Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz Abu85 #105640 üzenetére
Berlusconinak kellett a pénz, kétlem, hogy annyira válogathatott az ajánlatokban. Érdekes, hogy a vezetők kivonulása után mindkét milánói klub megfeneklett, bár talán inkább a tulajdonosok feszítették túl sokáig a húrt, majd ugrottak ki a süllyedésre ítéltetett hajóból.
-
DeathAdder
veterán
-
Enzolord
addikt
Egy évig biztos nem.. De azután ott lesz megint a United az élmezőnyben.. Végre..
És Pogba hazatért..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
Richard!
addikt
-
szami777
addikt
Mivel Mou 3 évnél tovább úgyse marad, és mindig a 2. éve a legjobb minden csapatnál, bőven benne van h 2 év múlva a MU valami nagyot alkot, és ezt szerintem Ibra is tudta, amikor odaigazolt, neki maximum 2 éve van még szerintem és ahhoz egy Mou féle csapat a tökéletes, az hogy Mou 3 év után kinyírja a csapatot, már Ibrát nem érdekli, addigra már nyugdíjas lesz.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
törölt tag
Teljesen így van
"- a keret nagy része el van tévedve ... nem tudom miért, de mintha nem találnák a helyüket a pályán ... rossz poszton játszanak a játékosok?"
Igen rossz poszton játszik pl.Honda szelsőt játszik amikor ő TKP
Szerintem ezzel nem bántasz meg senkit,mert ezt be kell látni,hogy most ez van de csak felfele vezethet az út innen már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest