Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
ngabor2 #2704 üzenetére
Végül is a 64 buittől el tudok tekinteni. Egy baromi jó 32 bites is megtenné. Debiannak örülnék legjobban. De annál nem a szépség az első számú szempont.
Valahogy úgy tudom elképzelini a dolgokat, hogy ellátogat hozzám az egységsugarú windows júzer, és én megmutatom neki a LinuxomatEkkor a látványtól hanyattesik, utána, mikor feltápászkodott, megmutatódna neki a tudása is.
Tehát én Debian vagy SuSe mellé tenném a voksomat. Gentoo - Fedora: ezeket még sosem láttam, képen sem ;) Milyenek?
''az ATi kártyák támogatottsága nem a legtökéletesebb...'' - hát, az már sajnos feltűnt. ''Vér'' Debianos jóbarátom csak lesett, hogy semmit nem tudott a konfigurálása terén előrejutni. Ez pedig még csak egy X800 volt. Gondolhatjuk, mennyire nem szeretné az X1900-at.
''a raid-et kezeli, ha a chipet ismeri'' - mezei VIA VT8237 déli híd, ezzel nem hiszem, hogy gondja lenne, nem egy mai fejlesztés.
Amúgy köszi szépen mindannyiótoknak. Még szétnézek az FTP-ken és kiválsztok egy szimpatikus verziót.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Formula-1
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 3D nyomtatás
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest