Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
szabonagyur
üzenetére
gyakorlatban nem

-
sowi
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
mert azt kerdezte mennyit lehet belerakni
-
sowi
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
amit irtam az acer hivatalos allaspontja tudomasom szerint, hogy brno ettol elterhet e esetenkent azt nem tudom
-
sowi
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
magyar allampolgar itthon vasarolt gepet mnden tovabbi nelkul, ha magyar allampolgar kulfoldon vasarlot gepet akkor elvileg oda ervenyes a gar ahol vette, brnoi kozpontot esetleg fol lehet hivni, de papirok hianyaban necces a dolog
-
Restart®
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hogy mik vannak! Máris meggondoltam magamat
Akkor érdemes itthon venni egy utángyártott aksit? Mert pl az Acer storeban már a gépemhez nem árulnak aksit.sowi: Neked is köszi!
-
Simi37
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Azert is kell neki mert az i5nek nagyobb a videomemoria orajele. Meg valszeg most throllottingol jo ideje nem volt takaritva. De a kerdesemre visszaterve...? bios meghogy joe stb...
-
Benex
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Csak windows 8.1-es driverek vannak hozzá , az van rajta eredeti alapból. Köszönöm a választ akkor várok.
-
Bushman12
újonc
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem, stabilan ott marad és egyszer csak eltűnik.
-
Bilham
újonc
válasz
szabonagyur
üzenetére
Dehogy esik rosszul! Komolyan. Felraktam a Win8-at, beállítottam hogy az asztalra boot-oljon, stb. Olyan, mintha Win7 lenne. Minden pöpec, úgy használom, mint a Win7-et. Köszi a választ egyébként.
Hali.
Ps. -- Ja és (l)user aki mondja. :-)
-
Bilham
újonc
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hello Szabonagyur!
"csak és kizárólag win8.1 támogatás van hozzá, kész így jár az a ki nem nézi meg előre mit vesz."
Eriggymármagadnak!
-
tothferenc
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
ha valaki ezek után kérdezné, miért nem tudja a secure boot-ot kikapcsolni: a biosban létre kell hozni egy supervisor jelszót, és már működik is a dolog....

köszi, hogy ma is tanulhattam valamit...

-
tothferenc
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
totál nem sértésnek szántam....

a következő hibaüzenetem pedig ez: USB HDD: Generic Flash Disc has been blocked by the current security policy.
szimpln azért gondoltam, hogy ki kellene kapcsolnom... -
tothferenc
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
talan mert Security Boot Fail hibaüzenetet dob amikor telepíteni szeretnék?!?!

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor érdemes itthon venni egy utángyártott aksit? Mert pl az Acer storeban már a gépemhez nem árulnak aksit.