Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
Proci85 #4889 üzenetére
MSN: nekem a kopete jól működik, eddig ICQ-n és MSN-en próbáltam, ment rendesen. Valószínűleg túl régi a SuSe, és régi KDE van benne - vagy frissítsd a SUSe-t, vagy legalábbis a csomagokat! A legfrissebb KDE a 3.4-es, ez már igen ütős.
Ha videoátvitel is kell, gnomemeeting.
Csík: videokártya/driver probléma szokott lenni. Itt sem árt frissíteni a legújabb driverre, ha akkor is fennáll, van valami kapcsoló, megpróbálom megkeresni, valami Xaa***** az x konfigban, ezzel megjavítható.
Pixie: a digikam digitális kamerakezelő meglepően jó képnéző is egyben. Vagy a showimg, ez kissé lassúcska, de tetszik.
Digikam: a libgphoto2 és gphoto2 programok kezelik a digikamerákat. Ha USB-s, akkor a libusb is kell hozzá (meg persze a kernelben USB támogatás, de ez mindig benne van). A digikamet használom a kezelésre, szerintem szuper. A gphoto2 oldalán az áll, hogy tesztelés alatt áll ennek a drivere, így valószínűleg működik.
A zapping nekem sosem ment rendesen. TV-nézéshez használd inkább a tvtime programot, szerintem ennél nincs jobb (Windows alatt sem)!
KMail elég jó, rengeteg mindent tud, de ehhez nem vág úgy nyakon minden szirszarral, mint az Outlook. Ráadásul modernebb KDE-kben létezik egy kontact nevű program, ami közös felületbe fogja a levelezést, címjegyzéket, feljegyzéseket, tennivalókat. Olyan, mint a nagy Outlook, de többet tud annál, ugyanis kismillió rendszerhez képes csatlakozni (pl. címjegyzékben Excghnage, LDAP, file, könyvtár, stb.)
Tűzfalnak minjdig van értelme. Ha a GUI-s kattingatást szereted, a Guarddog elég jó. Ha komolyabban akarod, javaslom a firehol-t, ez egy egyszerű programnyelv, amiben leprogramozhatod, hogy mit csináljon a tűzfal.
Sipi
Aktív témák
- PlayStation 5
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- E-roller topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest