- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Megoldások IBS/IBD-re
- Itt az új LOGOUT!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toby888
senior tag
mivel csináltad a telepíthető USB kulcsot ?? nekem a rufus vált be, próbáld azzal, és NTFS-re legyen formázva a kulcs, elvileg akkor látnia kéne a bootolási listán, a sárga kérdőjeles cuccról nincs infóm, mert még nem tapasztaltam effélét :/ node a pendrive-ot is megválogatja a laptop, mert nálam sem hajlandó mindenféle penről bootolni a kis mocsok...
-
Toby888
senior tag
válasz DrojDtroll #31300 üzenetére
slim
-
Toby888
senior tag
Üdv fórum lakók.Az van, hogy elcsattant a hang kártyám az E5-571G-ben.Van cuccom hozzá hogy megjavítsam, meg alkatrészt is tudok rendelni , de nem tudm mi ment hucliba :/ hogyan tudnám kideríteni ?? Előre is köszi a jótanácsokat !!
-
Toby888
senior tag
Üdv.Adott egy E5-571G masina, hangkártya problémával.A hiba úgy kezdődött, hogy a hifit nemegész max hangon rádugtam a 3,5 jack-re, nagy reccsenés, és azóta max hangerőn szól a laptop, hatalmas recsegéssel, és minimálisan hallható hanggal :/ mi csattanhatott el benne ?? HDMI-n tökéletesen átadja a hangot, és a mic is jó, csak a jack része kuka :/
-
Toby888
senior tag
válasz atika88 #31196 üzenetére
lehet hülyeséget mondok, de tippem szerint valami zárlat okozhatja a melegedést, vagy a hőérzékelő bolondult meg ... én de ttó ugyan így jártam egy inteles lapossal, csak ott a procira panaszkodott a vas hogy forró, és ki is kapcsolt, volt hogy alá raktam egy nagy ventilátort maxon pörgetve, akkor sem bírta tovább a gép 1-2 percnél :/
-
Toby888
senior tag
válasz LordMaxtor #30757 üzenetére
nem akarlak el keseríteni, de ja, az úgy már 2 esélyes hogy vagy le van harcolva, vagy nincs, a legjobb ha elmész, megnézed, és ha olyan, akkor köszömszépe viszontlátásra ( :
-
Toby888
senior tag
válasz LordMaxtor #30753 üzenetére
én kicsit sokallom az 1000 eurót érte :/
-
Toby888
senior tag
válasz jpisti #30748 üzenetére
1 napot ?? én másfél óra alatt szoktam pikkpakkra vágni, és nincs ssd,MÉG maga a rendszer telepítés gyorsabb mert 3.0 pendrive-val telepítek (: az UEFI-t meg annyira nem vágom, soha nem használtam még, de asszem ugyan olyan BIOS mint a másik, csak grafikus asszem, vagy valami hasonló
[ Szerkesztve ]
-
Toby888
senior tag
válasz csabaspecial #30741 üzenetére
nekem is vacakoskodik benne a tapicskolós pad :/
-
Toby888
senior tag
válasz bandi0000 #30730 üzenetére
haló, igen lehet, a izéébe, az intel hd grafika programon belül, jobb oldalt alul az óra melett egy kis kék ikon, amoda job klikk és grafikus tulajdonságok, lessél át mindent és megtalálod, mert nekem most így iqból nem ugrik be :/
a venti miatt meg vid vissza minél elöb, mert befog halni :/
[ Szerkesztve ]
-
Toby888
senior tag
válasz thefreeman #30645 üzenetére
a második képen lévő igen, elméletileg...
-
Toby888
senior tag
válasz cinemazealot #30596 üzenetére
akkor meg pláne
-
Toby888
senior tag
válasz cinemazealot #30594 üzenetére
az N3700val felszerelt masina sokkalta jbban fog hajtani mint a core 2 duod (;
-
Toby888
senior tag
válasz cinemazealot #30592 üzenetére
ezt mind egyszerre kéne futtatni ??
-
Toby888
senior tag
válasz cinemazealot #30573 üzenetére
igazából mind két laposnak intel HD grafikus vezérlő van még a processzor mellé integrálva, de sajna nincs egy külön aminek dedikált memoriája van, node láttam 89.000ért egy acer-t, amibe egy n3825u proci van, egy nem emlékszem milyen geforce 2gb vga persze ugye dedikált memóval, 4 gb 1600MHz ram, és egy 500as vinyóval + samsung lézernyomtató (:
-
Toby888
senior tag
válasz cinemazealot #30570 üzenetére
én azt mondom olyan 70-80k-tól már kapsz olyan gépet amivel tudsz nyugodtan melózni, egyszerre több programokat futtatni, és akár játszani is
-
Toby888
senior tag
válasz Tappancs2001 #30526 üzenetére
Üdv.Nyugodtan felrakhatod a win10et
-
-
Toby888
senior tag
igen,elvileg butítja a nagyobb MHz-s ramokat, de nem lehet tudni hogy minden deszkánál így van-e :/ de lehet igaza lesz sowi fórumtársnak, hogy 2 oldalas modulok kellenek, mert azoknak más a bankok írása, és lehet csak azokat kezeli a deszka, spanomnak az asztali gépe ilyen, csak 2 oldalas ddr3-as ramokat fogad el, egy oldalasakkal be se indul
-
Toby888
senior tag
Üdv.Van egy Acer Aspire E5-571G laptopom, amin nincs hang :/ illetve van, csak nagyon halkan, és mellette recsegés sistergés, és max hangerőn van !! HDMI-n TV-re tökéletesen átmegy a hang, de a jack csatlakozón meg a belső hangszórók nem szolnak :/ mi lehet a baj ??
-
Toby888
senior tag
-
Toby888
senior tag
válasz Robert-Mave #30270 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Projektor topic
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 14 M3401QC-KM022
- ASUS ROG STRIX GL553V
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest