Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Aktív témák
-
CsY
aktív tag
Nekem meloban HP, privatban IBM laptopom van... szerencsére mind2 olyan tipus nc6000 és t40 amihez nem kell semmi cifra driver... Minden megy kernelszinten max, a madwifi vel szivtam picit... de ennyi. Amugy az a cég, ami tényleg figyeli a vásárlók visszajelzéseit, az a HP és IBM. sokat adnak a vevök panaszaira, észrevételeire. Enélkül nemlehetnének a világ legjobb szg gyártói... amugy pici poén... Az ibm X-series es szerverekhez adnak jo pár cédét...ezek közül a lényegesen fontos a Raid cdje...ami linuxos... nagyon de nagyon mosolyogtam, mikor bebootoltam rola...és a jól ismert kis pingvinecske mosolygott rám... Aki laptopot akar venni, annak is ajánlom az IBM termékeket... Sajnos picivel drágábbak az átlagosnál... De az átlagosnál nagyobb odafigyelést kapsz... És sztem ez nem mindegy...
-
Sipi
addikt
Vegyél IBM-et. HIvatalosan is támogatják a Linuxot, a desktopjaikat is át akarják rá állítani. A nyílt forráskódú kzösségnek _rengeteg_ hasznos dolgot ajánlottak fel, pl. egy komplett filesystem-et.
A laptopjaikat lehet, hogy csak WIndows-zal veheted meg, de nagyon jó támogatásuk van Linux alatt.
Sipi
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- 3D nyomtatás
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi