Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
válasz
frici69
üzenetére
Köszi a tanácsot. De azt a RAW partíciót hogy tudom elérni. Mivel most ott tart a dolog, hogy megszüntettem a partíciókat. Most ha a teljes összesen látható 465 GB-ra ráhúzom a Win 7-et. Akkor minden ok. Nincs semmi gubanc. Viszont ha megosztom a vinyót akkor az a partíció amin nem a rendszer van, az rögtön RAw kiterjesztésü lesz. Csak azt nem értem hogy miért. Ha egyszer formázok és törlök mindent. A telepítésnél meg ugye nem lehet választani, hogy milyen legyen az a nyomorult fájl rendszer.
-
frici69
tag
válasz
frici69
üzenetére
Nemrég ram bővítés ürügyén találtam rá erre a hasznos videóra. A bővítés elmaradt,mert nem találtam itthon ugyanolyan Hynix modult,mint ami a gépben van. De lehet,hogy nem is olyan nagy baj,mert amikor bővítettem az asztali gépet az sem hozott látványos előrelépést az általam használt dolgokban. Annál inkább egy SSD beépítése. Inkább itt is SSD-ben gondolkodom HDD helyére,ami menne az DVD meghajtó helyére + DVD-nek keret! Hasznos tanácsokat keret vásárláshoz ,beépítéshez szívesen fogadok.Noti típusa Acer Aspire E5-551 : [link]
-
Peak
addikt
válasz
frici69
üzenetére
ez azért nem lehetséges, mert ugye honnan tudhatná az acer egy szervizről, hogy milyen képzettségű, tudású, egyáltalán szakember piszkál-e bele a gépbe, nem okoz-e olyan nem garanciális meghibásodást, amit aztán a felhasználó sziv meg. továbbá ugye a szerviz guideok, robbantott ábrák, technikai dokumentációkat ugye kizárólag a szerződött partner kapja meg az érdemi és pontos munkához. szal sajnos ez igy logikus és átlátható.
-
Peak
addikt
válasz
frici69
üzenetére
maradjunk annyiban, hogy bőven elég az 1 márkaszerviz m.o.on

tudom, hogy remek volna a melletted levő szomszéd utcában egy fullextrás szerviz, de sajnos az ilyen jellegű beavatkozások minden 4-6ezredik készüléket, vásárlót érintik. gondolom belátható józan ésszel, hogy az ilyen eseti jellegű munkák miatt felesleges egy országos hálózatot fenttartani. tehát csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel
-
Peak
addikt
válasz
frici69
üzenetére
Na ez nem olyan szerkezet.
Itt kompletten bontanod kell az alját, és ahogy SOWI irja az alaplapot is ki kell venned, mert a túloldalán van a RAM Slot.
Ezt kizárólag szakszerviz végezheti el garanciavesztés nélkül.
Az meg csak egy van, a budapesti EC-CO Kft. (www.ec-co.hu) -
frici69
tag
válasz
frici69
üzenetére
Megoldódott! Rendszer telepítéskor Legacy módbn telepítettem ,frissítés után átállt UEFI-re és ezt kellett visszaállítani.
Felajánlott még applikációkat is az E5-551-hez: Identity Card
LaunchManager
Live Updater
Érdemes ezeket feltenni,mit tudnak
(#28586)Nagy köszönet szabyka95 -nek a segítségért
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
frici69
üzenetére
Az F12 boot menüt már kezdésnek beállítottam, de ott nem is látta a pendrive-ot... Kollégám (rendszergazda/számítástechnikus) egyből mosolygott a problémámon, szóval ismerős volt neki: Hireens boot cd, majd MBR tábla törlése. És már mehet is a win telepítés.
Másik kérdés: USB 3.0 portot, hogy bírom működésre a gépemben (V3-551G)? A laptop hűtő teker róla, de semmi mást nem kezel.... (Win 7 64bit).
-
Peak
addikt
válasz
frici69
üzenetére
a chipgyártói honlapokon találtok régi operációsrendszerekhez meghajtókat, úgy mint intel, realtek, broadcom, nvidia, amd, stbstbstb.
az acer oldalán felesleges keresni, mert nem hozta ezeket a modelleket forgalomba W7-tel, ergo nem is kell lennie drivernek az oldalán w7hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm Sanya hozzászólását 

"