-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz máyköl #87235 üzenetére
Ez miért ostobaság?
Egy Tottenham szerű keret nem nagyon tudja megengedni a hazai 3 kupát + a BL-t, akkor mit várunk egy alsóközépkategóriás csapattól?
Szerintem jól csinálják, életük egyetlen vissza nem térő lehetősége ez a néhány BL meccs, a PL-be meg akárhova is "koncetrálnak" esélytelen hogy az első 8-ba kerüljenek. Már az is jó ha felsőház meglesz nekik... -
szab.tam
nagyúr
-
IreN!CuS
őstag
-
Enzolord
addikt
válasz máyköl #87076 üzenetére
Ő a világ két legnagyobb klubjában focizott, és rühelli az elnyomó beképzelt spanyolokat.. Természetesen világklasszis..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
DeathAdder
veterán
válasz máyköl #87015 üzenetére
vagy az "énszerintem egyegy lesz"..
Az volt a legnagyobb amikor bognár gyuriék a mi lesz a végeredményen tanakodtak vagy két percen keresztül, aztán megkérdeztek egy 8 éves gyereket is egy szurkolói helyszínen és ő csak annyit mondott, hogy "nem tudom"... és milyen igaza volt, fel is nevettem rajtaborzasztó mennyire irritál, pedig próbálom értékelni a magyar szakmát isten lássa lelkem, a digivel teljesen elégedett voltam, fényévekkel előbbre jártak. Ott sem volt semmi szakmaiság, de legalább volt egy jó hangulat, és látszott mindenkin hogy él hal a PL-ért, naprakészek voltak, szerették amit csináltak, de ezek...
Egyre jobban gyászolom hogy elvették tőlük a jogokat. Sokszor egy unalmas hétfő este is jó volt leülni a TV elé és megnézni a 2 órás összefoglalót, itt meg már a meccseket is alig nézem pont a szar tálalás miatt
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz máyköl #86565 üzenetére
Ti milyen meccset neztetek? Egy total forman kivuli, edzot csak hirbol ismero, netto emberhatranyban (Benzema) jatszo Madrid ellen eppen kiszenvedte az X-et a Dortmund. Mennek elore esz nelkul, ha valaki osszekapta volna a Realt, gond nelkul lonek otot, mivel a Dortmund egyszeruen nem vedekezett a kontrak ellen, minden labdavesztes eletveszely nekik.
Tuchelnek be kene latnia, h ez igy nem megy, a kicsiknek persze lehet guritani az otosoket, de ha egyszer valaki veszi a lapot, hulyere veri a Dortmundot.
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
DeathAdder
veterán
válasz máyköl #86468 üzenetére
Mert napjaink messze legsikeresebb edzője, és ezért megosztó személyiség az emberek között.
Ha sok szurkolónak elnyered az utálatát is akkor valamit jól csinálsz!
Pellegrini pl. egy joviális vénember volt mindenki szemében senki sem imádta, senki sem gyűlölte. Nem csinált világverő csapatot, nem volt karaktere se semmilye, csak egy "szimpatikus" figura volt mindenki szerint. -
Enzolord
addikt
válasz máyköl #86468 üzenetére
Pont, hogy Guardiola az aki sunyi, az egész lénye az..
Egy irritáló valami.. Dobálják magukat a játékosai, és inkább hátra passzolnak 40et, mint hogy normálisan megoldanák.. Aki a rakkolós, hajtós, kemény focit szereti, nem a Hollywoodi melodrámát, az rühelli Pepet..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
DeathAdder
veterán
válasz máyköl #86363 üzenetére
Teljesen egyetértek, hazai szakértők közé még talán Kemenest tudom felhozni, számomra nagyon pozitív meglepetés volt amikor a sporttévénél láttam szakérteni az FA kupában és a BL-ben.
Egyszerűen ordított a különbség közte és az általad felsorolt "szakértők" közöttEB-n meg Hegedűs néha el is mosolyodott amikor Sebők olyasmit mondott ami már tényleg fájt
Az a baj, hogy a nézők megkövetelik hogy olyan emberek szakértsenek akinek volt már korábban gyakorlatuk a sportban, ha nem akkor meg jön a szitkozódás hogy mégis honnan veszi ő a bátorságot hogy ilyeneket állítson egy profi labdarúgóról? Kicsoda ő csak egy újságíró, vagy blogger...
Arrigo Sacchi annó erre tökéletes példát mondott erre: „Ahhoz hogy jó zsoké legyek nem kellett hogy ló legyek”
KisTücsök - tény hogy Pepnek van egy nagyon-nagyon sajátos stílusa, ami nagyon sikeres, és ettől lett top-top edző, de ha arról van szó akkor a legnagyobbak már tudják mi az ellenszer ellene, de ez nem mindig fog nekik sem összejönni, én biztos vagyok benne, hogy lesznek még nagy sikerei és sajnos minden esély megvan rá hogy a szitivel is.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz máyköl #85824 üzenetére
A hivatalos zárások:
Anglia - 2016.09.01. (1.00)
Spanyolország - 2016.08.31. (23.59)
Olaszország - 2016.08.31. (23.00)
Németország - 2016.08.31. (18.00)
Franciaország- 2016.08.31.(23.59)Ha valakit érdekel,a sky honlapján van egy percről percre rész, mindent írnak, ami fontos, és kb ők az elsők. [link]
Egyébként nem is tudom mikor volt utoljára ilyen pörgős deadline nap, a city is elengedett 4 embert utolsó nap, mi is vettünk kettőt, csak úgy röpködnek a nagy nevek,
(#85823) KisTücsök
Már csak Mata kéne vissza
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
KisTücsök
addikt
válasz máyköl #85714 üzenetére
Most itt hol volt a mák?
Csak a második felest néztem. Végig egykapu volt kb.
Mata kezd magára találni.
___Tibi: Fenét. A holland varázsló is annyit költhetett, amennyit akart. Láttuk mire ment vele. Ugyanazt nyomatná ezzel a csapattal Ibrastól meg Pogbastól, mint tavaly meg az előtt.
De még azért várjunk néhány meccset.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz máyköl #85551 üzenetére
Oh man...
____Cuadrado-val is mennyit buzizunk, elképesztő. Ennyi az ára, vigye ha kell a Juve. De neeem. Mi kölcsön adogatjuk őt is. Remy is valszeg dobbant. Ha meg Pedro is. Kellene még ember, nem is csak hátra, de erre semmi. Emenalo meg bandája meg csak ül és töketlenkedik. Egész nyáron azt a Kulibalit kergettük, a másik felén Lukakut. lol
-
szami777
addikt
válasz máyköl #85554 üzenetére
Én nem vitattam James érdemeit, de a Reálba igazolása a vb után inkább egy kirakatigazolásnak tűnt, főleg ekkora összegért. +1 szimpatikus hero a keretben oszt jó napot. Én így látom, de érthető, ha te ezt másképp látod. Nem hetvenért vette meg a monaco james-t. Érte és Joao Moutihnoért fizetett összesen 60 millió fontot a Monaco, de annyira nem is ez a lényeg,
"mert te John Terry -n meg Premier League -en szocializálódtál, Pítör Krácsostul, mindenestül."
Ennyire ne szűkíts be azért engem pls, van élet a PL-en túl is. Még nekem isMár megelőztek 3 hozzászólással alattam, de nem kell messzire menni, hogy a pl Di Mariaval mi történt a PL-ben, 1 év után sírva hagyta el a szigetországot, hogy a mindenki számára érdektelen francia bajnokságban tengesse napjait. Baromira érdekel, hogy ha esetleg Angliába igazolna, mire menne itt, többen buknak itt el mostanában, mint ahányan felvirágoznak.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz máyköl #85551 üzenetére
Hát hogyne
Persze elfogultság nélkül mondod, és az avatarod is csak rádtukmálták XD
Ne is menjünk bele ebbe.(#85550) Citroghost
Szerintem vékony a Real kerete és Zidane nem engedi el, hacsak 1 hét alatt nem talál valakit a pótlására.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz máyköl #85201 üzenetére
"amikor mászol fel banánt szedni, két kézzel, jó erősen kapaszkodjál!"
nem is tudom, hogy ezt hogyan lehet nem érteni....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
Enzolord
addikt
válasz máyköl #84969 üzenetére
Eddig nem sok időt töltött egy helyen, de kvázi mindenhol csodát tett....
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz máyköl #84969 üzenetére
Szerintem sem annyira biztos. Az a lényeg, hogy Mou most nem egy kvázi kész csapathoz megy, hanem egy önbizalmát teljesen elvesztett együtteshez. Nyilván nagy szakember a pali, de itt három-négy év is kell ahhoz, hogy ebből igazán ütőképes gárda legyen. A második Chelsea kaland például bukás volt, amit hajlamos mindenki elfelejteni. PL-t egyébként nyerhet ettől. Ebben a bajnokságban bármi lehet.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz máyköl #84577 üzenetére
A Juve oldalán a pénz nem egy nagy probléma már. Velük történt egy szerencse, és száműzték őket a másodosztályba. Emiatt egy olyan gazdasági átalakításra szorultak, amit rajtuk kívül a Seria A-ban senki sem gondolt végig. A tévés jogdíjakat figyelembe véve három év alatt átalakították a klub gazdasági működését, illetve felhúztak egy saját stadiont. Ezen a ponton olyan gazdasági fölénybe kerültek minden másik klubbal szemben, ami miatt képesek mindenkinél erősebb keretet fenntartani, ráadásul a BL-re is elég erőset, annak ellenére, hogy a Seria A-ban tévés jogdíjak nagyon rosszul vannak kiosztva a csapatoknak. Túl keveset kapnak belőle. Emiatt nem tudja senki követni a Juvét most Olaszországban. Leghamarabb ez az évtized végén fog megváltozni, amikor a (el)készülnek a konkurens csapatok stadionjai is, és átállhatnak arra a kiszámíthatóbb gazdasági modellre, amire most a Juve berendezkedett. Onnantól ők is tudnak majd drágán játékosokat venni.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
venember83
nagyúr
válasz máyköl #84577 üzenetére
Tévez nem hagyja el a Bocát, pedig a Chelsea is csábította pl. Plusz vele sem sikerült a BL-t megnyerni.
Suárez meg oké, hogy olcsóbb volt, jobb játékos is, de volt még az eltiltása, a Barca hívó szava akkoriban már elég csábító volt bárkinek is, most már nyilván mozdíthatatlan.
Higuaín nagyon drága volt, de csak így volt megszerezhető (a Napoli elnöke azóta is árulózik és köpköd), és kb. az egyetlen elérhető top csatár volt a piacon.
Amúgy nem Pogba árából jött, ez bizonyos. Két év alatt kell kifizetni ezt a pénzt, és csak a BL többet hoz a Juve konyhájára évente, mint Higuín átigazolásának díja két évre bontva. Ha Pogba árából jött volna, már meg is lenne a megegyezés a Uniteddel, nem?
Szóval igen, nagyon drága volt, de kellett egy gólerős csatár, aki nem zsákbamacska olasz szinten, és esetleg BL-ben is segíthet a csapatnak.
forceberg: Nem említhető egy lapon Messivel, CR-rel, Suárezzel, Neymarral stb., de azért a nullánál csak többet kell érnie, ha megdöntötte Nordahl 60-ban beállított rekordját 36 szerzett góllal. Az argentin válogatott meg Messivel sem megy semmire, szóval nem tudom, ki kellene oda a győzelemhez.
[ Szerkesztve ]
-
-
spammer
veterán
-
szab.tam
nagyúr
válasz máyköl #83789 üzenetére
az lehet, de az a "sok spori mind hibázna.
majd megnézzünk a "jöttünk, láttunk, visszanéznénk"-et, mint mond puhl az esetről. (magyar hangja: nacsa olivér.)
(#83793) lacy86
csak a tisztázás miatt:
szerinted véletlenül ütötte el kézzel a francia feje elől a labdát?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B0V9B
tag
válasz máyköl #83020 üzenetére
Azért elnézve a 2 évvel ezelőtt 7-1-es német-brazil elődöntőt, vagy az előző EB döntőt (spanyol-olasz 4-0), még a végén is lehetnek nagy különbségek csapatok között. Azért a brazilokra vagy az olaszokra azt nehéz lenne rásütni, hogy hülyék a focihoz vagy ne lennének jó játékosaik.
(#83022) forceberg
Így van, a mai is elég túlzó volt az összképet nézve. Azért Böde felhozatala Juhász helyett már eléggé tökönszúrás szerű volt. Más kérdés, hogy a 2-0-al is ugyanúgy kiestünk volna, mint a 4-0-al.[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz máyköl #82314 üzenetére
Szerintem a horvátok játéka jobban feküdne nekünk. Attól függetlenül, hogy egy belga - horvát meccsen simán el tudnék képzelni egy horvát sikert.
Holnap okosabbak leszünk, most konkrétan fogalmam sincs hogy mit várjak a portugálok ellen.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
maximilian4
addikt
válasz máyköl #82316 üzenetére
Sosem értettem, hogy a magyarok többsége miért ilyen befásult végletekig pesszimista társaság. Ha ilyet ír egy szurkoló és több száz szurkuló vagy több ezer nem is szurkoló, hanem ember, akkor mégis hogyan érezhetik magukat a játékosok? Egyébként ma volt egy interjú Storck mesterrel a nemzeti sporton. Érdemes elolvasni. Mert a múlt és a jelen állapot is keményen rá tudja nyomni a bélyegét a focira.
Maxi
-
DeathBat666
aktív tag
válasz máyköl #82309 üzenetére
Mert azon az ágon van az összes nagy csapat.
A magyar válogatott szempontjából fontos lenne, hogy ne a csoport második helyén végezzen, mert akkor az angolokkal találkozna a legjobb tizenhat között, és az alsó ágra kerülne.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz máyköl #82061 üzenetére
Nekem Méhes a number one. Hajdú B-t jó hallgatni ha ő is érzi a tétjét, de sok BL meccsen annyira unottan kommentál, hogy elrontja az egészet.
szab.tam
DeathAdder: Én is szerettem a digis műsorvezetést, de most már legalább könnyebben lesz elérhető a PL.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
fatal`
titán
-
addikt
válasz máyköl #81163 üzenetére
Én sem. De ez a Juve védelem annyira jó, és összeszokott, főleg, hogy még Contéval is jól megértik egymást, hogy akármilyen gagyi elöl a válogatott, nagy bajban már nem lehetnek.
Csapatként jobbak az olaszok, pedig a belgák jobb játékosokból állnak össze. Mondjuk Lukaku helyett Origi játszhatna, mozgékonyabb és jobban cselez.
-
szami777
addikt
válasz máyköl #81146 üzenetére
Azota hazard ev jatekosa lett a plben, igen utana szar volt de most megint magar talalt. De bruyne sztem egy zseni, 2 eve o se volt sehol, azota bundas assist kiraly meg city alapember lett. lukaku ugye a vbn nem is jatszott nagyon azota meg rugott kb 40 golt. Szal azert vannak ott nevek, csak a forma legyen meg es tudjanak csapatkent jatszani.
Nem a mai meccs fogja oket bearazni, hanem az egesz eb, en sokat varok toluk.[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
-
szami777
addikt
válasz máyköl #81142 üzenetére
Vb-n nagyobb volt a füstjük, mint a lángjuk, de mocskosul erős a keret, főleg a támadórész, bár azért ott sem voltak rosszak, és az eltelt 2 évben pedig minden kulcsjátékosuk pengébb lett.
Szerintem az emberek inkább kíváncsiak rájuk, mintsem túlértékelik őket, bár magunk között szólva én a top4-be várom őket.
Keretérték szempontjából is Európa top5 csapatában vannak már, asszem negyedikek.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz máyköl #80980 üzenetére
Ezt lehet te jobban tudod, mert én nem sok RM meccset nézek (gyakorlatilag BL rangadókon kívül szó szerint egyet sem), de gondoltam mivel stabil kezdő és sokan beszélnek róla eléggé bevált.
Bár ez nem túl relevás konklúzió, tudom hiszen tegnap "sterling is nagyon jól játszott" -
L_YKing
addikt
-
szami777
addikt
válasz máyköl #80762 üzenetére
Ahogy mondod, a Portónál és az Internél is az arab sejkekkel szippantotta a kokót az üvegasztalról, és csak úgy dőlt a lé, azt vett, akit akart. stb....
Lehet utálni Mout, a játékfilozófiáját is, de nem elismerni a fószert szimplán baromság.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz máyköl #80593 üzenetére
Miért? Te nem lennél?? Most komolyan, valamilyen csoda folytán behúznánk az EB-t, és Te fanyalognál???
Úr Isten, itt komoly bajok vannak... Én kivetetném a lengőbordáimat, hogy örömömben le tudjam pippantani magam, ha megnyernénk, akkor is, ha gusztustalan szar mák játékkal.. 34 éve kell más válogatottnak szurkolnom mert nem voltunk kint.. 86.-os események még nem maradtak meg, hál Istennek..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szab.tam
nagyúr
válasz máyköl #80593 üzenetére
össznépileg szégyenbe borulna az egész nemzet.
szerinted ez egy értelmes, és megválaszolható kérdés volt a részedről?egyébként az alaptéma nem ez volt.
hanem az, hogy totál esélytelen-e a továbbjutás a csoportból.
persze, hogy az logikus, hogy összekotrunk valahonnan 1 pontot, de nem leeht kizárni semmit.***
(#80595) DeathBat666
nem ma kezdték, ok.
de ezt meglepetésnek(?) szántam volna.
mert ez láthatóan működő dolog.
azaz talán az egyetlen, amiből gólt tudtunk volna szerezni.
csak így már rá tudnak készülni.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz máyköl #80402 üzenetére
ne nekem köszönd, én csak közvetítettem az index vezércikkjét, emlékszel még, hogy szólt a szalagcím? ismét real madrid-drukkereket ért al-kaida terrortámadás. nem tudom, valahogy nekem ez a gondolat jutott eszembe erről
amellett persze, h sajnáljuk őket nagyonde én is csókollak. aztán amúgy innen, hova, merre tovább szerinted a Madridnak, mármint, innen az elképesztő csúcsjátékról és eredménytől, hová lehet még innen tovább menni?
-
venember83
nagyúr
válasz máyköl #80386 üzenetére
Nem vagyok Barcelona-drukker. Ezt szerintem jól bizonyítja, hogy megmagyarázhatatlan undor kap el Busquets és Suárez kapcsán, és nem a futballtudásuk miatt, mert azt természetesen elismerem.
viharhozo: Manapság bárki kiállíthat papírt bármiről, mindez csak pénz kérdése, ezt szerintem mindkettőnk elismeri. Nem látom értelmét most az általánosításoknak, egyszerűen csak szerintem az ilyen nyilvánvaló színészkedéseket száműzni kell. Hogy én is példával éljek: nem várom el a bíróktól, hogy a párcentis lest megítéljék, mert ez jelenlegi szabályok szerint nem lehetséges. De a méteresek tekintetében azért nagyon illene jól végezni a munkájukat. Ugyanez a helyzet színészkedésnél is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest