Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
senior tag
En ezt nem allitottam. Valamit felreertettel.
Az Apple trackpadje tenyleg nagyon jo! Windows-os laptopokhoz kepest merfoldekkel jobbabb
A felhasznaloi elmenyt arra ertettem, hogy ha mar van benne irany forditas funkcio, akkor egy nem apple egernel ezt automatice be kellene kapcsolnia. Ettol lenne ugymond na ez igy mar korrekt erzese az embernek. A normalis gorgetest is megoldhatnak mar vegre. -
zacci
senior tag
Van arra valami megoldas, hogy az smb mountok megbizhatoan mukodjenek ?
Gyakran elofordul, hogy gep bekapcsolas utan hibara fut az smb mount. Van egy ikonom mar erre (is), amivel ujra tudom csatolni a driveokat, de ez igy eleg ergya.
Valszeg hamarabb akarna felcsatolni a driveokat, mint ahogy letrejonne a halozati kapcs.
Majd kiprobalom fix IP-vel, hatha... -
zacci
senior tag
válasz
Alex91
üzenetére
Tudom, en nem is az apple egerrol beszelek, hanem a "hagyomanyos" egerrol.
Tenyleg csak annyit kellene tenniuk, hogy ezt normalisan lefejlesztik. De sok ilyen dolog van meg a rendszerben, ami alapvetoen xar modon van kivitelezve es lehetne jobbra is csinalni kis erofeszitesbol. Drasztikusan javulna az Os megitelese es hasznalhatosaga. -
zacci
senior tag
Az a gond, hogy senki nem erti. Gorgetsz az egerrel es forditva megy. Ez szar, akarhogy csavarjuk. En is megforditottam az iranyt. Miert ? Mert xar. Ennyi.
TigerCat jol irta. Le kellett volna progizni, hogy ha nem trackpadet hasznalsz, akkor mukodjon ugy ahogy kell es elvarja az ember. -
zacci
senior tag
válasz
Forraszto
üzenetére
"Meghagyhatták volna az un-naturalt alapnak, és akinek kell fordítva az kattintsa át."
Akkor soha senki nem hasznalna ugy, ahogy most gyari alapbol van
Van 1-2 elmebeteg az Apple-nel, akinek raadasul dontesi joga van. De hat csak nezd meg ki vezeti azt az orszagot...sok jora ne szamits
-
-Skylake-
addikt
egyebkent akik nem ertik , miert van a scrollozas forditva, azok meg tudnak szamolni nekem, hogy hany olyan egeret gyart az apple amin van gorgo ? nem kell sok idot szanni ra.
az applenek csak "trackpadje" van, mert az egyetlen eger amit gyartanak is felig egy trackpad. azon pont az a "termeszetes" irany ami a gorgon a "termeszetellenes".
de hogy egyebkent nem gyartanak gorgos egeret.szerintem ezt nem olyan nehez osszerakni.
-
joey04
titán
Nekem mindegy miért fordították meg, mi a koncepció mögötte, szerintem is szar. De állítható szóval mindegy.
-
válasz
Vasti74
üzenetére
De a gyarkorlat a tortenelem miatt alakult igy:
Mert eloszor nem gorgo volt szerintem, hanem a gomb, amivel a scrollbart mozgattad es nem a tartalmat, kesobb ezt vette at a gorgo, ugy, hogy "lefele" mozgatod az ujjadat, mintha egy mindig visszaugro rocker switchet huzogatnal lefele.
-
Vasti74
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Vannak az elméleti megközelítések. És van a gyakorlat ;-) Amerre az ujjamat húzom a görgőn, arra menjen a tartalom, és ennyi - nem kell túlbonyolítani ;-) Nem véletlenül működött, működik szinte mindenhol így. Talán mert ez a logikus, életszerű, magától értetődő ;-) Persze ha a bal vállam fölött jobb kézzel, akkor talán fordítva is jó... ;-)
-
(ex)Cat
senior tag
-
SharpSA
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Ezt értem, de én a görgő tetejét érintem, ahogy az érintőképernyőt. A görgő itt számomra ugyanaz a felület, mint az érintőképernyő. Az ujjam mozgásának is ugyanolyan irányúnak kell lennie. Miért lett fordított egérgörgő esetén? Persze akkor még nem volt érintőképernyő, de akkor is, nekem a 90-es években is furcsa volt, de persze megszoktam, mert az volt és kész. De jó ideje már végre elérhető a normál görgetési irány és ennek örülök.

Persze ügyfelek gépeinél maradt a régi beállítás, de az sem probléma arra a rövid időre.
-
válasz
Forraszto
üzenetére
Latod, a scrollt en is visszakapcsolom, mert ugy szoktam meg, pedug hasznalom asztal is Magic Touchpaddel vagy Magic Mouseval es olben is az MBP beepitett touchpadjan. Viszont a Lion mellett az volt a legerosebb ervem az upgradenal, hogy eltunik a scrollbar es nem foglal helyet mert ugysem kell, csak ha szuksegem van ra. Mivel apponkent is lehet allitani ezt a propertyt, igy a Terminalban nalam vissza van kapcsolva, hogy mindig lathato legyen. Akik "ujabbak" mint en, azok meglepodnek hogy nalam "forditva" van a scroll, pedig vlaojaban, naluk van forditva, ez az eredeti

-
SharpSA
veterán
válasz
Forraszto
üzenetére
Érdekes dolog ez, mert én meg sosem értettem a kezdetek óta, hogy miért kell fordítva görgetni, miért a görgetősáv mozgásához állították be az egér görgetés irányát, miért nem a tartalomhoz. Végre MacOS-en van úgy, ahogy szerintem lennie kellene és végül Windows-on is találtam registryben beállítási lehetőséget, hogy ha az egéren előre görgetek, akkor az a fel és szerintem is az a természetes. Meg lehet szokni, mert iPad-en és telefonon sem lefelé húzod az ujjad ahhoz, hogy a tartalom felfelé mozduljon el.
Na és hogy régóta a fordított görgetést használod és azt szoktad meg, az egy dolog, de akkor is az a fordított irány. A "természetes" irány az, ahogy a tartalom elmozdul. -
Forraszto
tag
Igen, Gnome-ban is. így van a telepítés után valóban, Fedora-n tűnt fel.
Köszi az infot, gondoltam hogy valami touch-os dolog állhat a háttérben, nem a felháborodott tömegek nyomása, hogy milyen természetellenes a görgetés. A setup utáni config listámon ott is van az egér javítása után a scrollbar visszakapcsolása is, nekem ne rejtegesse hol állok egy listában, nem fészbuk hirfolyam egy fájllista.
-
Forraszto
tag
válasz
Alex91
üzenetére
Nekem első dolgom beállítani a helyes irányt, nem tudom megszokni. 2000-es évek óta PC-zek, pár hónapja van az M4. Előtte virtuális gépben "treníroztam", ott már kiismertem a furcsaságait, mire megvettem már tudtam hogy megy. Meghagyhatták volna az un-naturalt alapnak, és akinek kell fordítva az kattintsa át. -
válasz
Forraszto
üzenetére
Nade, azota ezt a folosleges innovaciot, atinnovalta a Windows is, sott, mintha a default install Linux es Gnome environemnt eseten is ez lenne.
Az Apple egyebkent, ezt ugy tette "egyertelmuve", hogy a korabbi szemleletben, az eger scrollozasara szolgalo esemenyekre ugy tekintettunk, hogy ott, a scrollbaron levo pockot mozgatjuk adott iranyba. Lasd a regi Genius NetMouseon a scrollozasra hasznalt le/fel gombok, igy a scroll gorgot is lefele illetve felfele tekertuk. Meg a PDA-kon is scrollbarokat mozgattunk, majd jott az a szemlelet, hogy amit latsz, az csak egy ablak a tartalomra, es a mozgatassal te az tartalmat mozgatod az ablak alatt. Innen jon az iPhone eseten is bevezetett "lefele scrollozol" es az uj tartalom amit latsz, a korabbi latott felett elhelyezkedo tartalmak, azaz "natural" lett.
Igy 2011-ben jott el az, hogy az apple ugy dontott, hogy leveszi a scrollbart az ablakokrol, a scroll pedig igy atvaltozik olyanra, mint a mobileszkozoknel, azaz mostantol nem a scrollbart mozgatod, hanem a tartalmat. Az Apple touchos egere, amire ez pl tokeletesen illeszkedett, mar 4 eve kaphato volt ekkor.
-
Forraszto
tag
válasz
titi12
üzenetére
Ok, hogy szerintük "natural", szerintem elmebaj. Itt is a szokásos "mi vagyunk az Apple, mi mindent máshogy csinálunk, mindegy hogy van-e értelme vagy nincs" dolog lehet a háttérben, mást nem tudok elképzelni. Illetve még egy tippem van: a tapipadosok miatt. Sokan használják a MacOS-t laptopon azt hiszem.
-
-
Friczy
senior tag
válasz
(ex)Cat
üzenetére
Nekem van egy Orico Minilink dokkolóm [link] , de nekem nem vált be. Rendszeresen magától lecsatolódott az SSD, sőt, olyan is volt, hogy újraindult a Mac. Nem tudom, hogy vajon a benne lévő SSD-t nem szerette-e (Samsung 990 Evo Plus 2TB), vagy más baja volt, mindenesetre ugyanaz az SSD egy ugreen házban azóta is gond nélkül működik. Mivel problémám volt vele, eladásra nem akarom meghirdetni.
Ha budapesti vagy, oda tudom adni kipróbálni, kíváncsi vagyok, hogy csak nálam volt-e probléma vele. -
(ex)Cat
senior tag
Sziasztok
Most vettem - még nem érkezett meg - egy alap Mac Mini-t. Szeretnék ehhez külső tárolót tenni/venni hamarosan.
(Majd ha az ismerkedési fázison túl vagyok, hogy kb. 30 évnyi windows-ozás után, mit szól a lelkem ehhez a váltáshoz.)
Szóval igazából külső házat keresnék SSD-hez. Alap esetben olyat keresek, ami 2 db M2-est tudna fogadni, mert van 2 x 1TB 990 Pro, amit használhatnék erre és akkor nem kellene vennem egy új 2TB-osat, vagy beérni 1 TB-tal.
További előny, ha esetleg vannak rajta USB bővítő helyek.
+ kérdés. Ha alapvetően nem akarom semmi extra dologra használni. Torrentezés, file tárolás, ilyesmi. Van értelme TB4-es külső házat venni, k.drágán? Másolgatni ugye nem igazán akarok róla/rá.
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Van egy iMac M4 24”-ős gépem. A kérdés: ehhez lehet használni egy Lenovo type-C csatlakozásu, 220V-os tápról működő USB hubot? -
Vasti74
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
"valami arra alkalmas gépen" = nem a mac-en! ;-)
És azért ajánlottam ezt a megoldást, mert gondolom a meghajtón lévő adatokat meg szeretné tartani, szóval a törlés előtt menteni kellene, utána meg visszamásolni, az meg sok idő, és egyáltalán van-e hozzá elég helye valahol, stb.
Viszont ha nem akarja megtartani az adatokat, akkor gyalu, és annyi ;-)
-
Már csak kábeles egerem van, ezzel nincs gond, de korábban sajnos egy-egy pillanatra megakadt. Utoljára egy Logitech egeret teszteltem. Sajnos az is. Bár nem állt kézre, így amúgy sem maradt volna. Esetleg teszek egy próbát a Razer új vezeték nélküli DeathAdder egerével, hátha jó lesz.
-
miresz
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
miresz
üzenetére
Particiot nem tudsz tovabb particional, azert szurke az a gomb. A view menuben be tudod kapcsolni, hogy mutassa az eszkozoket is, akkor meg fog ott jelenni a disk, es a disknel nem lesz szurke a particionalas gomb. Osszevonni szerintem nem fogod tudni, de torolni es helyettuk ujat csinalni, az menni fog.
-
miresz
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Törölni tudom, de egyesíteni szeretném, hogy egy partició legyen mind az 500Gb.
-
miresz
veterán
Sziasztok!
Mac os alatt (tahó) hogyan tudok egy olyan merevlemezen particiót törölni vagy egyesíteni amin előtte Windows volt? A lemezkezelőben nekem nem sikerül.
-
daneel_hu
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
"Felraktam a macos 26-ot, elvették safariban a kompakt tab layoutot... Ez így most nagyon nem tetszik.
"15 évvel visszarepítették a design-t.
Ez egy félkész OS.
Nem egységes, teli van ronda részletekkel stb... -
Vanek úr
csendes tag
Sziasztok,
ne kövezzetek meg a kérdésért, de a Mac Mini M4 -en van magyar nyelv, mint pl egy AppleTv-n, vagy iPhone-on? -
ddsteel
aktív tag
Én pont most váltottam vissza wireless mouse-ra M1-en, eddig csak lagolóshoz volt szerencsém. Vettem egy Xiaomi 3 gombos egeret [link] és meglepően jó, prémium érzetet kelt, nem laggol, azonnal csatlakozik, mutatja a battery %ot is, iszonyú csendes a gombja és gyönyörűen görget LinearMouse telepítve van. Remélem, sokáig bírja.
-
-
-
-
zacci
senior tag
Adott egy mac mini m4, ahol kulso tb4 ssd-re van iranyitva a user home es a nagyobb appok. Elvben le lesz cserelve a belso 256-os ssd egy 2terras peldanyra. Ha csinalok egy mentest TM-el ahol ugye a home konyvtar kulso ssd-n van, akkor a visszaallitasnal (ha csak a 2terras belso ssd van jelen) a belso ssd default konytar stukturaba allitja vissza az osszes adatot, vagy az eredeti helyere a kulso ssd-re probalna ?
-
scdlsc
senior tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Itthon 27-es WQHD volt nagyon sokáig, aztán tavaly tavasz óta egy 32-es WQHD van. Munkahelyen meg volt Power Mac, 17-es iMac G5, 24-es Intel iMac, aztán Mac Pro mindenféle monitorral. Windows meg 3.1-től, ha jól emlékszem. De elhiszem, ha neked problémás vagy zavaró valami miatt, de nekem soha nem okozott problémát. Még CS:GO-t is nyomtam OS X alatt, igaz nem profi szinten, hanem szórakozásból. De pl. a Bioshock trilógiát is Mac-en toltam végig anno.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
A System Settings / Appearance reszen van "Show scroll bars" opcio:
Amit ez az opcio allit propertyt (AppleShowScrollBars), azt egy jol iranyzott defaulst writettal, apponkent tudod allitani, igy kapcsoltam Always-re vissza Terminalban.
Minden rendszertabokat hasznalo alkalmazasban a View menuben van "Always Show Tab Bar" opcio igy azon tul hogy barmikor ki/be tudod vinni a tabokatm megszunik a tartalom ugralasa vagy az ablak atmeretezodese, annak fuggvenyeben, hogy adott appon belul hogyan oldottak meg a Tabbar megjelnitest.
-
scdlsc
senior tag
-
válasz
scdlsc
üzenetére
Mondjuk nem alaptalan... Küzdöttem eleget mire felleltem egy jó egeret és megfelelő beállítást hozzá, de wireless egeret abszolút nem sikerült találnom. Maradt a Razer DeathAdder Chroma. Ennek még a régi szoftverében lehet állítani a gyorsítást, amit el is tárol, így aztán nem kell küzdeni vele, de sajnos az újak már ezt sem tudják, a Razer is kivette a lehetőségét a saját alkalmazásából. SmoothMouse + BetterTouchTool párossal nincs amit ne tudnék beállítani, így tényleg patent. Ha meg elpusztul szerencsétlen egér, kezdődhet elölről az egész tortúra. Volt mindenem: Logitech MX Master, MX Anywhere, Keychron M3, DeathAdder V2 és még sorolhatnám, de sajnos mind elhasalt. Nagyon nem mindegy az sem, hogy mekkora kijelzőn használom. Míg az Air-en hellyel-közzel elvagyok a kis Xiaomi egérrel, ugyanez már látványosan laggol a nagy monitoron. Mintha nem is ugyanaz az eszköz lenne... Szóval érdemes körüljárni azért.
-
scdlsc
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Van ez a videó például. Gondolom ezt is látta, aztán megy a para, hogy szar az egérkezelés, csak a szektások ezt is lenyelik.
https://prohardver.hu/video/mac_vagy_windows_az_eger_nem_ugyanugy_mukodik_tech.html -
vadkörte
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Ezt a kettőt hogy állítod be? Görgetősáv elrejtés és mindig mutassa a tabokat?
Tabok:
-Indítsd el a Safari-t
-Nyiss egy új tabot
-Húzd ki, hogy külön ablakban legyen
-Menj át rá
-Nézet menü "Mindig jelenjen meg a lapsor"
-Most már meg tudod fogni és vissza tudod illeszteni (nem jelzi, hogy hová teszi, ha valamelyik Tab elé szeretnéd letenni, húzd fölé)
-A kihúzott tab önálló ablakként nyitva marad. Ha nincs más szükség, zárd be. -
cigam
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Ha elég ügyes vagy, akkor sikerül mellé húzni, ilyenkor nem írja felül azokat amik már meg vannak nyitva.
-
-
cigam
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Most elkezdtem ki/be húzogatni, és érdekesen működik. Ha csak egy fület kihúzol, akkor egy új Safari ablak nyílik meg. Ugye ezt nem tudod visszahúzni (viszont visszamásolni igen, ha a címsort húzod át a másik ablak fülei mellé)
De!
Ha nyitsz mellé egy üres tab-ot, Akkor már engedi visszahúzni.Tippelek egy merészet, ez is csak egy bug(vagy feature
). Nem kódolták le, hogy mi történjen ha nincsenek fülek, csak egy oldal van megnyitva. Ami azért fura, mert menüből (Ablak -» Összes ablak egyesítése) viszont működik. Bár tény hogy ez mindent egy ablakba tesz függetlenül hány ablak, és azon belül mennyi fül van megnyitva. -
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem 20+ eve be van kapcsolva, hogy mutassa a tabokat akkor is, ha csak 1 elem van, igy minidig ki lehet huzni/be lehet vinni egy tabot barmelyik ablakba. Szerintem Macen annyira sokan valtottak vissza a normalis tab nezetre, hogy egyszeruen kivettek.
Az iCloud Drive helye, jobb helyen van a "driveoknal" fenn, mint a favoritesnel lenn. Igy pl nekem mar nem kell kuzdeni dmg csinalassal, mountolassal, symlinkelessel, hogy a teljes Drive szekcio a Locationsben legyen, es egy mezei symlinkel meg tudom oldani, hogy az iCloud Drive "Files" resze pedig a Favoritesben legyen.
Az elrejtodo gorditosavot hasznalom, amiota 10.7-ben bejott, egyedul a Terminal-ban van nalam visszakapcsolva a fixen latszodo scrollbar.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
A görgetősávot korábban lehetett állítani, mostanra az is megszűnt. Egyébként oldala válogatja, a fejlesztő felülbírálhatja hogy miként működjön, ez is okozhatja. Pl. YT-on állandóan látszik.
-
MasterMark
titán
Ja meg safariban ezzel a módosítással, ha most az egyik tabot kihúzom külön ablakba, akkor nem tudom visszatenni utána a tabok közé...
-
MasterMark
titán
Ahogy látom 2021 óta volt macOS-en safariban a compact tab layout. Egyik oka volt, hogy váltottam rá, hogy így tök letisztult volt. (Meg hogy minél jobban lejöjjek a googléról.)
De itt is hogy néz ki ez a görgetősáv? Itt mi történt hogy ez ilyen fura lett:

Meg Finder-ben is az iCloud szekciót elkavarták, és ami ott volt, átkerült a másik szekciókba összevissza.

-
válasz
MasterMark
üzenetére
Desktopon es iPaden megszunt a compact nezet (elt kb 1 evet). iOS-en, az elso betakban nem volt meg csak a regi (urlsav felul, a tabok/navigacios gombok es a tobbi resz alul) es csak az uj compact. Viszont ott a nepharag utalta a compact nezetet, ezert visszakerult az iOS 18 "also" nezete, amikor az urlsav es a tabvalto/bookmark/navigacio gombok alul vannak. Igy lett ott 3-as ez a valaszto. Valszeg, desktopon nem volt akkora nepharag, mint az iOS 18 uj also toolbaros nezetet hianyolok hangja, igy oda nem kerult vissza.
-
cigam
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Ahaaa... Köszi!
Mondjuk nekem fel se tűnt
-
MasterMark
titán
Eddig ilyen volt:

Címsor és a tabok egyben voltak legfelül.Most meg ilyen lett:

Külön sorban vannak a tabok.Ezt a kettőt lehetett régen váltani.

Így ugye hogy külön sor a tabok, azon kívül, hogy nem tetszik, és a fix szélesség miatt mindig kitölti a teret ezért máshova kerülnek, még ráadásul a függőleges térből vesz el, így pl a youtube videó kisebben jelenik meg.

Főleg azért is bosszantó, mert ios-ben meg pont hogy a kompakt módot tették be épp. Ezt valahogy elfelejtették megcsinálni, vagy mi...?
-
cigam
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Tudsz róla egy fotót mutatni, hogy ez mi (volt)?
-
MasterMark
titán
Felraktam a macos 26-ot, elvették safariban a kompakt tab layoutot... Ez így most nagyon nem tetszik.

Főleg mert telefonon meg jobb lett a safari, erre nem számítottam.
-
válasz
Acula M.D.
üzenetére
Az a regi
Az jott, az M3-as iMac-hez. A felsot vettem utolag, amikor megjelent az USB-C -s keyboard. Az M3-as MacBook Pro-n is az fn+foldgomb kombo van, a 2018-as MBP-n is jobb oldalon van a szimbolum, de ott nincs meg foldgomb az fn-en.
-
Most, hogy lemerult a billzetem, elovettem a masikat, majd feltunt, hogy "furcsak" az option es command gombok. Vajon, miert kellett a szimbolumot masik oldalra rakni?!
-
Vasti74
senior tag
Nem tudom pontosan min megy a vita, mert nem olvastam az elejéig vissza ;-) , de kb. biztos vagyok benne, hogy egy SSD kiszolgál bőven egy számítógépet, főleg ha nem PowerUser üzemmódban gyilkolja az ember masinát.
Értsd: előbb elavul és ezért lecserélődik, vagy tönkremegy a gép maga, mint az SSD.
Az SSD csak egy alkatrésze a gépnek: teszi a dolgát, nem kell vele foglalkozni...
Régen még talán "terhelhetőbbek" voltak az SSD-k (amikor kezdtek elterjedni) , de már akkor is sokan azon szenvedtek (meg cikkeztek) , hogy de a böngésző cahce-t ramdisk-re, meg a swap-et stb. külön vinyóra, hogy ne használódjon! Mi van?! Azért vette az ember, hogy használja :-) -
titi12
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ja nem.

"
). Nem kódolták le, hogy mi történjen ha nincsenek fülek, csak egy oldal van megnyitva. Ami azért fura, mert menüből (Ablak -» Összes ablak egyesítése) viszont működik. Bár tény hogy ez mindent egy ablakba tesz függetlenül hány ablak, és azon belül mennyi fül van megnyitva.