- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
nem tudok még rootként sem letörölni egy mappányi fájlt.
azt mondja törlés helyett, hogy
rm: cannot remove `_OLD_ingeruletatadas/Library/metadata/ca/aa': Input/output error
és hasonlóka dmesg meg, hogy
[392104.410642] EXT4-fs error (device md14): ext4_lookup:1047: inode #2383909: comm rm: deleted inode referenced: 7867715
ezt sokszorez engem zavar.
md14-es eszköz egy RAID10-es tömb, de az mdstat szerint a RAIDnek semmi baja, és a winchesterek SMART adataiban se látszik semmi.
ilyenkor mi a kehe? -
ngabor2
nagyúr
Mi az a kworker, és miért eszi meg az egyik magot a prociból?
Részlet a top-ból:
PID USER PR NI VIRT RES SHR S %CPU %MEM TIME+ COMMAND
29690 root 20 0 0 0 0 R 52,2 0,0 515:30.39 kworker/0:0
30203 root 20 0 0 0 0 S 47,6 0,0 515:37.42 kworker/0:2Linux g510 3.8.0-35-generic #50-Ubuntu SMP Tue Dec 3 01:24:59 UTC 2013 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
Ubuntu 13.04
a proci egy Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2.50GHz, a gép egy Lenovo G510.
-
Speeedfire
félisten
Siker! Köszi mindenkinek!
-
sonar
addikt
válasz
f_sanyee #18976 üzenetére
PPTP előtt:
zalmando@samr0221 ~ $ ip route
default via 192.168.1.1 dev wlan0 proto static
10.10.10.1 dev tun0 proto kernel scope link src 10.10.10.2
169.254.0.0/16 dev wlan0 scope link metric 1000
192.168.1.0/24 dev wlan0 proto kernel scope link src 192.168.1.238 metric 2PPTP kapcsolódás után
zalmando@samr0221 ~ $ sudo pppd call myvpn
zalmando@samr0221 ~ $ ip route
default via 192.168.1.1 dev wlan0 proto static
10.10.10.1 dev tun0 proto kernel scope link src 10.10.10.2
94.199.176.165 via 192.168.1.1 dev wlan0 src 192.168.1.238
169.254.0.0/16 dev wlan0 scope link metric 1000
192.168.0.0/24 dev ppp0 scope link
192.168.0.1 dev ppp0 proto kernel scope link src 192.168.0.234
192.168.1.0/24 dev wlan0 proto kernel scope link src 192.168.1.238 metric 2 -
f_sanyee
senior tag
válasz
Speeedfire #18981 üzenetére
a cel szerveren a forras public kulcsanak a
.ssh/authorized_keys fileban kell lennie, tehat nem eleg csak atmasolni a public keyt. -
sh4d0w
félisten
válasz
Speeedfire #18985 üzenetére
A korábbi linken megtalálsz mindent, amire szükséged van.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Speeedfire #18983 üzenetére
Igen, a publikus kulcsot. Ezenkívül ügyelni kell arra, hogy a megfelelő file-ban legyen a kulcs, vagy átállítod az sshd_configban a helyét, másrészt ahogy korábban is írták, a .ssh könyvtárnak be kell állítani a jogosultságait, különben csak jelszavas autentikáció van.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Speeedfire #18981 üzenetére
No, hát itt a gond. Ha a publikus kulcs van az A szerveren, akkor az A szerverre tudsz ssh-zni B-ről és nem abban az irányban, amerre Te szeretnél.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Jester01 #18979 üzenetére
Ez van a b-server-en:
[root@b-server log]# cat /var/log/secure
Jan 16 12:48:20 b-server sshd[5017]: Connection closed by "a-server"
Más logot nem találtam ami erre utalna.b-server ssh kulcsok:
-rw------- 1 jenkins jenkins 1743 Jan 16 11:16 id_rsa
-rw-r--r-- 1 jenkins jenkins 416 Jan 16 11:16 id_rsa.pub
-rw-r--r-- 1 jenkins jenkins 421 Jan 15 10:47 known_hostsEzek jónak tűnnek, de olyan mintha az a-server dobná el a kapcsolatot valami miatt, még mielőtt a b-server válaszolna rá.
sh4d0w: A publikus kulcsot másoltam át az A szerverre. -
sh4d0w
félisten
válasz
Speeedfire #18978 üzenetére
Melyik kulcsot másoltad az A szerverre? (Mellesleg: privát kulcsot nem utaztatunk a hálón, ellenkező esetben adtunk a sz*rnak egy pofont...)
-
Jester01
veterán
válasz
Speeedfire #18978 üzenetére
B szerver nem logolja, mi nem tetszett neki a publikus kulcson? B szerveren jól be van állítva a ~/.ssh jogosultsága (ha nem csak a felhasználó tudja elérni akkor le szokta tiltani az autentikációt).
-
Speeedfire
félisten
Adott 2 szerver (A, B). A-ból szeretnék B-re ssh-zni. B-n létrehoztam egy felhasználót jenkins névvel, majd generáltam neki egy ssh kulcsot, amit átmásoltam A szerverre.
"A" szerverről mikor kiadom az ssh parancsot ezt dobja vissza. Mi lehet a gond?A-server: debian 7.2
B-server: centos 6.x -
sonar
addikt
Sziasztok,
Egy kis routing problémám akadt (az igazat megvalva nagyon nem vagyok otthon a témában)
Szóval létrehoztam egy pptp servert. Csatlakozás is rendben van. Csak valahogy nem tudom a forgalmat arra az irányba terelni.
ppp0 Link encap:Point-to-Point Protocol
inet addr:192.168.0.234 P-t-P:192.168.0.1 Mask:255.255.255.255
UP POINTOPOINT RUNNING NOARP MULTICAST MTU:1496 Metric:1
RX packets:8 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:8 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:3
RX bytes:314 (314.0 B) TX bytes:320 (320.0 B)
wlan0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:27:10:3c:78:14
inet addr:192.168.1.238 Bcast:192.168.1.255 Mask:255.255.255.0
inet6 addr: fe80::227:10ff:fe3c:7814/64 Scope:Link
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:5362 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:4506 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:5907418 (5.9 MB) TX bytes:692033 (692.0 KB)Mit kellene csinálnom?
-
Romvr
őstag
Sziasztok,
Kis segítségre lenne szükségem
A következő az alapfelállás:
Adva van egy HDD, 3 partícióval:
- Windows 8 (to go)
- Live Linux (perzisztenciával)
- Meg egy nagyobb amin adatokat tárolok/hozok/viszekA probléma:
Szeretném megoldani úgy ezt a külső merevlemezt hogy Boot-olásnál feljöjjön egy Boot menü, amiben kiválasztom éppen melyikre van szükségem. Sajnos a Google segítségével nem találtam rá érdemi megoldást, mert a kettő nem készre telepített rendszer (csak a Windows az), illetve a kettő nem install média (csak a Linux az).Tudtok ebben segíteni?
Ezt most nem akarom Linux topikban fokozni azzal hogy a jövőben szeretnék még egy 3. OSX partíciót is feltenni rá és a Partíciós tábla ennek értelmében GUID/GPT kell legyen
(ez a jövő zenéje)
Köszönöm!
Romvr
-
Sziasztok!
Végigolvastam az Arch Wikiben azt a részt, ami arról szól, hogy ha a rendszer winyón van, akkor mit lehet tenni a gyors működés érdekében.
A mount opciókat még át kell olvasnom, és a file rendszerekből is jobban fel akarok készülni.
Kérdésem, hogy milyen olvasmányokat illetve tippeket, trükköket javasoltok a fentieken kívül, hogy a linuxos file műveleteket a lehető leggyorsabbá tegyem?
Minimalizálni szeretném a lemezműveleteket, hogy egy alacsony fordulatú meghajtóról is gyors legyen, és ne kelljen sokat várni a winyóra.Kössz!
-
BoB
veterán
Feltettem a 13.12-es Catalyst-ot. Meglepődve tapsztaltam hogy lassabb lett a Wargame
Dota 2 egy hangyányit gyorsabb de nem sokkal.Ráadásul GNOME alatt az ablakok is csúnyábban mozognak, valahogy darabos lett.
Ment vissza a nyílt.
-
sss
őstag
Hali,
Össze akarok rakni otthonra egy debianos gépet, és mivel napi 24 órában menne, ezért szeretném minél biztonságosabbra megcsinálni. Kicsit olvasgattam, és ezeket tervezem beállítani/telepíteni:Legfrisebb (stable) debian verzió.
Iptablesben mindent tiltani, a szükséges portok kivételével.
Ssh átrakása másik portra.
Root login/password auth tiltása.
Rkhunter, fail2ban, aide telepítése.Mást esetleg?
-
válasz
CPT.Pirk #18954 üzenetére
A KDE OpenGL-lel nálam is olyat csinál, amit nálad, és nagy ritkán Cinnamon alatt is, ha sok az ablak egyszerre.
Gondolom, a különböző effektek más OpenGL API hívást is használnak, amik közük egy, vagy több hibásan műxik.
Abban egyetértek, hogy sima grafikai hiba, de szerintem a driver a hibás, mert ha egy másik procit rakok ugyanabba a gépbe, akkor ugyanazok az effektek szépen me
Szerintem a driver nem kezel jól bizonyos low-end IGP-ket. Persze, lehet, hogy nincs igazam. -
Jester01
veterán
válasz
quailstorm #18960 üzenetére
Ha jól emlékszem 11.2. Akkor érdemes kipróbálni a 11.1-et, azt mondod?
-
BrownB
tag
Van egy mappa, aminek az almappáiban vannak tömörített állományok. Ezeket szeretném kicsomagolni abba a mappába, ahol eredetileg vannak a tömörített fájlok.
Odáig jutottam, hogy az unrar e -r *.rar parancsal mindent kicsomagol oda, ahol kiadtam a parancsot.
-
ludla
őstag
Már megjelent a Maxthon böngésző Linux beta változatai. Lehet próbálgatni nálam eddig jól működik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megnéztem a videót azokkal a bevillanó vonalakkal, de ez totál más. Nálunk ilyesmi hibák vannak: [link] [link], de ezek csak bizonyos effektek lejátszása esetén kerülnek elő, ha azok nem játszódnak le, akkor semmi gond nincs.
Továbbá ha ilyen "széttörés" után kikapcsolom az asztali effekteket billentyűzettel, akkor helyreáll minden. Szóval tisztán grafikai a hiba, magára a disztróra nincs kihatással. -
válasz
CPT.Pirk #18950 üzenetére
Nálam is jön ugyanaz a hiba KDE-n kívül is ha be van kapcsolva az OpenGL.
A zárt driverrel nem engedte a frissítést, mert azt mondta, hogy konfliktol a driver a frissítéssel, és nem tudja feloldani.
Akkor ment fel a frissítés, amikor leszedtem a zárt drivert.
Egyébként van a hibáról bug ticket itt.
Ha megnézed a 3gp video-t, ami a hibajelentéshez csatoltak, akkor látod a jelenséget. Nálam pont ugyanazt csinálja.
És ha kwin hiba lenne, akkor A10-6800K-val is csinálná, márpedig nem csinálja (ugyanaz a linux install, ugyanaz a lap, stb., csak procit cseréltem mert először hardver hibára gyanakodtam). -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
válasz
CPT.Pirk #18918 üzenetére
Köszi!
Közben próba képpen bebootoltam egy régi chakra-ba, amit utoljara egy Brazos E-350-nel használtam kb. két hónapja zárt driverrel. Minden pöpecül ment, de amint átálltam a nyílt driverre az arch leírása szerint frissítés után, elromlott minden. Ki kellett kapcsolni a KDE-ben az OpenGL-t, hogy eltűnjenek a képi hibák.
Tehát xorg/nyílt driver hiba.
Nagyon érdekes, hogy csak A4-4000-rel csinálja, A10-6800K-val nem, pedig azonos felépítésű bennük a GPU, csak az A4-ben gyengébb kiszerelésben...Nincs mit tenni, várni kell...
-
törölt tag
válasz
Jester01 #18946 üzenetére
Nem sajnos. Abbahagytam csak, mert összekuszáltam a rendszert és reinstall lett a vége.
Éppen most telepítettem újra már sokadszor. Próbálkoztam desktop ubuntut feltenni, de a unity hozta a nálam megszokott formáját és rendszerhibákat jelzett egy kisablakban. Nem tűnt fel semmi probléma csak az volt a gond, hogy az XBMC átváltott folyton a desktopra amikor az ablak megjelent és manuálisan kellett visszaváltani, ami egy távirányítóval amivel használni szoktam a gépet, nem oldható meg. Xfce-t is próbáltam, de nem tudtam elérni, hogy lemez behelyezésekor ne dobjon be egy ablakot és szintén átváltott.
-
Jester01
veterán
Flash pluginnel ma nekem is meggyűlt a bajom. ubuntu lucid, firefox, youtube fullscreen 10-es flash plugin jó de 11-es csak diavetítés. Viszont a felhasználónak kellene a 11-es mert egy adott weboldal azt követeli meg. HW gyorsítás ki-be nem változtat semmit. AMD nyílt driver, még nem volt időm kipróbálni a zártat.
PeachMan: hát de legutóbb ezt már sikerült megoldani, nemde?
-
törölt tag
Üdv Urak!
Bár zöldfülű vagyok még linuxban, de azért ebbe a topicba írom a problémát, mert úgy nézem picit túlmutat az általánosabb kérdéseken, amik a kezdő topicban vannak.
Adva van itthon egy miniPC, amire ubuntu 12.04 minimal installból egy nagyon alap rendszert tettem fel az XBMC és torrent számára. GUI összesen egy alap OpenBox, de az is csak azért, hogy az AMD driverben kényelmesen be tudjam állítani a HDMI kimenet dolgait.
Van a gépben egy DVD, amit szeretnék automount-ra megcsinálni. Fstab-ba beírva nem jó, mert lemezcsere után nem tudom használni. Iso9660 és UDF formátumokat használok filmek tárolására. Egy olyan megoldás kellene, ami a háttérben figyeli a lemezcserét és ebben az esetben lefuttat egy mount-ot iso9660/udf formátummal mondjuk a /media alá.
Az udev-et nézegettem, de nem sikerült összehoznom semmit. Mivel nagyon alap a rendszer és GUI nélkül használom (XBMC session van autologon-al) ezért gondolom nem egyszerű a dolog. Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Jó volna valami konkrét megoldás amit aztán kielemezhetek miután működik, hogy legközelebb már önállóan menjen. -
bpx
őstag
iras/olvasas: max 75/55 MB/s (pl. 1 nagy fajlnal, ha semmi mas nem hasznalja)
firmware update elott meg kicsivel jobb volt
a benne levo proci nem igazan tud tobbet, 100%-on porog
lejatszasra kulon medialejatszot hasznalok, ami a sambas megosztasokrol olvas, fullhd siman megy, ahhoz ez a sebesseg boven sok -
bpx
őstag
[root@o6-11a ~]# smbtree -N
WORKGROUP
\\NSA320 NSA320
\\NSA320\public
\\NSA320\video
\\NSA320\photo
\\NSA320\music
\\NSA320\admin
\\NSA320\download
\\NSA320\install
\\NSA320\ebook
\\NSA320\volume1
\\NSA320\IPC$ IPC Service (NSA320)
[root@o6-11a ~]# nmblookup NSA320
querying NSA320 on 192.168.1.255
192.168.1.3 NSA320<00> -
sgx
tag
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy egy linuxos hálózat egy kliens gépén hogy lehet megtudni hogy milyen ip-n van a samba server?
Köszönöm.
-
-
bambano
titán
válasz
bobalazs #18931 üzenetére
a hiányzó könyvtárakat fel kell tenni, viszont szerintem a libx11-et nem fogod tudni triviálisan frissíteni, ha a mintben nincs újabb. ilyenkor jön a dpkg --force-valami kapcsoló, pl. dpkg --force-depends -i és ez felrakja úgy, hogy csak rinyál a függőségek miatt, de nem szakítja félbe.
-
chromeot probálok telepíteni, de mindenféle dependency hiba miatt nem tudom felrakni. Mint 12-t használok de ugye már nem hivatalosan támogatott.
Ezt a gconf-service , libgconf 2-4 , libx11-6 , hogy tudom ezeket felfrissiteni ujabbra?
-
bb0t
őstag
linux linpust hogy lehet elpusztítani új laptopról?
-
sgx
tag
Sziasztok!
Hálózati nyomtató problémám lenne.
Adott egy windowsos hálózat, ahol a nyomtató ip-címe megváltozott. A serveren a nyomtató ip-címe át lett írva, így a windowsos gépeken megy is a nyomtatás.
Viszont az egyik windowsos gépen van egy redhat virtualis pc, aminek van cups-a. (remélem jól írtam)
A nyomtató nevére nem pingel, de az új ip-címre igen.
A linuxos gépen semmi nem lett átírva, és a következő a hibaüzenet:
Printer State: processing, accepting jobs
„unable to connect to samba host will retry in 60 seconds... success”A nyomtatás nem működik erről a linuxos virtuális gépről.
Milyen ötletetek van, mit és hol kéne átírni hogy működjön a nyomtatás?Köszönöm.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Talán ilyen testinges daily snapshoot iso, de nem ajánlanám. Úgy rendesen friss kernelt két helyről kaphatsz, az egyik ha a Debian testing / unstaibl repót használod de ezt nem javaslom napi használatra, a másik meg a backports.
Vagy még ott a lehetőség, hogy a zárt Catalystot használod a nyílt driver helyett, akkor kevésbé kötődsz kernel verzióhoz.Az OpenGL-es DE-t nem tudom mire érted. Pl. a KDE effektjeit lehet a különböző OpenGL verziókkal használni.
-
válasz
quailstorm #18914 üzenetére
Igen, IGP-t használok.
Ha a legújabb free drivert is ki akarom probálni, akkor ahhoz a legújabb kernel is kell?
Sajna, nem vagyok járatos ezen a területen még.Kössz!
-
quailstorm
félisten
IGP-t használsz?
Merre tovább? Hát VGA driverek próbálgatása...
Ha winen megy amin "jó" a support akkor kb ez a logikus magyarázat. Mint MATE, Cinnamon, Unity mind Gnome3 fork, alapból teljes HWaccal.
XFCE max framebuffert használ, meg software renderer, mint az XP, Win2000. -
Sziasztok!
Az Ubuntu-s topikon nem akarom tovabb spam-elni egy nem csak Ubuntut erinto proglemaval.
Az a helyzet, hogy az Ubuntu es a Mint is a kovetkezo kepi hibakat produkalja a desktop-on egybol install utan:[link] | [link] | [link] | [link]
Legtobbszor a "start menu" tartalma sem latszik rendesen.Alaplap es memoria hibat kizartam, mert egy masik FM2-es lapban is ugyanezt csinalta ez a proci.
XFCE-vel nem produkal ilyen hibat, vagy olyan keveset, hogy nem vettem eszre.Talaltam hasonlo bug reportot itt. (A csatolmanyoknal van egy 3gp video. Na, nalam pont ezt csinalja.)
Win8 alatt hibatlanul muxik a proci, vagyis a proci hibat igy kizarhatom. Ugyanakkor az is furcsa, hogy egy ugyanabbol a szeriabol (Richland) valo 6800K nem csinalja azonos lap+ram paros mellett.
Szerikntekek merre tovabb?
-
mmat3
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy valamelyik program elindtításánál csak úgy lefagy az egész gép?(pl.google chrome, steam)
Arch Linux. Nekem van egy tippem az AMD driverre... Egyébként Dual Monitor van amit Arandr-el állítottam be. Egyébként megfelelne az open source driver is, ha be tudnám állítani a hdmi audiót. -
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom ez-e a legmegfelelőbb topic a kérdésemnek, de teszek egy próbát
Adott egy winyó az alábbi partíciókkal:
/dev/sda1 [NTFS] (System reserved) [100MB]
/dev/sda2 [NTFS] (Windows 7 rendszer) [60GB]
/dev/sda3 [EXT4] (Ubuntu) [50GB]
/dev/sda4 [EXT4] (/home) [10GB]
/dev/sda5 [EXT4] (linux-swap) [2GB]
/dev/sda6 [NTFS] (Adatok) [200GB]Szerettem volna le-titkosítani az egész meghajtómat, beleértve az összes partíciót a TrueCrypt-el Windows alól, de nem tetszett neki, hogy vannak nem Windows-os partíciók is. Olvastam, hogy Linux alatt - engem kifejezetten az ubuntu érdekelne - is van lehetőség meghajtó titkosításra. Ez hogy működik? Tudnátok valamit javasolni, hogyan tudnám letitkosítani a meghajtómat? Első körben az is megfelelne, ha csak a '/dev/sda6 [NTFS] (Adatok) [200GB]' partíciómat titkosítanám le, mert ott vannak igazából adatok eltárolva. Fontos lenne, hogy az ezen a partíción eltárolt adatok Windows és Linux alól is olvashatóak legyenek. Ezt mivel tudnám megoldani?
Köszi előre is! -
ReJim
őstag
válasz
pakriksz #18905 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Gondolom lehetne írni arra is egy szkriptet, hogy ha 5percen bellül 5-nél több kérés érkezik az apache-hoz, ami 404-et ad vissza, azt az ip-t bannolja. (román, török, ukrán ip-kről szokott jönni az áldás, végigszkennelik a www könyvtárat adminok után kutatva. sikertelenül.)
-
pakriksz
őstag
létezik valami megoldás ami beállított paraméterek alapján (DDOS) automatikusan bannolja az ip-t amiről érkezik az áldás? Mondjuk benyomja az UFW-be deny-ra.
-
rybank
senior tag
Felment az Arch. Érezhetően jobb az energiagazdálkodás és a megjelenés sebessége. Sokat hozott az új kernel az ATI-soknak. Hosszabb távon is nézegetem. Előbb backup-olom valamivel.
-
BoB
veterán
Ha hosszabb távra tervezed Arch-on, ezentúl az első megálló mindig az adott arch wiki oldal legyen, ha valami nem stimmel ez után sem, akkor kérj segítséget!
-
Sziasztok!
SSd-re akarok feltenni Arch-ot.
Milyen file rendszer javasolt?
Minel korabban szeretnem elkezdeni figyelemmel kiserni az osszes irast az SSd-re. Akar az install kozbeni irast is, ha ez lehetseges.
Ehhez mit javasoltok?Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged