Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#78032) Citroware válasza DeathBat666 (#78028) üzenetére


Citroware
addikt

Maximum kétszer érdemelte meg, de inkább egyszer.

Pl tavaly Neymar egész évben jobb volt, különösen a fontos meccseken, csak a nyikhaj Messit mindenki más szemmel nézi...
Az meg, hogy Messi több gólt lőtt, hát persze, mivel mindent vele rúgatnak (pedig a büntetőket is szarul lövi), kiscsapatok ellen behúzza a statisztikákat.

Engem már legszívesebben akasztottak volna a véleményemért, de szerintem Messi a világ legtúlértékeltebb játékosa, aki csak szerencsés körülmények között van, de más közegben nem magaslana ki. A válogatottban sem magaslik ki, ott is egy Agüero vagy egy Di María van olyan jó. Utoljára vagy 8-10 éve lőtt gólt nemzetközi rendezvényen Argentína színeiben a kieséses szakaszban, ami nem csoportmeccs, könnyű ellenfél ellen.
De akárhány gólját megnézem, 10-ből 8-9-szer semmi dolga nincs, csak félméterről bepasszolni a kapuba, amit a csapattársak kijátszottak neki. Egyszer-egyszer van zseniális megmozdulása, szép csele, távoli lövése, de ez a gyakoriság más topjátékosoknak is simán megvan. Elismerem én őt, de nem nyújt többet, mint a többi topjátékos, mint pl Neymar.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.