- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
consono
nagyúr
válasz
alba-regia #44194 üzenetére
Igen, visszaállt angolra a billentyűzet, majdnem biztos. Legközelebb nézz majd rá
-
válasz
alba-regia #44194 üzenetére
Nem (emlékszem ilyesmire).
A videós képernyővédőben lehet valahogy szelektálni? Azt az ijesztő fókásat ki lehet kapcsolni?
-
alba-regia
aktív tag
M4 Mac Mini alvó módból ébresztve négy-öt próbálkozásból sem fogadta el a helyes jelszót (Caps lock nem volt bekapcsolva). Újraindítás segített. Eddig még nem tapasztaltam ilyet. Járt már valaki így?
-
válasz
buek1967 #44191 üzenetére
A Onedrive sync elvileg a belsőt használná
Alapból, de áthelyezhető külső meghajtóra. Az APFS-t értem, de hogyan lesz "non-ejectable type"? -
buek1967
tag
válasz
titi12 #44190 üzenetére
Lehetséges, de bőven elférek a két terán, meg gyorsabb is, ráadásul van egy duálbootos lehetőségem így. A Onedrive sync elvileg a belsőt használná, ha csak az adatok meg a nagyobb appok mennének a külsőre. Mivel piszok gyorsan települ minden, bármikor válthatok, úgyhogy egyelőre így használom.
-
buek1967
tag
Nem kértek semmit az Apple.hu-n. (m4mini basic) De megvan a jogalap, ha mégis kellene vmikor. Egyébként én külső 2tb ssdre tettem az egész rendszert, nvme 40-s külső házban az ssd. Gyorsabb, mint a belső, egyelőre nem tapasztaltam hiányt, de tudom, hogy az Apple Intelligence mag a pay nem megy így, nekem nem kellenek ezek.
-
oszy
veterán
Köszönöm srácok! Megvan az igazolás és a diák is.
-
oszy
veterán
Vásárolt már közületek valaki az Apple oldalán belül az oktatási áruházból? Egyik ismerősöm szülésznő lesz és venne egy gépet, de nem kapott rá konkrét választ, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy igénybe tudja venni a kedvezményt. Segítenék neki. Hívtam az Apple-t, de az "ügyintéző" még azt sem tudta, mi az a SOTE! Pedig magyar volt, mert nem akcentussal beszélt.
Köszi Noxy!
-
oszy
veterán
válasz
MasterMark #44175 üzenetére
Az elsőt vettem, amiben nincs SSD.
-
-
válasz
MasterMark #44174 üzenetére
Én is nyomtam már rá, kiváncsi voltam mi történik, mennyire okos.
-
Hopsz, ez az asztali kiadáson is ilyen (volt)?
-
titi12
aktív tag
A magyarok miatt…
A Hun – QWERTY esetében Opt+2 a kukac, de a gyári QWERTZ is könnyedén módosítható. -
Czo
addikt
Ha volumeon belul drag n droppolsz a Finderben, akkor "move" lesz, ha volumeok kozott, akkor "copy". A Finder kodjaban meg benne van, hogy ha a "/Applications"-bol ami egy "szintetizalt" folder (mert egyben tartalmazza a /Applications -t es pl a /System/Applications -t is illetve, ha jeloltel ki nagy appoknak foldert, akkor azok is beleszintetizalodik), ha abbol kihzol valamit a Desktopra, akkor az "create alias" lesz (de ha mashol tartassz pl app bundlekat es azokat draggeled, akkor az nem fog aliasolni). A vegrehajtott muvelet egyebkent, latszik az ikonon is drag kozben (plussz jel vagy nyil vagy semmi), illetve ha jobb gombot nyomva draggelsz, akkor pedig a drag vegen a menuben tudsz donteni, vagy nyomkodhatod a cmd illtve cmd+option gombokat drag kozben es igy tudod modositani a funkciot.
Mivel nalad ugyonazon a volumeon van a Documents es a Desktop, ezert latod azt, hogy moveol (gyarilag is igy mukodik, nekem is moveol a Documents es a Desktop kozott, ami a gyari helyen van). Mivel a gyari Documents lokacioja masik voluemon van mint most a Desktopod, ezert ha onnan drag n dropolsz, akkor copyzik.
-
zacci
aktív tag
ok megvan a gond. Ez egyértelmű valami bugnak tűnik. Nálam a finderben ha a dokumentumokra klattyintok, akkor a külső ssd-re visz, ami rendben is van, mert ott található a user könyvtár. De ha onnan kihúzom, akkor kimozgatja, nem pedig másolja. Ha a "gyári" user dokumentumok könyvtárba másolok valamit (ami üres, mert ugye nem az az alapértelmezett) és onnan kihúzom, akkor másolatot tesz az asztalra.
Pedig látszólag minden jól működik (ezt az anomáliát kivéve). Bármilyen programból ha mentek, vagy valamit meg akarok nyitni, akkor a külső SSD-t dobja fel. Tehát a rendszer tud róla, hogy a külső SSD-n van a user. Ráadásul a user könyvtáron ott a kis házikó ikon, ami azt mutatja, hogy ő a default user könyvtár. A videoban is azt magyarázták, hogy ha megjelenik a user könyvtáron a házikó ikon, akkor rendben vagyunk.e szerint csináltam:
[link] -
zacci
aktív tag
válasz
CharlieDrop #44164 üzenetére
Igen, a meglévő képet a megtekintőből. Ha ismered az irfamview-t akkor ha ott megnyitsz egy képet és nyomsz egy D-t, akkor törli a képet a programból, de nyitva marad maga az irfanview. Mintha üresen indítottad volna el.
-
zacci
aktív tag
válasz
CharlieDrop #44149 üzenetére
Köszi! Ez is egy jónak tűnő megoldás.
Nem adom fel, ha már megvan ez a vacak, addig gyúrom, amíg ki nem hozom belőle a számomra megfelelő működést
Azt tudod hogyan lehet a megnyitott képet törölni úgy, hogy ne zárodjon be a "megtekintő" ?
Na majd utána nézek hátha van róla valami okosság.... -
zacci
aktív tag
Én sem értem mi a franc van ezzel. macmost videó szerint irányítottam át a home könyvtárat és kapcsoltam be a nagyobb appok telepítésének alternatív helyét. Lehet valamit elbaxtam vagy a jelenlegi os verzió bugos, fene tudja. Majd újra végig megyek a lépéseken...hátha, bár nem gondolom, hogy ennek köze lenne a fura működéshez.
Most még csak ismerkedem a rendszerrel, szal nem gond 0-ról kezdeni a rendszer felépítését.
És egyéb fájlokkal is működik nálad, nem csak programokkal ?
nekem már mind1 hogy működik, csak legyen következetes, akkor tudom mihez tartani magam. Így működik és kész. -
Vasti74
senior tag
válasz
consono #44151 üzenetére
OK, de nekem is elsősorban a desktop működésével voltak nehézségeim, azon meg a Homebrew nem segít... ;-) Persze megszokás kérdése, és gondolom meg is szoknám, de egyelőre még emésztgetem a dolgot ;-)
A vicc az, hogy igen régóta csak böngészésre, videónézésre, és nagy ritkán valami szöveg bepötyögésére vagy egyszerű táblázat összedobására használom a gépet, szóval tudom, hogy nekem találták ki a macOS-t ;-) -
CharlieDrop
veterán
De ha nem hatékony, akkor engedd el.
1. vagy nem lesz elég hatékony, mert még úgy is egy lépéssel több, hogy a beépített Megtekintő appp tud ilyet, hogy ki tudod jelölni egérrel és ki tudod vágni, abban nem vagyok biztos, hogy egy mozdulattal letörli az egész képet és újra méretezve visszateszi a kivágott részletet, de egy CMD + N kombóval pont a vágólapról nyit új ablakot, amit új néven tudsz elmenteni.
2. Vagy, ha ennyire számít tényleg menj vissza Windowsra.Többiek: engedjük már ezt el, csak pörögtök rajta napok óta, van aki alkalmas erre, van aki nem. Vagy átáll, vagy nem.
-
Nem kell menüben túrnod. Space-szel gyorsnézet egy bármilyen fájlon, majd képernyőfotó és beillesztés. Ennyi.
Bármit látsz a kijelzőn, képernyőkép készítése vágólapra másolással (egyedileg beállítottam ⇧+⌃+⌘+3)
Ezt a képet is így csináltam. Nem nyitottam meg semmilyen egyéb alkalmazást, csak képernyőfotót lőttem és ⌘+V-vel beillesztettem ide a PH ablakba. Még csak el sem mentettem és fel sem töltöttem sehova. Ennél mi egyszerűbb kell?
-
zacci
aktív tag
válasz
titi12 #44125 üzenetére
Igen, de hogy tudom egyszerűen ezt megoldani ? Nem menüben kavarászni.
Ismered az irfanview-t ? ott simán egérrel kijelölöd a képen a kivágandó részt, nyomsz ctrl-c majd d (ezzel törlöd az eredeti képet) és utána ctrl-v. Ez 3 gombnyomás kb. 1-2 sec alatt és kész. Mivel sok ilyet csinálok az nem opció, hogy menü, majd kijelölés meg ilyesmik, mert az több idő mint amit rászánnék és nem hatékony. -
ddsteel
aktív tag
Cseréld le a háttérképet, egy mozdulat. Az ember nem cserél mindennap háttérképet, egyszer kell megcsinálni kb, nekem pl 10 éve egy solid majdnem fekete üres kép 0 ikonnal, amit épp másolok azt rakom oda, így nem kell szelektálnom, mit másolok. Minden használt program a Dockban van, ami nem, arra spotlight vagy közvetlen Applicationsból indítom. Másolás: ha megfogod és mozgatod, akkor azonos tárolóra mozgatás, különböző tárolóra másolás. Ha másolni akarsz, az ALT-ot nyomod miközben megfogod és rakod, ahova akarod. Kukac = ALT+Q, Quit = Cmd+Q, nem nehéz, majd rááll a kezed (persze ha meg akarod szokni valaha).
-
-
zacci
aktív tag
válasz
SharpSA #44130 üzenetére
Az a gondom, hogy latopot is használok, amihez viszont kell a külső monitor. 32"-nál már szintén bajban lennék a nagy monitor miatt. LG 42C4-nél már akkora a felület, hogy talán elegendő lenne csak azt használni, de az meg ahhoz képest már böszme nagy az asztalon és túl közel ülnék hozzá. Asszem marad egy 2k felbontású 27" oled, az még méretre talán kezelhető lesz. Ha lenne elegendő távolság, akkor gondolkodás nélkül venném a 42C4-et oszt problem solved
-
zacci
aktív tag
-
zacci
aktív tag
válasz
SharpSA #44131 üzenetére
Ez ugyan olyan igény, mint hogy legyen háttérkép az OS-ben. Érdekes, apple és win alatt is megoldott, pedig egyik sem mondhatja sajátjának a ficsört. Én nem tartom win ficsörnek azt, hogy könnyen lehessen parancsikont kitenni az asztalra, de azt sem tekintem droid sajátosságnak a szó szoros értelemben, hogy ott lehet többféle hangerőt beállítani felhasználástól függően, az iso-ben meg nem. Ez egy egyszerű felhasználói igény amit bűn nem implementálni minden rendszerbe mert általánosságban növeli a felhasználói élményt és ezzel együtt az eszköz megitélését, használhatóságát. Sőt, ezek ma már alap elvárások egy rendszertől. Saját környezetemből tudok példát hozni, de felesleges.
Magyar mac-es billentyűm van. Általában ékezet nélkül írok, de a munkámból kifolyólag ez nyilván nem megengedhető. Többszőr belefutottam abba a faxságba (mert az), hogy a @ helyett kilépek a programból. Ez nem tudom hogy van megoldva egy angol billencsen, de igazából nem is érdekel, mert nem fogom lecserélni. Inkább valahogy módosítom majd a @ helyét, vagy letiltom a kilépést ha lehet. Azt nem tudom elkerülni, hogy véletlenül félre nyomjak egy billentyűt, tehát más megközelítésből kell valahogy megoldanom a dolgot.
A rendszer értem van és nem Én vagyok a rendszerért. Remélem érthető amit írtam. -
SharpSA
veterán
Persze, mindig mindenen lehet bőven alakítani, fejleszteni. Én most éppen egy számomra jól használható teendő appot keresek, mert egyikben ez, a másikban meg az hiányzik vagy számomra nem megfelelő.
Csak pár példa: TickTick tök jó lenne, de az alfeladatokat kibontva és megnyitva más-más sorrendben jeleníti meg, a naptár kezelés része külön helyen van. Todoist-ben meg csak "natural language" módszerrel lehet megadni egy feladat ismétlődését... WTF... Mi a francért pötyögjek, egyszerűbb lenne egy választóablak. Bár ezt sok helyen erőltetik, szerintem nem jó, kényelmetlen végigpötyögni, egyszerűbb és gyorsabb kiválasztani, főleg amikor csak az egyik kezem szabad. -
válasz
SharpSA #44129 üzenetére
Amit sokszor használsz, kitűzöd a Dockra, amit elvétve, azt indítod Launchpadról (gyorsbillentyű, vagy aktív sarkok), amit meg szinte sosem, az mehet mappába szintén LP-on.
Ezer éve ugyanúgy néz ki a dokkom, csak közben a VLC lecserélődött IINA-ra, a Skype meg Teams-re. Napi szinten használt alkalmazások mindig ugyanott vannak, ez a legegyszerűbb.
-
zacci
aktív tag
válasz
Aszalós #44122 üzenetére
Tudom kritikus vagyok, de így vagyok ezzel a ringyóz esetében is. Nálam az Andorid is pont ugyan olyan fhos, mint az iOS, csak másként. Persze ez lehet sokakat bánt, mert nem vagyok sem ablak sem pedig alma vagy droid hívő. AmigaOS után ezek a rendszerek nettó visszafejlődésNyilván nem egy 40 éves rendszert állítok technikailag pariba egy mai agyonfejlesztett rendszerrel.
Aki ismeri tudja miről beszélek. -
SharpSA
veterán
"ha már egyszer megszokta"
Tehát akkor ha nem is a win-t keresed benne, akkor is megszokásból szeretnéd ugyanazt és sokan mások is így tesznek.
Aki hajlandó alkalmazkodni (mert tudni mindenki tud, ha akar), az mindent gyorsan megtanul. Sokan azért használják angol kiosztással a rendszert, merthogy nekik kényelmetlenek a speciális karakterek elérése magyar billentyűzettel. Pedig szerintem könnyen megszokható a <> {} [] * ÷ stb karakterek elérése. Nekem tökmindegy, hogy 1 vagy 2 gombot kell bal kézzel nyomvatartanom ezekhez, megtanultam amelyekre szükségem van. Kifogás gyártás helyett inkább megfelelő hozzáállás kell, vagy ha nem létszükséglet egy ilyen készülék, akkor például a krumplikapálás sokkal egyszerűbb a mindennapokra...
-
-
Syl
nagyúr
Parancsikon készítése itt Alias készítése: [kép]
Képernyőmentés.
Command+shift+3 - teljes képernyő
Command+shift+4 - kijelölt rész
Command+shift+4 majd utána space - az egérmutató alatti ablak
Command+shift+5 - kis toolbar ahonnan akár videót is rögzíthetsz> Őőőőő izé, nem szeretném leterhelni a gpu-t ekkora felbontással.
Az 5K ezeknek egérfing. Én az M1-es Air-t 4K monitoron használom retina 2560x1440 felbontásban, ami annyit jelent, hogy a képet 5K-ban rendereli a gép és onnan skálázza vissza 4K-ra. Meg sem kottyan neki.
> Nem a win-t keresem benne, hanem azt a logikus működést
Hidd el, van itt logika, csak kicsit más, mint a Windowson. Én 20+ év Win és 4-5 év Linux után váltottam Mac-re és valóban igaz a tanács, hogy ne windows-ként akard használni. Pár hét alatt minden helyre fog állni, csak légy vele nyitott.
-
Vasti74
senior tag
Türelem, türelem: jó a macOS, csak meg kell szokni! ;-) ...mondom ezt én, aki 2x vettem mac-et, és 2x el is adtam, mert nem tudtam megszeretni ;-) De még mindig szemezek vele erősen, pont az m4-es mini miatt. Mert az tuti, hogy a hardver nagyon jó ;-) Egyébként én linuxról akartam váltani, de egyelőre nem tudom, mit csináljak: talán veszek harmadszor is egy mini-t (M2, az nem olyan vészes már) , és ha harmadszorra sikerül megszoknom, akkor veszek egy M4-et. Vagy valami ilyesmi ;-)
-
Czo
addikt
válasz
titi12 #44113 üzenetére
Igen, ezert irtam rendes nyelvet. Az US az kb mindig szoveges volt. Egyedul, talan a command key az, amin nem volt rairva, hogy az command, ezt csak akkor irtak ra, amikor levettek az alma logot rola (talan, amikor bejott az alu keyboard?). En evekig apple/alma keynek hivtam azt a gombot, pont ezert.
-
zacci
aktív tag
válasz
Alex91 #44084 üzenetére
thx!
Közben rájöttem, hogy csak a gyári progikkal működik úgy, hogy ha kihúzom, akkor parancsikont csinál. Minden mással nem. pl. a siri.app-ról parancsikont csinál. Ugyan abból a könyvtárból a vmware.app-ot simán kimásolja. De van, hogy áthelyezi. Szóval legalább 3 féle dolgot csinál asztalra húzásra függően attól éppen mit próbálsz kihúzni az asztalra.
-
zacci
aktív tag
válasz
vadkörte #44098 üzenetére
Nem a win-t keresem benne, hanem azt a logikus működést, amit elvár az ember, ha már egyszer megszokta. Ez olyan mint Iphone-on a különböző hangerők beállítása. Nem azért mert Androidon ez ezer éve megoldott, hanem azért mert igény lenne rá. Párom és nővérem első kifogása ez volt. Arról nem tehetnek, hogy Android-ról mentek át ios-re és ott nincs ilyen alapvető funkció. Nekik mind1, hogy alma vagy droid, kell az a ficsör és kész. Ezt kellene megérteni az Apple-nak és akkor sok usernek nem lenne gondja az ios-el. Páromnak mai napig van és visszasírja a samsung telóját, pedig szereti az iphone-t, csak hát az iso buta. Ez van
-
zacci
aktív tag
válasz
vadkörte #44092 üzenetére
"Tuti nem move. Ha nem teszteltem volna, nem írom le."
Én meg nem írtam volna, ha nem tesztelem. De közben rájöttem mi a gond. Be van állítva (os ficsör), hogy a gigásnál nagyobb programokat automatikusan a külső SSD-re tegye. Na onnan nem működik a parancsikonos dolog, mert simán kimozgatja a programot az asztalra. Lehetséges, hogy én rontok el valamit, de sajna így működik. Az eredeti application könyvtárból viszont rendben kirakja a parancsikont húzásra."Fotók app-ot próbáltad?"
próbáltam, de nem találtam benne kijelölést, kivágást és vagy másolást, beillesztést.
Olyan programot keresek, ami tudja azt az néhány alap dolgot, amit az irfanview. Természetesen nem 28 billentyűkombinációval, hanem kb. 3 gomb után már mentésre kell kerüljön a kivágott kép. Számomra ez A hatékony.
A mindennapi home office munkámat szeretném kiváltani mac-el és ahhoz elengedhetelten, hogy minimum annyira hatékonyan lehessen benne dolgozni, mint win alatt. A gép ereje megvan hozzá, mert piszok gyors. Már csak az OS-t kellene rávenni valahogy a hatékony munkavégzésreA Command+Shift+4 viszont lehet jó lesz nekem. Nem tudtam h egyáltalán van ilyen lehetőség az OS-ben
És működik RDP-n keresztül is, ami alap igény számomra.
"Nem jobb, de olcsóbb. Esetleg ASUS ProArt sorozat? Van belőle 5K is és némileg olcsóbb mint az Apple Studio Display"
Őőőőő izé, nem szeretném leterhelni a gpu-t ekkora felbontással. Alapvetően egy LG 27GR95 oled-re gondoltam, aminek 2k-s a felbontása. Vagy egy 42C4 az viszont rohadt nagy és kb. 80centiről bámulnám. C4-et már próbáltam mert az van és piszok jó a képe.
A 27GR95-öt a napokban szándékozom kipróbálni, aztán döntök valahogy. A lényeg, hogy oled legyen."Hétszentség, hogy nem. Kipróbáltam többször is, több app-al. Gyárival is és telepítettel is."
dobj egy külső ssd-t a gépre és kapcsold be az appstore-ban, hogy az 1GB-nál nagyobb programok telepítése máshova kerüljön. Telepíts fel valami nagyobb progit, majd húzd ki az asztalra. Majd csinálok róla egy rövid videót.
-
zacci
aktív tag
A cél az lenne, hogy ha kihúzok egy app-ot asztalra, vagy bármi mást, akkor annak csak a parancsikonja legyen az asztalon. Ez most valahogy nem megy
Azt csináltam eddig, hogy létrehoztam egy aliast és azt raktam ki az asztalra, de ez macerás. Sajnos hiányzik egy olyan menüpont h parancsikon az asztalra -
-
oszy
veterán
válasz
MasterMark #44033 üzenetére
Szerinted jó lesz akkor az az Orico? Ezt később lehet bővíteni SSD-vel. Azt nem merem ott megvenni. Nem tudom milyet tesznek bele.
-
ddsteel
aktív tag
válasz
MasterMark #44096 üzenetére
Ez engem is érdekelne, ebből a tombolásból ezt szűrtem ki, mint számomra eddig nem létező, de esetleg hasznos infómorzsa-lehetőséget. Ha tudja vki, írja meg (másolás sebességének kijelzése). Elképesztő ez a stílus, rossz ilyen hangnem-okádékot olvasni...
-
zacci
aktív tag
Próbáld ki, hogy az 1GB-nál nagyobb méretű programokat átirányítod egy másik diszkre, vagy könyvtárba. Onan már nem működik a parancsikon létrehozása. Ezért írtam, hogy neked is és nekem is igazam volt. Már csak azt nem vágom, hogy ha van ilyen ficsör a MacOS-ben (programok másik application könyvtárba irányítása, onnan miért nem működik ez a parancsikonos móka. Elhiheted, hogy nem kérdeztem volna, ha normálisan működne.
Ezt nyilván Noxinak akartad írni...Ha már elkezdett személyeskedni ezzel a fingod nincs dumával.
-
Noxy
veterán
válasz
MasterMark #44096 üzenetére
Finderben nem tudom hogy írja ki, de én szerettem a win-n is látni az asztalon a proci haszn..+ hőmérsékletet, mem, hálózat, stb.. használatot.
Miután megvettem a MAC-t, elég hamar találtam erre is megoldást, hogy itt is lássam ezeket az adatokat. [link] +ez még jobb is, mert nem foglalja a helyet az asztalon. [kép] -
-
titi12
aktív tag
válasz
consono #44086 üzenetére
Ukelelével nagyon könnyű módosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest