- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgyorik
tag
Sziasztok.Ismét tanácstalan vagyok egy Laptop terén.
Adott lenne egy Acer Aspire 5535 típusú laptop.
A hibajelenség ami első hallásra VGA hibára utalna,de én elakadtam a hibajelenségben.
Ha simán indítom a gépet akkor kb 5-10 perc használat után fekete képernyő és befagy a gép.ujraindítás után megint megy egy darabig és vége a dalnak,azonban van egy csavar a dologban.
Amint külső képernyőre kötöm a gépet akkor meg megy.Most kb 1,5-2órája nyüstölöm.és egyszerse fagyott be.
Ramok tesztelése megvolt.Aida stressz teszt megvolt(kb 1órát kínóztam)
GPU-t kínóztam kb 1órán át,de semmi hiba nem merült fel.
Várnám az esetleges ötleteket,mert szerintem az ördög bújt meg benne. -
Ti Bo
aktív tag
Sziasztok
Van egy Acer V3-551G notim amiben gyárilag A6-4400M cpu pöcörög. Néztem, hogy tudok e erősebbet belerakni és két esélyes is van (mind a 3 35W TDP-s), az egyik az A8-4500M a másik az A10-4600M. Valaki csinált már ilyen cserét, működik a dolog? Laptop fronton abszolúte nem vagyok otthon ilyen upgradekben.
-
bsanzika
tag
Sziasztok!
Adott egy Aspire 5732zg notebook. Néha gondol egyet és nem akar bekapcsolni az LCD háttérvilágítása a gép bekapcsolása után. Ilyenkor az FN+F6 kombináció nyomkodásával néha életre tudom kelteni a gépet de az ezért így nem a legjobb megoldás... Mi ilyenkor a teendő mit kellene kicserélnem? Komplett LCD vagy valami kis cuccot előtte? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
lajtika
aktív tag
Üdv mindenkinek.Nemrég vásároltam egy Acer Aspire E5-572G-59D7 notit. Az lenne a probléma hogy nem látja a videó memóriát. GT 840M 2 GB de csak 32 mb- lát belőle. Tud vaki megoldást erre. A diver frissítve van és át is van kapcsolva a vga az integráltról.
-
Addai
csendes tag
Segítség
Sziasztok! Nagyon szépen kérem a segítségeteket. Egy ASPIRE 5742G-m van cirka negyedik életévét rúgdossa. Az utóbbi néhány napban ütötte fel az a probléma a fejét, hogy az USB-re csatlakoztatott egységek szarakodnak (laptop hűtő, egér).
A minap eljutott arra a szintre, hogy ezt írta ki a win7:Az eszközön (generic USB Hub) működési probléma lépett fel, és az áramfelvétele meghaladta a fogadó hub tápellátási képességeit. Le kell csatlakoztatnia az eszközt.
Meg is tettem, majd utána vissza dugtam és folytattam a tevékenységeimet a géppel. Azóta sokszor írja, hogy nem lehet felismerni a csatlakoztatott eszközt, ezt írja a laptop hűtőre meg az egérre, sőt pendrive-ra is. Mai nap eljutott arra a szintre, hogy bedugom a laptop hűtőt felvillan és aztán sötétség. Az egérrel ugyanez, bedugom, kb félúton felvillan az egér, utána mintha semmi áramot nem kapna. 3 USB port van rajta, egyik az alaplapon a másik kettő pedig egy külön egységen egy kábellel összekötve az alaplappal (ezt azért tudom, mert megnéztem youtube-on szétszerelő videóját a gépemnek
)
Van valami ötlete valakinek, miként tudnám megoldani? Az alkatrészcsere segítene, vagy meg lehet olcsóbban is úszni a dolgot?
Köszönök szépen előre is minden választ!
Pacsi -
Sztenly
tag
Sziasztok.
1 napja vettem egy E5-571G-34WZ -s acer lapost. Azt ajánlották driverek végett a win 8/8.1 el futtassam. Sikerült lekaparni a linuxot róla, de nem volt kedvem megszenvedni az uefi telepítéssel, hanem 8.1 prot feldobtam rá legacy-ba. Kérdésem, hogy a touchpad görgő funkciójától eltekintve van vmi szignifikáns rám váró probléma ami emiatt be fog következni?+1 valaki aki járatos pár mondatban eltudja mondani, mi a fő különbség a két mód között ?
(Esetleg linkelve honlapokat)
+2 Ha win 7 et használnám, azt melyik módban lenne érdemes ennél a tipusnál?
-
Anthonyy
újonc
Sziasztok.
Van egy vadonatúj 1 napos Acer Aspire E5-551G-84H0 notebookom.
Bekapcsolás után amikor az F2 billentyű lenyomása után belépek a BIOS-ba, elkezd erősen felpörögni a ventilátora ,majd 5- 10 másodperc után kikapcsol a gép.Mi lehet a gond?
Tippeket előre is köszönöm.
-
MiZY
tag
Anno futtattam 8GB-os Class 10es SD kártyán Arch Linuxot. A kerdes annyi, hogy megeri e vele a szoszoles, mert nem lesz egy kapkodo idegbeteg a rendszer, meg eleg hamar leamortizalhatja a kartyat, ha rendszeresen hasznalod. Bar a fene tuddja... Ettol fuggetlenul en inkabb egy SSD-t pakolnek bele!
-
MakoKNG
újonc
Sziasztok!
Van egy Acer 5755G típusú laptopom. Alapból fejlesztésre használom.
Ha elindítom az Eclipset, meg 4-5 oldalt Chromeban, akkor rögtön max 100-200 MB marad szabadon, ha még plusszban indítok valamit, akkor többnyire elfogy az egész szinte teljesen leáll a rendszer.
Ezért szeretnék bele venni memóriát. Alapból 2 × 2 GB van benne.Meddig lehet ezt maximum bővíteni és milyen memóriát lehet bele venni?
-
csyo
senior tag
Mi lehet a laptopom baja?
Acer Aspirt 5810T 1,4GHz, 4GB Ram
Uj rendszerek egyre nehezebben masznak fel ra, es tegnap meghalt fel orara teljesenReszletek>
Nagynehezen felmaszott ra a Linux Mint.Sajnos azt tapasztaltam, hogy egyre gyatrabban lehetseges uj rendszert tenni a gepemre.
Most a linux mintnel 30-40x kellett ujrainditani a gepet, mert a telepitolemez nem indult el automatikusan, mndig a korabbi rendszer toltodott be. (a lemez mindig felporog, de semmi sem tortenik)
Telepitettem is a rendszert, es nem indult ujra. Fel orara meghalt a gepem, hard reseteltem, akkut ki kellett venni, stb...
MAr azt hittem vegleg meghalt a gep, mert mar el sem indult!
Aztan vegul csak sikerult a Mintet feltennem, de tobb oras szenvedes utan, ugy, h fel orara meghalt a laptop teljesen.-
Elotte az ubuntu is ugyanilyen nehezen maszott fel ra, azt 3x kellett ujratelepitenem, mert ujraindulas utan nem inult el, csak a kurzor villogot..
Hard reset, ujrainditottam a telepitest, megint ugyanaz.
Aztan ujra, meg ujra addig inditgattam a gepet, amig a telepito cd beindult, es telepult. Ujra rosszul, es kezdhettem elorol.--
Ezelott a Win7-el nagyon ritkan jartam igy, de elofordul, h ujra kellett kezdenem az egeszet.
--
evekkel korabban Win XP/EE eseteben is ritkan, de mar tapasztaltam est, hogy ujra ujra, ujra kell inditani, es elorol kezdeni a tepepigetos musort.
.
ezert voltam most is turelmes a Linux telepitesekor, mert mar tapasztaltam XP es Win7 eseteben, hogy elorol kell kezdeni az egeszet ujra meg ujra.
De ami most tortent az nagyon megijesztett, azt hittem vegleg meghalt a gepem.
Pedig nem forrosodik, nem horog csorog.Nagyon pici hangja van neha, de nem veszes, lehetne halkabb, de nem szamottevo.
Neha lassu, az interneten is lassan tokolodik neha. Lehet a net hibaja, de lehet h a laptope.Mi lehet a baja?
-
csyo
senior tag
Sziasztok!
Acer Aspire Timeline 5810T Laptopom van. 5 eves.
Melyik Linux verzio hasznalhato a legmegfelelobben?
Jelenleg Ubuntut hasznalok. Eleg lassunak tunik, es sokszor kiirja, hogy problema lepett fel, kuldjek hibajelentest.Hogyan gyorsithatom meg a gepem?
PL Proci, RAM meddig bovitheto, es hogyan oldom meg? (gari mar nincs rajta)Neha hangos kezd lenni a venti benne, de nem veszes. Viszont szeretnem, ha csendesebb lenne.
mit tegyek? -
sowi
őstag
válasz
Vermilion69 #29567 üzenetére
ebben igazad is van, de mivel hivatalos markaszerviz vagyunk mi is belenyulhatunk a gepbe garanciavesztes nelkul
-
h.adam.92
őstag
Vissza is vittem tegnap, aztán elküldtek, hogy a 3 napos cseregari vásárlás után csak Win8-al érvényes. Win7 volt rajta. Gondoltam reinstall előtt lekapom a realtek-et és megnézem úgy, erre működik...
Én is a dugóra tippeltem a google találatok alapján, de tévedtem. Köszi a segítséget!
(#29562) adika4444 : Kerestem, de én nem találtam hol kell... Tudsz valami útmutatást adni?
-
alapz@j
tag
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy az Aspire R7-371T típusú gépekben van lehetőség memóriabővítésre? Sajnos a neten nem találtam egyértelmű választ erre.
-
rrobi
senior tag
Sziasztok, szerintetek mi lehet a baj: adott egy stabilan működő Aspire 7520 laptop, amin a Mastercam X5 nem indul. Se 32, se 64 bit-es win7-el. A laptopra a drivereken kívül semmi más nincs telepítve! Okozhatja, hogy egyenlőre 1GB memória van benne? Szerintem nem. Szerintetek? Köszönöm a segítséget!
-
salapp
addikt
És olyannal mit lehet kezdeni, hogy - win8.1 újrahúzás után is - a touchpad igencsak használhatatlan, miközben az összes firmware-t kipróbáltuk, ami az Acer honlapján a készülékhez fel van töltve.
Gyakran meg-megakad az egér és nem települ fel hozzá a Synaptics szoftver sem, amivel a többujjas vezérlés használható volna.E5-471
köszi
-
h.adam.92
őstag
Üdv!
Lenne egy E5-571-534H típusú Acer noti, amin a füles bedugása után is szól tovább a hangszórón a hang. Ez a noti baja vagy esetleg a windows?
-
adika4444
addikt
válasz
G.a.b.ó #29548 üzenetére
Na ez felettébb érdekes.
Mi is küldtünk Acer TravelMate notit szervízbe, de mondták is, hogy ha a szállításnál történik valamilyen probléma, akkor visszafizetik a gépet. Még szerencse, hogy erre nem került sor...
Mindenesetre érdekes amit írsz. Nekünk hibátlanul ért vissza szervízből. Nem lehet, hogy a burkolatot csak nem nyomták rá elegendően a gép alsó részére? Kicsit próbáld meg a gomb körül lefelé nyomogatni, hátha összepattan, és esetleg csak nem volt jól illesztve.... -
G.a.b.ó
újonc
Sziasztok!
Egy Acer Inspire E3 112 11.6 colos notebookom van. Januárban vettem és a space billentyű már eleve nem működött rendesen, de nem vettem észre 72 órán belül, mert a Windows feltelepítésével gondom volt és csak 10 nap után lett használatba véve. Emiatt visszaküldtem szervizbe (touch pad sem volt százas) garanciális javításra. Ma délután a futár hozta a masinát, azonban a gépet nem lehet bekapcsolni!!! Bekapcsoló gomb nem emelkedik ki a burkolat síkjából. A körmömmel tudom csak egy picit megmozgatni de nem reagál. Gomb nem nyomható le, nem kapcsol be a gép.Billentyűzetet cseréltek és burkolatot szétszedték. Visszakaptam egy használhatatlan masinát. Javítás után nem kapcsolták be a gépet, nem ellenőrizték hogy működik-e? Én még szándékosságot is feltételezek a szerviz részéről. Azonnal telefonáltam az ügyfélszolgálatnak,(hölgy eléggé flegma volt, elnézést sem kért) holnap kezdődik minden elölről: nekem kell az emailben megküldött papírokat nyomtatni, hívni a futárszolgálatot, izgulni, hogy a gép épségben járja meg Brno-t. (mert a szállításért sérülésért ők nem felelnek) És a következő két hétben azon idegeskedhetek, ha visszakapom a gépet,mi lesz az újabb hibája. Mi a véleményetek erről? -
Gerzsi
tag
Sziasztok !
Acer 5738ZG laptopom van Intel T4300 processzorral.
Szeretnék procit cserélni benne egy nagyobbra.
Fejlesztés közben 100%-on pörög nem bírja a gyűrődést már és így elég nehézkes használni.
Melyik a legnagyobb proci amivel működhet? -
salapp
addikt
Ez is lehetett a gond. Betojok, hogy fórumról kell értesülnöm ilyesmiről, holott többször átbeszéltem a drivereket, miegyebet az Acer központtal.
Pöpec módon be tudtam állítani így már a tapipad egyes funkcióit (mint egy okostelón v. tableten, szuper).Köszi a javaslatot/felvetést!
-
ecology_83
tag
Sziasztok!
Adott egy eMachine E520 laptop. Az a bajom vele, hogy az alaplapi elem lemerült, mert elmegy mindig az óra a tálcán. Szétszedtem a gépet darabjaira és látom, hogy az elem az alaplapra van forrasztva... A képen látható a kék CMOS elem, mellette egy 2032 méretű elem van.
Valaki tudja, hogy hol lehet ilyet beszerezni, megmérni nem tudom, mert anyósé a gép és ritkán vagyok ott.
Köszönöm! -
salapp
addikt
Sziasztok!
Idegesítő probléma, remélem, már ezer éve megvan a megoldás:
Acer E5-471-39VH
win8.1 ProSynaptics touchpad nem érzékel normálisan, akadozik, mintha lefagyogatna úgy 8-10 másodpercenként.
Fórumtárs javaslatára legfrissebb letöltött offline DriverPackSolution érzékelte, hogy a touchpad drivert frissíteni kell.
Látszólag frissítette, de az Eszközkezelőben nem jelenik meg az Egér és egyéb mutatóeszközök alatt. Az én Travelmate Aceremnél szerepel a Synaptics Touchpad and pointing device.Mi a megoldás?
Köszönöm feleségem nevében is, mert eléggé hajtépős így.salapp
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
van egy Aspire 5715z notim, ami a következő hibát produkálja...
Ha az akksi benne van a gépben, nem hajlandó elindulni... bekapcsol, de kb 2mp után off... ha kiveszem az akksit, akkor bekapcs, majd 2 mp után kikapcs. utána újra bekapcsolom, akkor már tovább megy, de kikapcsol. kb 3-4 percig szórakozok vele, egyre tovább jut, és egyszer csak bekapcsol, utána stabil a működés... menet közben nem kapcsol ki, ha egyszer hajlandó elindulni...
valaki találkozott már hasonlóval?
tipp esetleg?
köszi!
-
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
tylerddd #29531 üzenetére
Az érdekes. Mikor fagy le jellemzően? Még van lehetőség amit tudnak cserélni. Wifi "kártyáról" nem esett szó. Esetleg úgy is volt tesztelve, hogy az le volt tiltva és kábelen ment?
Viszont az első mondatodban 2x írtad le másképp, hogy csak win driverekkel volt használva.
Gondolom volt fent acer driver is. HDD miatt nem kellene fagynia így. Windows milyen hibát generál a fagyásnál? Logot megnéztétek? -
tylerddd
veterán
válasz
F_Zolee #29529 üzenetére
Akkor is kifagy, amikor sima, natúr Windows van rajta, Acer oldalról származó driverek nélkül is.
Egyébként garanciális, Csehországba rohangál vele a futár. Elvileg volt fő egység csere (ez alatt nem tudom mit értenek, alaplap?), HDD-t kicserélték, memóriát kicserélték. Most jött vissza negyedszerre ezzel a mostani oprendszerre hivatkozó papírral.
-
tylerddd
veterán
Üdv!
Adott egy Acer Aspire E1-571 laptop, i3-as konfig, olyan 110k körüli gépecske. Állandóan kék halállal újraindul. Már vagy 4x megjárta a szervizt, de mindig visszaküldik. Alapból Linux volt rajta, de mi Win7-et és 8-at is tettünk rá. Egyikkel sem volt jó. Most azt írták, h a nem előre telepített oprendszer okozza a hibát. Már privátban is volt szakembernél, aki teljesen átnézte, az ő telepítése után is rendre meghal. Hihetetlen, h ilyenre hivatkozhatnak, hiszen alap, h egy rohadt Windows felmegy és működik egy ilyen gépen. Én Linuxot még csak képen láttam, a gép meg egy 20 éves csaj tulajdona, ő azt se tudja, h van ilyen.
Na most ezzel úgy érzem ők ellőttek egy olyan jokert, amire nem tudom, h mit reagáljunk?! Mert gyakorlatilag én rátehetek megint egy Windowst, kék halállal visszaküldjük, ők pedig ismét visszaküldik azzal, h a mi telepítésünk a hibás. Én úgy gondolom, h ennél a gépnél semmi nem zárja ki, h működjön Win-nel, hiszen az Acer oldalán is ott vannak a Windows-os driverek a géphez! Eredeti cuccot tettünk rá, tehát ebbe se lehetne belekötni.
-
kaman
csendes tag
Sziasztok!
Van egy acer travelmate 240 laptop.
Olyan problémám van vele,hogy ha meg nyitok valamit akkor törlés megerősítését kéri.
Már újra raktam de ugyan az a gond.
Szerintetek mit lehet vele csinálni?? -
liziantusz
csendes tag
Sziasztok!
Acer 5820TG notim van.Szeretném megtudni,
hogy 1600MHz-es memória modult kezel-e alapból,
esetleg bios frissítéssel,vagy felejtős?
Köszönettel! -
Gzolo
senior tag
Sziasztok!
Nem olyan rég cseréltem a 3 éves 3750z laptopomban Pentium procit i5-re, és úgy belejöttem, hogy "tuningolnám" még a kicsikét magasabb gyári szintre.
Ebay-en néztem, hogy létezik led-es billentyűzet szériában a géphez, viszont sehol sem találtam róla képet, hogyan is néz ki működés közben.
Ha valakinek van a következő típusok közül világítós billentyűzettel gépe, tenne be ide egy képet?
- 3410T, 3410G, 3811, 3815, 4810T, 3750Z -
Cortez HUN
csendes tag
Üdv!
Valakinek van tapasztalata az acer VN7-Nitro gépekkel?
Általános tapasztalatokra lennék kíváncsi, illetve leginkább arra, hogy mennyire jó benne a hűtés?
Megbírkózik [ezzel] a konfiggal vagy egy [ilyen] enyhébb az amit még magabiztosan le tud hűteni? Mennyire tartós szerkezetek? Ugyanis szeretném lecserélni a már 6éves Aspire 6935G készülékemet és szeretném ha hasonlóan hosszú ideig kiszolgálni.Előre is köszi,
KT -
MiZY
tag
Sziasztok!
Lehet hulyeseg amit kerdezek, de notebookot tervezek vasarolni, es felmerult bennem egy kerdes. Nem igazan kovetem a napi esemenyeket, igy nem tudom, hogy aktualisan mi a trend az Acer haza tajan a Secure Boot opcioval kapcsolatban. Ha pl. elotelepitett Windows 8.1 van a gepen, akkor kikapcsolhato eme "remek" szolgaltatas? Mert nagyon nincs kedvem ugy notit venni, hogy nem hasznalhatom rajta a kedvenc Linux disztribuciomat rajta...
Masik dolog ezzel kapcsolatban: ha alapbol nem Windows 8.1 van a notebookon (Freedos, valamilyen Linux alapu rendszer), akkor jol gondolom, hogy azt rakok ra, ami tetszik?Elore is koszonom a segitseget!
Udv!
-
maleben
csendes tag
Helló!
Van egy Acer TravelMate C210 tablet pc-m. Olyan gondom lenne,hogy régi patás vinyó van benn.az olvasó helyére szeretnék berakni egy olyan átalakított amivel tudok berakni satas vinyót.Az lenne a kérdésem, hogy ez az átalakítóval rendesen fog működni?használt e már valaki ilyet?Plusz volna még egy olyan kérdésem, hogy windows 8.1 van rajta,és olyat csinál hogy bekapcsolom a vinyó megáll és nem tölt tovább,aztán újra indítom és teljesen jól működik.amikor bekapcsol akkor már elég gyors,de minden bekapcsolásnál ezt csinálja.vajon mi lehet a hibája??
Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv. Benedek -
adika4444
addikt
válasz
salapp #29517 üzenetére
Látom, sokan kedvelik, itt PH-n is nagyon népszerű, de ismerőseim körbéen is kb. 2 hetente jön a megkeresés, hogy "Mit is mondtál, mit tud ez a gép?", úgyhogy gratulálok hozzá, remélem sokáig elégedett leszel vele. Ja ha Wi-fi adapter rosszalkodik, akkor dobj rám egy privit, mert tudom a megoldást.
-
salapp
addikt
Imádom ezt a travelmate b115-öt. én csak fél fényerővel használom, mert sokat dolgozom rajta, hurcibálom is, és nem fárasztja így a szemem. ezzel a beállítással egy feltöltéssel három teljes munkanapot elmegy, hihetetlen jó, pont ezt kerestem. javaslom, mert ennyit 100K melóra simán megér. És a vállamat se húzza le, mint a 15.6-os toshiba (aminek sokkal rosszabb volt a képe, színei, és folyt tőle a szemem)
-
Gomba
senior tag
Foltosodás = Felhősödés? vagy mit jelent a foltosodás?
Illetve milyen panel van benne?Nekem egyébként az első gépen volt nagyon enyhe backlight bleeding a jobb felső sarokban (csak teljesen fekete képnél, sötét helyen látszott, kb 2 x 2 cm területen). Első napokban visszavittem, szó nélkül cserélték. A mostanival semmi baj
.
-
adika4444
addikt
válasz
tuvics13 #29506 üzenetére
Sanya ötletét is nézd meg, hogy mire van állítva, de a BIOS-ban be lehet állítani a boot sorrendet. Itt nézd meg, hogy a HDD-nél látja-e ami a gépben van. Ha látja, írni fogja Wessterndigital-nál például WDxxx tehát ha ott ír egy ilyen sorozatszámhoz hasonló cuccot, akkor a BIOS látja a lemezt. Ha viszont ott nincs semmi, akkor ott nem is látja.
-
tuvics13
csendes tag
Sziasztok!
Még nem találkoztam ilyen jellegű hibával, remélem Ti tudtok segíteni!
Van egy ismerősöm és tőle kaptam egy Aspire One D270 gépet. Szerette volna újrahúzni a win7 op. rendszert. Viszont indításnál ctrl+alt+del - re hivatkozott, illetve nem talált a a korábbi rendszert.
Sebaj - gondoltam. Kész egy usb-s telepítő, de működés közben csak áll a gép. Betölti a kék hátteret, kiírja hogy telepít, de semmi. Majd hosszas gondolkozás után ezzel a hibaüzenettel találkozom:
"A telepítő nem tudta lekérdezni a számítógép lemezeivel kapcsolatos információkat."Mi lehet a gubanc?
-
cstom
aktív tag
Sziasztok! Kinéztem magamnak egy Acer E5 572G-59D7 (Full HD-s matt kijelző, I5-4210M proci, GeForce 840M, stb). Nem volt még Acer-em, viszont az ára ilyen paraméterekkel teljesen elfogadható (185eFt). Merjek belevágni, vagy inkább más márkában gondolkodjak?
-
kaman
csendes tag
Sziasztok!
Van egy acer travelmate 240 laptop.
Olyan problémám van vele,hogy ha meg nyitok valamit akkor törlés megerősítését kéri.
Már újra raktam de ugyan az a gond.
Szerintetek mit lehet vele csinálni??
Vagy már leáldozott neki. -
sowi
őstag
válasz
Beerdrinker #29501 üzenetére
szeret neha elromlani az alaplapja
-
Beerdrinker
tag
Sziasztok!
Acer 7530G notebook
Mit lehet tudni erről a gépről úgy nagyvonalakban? Valakinek esetleg személyes tapasztalat?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elden Ring
- Fujifilm X
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- További aktív témák...
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest