linkelni régebbi BIOS verziót vagy leírást hogyan lehet visszaállni az előzőre...? -
bandi0000
nagyúr
hali
csak egy kérdésem lenne, a garancia érvényesítéshez kell a blokk? vagy elég a gari papír?
-
Sanya
nagyúr
-
törölt tag
ühüm. szóval ssd + ram. én elhiszem nektek, hogy ezektől lesz aztán igazán gyors. szerencsére a V3-372-ben egyikből sincs hiány, szóval jöhet is apucihoz, ezt pedig megörökli a család. nyilván az lenne logikus, amit ti mondtok, de újgazdag kis hülyeként muszáj megvennem.
köszi szépen a megerősítést -
ela
tag
válasz
Hegiii #30705 üzenetére
Szia !
Azért vagyunk ,hogy kérdezz bátran ebben a fórumban is és mi pedig próbálunk válaszolni a kérdéseidre.
Nos jómagam is egy hasonló ,bár gyengébb VGA-val ellátott notit használok.
Tapasztalat:
HDD csere SSD-re + RAM bővítés és nem is veszed észre a mindennapi használatban ,hogy nem Core I7 géped van.
Üdv:
ela -
ela
tag
válasz
#65193216 #30715 üzenetére
Szia !
Nekem "csak" Core I3-as-al van tapasztalatom. (Aspire E5-571G) ,de az pozitív.
Amit csináltam a sebesség miatt :HDD csere SSD-re + 16GB RAM (meló miatt) .
A W10 indulási ideje 10-15 sec és a programok is azonnal indulnak ,bár ebben a gépben nem AMD VGA van ,hanem NVIDIA Geforce 820M.
De akkor is a tanácsom a részedre inkább HDD csere SSD-re + RAM bővítés ,mint plusz többezres kiadás egy másik gépért ,ha már egyszer megvetted.
Üdv:
ela -
törölt tag
azokkal nem tudom mit kezdhetnék azon túl, hogy felteszem a gyári drivereket. windows 10 meg magának leszedte szépen, kártyához is a legújabb crimsont, de azzal még lassabbnak érződött, úgyhogy visszamentem 8.1-re.
azért ha valakinek van tapasztalata jó kis i5 / i7-es géppel, azt szívesen fogadnám. -
törölt tag
hibátlan és kiváló. a kondíció, a teljesítmény és a hőmérséklet is. alig fél éves gép. laikusként inkább a procira és a ramra fogom a dolgot. ezért vennék egy Core i7-es kis erőgépet, azzal csak nem lennének ilyen gondjaim. de mivel sosem volt még csak hasonló géphez sem szerencsém, nem tudhatom, mennyire gyorsak valójában, ezért fordultam hozzátok.
-
törölt tag
sziasztok
lenne egy nagyon fontos kérdésem, mielőtt kiadok a kiszemeltemért 230ezer forintot.
jelenleg egy Aspire E5-551G-84H0-t használok, viszonylag elégedetten, de sokszor olyan szinten belassul, akár hosszú percekre is, hogy ki tudnám tépni a hajam. ez főleg facebookozás közben fordul elő, de néha sokáig tart bezárni egy-egy programot is. az idegeim megóvása érdekében szeretnék végre belekóstolni az életbe egy erős Core i processzor mellett. világ életemben amd-s voltam, nem tudom, van-e érdemi különbség, vagy csak mindenki bebeszéli magának, de abban bízom, hogy egy Aspire V3-372 NX.G7BEU.005 laptoppal valóban nyugodtabb és jobb lenne az életem
szóval elvárhatom ettől a géptől, hogy legyen mindig kellemesen gyors, és ne lassuljon be indokolatlanul naponta többször, vagy csalódás lenne a vége, és a kukába is dobhatnám a pénzem?
előre is köszöntem szépen a segítséget -
Sanya
nagyúr
válasz
Daywalkerke #30709 üzenetére
Cserélj procit egy P szériára.
-
Daywalkerke
aktív tag
Sziasztok!
Szerettem volna frissíteni egy Acer emachines E725-ös laptopon a Win7-ről a Win10-re, el is indult a folyamat, de azt írta, hogy a proci miatt nem lehetséges a frissítés.
Ez a proci egy Intel Pentium Dual Core T4400(2.20Ghz)
Kicsit furcsálom, hogy nem jó, mert a Win10 gépigénynél 1Ghz procira már írja, hogy jó, lehet, hogy valamilyen software miatt nem engedi az upgrade-t? Volt esetleg valakinek már ezzel a típussal a Win10-es upgrade tapasztalata? -
Sakab
senior tag
Sziasztok, a héten veszek egy acer aspire 725 ot, 8Gb ram-al, és egy 1tb-s sshd vinyoval. Szerintetek win7 el vagy win 10el járnék jobbban?teljesítmény, aksi szempontjabol. Feltettem 1 hete egy másik gépre a win 10 et, de nem nyerte el a tetszésem...teljesen más mint a 7. Viszont ha jobban járnék vele akkor át szoknék.
-
Hegiii
csendes tag
Üdv, mindenkinek!
Egy laptopot szeretnék venni újonnan, de minél olcsóbban, ami azért használható is. Egyenlőre az Aspire E5-573G-31KB [link] nyerte el a tetszésem, ez a legolcsóbb amibe 940M van, és mivel alapból van gamer PC-m ez elég is lenne a "hordozható" felhasználásra/játékokra, viszont mellette ez a i3-5005U olyan gyengusnak tűnik. Nem volt előtte laptopom, nem értek hozzá, csak azt szeretném kérdezni, hogy kihajtja-e a processzor a videógyorsítót? Gondolom ezeket azért úgy tervezik, de biztosra megyek, megkérdezem... A válaszokat köszi, ha buta kérdést tettem fel, meg ne szedjetek darabokra pls.
-
Pyrandus
tag
Üdv. Acer Aspire V-131 hirdetés a Prohardveren. Kedvezőnek látszik, de sehogysem lehet a feladóval kapcsdolatba lépni, minden hozzáférési lehetőség blokkolva. Mi a teendő, hol és hogyan reklamálható? Kösz.
-
gabó
tag
Van egy 2 hetes VN7-792G laptopom, eddig minden jó volt de hétvégén olyat csinált, hogy fél óra Dragon Age után elkezdett villogni a kijelző majd feket lett. HDMI-re rákötve volt kép, csak a saját kijelzője mukkant meg. Kikapcsoltam és rövid idő után minden ok volt...egy darabig, igazából most már sima streamnél is egy idő után elkezd villogni, elmegy a kép. Kiakpcsolom majd visszi egy után megint rendben jön. Mintha a panel melegedne mert külső megjelenítőn minden ok, nem a VGA gondolom. Acer fölhívtam és mondják,hogy telepítsem újra windows....wtf. Egyből vitessem el gariztatni vagy tényleg lehet ilyen hiba a driver?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest