- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz1441
tag
válasz
F_Zolee #29719 üzenetére
Köszi! Már kaptam egy infot! http://hardverapro.hu/apro/hovezeto_ketoldalas_ragaszto_32-6wmk_thermal-padgap_pad
5472G-t szét akarom szedni, mert nagyon melegszik, de fogalmam sincs, hogy melyik lenne a jó lapka. Úgy tudom, hogy a venti melett van egy lapkás kötés. Arctic MX-4es pasztám már van.
-
Krisz1441
tag
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni abban, hogy hővezető lapkát honnan tudnék rendelni korrekt áron?
Köszi előre is!
-
Krisz1441
tag
Sziasztok!
Egy Aspire 5742 laptopról lenne szó. Most már egyre többet kikapcsol, hogy meleg lett. Szoftveresen minden ok rajta! Van, hogy már percenként, nem is merem használni. Első generációs i3 + igp van benne.
Mi lehete a gond? Túlmelegszik? ill. mit kéne tennem?Köszönöm!!
-
Krisz1441
tag
-
Krisz1441
tag
Üdv!
Adott egy Acer AS5742G noti, memóriát dupláznék, tettem bele 2x4GB Kingston kvr13s9s8/4 memóriákat. Bios-ban jelzi a 8Gb-ot,de win7 64bit bootolás megkezdésekor újraindul, ha csak egyik van bent akkor memóriahibákat dobál, 4+2vel is újra indul, eredetileg is kingston van benne, elméletileg ugyan ezekkel a paraméterekkel. Találkozott vki ilyesmivel? Mi lehet a problematika?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Bluetooth hangszórók
- Battlefield 6
- Milyen széket vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motoros topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!