Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
Igen, ami áldás és egyúttal átok is.
Tudomásom szerint teljesen a linux-ból emelték át, aminek az alapjait a 3.4.x.x kernel szolgáltatja.Újracímkézés alatt mire gondolsz? Én még csak most ismerkedek a selinux rejtelmeivel, de már tele vagyok vele.

Nem tudom, hogy mennyire kivitelezhető a sealer alkalmazása, de ennek utána járok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudomásom szerint teljesen a linux-ból emelték át, aminek az alapjait a 3.4.x.x kernel szolgáltatja.