Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztimi
újonc
Igen, az megy
-
Mydgard
tag
Velemeny?
http://www.easy-shop.hu/notebook-tablet/notebook/acer-aspire-vn7-591g-50m8-15-6-fhd-intel-core-i5-4210h-2-9ghz-4gb-1000gb-fekete-notebook.html
-
Mydgard
tag
Csao!
Atfuttot a fejemen, hogy egy Acer laptopot vegyek, jatekhoz, a Nitro szeriabol (Acer Aspire VN7)... Mi a velemnyetek, ajanlja ezt valaki? (pro es kontra)
-
krisztimi
újonc
Utána néztem a te gépednek, hát ég és föld a különbség, össze nem hasonlítható az enyémmel sajnos.
-
Toby888
senior tag
válasz
krisztimi
üzenetére
próbáld meg a MediaCreationToolx64 el, én ezzel raktam fel, nem a kis ikonnal a jobb alsó sarokban
-
krisztimi
újonc
A "Windows 10 beszerzése" alkalmazás nézte át a gépem, és azt írta, hogy amiatt nem lesz jó rá. Holott előtte, mikor megjelent ez a kis csoda a tálcán, még csak annyit jelzett, hogy ez egy kis gondot jelenthet, nem biztos, hogy minden funkció működni fog. Ezért sem értem most a problémáját.
-
Toby888
senior tag
hát ha megfelel a win 10 gépigényének, én azért tennék egy próbát, mert most is felraktam a kiadott magyar verziót, és automatice kérdezés nélkül felpakolta elöször az intel VGA drivert ami a legfriseb hozzá, és utána meg az NVidia drivert, és pont a jó sorrendben, eddig minden zsíírul megy, EDDIG...
-
krisztimi
újonc
Sziasztok!
Aspire One D270-em van. Nemtudom ti találkoztatok-e azzal a problémával, hogy az Intel videokártya miatt nem futtatható majd a win 10.. Cserélni, bővíteni nem lehet. Ha win 10-et szeretnék, tényleg gépet kell cserélnem? Kérlek, mondjatok valami bíztatót..
-
Kami11
őstag
válasz
VicktorSmith
üzenetére
A fiamnak ilyen van, valóban melegszik játék során, de egyáltalán nem vészes.
Pl. böngészés során nem észrevehető a dolog. Erős vasról van szó, szóval nem meglepő ha melegszik. -
VicktorSmith
csendes tag
Hello!
Acer VN7-591G témában van valakinek tapasztalata? Több helyen azt olvastam hogy melegszik eléggé. Ez így van? Vagy érdemes lenne ilyen gépet választani (i7, 960m-el néztem) ?
Köszi
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
kkeeppeekk
üzenetére
Nem egy erőgép így nagy elvárást nem lehet neki támasztani(ha jó specifikációt néztem). Ha nem szorongsz minden egyes másodpercen akkor ennyiért jó választás lehet.
-
kkeeppeekk
csendes tag
Acer e5 721 23ly notebook kizárólag netezésre jó választás? Amit előnyösnek látok benne : 4gb ram 17col képernyő 80e ár
-
Dolby
senior tag
Sziasztok!
3820TG laptophoz keresem az intel és az amd vga drivereket, acer honlapján azt írja hogy Service not availible, ha kiválasztom a típust.. :-/ Valakinek nincs meg véletlenül?
Köszi -
micros
újonc
Sziasztok!
Egy Acer Aspire 5820T laptop került hozzám, amin szabályos BIOS frissítést végeztem, az Acer Support oldalról letöltött megfelelő BIOS frissítővel, aminek a végén file hibával leállt a rendszer, emiatt a gép nem indítható. Valakinek van tapasztalata az Acer Crisis Recovery rendszerrel, hogyan lehet ennél a modellnél visszatölteni egy működőképes BIOS-t a gépre?
Köszi, ha segíteni tud valaki.
Üdv,
Mic.
-
törölt tag
Sziasztok, van egy Acer Travelmate notebookom frissen telepített oprendszerrel. Mitől lehet az, hogy random lefagy az egész gép? Melegedés?
-
Toby888
senior tag
válasz
animatrix11
üzenetére
kár,hogy nincs benne integrált vagy cserélhető VGA ,dedikált memóriával :/
-
sowi
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
gyarilag szereltek ilyen procival, ugyhogy ott valami mas lesz a bibi
-
animatrix11
őstag
Üdv
acer e1-531 volt benne valami celeronos akármilyen proci de ki lett cserélve egy i5 3320m-re minden rendben lenne vele de fél óra után kikapcsol és nem túlmelegedés miatt, annó a samsung laptopról hallottam hogy direkt van benne ilyen hogy ne lehessen upgradelni, ki lehet ezt valahogy kerülni? 5let? esetleg i3al menne?
-
törölt tag
Sziasztok!
Hol lehet bekapcsolni az Acer Travelmate 7730g wifi-jét?
Intel 5100 Wifi drivert hol találok hozzá? -
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
szata.68
üzenetére
Ugyan nem acer volt de hasonló tünetekkel került vissza hozzám gép. Gyári(wines) drivert hagytam fent ami nálam működött. Aztán kerestem hozzá másikat plusz a beállítások között olyan részt találtam, hogy alapban csak egy féle hálózatra engedte fel(b,g vagy n). Ezt átállítottam vegyesre és működött is.
-
szata.68
senior tag
Sziasztok!
Az egyik barátomnak újratettem a gépét (valamilyen régebbi Acer - most nincs nálam), és olyan hiba van, hogy nem tud wifife csatlakozni.
Nálam minden rendben, az itteni hálózatot megtalálja, de azt mondta, hogy se nála otthon, se máshol nem tud felmenni, ahol eddig tudott.Van tippetek, hogy mi lehet a hiba?
Köszi szépen előre is aki válaszol!
Üdv
Tamás
-
kerobi
senior tag
válasz
lajtika
üzenetére
A megoldast nem tudom, de nekem is ugyanez a notim van, es semmi baj vele. Azaz hogy megis. Frissitettem a biost 1.03-1.06 es az efit egyszeruen nem kepes a boot sorrendbe berakni. most is linux usb liverol irok. hogy tudom resetelni a biost? Senki ne telepitse fel az 1.06 ost!
-
CHaooSS
őstag
válasz
CzKaresz81
üzenetére
Volt már ilyen gépem
de nem olyan vészes, elsőre durvának látszik, de nem nagy munka.
Érdeklődj az árak után, de ha nagyon vészes még mindig azt javaslom, hogy csináld magad. -
CHaooSS
őstag
válasz
CzKaresz81
üzenetére
Biztos nem tudod te magad megcsinálni? elég sokat elkérnek érte, ha jól tudom.
Ha egy kicsit is értesz hozzá + nézel videót magad is meg tudod csinálni könnyedén. -
humax
senior tag
sziasztok
egy notebokot szeretnek 13,3" Érintőképernyős vagy max 14"
minimum : Processzor i5
Memória: minimum 8 GB
2 az 1-ben laptop is johetar mehet 300.000 ig.
köszönom -
CHaooSS
őstag
Szerintem tisztítás alatt portalanításra gondolt.
Amúgy nem lehet benne cserélni a vga-t

-
Toby888
senior tag
válasz
CzKaresz81
üzenetére
a tisztítás alatt újra telepítésre gondolsz ??
-
CzKaresz81
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan szakit, Érden, Székesfehérváron vagy Budapesten aki egy Acer Aspire 7750G tisztítását vállalja ? Ha lehet a gépet nem hagynám ott, adott esetben a helyszínen megvárnám...
Vagy ha ott is kell hagyni ne 2 napokra....Köszönöm előre is...
A 7750G ben egyébként van mód VGA kari cserére ? Vagy gondolom ezek integráltak...
-
SSG Cooper
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Acer E5-511 Notebook. A hibajelenség a következő: Induláskor a winchester felpörög, a HDD ledje világít, majd a pörgés leáll, a led kialszik. Se kép, se hang, se semmi, kizárólag a sötét képernyő. Ez folyatódik újra és újra, míg a gépet ki nem kapcsolom a power gombbal. Ha újra bekapcsolom, elölről indul a fent leírt folyamat.Személy szerint valamilyen hardveres hibára tippelek, bárminek valami hasznos ötlet?
Köszönöm! -
r3dsnake
nagyúr
Vettünk munkatársnak terepre Aver E11-et Win8-cal. 47db bloatware progit kellett levakarnom róla első indítás után. Igényes megoldás az acer részéről, hogy teleszarja a gépét játékokkal meg 1gigás media playerrel.

-
hypp01
tag
Sziasztok!
Van nekem egy 5720Z típusú nem mai darab laptopom. Gyárilag 1gb memória volt benne, de vásárlásnál vettem bele még egyet. Most úgy gondoltam, hogy 2*2Gb-os modulokra cserélem. Megvettem az Elpida ramokat 2*2GB 800 Mhz. BIOS felismerte de a win7 már nem akar elindulni. Párszor volt kék halálom is. Amikor csak az egyik 2GB-os memóriát raktam bele meg egy 1GB-ost akkor elindult.
Mennyi memóriát rakhatok bele?
Win7 lenne a hibás?Köszi a segítséget.
Üdv -
Zsoty
csendes tag
Sziasztok! A laptopot hogy ajánlatos használni? Mármint az aksi miatt. Ahhoz képest, hogy elvileg döglött az aksi bír 2-2.5 órát. Ha majdnem lemerült akkor töltőt fel? Vagy mehet töltővel feltöltött aksival is?
-
Zsoty
csendes tag
Sziasztok!
Végre meg lett minden tegnap a Laptophoz. Ma reggel feltelepítettem és első használatot figyelembe véve, elég jól muzsikál. Eddig úgy néz ki minden működik. Három problémát jelöl a rendszerben, de sajnos csak délután tudom a Wifit otthon össze hozni a géppel és akkor hátha meg lesz a driver amit hiányol. A hang, kép, proci, meghajtó, szóval minden lényeges működik. Hogy mi az a három nem tudom, illetve remélem majd délután kiderül.
További szép napot.
-
Kami11
őstag
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Ezt a notebook-ot néztem ki megvásárlásra ACER Aspire VN7-591G-74R8 valakinek tapasztalata, véleménye van a termékről?
Játékra és munkára lesz használva.
Mik a tapasztalatok vele? -
fecs
senior tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
HD Sentinel 9%-os kondíciót mutat.
Ezt még értelmeznem kell.
Mentek le róla mindent, ami menthető. Előre telepített Win8 volt rajta. Ha veszek új vwinchester-t, akkor a legális verziót vissza tudom telepíteni? A noti vásárlásakor nem adtam telepítő lemezt...Visszaszámlálás elindult, már csak 8%-os kondíció

-
Zsoty
csendes tag
Ja és 5400 fordulatú.
-
Zsoty
csendes tag
Sziasztok. Csak beindult a TravelMate laptop aksi nélkül is. Olyan kérdésem lenne, hogy ha a gépet gyárilag 120GB-os HDD-vel adták ki attól független lehet nagyobb kapacitásút bele rakni, vagy inkább maradjak 120 vagy annál kisebb HDD-nél? Nincs benne és most nézegetem milyet is vegyek bele. 5400-as fordulatú.
-
fecs
senior tag
Sziasztok!
Van egy 2,5 éves Acer E1-531-es notink WIN 8.1-gyel. Eléggé belassult a gép, gondoltam újraindítom. Sajnos már kikapcsolni se akart (10-20 perc alatt), ezért a bekapcs nyomva tartásával kikapcsoltam. Visszakapcsolás után acer logo és lemezellenörzés 0%-nál pihen hosszú órákon át. Kikapcsoltam, bekapcsoltam. Nincs előrelépés.
Ez hardver hiba vagy Windows hiba? -
Krisz1441
tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Köszi! Már kaptam egy infot! http://hardverapro.hu/apro/hovezeto_ketoldalas_ragaszto_32-6wmk_thermal-padgap_pad
5472G-t szét akarom szedni, mert nagyon melegszik, de fogalmam sincs, hogy melyik lenne a jó lapka. Úgy tudom, hogy a venti melett van egy lapkás kötés. Arctic MX-4es pasztám már van.
-
Krisz1441
tag
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni abban, hogy hővezető lapkát honnan tudnék rendelni korrekt áron?
Köszi előre is!

-
puma72
tag
Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni!
Egy barátomnak tettem fel a gépére win 8.1-et és nem lehet a vga drivert feltelepíteni.
Mi lehet a gond?
Gép típusa: Acer TravelMate 5720G
Az eszközkezelőben a háttértárvezérlőt is hibásnak ( felkiáltójellel) jelöli. -
adika4444
addikt
válasz
joci62
üzenetére
Szia!
Ilyen kéne hozzá:
[]Delock Adapter 3.5 mm 4 pin Stereo jack male > 3.5 mm 4 pin Stereo jack female (65590)
Továbbá ha nem menne, akkor állítsd át a hangkártyát kihangosító módba.
(#29715) horvi0813: Ha Windows 7 rakd át Legacy módba a BIOS-ban, meg ha nem lenne UEFI telepítést engedélyezd. -
horvi0813
tag
Sziasztok, most vettem egy ACER Aspire V3-371-53FQ laptopot barátnőnek, DOS van rajta gyárilag, de az istennek se engedi feltenni a windows-t a gépre az USb nem bootol, pedig már túlvagyok jópár windows installon de ilyen gondom még nem volt. Mit lehet ilyenkor csinálni?
-
joci62
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ACER VN7 laptopot. Érdeklődöm, hogy mivel csak 1 jack dugó van rajta, a mikrofonos fülest hogy tudom használni?
Kell hozzá egy külső USB-s hangkártya, vagy elég egy osztó, aminek 2 bemenete van?
Várom a válaszotokat. -
Zsoty
csendes tag
válasz
vidékiürge
üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted. Remélem más is megnézi még.
-
-
ZabZib
csendes tag
Sziasztok!
Örököltem egy ACER TravelMate 5760G notebookot, pontosan ilyen felszereltséggel. Szerintetek megéri rákölteni picit (szerintem a HDD a gyenge láncszem, kéne bele egy SSD), vagy efölött már eljárt az idő, és inkább vegyek valami újat?
köszi!
-
Zsoty
csendes tag
Sziasztok! Mint írtam nem indul be aksi nélkül a laptop. Szeretnék kérni tőletek egy szívességet. Kipróbálnátok, hogy nektek indul e csak töltővel vagy se? És írjátok le legyetek szívesek miket tapasztaltatok.
Köszönettel Zsolt.
-
vidékiürge
tag
Szia!
Köszi a választ!
Bár én is ezekre gondoltam. Miután megerősítetted bennem a feltételezéseket, tegnap szétszedtem és működés közben kezdtem el vizsgálni. Minden feszültség és vezérlő jel alakja stimmelt (oszcilloszkóppal mértem) és nem volt gond. 12 órán keresztül szuperül ment a ventilátor. Ebből arra a következtetésre jutottam, az lehet baj, hogy ha a burkolat rajta van, valami felmelegszik, és leáll. Ezért a ventilátort kiszedtem, de bekötve hagytam és bekapcsoltam a gépet. A ventilátort hajszárítóval el kezdtem melegíteni és egy digitális hőmérővel mértem mennyire melegszik fel. Majd lőn világosság, 48°C felett leállt a ventilátor, rángatózott, és nem bírt felpörögni. Természetesen az alaplap és a többi alkatrész nem kapott meleget, a BIOS-ba léptem be, hogy semmiféle terhelést ne kapjon a gép passzív üzemében. Így kiderítettem, hogy a ventilátor a rossz, problémája van a meleggel. Ha szét lehetne szedni....
Biztos meg fogom keresni a hibás alkatrészt!Üdv vidékiürge
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Hegesztés topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de nem olyan vészes, elsőre durvának látszik, de nem nagy munka.
) fut majd rajta, a munka pedig iskolai feladatokat takar.