Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
-
-
Kami11
őstag
-
Krisz1441
tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Köszi! Már kaptam egy infot! http://hardverapro.hu/apro/hovezeto_ketoldalas_ragaszto_32-6wmk_thermal-padgap_pad
5472G-t szét akarom szedni, mert nagyon melegszik, de fogalmam sincs, hogy melyik lenne a jó lapka. Úgy tudom, hogy a venti melett van egy lapkás kötés. Arctic MX-4es pasztám már van.
-
-
válasz
F_Zolee
üzenetére
Akkor is kifagy, amikor sima, natúr Windows van rajta, Acer oldalról származó driverek nélkül is.
Egyébként garanciális, Csehországba rohangál vele a futár. Elvileg volt fő egység csere (ez alatt nem tudom mit értenek, alaplap?), HDD-t kicserélték, memóriát kicserélték. Most jött vissza negyedszerre ezzel a mostani oprendszerre hivatkozó papírral.
-
ghost73
csendes tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Üdv! Szeretnék kérni egy kis segítséget.Adott egy aspire 5720z a videokártya offos lett (Nvidia) így cserélve lett (Ati) Gondoltam újra telepítem ha már így alakult. A következőt produkálja telepítő indul majd pár pillanat múlva képernyő elsötétül de a lemez pörög,aztán se kép se hang. Próbáltam usb-ről is telepíteni de ugyan ez történik. Ha valaki tudna segíteni az nagyon jó volna mert én kifogytam az ötletekből.

Köszönöm

-
Barras
csendes tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Szia!
Mivel már garancia nincs rajta, mai értelemben már elavultnak számít mert 2006-os laptop. Csak ha BIOS frissítéssel ellehetne érni, hogy 4 GB-ra fel lehessen bővíteni. Valamint a gyári Intel Celeron M 370-es proci helyett lehetne valamilyen Pentium M procit beletenni, akkor máris alkalmasabb lenne egy korszerűbb WIN7-tel és egy 2007-es Office csomaggal működő laptopként használni... -
deere
csendes tag
-
deere
csendes tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Nem tudtam, minden partíciót torolni

Körülbelül 19-20 GB maradt.
-
Mike81
senior tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Ja értem. Lehet úgy is jó lett volna. De most így is meg vagyok végre ezzel. Már csak a wifit kell beröffenteni. Mert nem hajlandó látni az otthoni hálózatot. Csak vezeték csatlakoztatás után van net. A dedikált gombokkal sem tudom müködésre bírni. A kijelző kikapcsolás a bluetoth müködik. A fényerő hang nem. Illesztő progit majd csak este lesz időm letőlteni. Remélem ezzel nem szívok ennyit. Amúgy a gép baba! Nekem tetszik annak ellenére is, hogy nem indult zökkenőmentessen a kapcsolatunk:-)
-
Mike81
senior tag
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
F_Zolee
üzenetére
Nyilván nem, viszont 15k körül van egy komplett kijelző, tyúkbéllel, arra meg nem akarok most pénzt kiadni. Egy darabig el leszek még így vele. Ha más nem lehúzom a kijelző csatiját és rádugok egy monitort vga-n keresztül, elvileg az működő módszer, csak szerettem volna hdmi-n keresztül megoldani.

-
Tin
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
hát, a fórumokon írták hogy ez van. illetve, hogy Legacy alatt teljesen összevissza működik a touchpad. én is felraktam Legacy-ra a Windows-t, de nem volt sárkányos, ezért újrainstall UEFI módban, így jó volt. először azért nem ment az UEFI, mert nem ismerte fel a pendrive-ot bootolhatóként, a fent leírt módszerrel kellett rávasalni az ISO-t.
a gép viszont durván jól, simán elég a 2GB a Win8.1-hez netezésre, alap feladatokra. akartam bővíteni, de felesleges egy fillért is belerakni, vannak erősebb gépeim, ez gyakorlatilag tablet helyett lett netezős gépnek. annak meg best buy ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
úgyis ö dönti majd el hogy mi legyen (:

) fut majd rajta, a munka pedig iskolai feladatokat takar.
Van mikor kikapcsol, de az esetek többségében nem! A monitor kikapcsol és újra indítani sem tudom, csak főkapcsolóval kikapcsolni!