- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
Digitalboy #1422 üzenetére
na ebben talán tudok segíteni. létezik olyan, hogy live-cd. ez egy unix-boot-cd, amiről be kell bootolnod és kapsz egy nagyon alap kis linuxot a következő újraindításig. szeirntem minden linux-disztribúciónak létezik ilyenje, én kettőt ismerek: UHU - [link], Knopix - [link]
Mindkettőt próbáltam, szerintem az UHU a jobb, mint alább is írtam sokkal dizájnosabb, de ha a parancssoros terminálokat használod, akkor teljesen mindegy, hogy melyiket töltöd le. Még annyit, ha esetleg akarnál, egyikkel sem fogsz tudni írni a vinyódra, mert a jogosultségok nagyon le vannak korlátozva, de ha be tudsz mountolni egy pendrive-t akkor arra már elképzelhetőnek tartom, hogy lehet. (én csak eléméletben tudom mi az a mount, kivitelezni még soha nem sikerülthajrá, sok sikert a vizsgádhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ford topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest