-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gabross
tag
válasz Citroware #145766 üzenetére
Érdekes módon én nem ezt hallom. Nekem úgy tűnik, hogy a játékosoknak a válogatott szereplés még mindig igen fontos, holott nekem, mint nézőnek már egyre kevésbé.
Még mindig emlékszem a 88-as EB döntőre, a 90-es VB döntőre, a 92-es EB-re, ahol a dánok a strandról beesve megnyerték az egészet, pedig akkor még gyerek voltam. Valamelyik nap beszélgettünk a 2018-as VB-ről, komolyan mondom, meg kellett gugliznom, hogy ki nyerte...
Egy dologra emlékeztem, h a mi kutyánk kölyke elég jól szerepelt[ Szerkesztve ]
-
-
bandus
veterán
válasz Citroware #145699 üzenetére
szerintem ezzel nincs gond. nem a legjobb csapatok ligája, nem az erős, de bajnokságban 5-6. csapatok ligája az elnevezés, hanem a bajnokok ligája, amibe beletartozhat a fradi is, a mityilland is, meg a slavia praha. szerintem ez kifejezetten jót tesz a futballnak, hogy ezen csapatok szurkolói is kiélhetik magukat néha-néha, és láthatnak élőben nagy csapatokat játszani.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
mephi666
nagyúr
válasz Citroware #145700 üzenetére
Valami ilyen hivatalosan elfogadott lista lenne jó, amiben lehetne pl 20nál húzni egy határt, hogy kik a tuti bl-résztvevők, 32ig pedig a többi helyért lehet versengeni bárkinek... az el-t pedig el kéne felejteni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
atee_13
őstag
válasz Citroware #145700 üzenetére
Mondjuk itt nem értem mit keres a united a pool előtt. Elmúlt 5 évben a pool 2x döntőzött 1x nyert united meg csak bohóckodott, döntőhöz hozzá se szagolt, city dettó. Többet ért 5 negyeddöntő vagy lehet még addig se mindig jutottak, mint 2 döntő amiből 1 megnyerve
sorry most látom a kalapos írást, de akkor se túl kóser lista
#145701Datsyuk
Emberünknek a kép alján felhívnám a figyelmét, h pl nézők nem 3 hónapig nem voltak a sokszor 60-80 ezres stadionokban. Ott meccsenként 2-5 milliós bevételek tűnhettek el szám és ár függvényében+ egyéb bevételekkel.[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
-
Datsyuk
aktív tag
válasz Citroware #145625 üzenetére
Nyilván a divatszurkolóknak szól a szuperliga. Hiszen nincs kiesés és zabálni fogják távol keleten is ha délelőtt fél 12-kor kell majd játszani.
No és persze rengeteg garantált pénz ami covid idején félő, hogy kimarad hiszen az adott klubok lehet, hogy nem kvalifikálják magukat, itt meg tutira meglesz.
De akkor mi lesz az Atalantával, Napolival, Leicesterrel, Westham, Sevillaval, Villareallal?
Ami a Premier leagueet illeti, még a saját árnyékuktól is fél a "big" 6. Hagyományok, szurkolók semmi se számít a lényeg, hogy utalják a pénzt. A maradék klubok meg oldják meg maguk. Respect a Bayernnek, hogy beintettek a többieknek, így kell ezt csinálni.
Nagy szerencséjük, hogy nincsenek most szurkolók a stadionokba, hogy legyen ennek nagyobb visszhangja. Remélem ugyan így kongani fog a stadion ha meglépik az új ligát. Vagy benne lesznek az aranyos kínai meg amcsi turisták, lesz ám hangulat 1000 € jegyekért.
Főleg a Liverpoolban csalódtam....you never walk alone mi?......my ass. -
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #145628 üzenetére
Persze, ezért fogják előbb utóbb beadni a derekukat, már ha tényleg lesz valami ebből, egyelőre kivárnak.
Ha másra nem is arra biztosan jó ez, hogy elindít egy változást amire már régóta szüksége lenne a focinak, illetve az uefának a kezéből is kikerülne egy nagyobb hatalom.
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #145625 üzenetére
A PSG, Bayern is valószínűleg pont azért nem ment eddig bele. Alapvetően az angol és olasz top csapatoknak jelentene ez nagyobb lökést, mert ezekben a bajnokságokban kell leginkább megküzdeni a kiadó BL helyekért.
A spanyoloknál akármennyire is elszarod a szezont nemhogy a top4-ben, hanem dobogón leszel, a franciáknál a PSG-nek dettó, a németeknél Bayernnek is bérelt helye van a BL főtáblán, hazai konkurenciájuk gyakorlatilag nincs.
Így ezeknek a kluboknak nem lenne akkora biznisz a Szuperliga, mert nemhogy a BL helyük garantált, hanem minimum a nyolcaddöntő, de sokkal inkább a legjobb 8, mert a bajnokság vitorlázva is megvan.
Ha nem lenne állandó garantált BL részvételük, ők is simán beszálltak volna már, bár még beszállhatnak, a sziti is beadta a derekát. Bár ott szerintem inkább az volt az aggály hogy az UEFA testületbe is már be vannak építve az emírbébik.
-
-
atee_13
őstag
válasz Citroware #145131 üzenetére
Véleményem szerint nagyon nem. Barca meccs kulcsa Salah hiánya volt. Nem akartak vele mindent megjátszatani, rendes csapatmunka volt. + Első meccsen is megvoltak a helyzetek csak nem mentek be, Barca meg elég jól használta ki, még akkor is ha Dembele kihagyta a végén és Messi elcsalt legalább 5 métert a szabadnál ami nagyon számított.
Most az eleje kvázi töketlen a hátulja garancia a gólra, nyilván vannak csodák. De én pl annál a Barca visszavágónál mindenkinek azt mondta, hogy annyi kell csak, hogy megforduljon olyan meccs legyen ahol a poolnak összejönnek a helyzetek a barcának nem.
Itt ahhoz is szerencse kell, h meglegyen a helyzet, nemhogy be is menyjen. Abban meg nem kételkedek hogy a síp hogy fog működni és nem nem azért mert az első meccsen parádézott a pool mert nem, de a 36. perceb 1 szituációban 2 mérkőzést befolyásoló tényező volt szabálykönyv szerint a poolnak kellett volna kapni ehelyett a madrid kapta.
És ez hagyomány, h merre szól a síp, nemcsak a pool ellen nem csak egy szezonban. És ez a pool nincs abban a formában aki el tud bánni 12 emberrel. -véleményem szerint-
#145132forceberg
SPOILER: Linkelt videó lehet kellemetlen emlékeket idéz majd fel[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Citroware #144547 üzenetére
Azt nem tudom, de az emnéttysport oldalán is visszanéztem a teljes közvetítést, és abban is benne volt.
Kicsit tekergetnem kellett a videóba, de ráleltem.
Csipázom is valamennyire a LB-et, nekem bejött.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
venember83
nagyúr
válasz Citroware #144079 üzenetére
Sarri és a Lyon elleni balfaszkodás jobb volt?
Chiesát sajnálom pl. Csórikám három gólja is csak a kiesés kozmetikázására volt elég. A nyáron megkezdett takarítás folytatódhat, Chiesa mentalitású játékosok kellenek, ha valódi fejlődést és előrelépést akar a vezetőség.
BenHans: majd jövőre a Roma jobban teljesít a BL-ben, s kiköszörüli az olasz bajnokság megítélésében esett csorbát.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz Citroware #143936 üzenetére
1-2 meccsen még lehet a védelem hiányával takarózni, de gyakorlatilag nulla a támadójáték. Hány bravúr kellett az ellenfél kapusaitól a pool vereségek alkalmával?
Egyszerűen impotens a támadójáték és kvázi garantált az ellenfél 16 előtti elpasszolt labda amiből jöhet a kontra. -
mephi666
nagyúr
válasz Citroware #143929 üzenetére
Ja, végülis reálisabb végigverni az európai topcsapatokat, mint pl-ben az alsó 10et rendre lenyomni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
viharhozo
addikt
válasz Citroware #143914 üzenetére
Ez volt az eredeti allitas:
mert szinte sosem ugyanaz a bajnok, aki az előző évben volt.
Ehhez kepest az utolso negy evben haromszor a City nyert. Azert nem tennek a vegere q.e.d.-t.
A 18/19-es szezonban a Bundas is az utolso forduloban dolt el. Es?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Citroware #143909 üzenetére
mert akkora igazságot tartalmaz, hogy a PH fórummotorja automatikusan kiemelte.
#143908 paatrick: fordítsuk meg: a lipcse 2 pont hátrányban van, a bajnokságban legjobb jelenlegi formával (6 győzelem), és még játszanak lipcsében a bayernnel - nekik is ugyanúgy a saját kezükben van a bajnoki cím sorsa, mint a bayernnek. pár meccsnappal korábban, kényelmes 7 pont előnnyel ez nem volt elmondható...
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
IreN!CuS
őstag
válasz Citroware #143863 üzenetére
"Aztán hogy az lesz-e, azt majd az dönti el, hogy Messinek szimpatikus-e." Látom külföldön sem osztanak észt Nem hogy ment volna hozzátok hátha meglenne a bl indulás
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
vans?
őstag
-
gabross
tag
válasz Citroware #143424 üzenetére
Én még akkor fizettem elő rá, míg azon ment a premier league is. Megbízhatóan működött, meccset, összefoglalót később is vissza lehetett nézni. 12 euró 1 hónap és bármikor lemondhatod, 30 napig ingyenes is.
A Sky-t a Magentán keresztül fizetem elő, de a Sky Go-val nem vagyok annyira kibékülve. Persze tv-n is lehetne, de laptopon nézem a mecseket.
-
válasz Citroware #143348 üzenetére
Egy játékban...
Ekletáns, élő példa: Ivan Petryak. Balról befelé húzva iszonyú veszélyes (nem csak a Vidiben játszik a balon, Ukrajnában is ott volt), ha leviszi alapvonalig, általában nem tud mit kezdeni vele - legalábbis a Vidiben. A jobb lába az erősebb, a videókból teljesen egyértelmű.
https://www.coreinfinity.tech
-
válasz Citroware #143346 üzenetére
Nem, a tükörszélső pont befelé húz, azért van a másik oldalon, hogy a védőtől távolabbi lábán legyen a bogyó.
Ha a szélen maradna, akkor nem tudna beadni, mert mindig át kéne tenni a labdát a másik lábára, ami egy gyors kontránál hátrány.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Citroware #142894 üzenetére
a legnevetségesebb az, hogy megoldás lett volna az is, hogy megcserélik a fordulókat, először a poolnál játszanak, a második fordulóra meg már beengedték volna őket németországba, csak gondolom szeretnek szart rágni az anfielden.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Citroware #142839 üzenetére
Pepnek ő volt a szíve vágya 2013-ban ("Thiago oder nix!" / "Thiagót vagy senkit"), volt egy 18 vagy 25 milliós kivásárlási ára, és keveset játszott a barcában. nem is volt nagyon kérdés, hogy marad-e.
-
őstag
válasz Citroware #142822 üzenetére
Azért távozott anno, mert nem kapott elég játéklehetőséget, nem nézem a Poolt, de a Bayernben tudott alkalmazkodni az intenzív futballhoz. Nagyon intelligens játékos, ezért meglepő lenne, ha Klopp csapatában nem menne neki. Covidos volt és sérült, lehet még idő kell neki.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz Citroware #142699 üzenetére
Úgy fest, nem fake. Most perli a Barca és Messi is az újságot, de kb. hót mindegy. Ezek emberi ésszel felfoghatatlan számok.
Fogalmam sincs, ebből hogy állhat fel a Barca, kőkemény menet lesz. De jelentősen nőtt az esélye Messi távozásának és ez talán remek apropó lesz egy újraépítkezésnek. Továbbra is fenntartom, ha most kiszórnák a 8-10 horrorszerződéses játékost, akár vaskos buktával is és a helyükre hoznának tíz La Masiást és feltörekvő spanyol tehetséget, szimpatikusabb is lenne a csapat és bizony pár év alatt visszajuthatnának a csúcsra. Addig igen, vegetálás ezerrel.Válságkezelő közgazdász kell most a klub élére, nem celeb.
-
veterán
válasz Citroware #142701 üzenetére
Kutinnyó barátunk bizonyított a Bayernben is, hogy kb. érdemtelenül nyert egy BL-t...
Ez a Bayernes kölcsönadás is rosszul jött ki a Bárkának, eladhatatlanná vált Cou, mert mindenki láthatta, hogy nem fog csapaton a vállán vinni.Láttad a korábban linkelt cikkben, hogy a Margit is majdnem ott áll?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
mephi666
nagyúr
válasz Citroware #142701 üzenetére
majd jönnek arabék, messit messzire száműzik és feltöltik lóvéval a kasszát, hogy olajozottan menjen minden ...lerabolják fél európát és tehetséges fiatalokkal visszatérnek
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Citroware #142036 üzenetére
védelem sincs. ami most van, az egy bohózat
ilyen fradi-szint ellen még elég, oda ugye nem kell, csak egy tök default, basic védősor, de édes istenem csak belegondolni is abba, hogy egy 'pool, vagy city támadósora menne rájuk most (a bayernt direkt nem is mondom, addig a szintig már el se látunk), pár perc alatt vége lenne a jelenlegi Barcelonának -
venember83
nagyúr
válasz Citroware #141784 üzenetére
Függetlenül attól, hogy Messi vagy CR (netán valaki más) az évszázad labdarúgója, azért ne tegyünk úgy, mintha a szakma aztán el tudta volna ezt dönteni viszonylag egyöntetűen és tényekre alapozva. Másrészt pedig qrvára sajnálom Lewandowskit, mert ha egy ilyen eseményt megrendeztek, igenis a csigazabálók átadhatták volna az Aranylabdát is. De ha különböző okokból nem nyerheti a Messi-CR-Neymar-Mbappé négyes valamelyike, akkor már nem is foglalkoznak az egésszel. Menjenek a fenébe.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Citroware #141707 üzenetére
érdekes az okfejtésed Citró, és nem alaptalan
én csak egyre tudok már gondolni, szabad a gazda alapon, sztem a Papát egyszerűen nem tisztelik
és ily módon, semmibe is veszik valamilyen szinten.. most érted, mit vársz egy paprikajancsi cé errtől, vagy egy főokos bonuccitól -
mephi666
nagyúr
válasz Citroware #140923 üzenetére
ja, így hogy a fradit letudták egy hajrában nagy nehezen összehozott góllal, 2 hónapig nem is vár rájuk kemény meccs
-
LyonnaisFan1
őstag
-
IreN!CuS
őstag
válasz Citroware #138051 üzenetére
Nem, 99% hogy nem. Viszont szerencsére akármikor bármikor megtudom engedni magamnak, hogy kimenjek külföldre és megnézzem élőben. Ha nem lenne ez a köcsög covid 30. szülinapom Barcelonában telt volna megspékelve egy meccsel, múzeummal. Viszont kulva sok embernek ez az egyetlen lehetősége, hogy megnézze őket élőben.
Illetve félig meddig mindegy is, hogy élőben nézed vagy sem...sok millió ember fogja azt nézni, hogy egy magyar(? ) csapat játszik egy top eu csapat ellen.[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
atee_13
őstag
válasz Citroware #137891 üzenetére
Az én szempontjaim tömören:
Eljött a Barcától nyeregették a bajnokságokat ugyan úgy.
Heynckes váltotta aki akkor szerintem jó focit játszva megnyert mindent Pep hozta a kötelező bundás címeket és unalmassá tette a játékukat.
City előtte is nyerte a PL eket BL-re vele sincs sok esélye a klubbank.
Nyilván ért hozzá, de kb TOP 3 edzőnek van kikiáltva és szerintem annyira meg nem jó.
Mondjuk kíváncsi lennék, ha pl egy Ancelotti szituációba kerülne (bár szerintem nem fog olyan munkát elvállalni) egy everton szintű csapatból mit hozna ki. Én arra tenném a pénzem, hogy középmezőny fölé nem jutna. -
Scarabeus
aktív tag
válasz Citroware #137777 üzenetére
Jó rendben van, 2-3 magyar szokott kezdeni, és nem is miattuk olyan jó most ez a Fradi, szerintem Rebrovnak van hatalmas érdeme az eddigiekben.
Attól én bízok még az EB részvételben is, bíztató volt a 2 NL meccsünk. (és a 2016-os feeling felejthetetlen számomra, jó lenne még hasonlót átélni)[ Szerkesztve ]
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
viharhozo
addikt
válasz Citroware #137457 üzenetére
Feneket. Lelovom a megoldast, csak az szamit, mennyi drukkere van az adott klubnak, mert ezt lehet nezoszamra konvertalni.
Teljesen es tokeletesen mindegy, mennyire izgalmas a bajnoksag, meg van-e "verseny". A valaha volt legszarabb MU is tobb embert ultet a tévé ele, mint a legjobb Bayern (felteve termeszetesen, h mindketten ugyanolyan kategorias meccset jatszanak).
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Citroware #137462 üzenetére
2010 óta a bayern a BL-ben:
4 döntő (2 cím)
4 elődöntő
1 negyeddöntő
2 nyolcaddöntőha jól tippelek, ennél egy csapat tud jobbat felmutatni, egy nem sokkal rosszabbat, a többi meg csak álmodik ilyen eredménylistáról.
-
-
Viszlát
addikt
válasz Citroware #137195 üzenetére
Nem, te elkezdtél mértékről meg másik csapatokról beszélni. Van bőven anyag az ő színészi tehetségéről is, de természetesen lehet kötni az ebet a karóhoz, nem kötelez semmi az objektivitásra törekedni.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
válasz Citroware #137193 üzenetére
Suárez óta nem láttam ennyire pofátlan diveokat, amiket ő előad.
Erre regáltam, értem, hogy szurkolói szemüveg meg minden, de a szövegértést azért ne dobjuk sutba ha egy mód van rá."How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
válasz Citroware #137191 üzenetére
Mit jelent, hogy nem vitte túlzásba? Minden harmadik meccsen csinálta csak, minden ötödiken? Szó sem volt mennyiségről, próbáld meg értelmezni mire reagáltam, a pofátlanság volt a felvetés alapja, meg sem említettem, hogy milyen gyakran teszi, illetve arról sem volt szó, hogy rosszabb lenne másoknál vagy jobb.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
mephi666
nagyúr
válasz Citroware #136859 üzenetére
pedig igaza van: aki ilyenre képes, bármikor bármire képes... be is mutatta azóta, milyen szépen képes kiállíttatni magát
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest