Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Cathfaern #3432 üzenetére
Még mindig ezzel küzdök
Ugyebár az alapprobléma az, hogy elkezdett haldokolni a notebook-omban a HDD. Most már Windows be sem bootol rajta
Garancia sajna Bp-n van, én meg nem, és használni kéne addig is a gépet amíg fel nem viszem (gépet bontani nem lehet, mert garancia nyekk). Külső vinyó van rákötve (USB).
Korábban csináltam olyat, hogy külső rack-re linuxot felraktam, azt simán bebootolta a grub. Most külső rack-re Wint raktam, de úgy veszem észre nem lehet rávenni a notebook-ot hogy azt bebootolja...ezért próbálkoztam ugyebár korábban is a grubbal. Na de most már nem tudom mennyire használható a HDD, így az jutott eszembe, hogy az nem megoldható, hogy grub-ot kiírni CD-re, s onnan bebootolni azt, majd arról a rack-es Windowst?(tudom elég elvetemült ötletnek tűnik)
(Bocs mindenkitől hogy nem teljesen linuxos problémával írok a topicba, de XP-s topicban nem hiszem hogy sokat tudnának segíteni grub ügyben)
Aktív témák
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, Intel Core i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest