Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
CsY
aktív tag
Nekem meloban HP, privatban IBM laptopom van... szerencsére mind2 olyan tipus nc6000 és t40 amihez nem kell semmi cifra driver... Minden megy kernelszinten max, a madwifi vel szivtam picit... de ennyi. Amugy az a cég, ami tényleg figyeli a vásárlók visszajelzéseit, az a HP és IBM. sokat adnak a vevök panaszaira, észrevételeire. Enélkül nemlehetnének a világ legjobb szg gyártói... amugy pici poén... Az ibm X-series es szerverekhez adnak jo pár cédét...ezek közül a lényegesen fontos a Raid cdje...ami linuxos... nagyon de nagyon mosolyogtam, mikor bebootoltam rola...és a jól ismert kis pingvinecske mosolygott rám... Aki laptopot akar venni, annak is ajánlom az IBM termékeket... Sajnos picivel drágábbak az átlagosnál... De az átlagosnál nagyobb odafigyelést kapsz... És sztem ez nem mindegy...
-
Sipi
addikt
Vegyél IBM-et. HIvatalosan is támogatják a Linuxot, a desktopjaikat is át akarják rá állítani. A nyílt forráskódú kzösségnek _rengeteg_ hasznos dolgot ajánlottak fel, pl. egy komplett filesystem-et.
A laptopjaikat lehet, hogy csak WIndows-zal veheted meg, de nagyon jó támogatásuk van Linux alatt.
Sipi
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Windows 11
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ford topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest