Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
dabadab
üzenetére
Ehh, erről igazán leadhattak volna egy cikket az ITCafén.
Én csak ritkán használtam Operát, inkább windózon, mert ami FF-ban nem nyílt meg (a sok tiltás miatt
) az operában tuti. Amióta linuxot használok azóta a másodlagos böngészőm a Chromium mert az nem annyira kémprogram mint a Chrome.De amúgy azt észrevettem hogy két általam használt Opera verzió között valami nagyon éles váltás volt funkcionálisan is, és olyan szinten belassult hogy kb használhatatlan lett. Meg egy konkurens oldalon olvastam hogy van már Chrome alapú Opera, de csak és kizárólag fejlesztőknek és csak Ubuntura. Tehát akkor ennek is csak a fele igaz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- S21 Dobozában 128/8
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) az operában tuti. Amióta linuxot használok azóta a másodlagos böngészőm a Chromium mert az nem annyira kémprogram mint a Chrome.