- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
Usb-s rakcre (amiben egy pata vinyó van) lehet telepíteni osx-et?
Hackelés nélkül érdekelne, hogy hivatalosan támogatja-e az os.somiati:
igen
-
P.O.C.
tag
sziasztok,
Kérnék egy kis segítséget:
Létezik ennek maces megfelelője? Esetleg valami más megoldás hálózaton keresztüli szkennelésre? (ir2022-es gépről lenne szó) -
somiati
csendes tag
sziasztok!
Létezik magyar nyelvű oprendszer imac-re? -
P.O.C.
tag
válasz
Paarthurnax #4092 üzenetére
Esetleg neooffice? Vagy azzal is ugyanezt produkálja?
-
Paarthurnax
senior tag
Kiderült múltkor nem a PowerPC-s Open Office-t használtam azért nem indult el. Tegnap leszedtem a PPC-s változatot, ez elindul, de meg is áll és nem történik semmi. Képtelen vagyok elindítani, úgyhogy ment a kukába és Google Docs van helyette. Mac-re nem veszem meg az Office-t, úgyhogy párom kénytelen Google Docs-ot használni.
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Mit ajánlottok MAc aluminium tisztításra?
Bill és az LCD-re?
ÜDV
-
rii
nagyúr
sajnos nem tudom mire gondolok :-/
és ha nincs engedélyezve, akkor semmit-de semmit nem lehet szinezgetni?
mert nekem az a gondom, hogy a Megosztás gyökerében 2-jára, 3-jára mindent lehet szinezni, de ha belemegyek az egyik alkönyvárba, ott már sajna nem engedi, hanem azt mutatja, hogy feltette, majd azonnal el is ttűnik.
Továbbá másolni nem lehet az ALT gombbal.
alkönytár alkönytárából lehet az egyel fentebbi alkönytvátrba másolni, de alkönytárból egy benne levő másik alkönytbárba már nem :-/ ;-(hétfőn megkérdezem akkor pontosan az IT-st, de amit írtál még legelősször,azt egy z egyben átküldtem neki, majd erre ő hevesen bólogatott, hogy az mind megvan
de akkor lekonkretizálom majd vele.
-
rii
nagyúr
nahm ... málytimáúúz tulajok FIGYELEM!!!
ha valakinek beszart volna a görgő, mint ahogy elég gyakran szarakszik fél év használat után, íme a megoldás:
valami tapadós felüelten, egérpad, (jelen esetben parafatábla) az egeret fejjel lefele, a görgőjével végig kell gurigáztatni, és ez leszedi a zsírt, ami miatt beragad.
Így néztem az eredményt: Oo
-
Zjunior
veterán
Sziazstok!
Felraktam a Snow leot és szeretném is használni a Quicktime-ot de nem tudja lejáccani egyik Avi-t sem próbáltam codeceket de eddig nem jártam sikerrel
Aki tud segíthetne.Amúgy VLC-t használok, de ha már drissítettem hagy használjam már ezt a "Nagyszerű" Qtime-
ot....
-
rii
nagyúr
Linux-os szerveren miért nem lehet színnel megjelölni Foldereket*, meg ALT-al másolni egy knytvár alkönytárába?
(Alköntyvárból lehet a főkönytvárba)
*a gyökérben lehet, de az alkönytárak alkönytvátraiban már néha felteszi, majd leveszi magától.
-
dllz
csendes tag
Sziasztok!
Van 1 problémám remélem tudtok segíteni. Adott egy MCbook Pro. A wifivel van gondom, vagyis eddig tökéletesen működött, de pár napja azt csinálja, hogy nem csatlakozik fel a jelszóval védett hálózatokra (2db is van a cégnél ,egyikre se)olyamit ír h connection timeout , viszont a szomszéd cég wifijére ami nincs levédve azonnal csatlakozik.
Találkoztatok már hasonló problémával? Szoftveres vagy Hardveres probléma lehet?
előre is köszi a válaszokat,
-
doc
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #4065 üzenetére
Linux mindenkepp kell nativan, ez nem kerdes
virtualisan majd megy a vindoz
-
doc
nagyúr
udv mindenki!
megorokoltem fonokom MBP-jat, ami alapvetoen tok jo, de szegenyem doglott (marmint nem a fonok). bekapcsolas utan hallom a 'chime' hangot, de a kepernyo egyenletes vilagosszurke, semmi egyeb jel (illetve eros mechanikus hangok jonnek a dobozbol, gondolom a dvd-olvaso az)
probaltam a pram-trukkot (command+option+p+r), de semmi
van meg valami otlet? sajna az istyle-ban nincs raktaron OSX-uk, hogy ujra tudnam konnyen huzniegy ehhez kapcsolodo, masik kerdes: ha rakok ra Linuxot, utana fel tudom tenni melle egy masik particiora az OSX-et, vagy mindenkepp azzal kezdjem?
-
rii
nagyúr
találkozott már valaki VLC Player-nál azzal a probléámval, hogy ráhúzok egy filmet, és feldob a VLC egy ablakot, hogy'aszongya: "The application cannot be found"
közben meg a film jó.
vagy VLC-szerű video playert tudnátok mondani? QuickTime-ot nem szeressem.
-
Alex91
félisten
-
hitman77
senior tag
Akkor válasszam a mostani Mac mini-ket? Nagyon tetszik, hogy olyan kicsik, és keveset fogyasztanak. Nem utolsósorban a kinézetük is nagyon jó.
Ezeket a gépeket csak DVI bemenetes monitorral lehet használni? Elképzelhető, hogy mostanában Snow Leopardal adnák, vagy mindíg is upgradelni kell majd őket?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Egyre inkább érdekelenek a Mac-ek.
Jó lenne venni egyet, de sajnos nekem nagyon drágák. A mostani gépemet (PC) le kell cserélnem lassan, és nézegettem a használt Mac-eket. Egy PowerPC 1.2GHz,-es Mac mini jó lehet Internetezni, levelezni, DVD-t írni, tehát játékon kívül bármire. (Játékra ott a PS3). -
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Böngésző ablakát h tudom nagyobbra állítani, hogy fit legyen a képernyőhöz?
-
rakal
senior tag
válasz
Paarthurnax #4048 üzenetére
A 3.3.1-est?
10.5.4-en felüli Leopard kell neki.
Nekem 10.5.7-en gond nélkül megy,bár kissé lassú... -
Paarthurnax
senior tag
Miért nem tudom az OpenOffice-t a Mac-en futtatni? Az a baja, hogy:
"You can't open the application OpenOffice.org.app because it is not supported on this architecture."
Ezt az oldalt találtam ahol erről van szó, de nem tudom kivenni, hogy mi a megoldás. -
rii
nagyúr
van olyan FTP prog. ami nem áll meg letöltés közben?
a 18-ból 15. gigánál megállt, program quit, program re-start, félbemaradt rész delete, maradék kijlöl, lehúz.
most 40-60 gigát kellene lehúznom, ami van 6-7-8 óra lesz.
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Mac G3-ba bármilyen SDRam belerakható, vagy a macbe más a szabvány?
Köszi.
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Kéne egy kis Help most vettem egy Macet Németből és nem tudom hol lehet átállítani a nyelvet Angolra legalább mert így nem frankóó
10.5.6 os Op rendszer még ha valaki tudna adni tanácsot akkor megköszönném
S.O,S lenne!
Köszönöm előre is!!
-
MmDorian
őstag
Hali!
Hogyha terminal-ba kér admin pw-t, de nincs, akkor mit írjak be ?
-
Yooha
aktív tag
Sziasztok!
Megpróbáltam alkalmazásokat letölteni az itunes store-ból. Ehhez kellene egy account, de miután mindent kitöltök, a confirmation mail soha nem érkezik meg. Egy gmail és egy hotmail fiókkal próbáltam, semmi eredmény (ez 2 napja volt). Van valami trükkje a dolognak, ami nem tudok és rosszul csinálom? előre is köszi!
Yooha -
MmDorian
őstag
válasz
Paarthurnax #4029 üzenetére
Köszi, utána már megtaláltam
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
MmDorian #4028 üzenetére
command + shift + 3 vagy 4 és utána látni fogod, hogy melyik részt tudod menteni.
De egyébként egy részletes leírás itt: http://www.techiecorner.com/138/how-to-do-print-screen-in-mac-os-x/
vagy Google: print screen mac (gyorsabb mint itt megkérdezni)
-
MmDorian
őstag
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem, hogy "print screenelni" osx alatt ?
-
1010
őstag
amikor elsos voltam
hozzank 2 olyan okoska is jart akik mar tudak valamennyire olvasni,meg irni is
pffffffff de szar volt
NEVETSEGESmeg van valami modszer is; volt a tv ben amivel 3eves gyereket is meglehet tanitani olvasni,meg idegen nyelvre roid ido alatt
asszem azt hasznlja ki hogy akkor meg nagyon fogekony az agy -
1010
őstag
válasz
Paarthurnax #4023 üzenetére
nevetseges hogy valahol meg ezt hasznaljak,en egyszeruen nem tennem amr bele az eszkozokbe,mindenkenk jol felfogott erdeke lenne
aki tudod olvasni,kb 6eves az mar siman feltori -
tiv83us
veterán
Kijott az iTunes 9. Vegleg van benne HomeShare
-
Paarthurnax
senior tag
WEP-et kerüljétek! Múlt héten törtem fel egyet demonstrációnak. Gyér forgalom mellett 15 percig tartott és csak két linuxos progit használtam, semmi extrát.
-
Imafett
aktív tag
hello olyan kérdésem lenne hogy nagy rajongója vagyok a die hard 4. cimű filmenk és találtam olyan témát amit Matt Farell használ de Mac el kompatibilis az megoldható hogy xp re rakom rá valahogy help thx
-
tailor
őstag
Sziasztok.
"Hobbi" mac felhasználó vagyok, (munkahelyi), és az lenne a kérdésem, hogy 10.5.8-as OSX alatt hogyan lehet megoldani, hogy ha egy új fájlt készítek - legyen az egy dokumentum, PS fájl, bármi - akkora hálózaton lévő másik gépről is írható legyen? Mert most nekem read@write, de a többieknek csak read only. Nagyon hasznos lenne, ha rögtön írható is lenne, mert gyakran kell egymás fájljain dolgoznunk, és így mindig manuálisan kell írhatóvá tenni, ami eléggé macerás. Megoldható ez egyáltalán?
Előre is köszönöm.
-
fullextra
tag
SOS!!!
Mac OSX alatt hogyan tudok WiFi kapcsolatot beállítani?
Egyáltalán bele van építve a Wlan PowerBook G4-be? -
metafenomÉN
csendes tag
Sziasztok itt is felteszem a kérdést kitudja honnan jön a segítség
Kinek van tapasztalata a garagebandel?
Én csak most nézegettem és nagyon megtetszett, de félek tőle, hogy ha veszek egy hangszert hozzá akkor ha rákapcsolom a gépre túl sok lesz a késés. Erről van valakinek tapasztalata? Én eddig azt hittem az ilyen direktbe rákapcsolós dolgokhoz nagyon izmos hangkártya kell különben sok a késés (ami használhatatlannáteszi az egészet), az integrált karik pedig nem szoktak túl erősek lenni.... ha van bármi tapasztalat örömmel fogadnám. köszi.Ja igen egy 13" MacBook Prom van 2,26Ghz 4G ram al.
-
1010
őstag
hali
usb rol akarom feltenn a snow leopardot,
de a az eslo ujrainditas utan nem latja a bootmanuben a pendriveot a gep csak a hdd-t
hiba nyomok altot nem mutatja hogy ott lenne -
joey04
titán
Ez azért nem semmi:
[link]
szépen kipakolták. -
bmwk1200s
őstag
Üdv mindenkinek!
Valaki! Kérlek ha már van Snow Leopardod és persze kedved meg időd, írj egy cikket az új op.rendszerről a Logout-ra! Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest