- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
válasz
soundsthu
üzenetére
Annakidejen mikor meg DAT kazettara mentettem, en ugy oldottam meg hogy ''leformataltam'' a kazettat, tehat toroltem rola mindent es utana lehetett megint hasznalni, igaz ez meg Novell alatt volt. De ha jol emlekszem nem minden esetben sikerult igy megoldani, amire mar nem lehet irni, azt vagy elrakod vagy kidobod.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- NIOH 3
- Egérpad topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest