- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #157872 üzenetére
Rodgersnek látszottak a határai a poolnál is, de azért nem szeretném őt oda, mert pár szinttel azért jobbak lennének. Vagy valami nem túl haladó gondolkodású klublegenda lesz az új edző, vagy valami fenszibb név szerintem, aki a legtöbb instalájkot kapja.
Csak ten hag ne
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz BenHans #157666 üzenetére
Lewa bogyója pont annyia lenne valid, mint Céri bármelyike.
Egy maxon pörgő csapatban rá játsszák ki a helyzeteket, amit jó százalékkal ki is használ.A P$G elleni kiesés tehet keresztbe neki, ahol sérülése miatt nem játszott és Neuer bakija az első meccsen, amiből végül kiesés lett.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #157390 üzenetére
na igen, csigaevő franciáktól a grízes meg az öregedő benzines szvsz sokkal veszélyesebb... és ők nem csak a "futottak még" ligában képesek lövöldözni a gólokat
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #157329 üzenetére
Nincs miért elnézést kérj. Különben meg egyetértünk. Chiesát CR7 árnyéka sem zavarta, ugyanúgy rálőtte, ha úgy gondolta, vagy elvállalt egy cselt a kötelező passz helyett. Van a srácban egy kis tartás és akarat. Dybala meg... Róla nem is tudok/akarok semmit mondani, jobb ez így.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #157235 üzenetére
ha erre gondolsz, egy kb. ugyanilyen esetet befújtak ellenünk.
(a meccset nem láttam)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #157218 üzenetére
Azért abból a 16 kapottból rendre 3at kapott a united-chelsea-arsenal triótól, de a szarkáktól is kaptak 2-t... mondjuk akkor legalább lőttek 3at... tegnep belenéztem a meccsbe és meg kellett néznem 20perc után az összeállítást, hogy Kane egyáltalán játszik-e, annyira inaktív volt... Son mozgolódott azért, de rajta kívül kb senkitől nem láttam kretivitást
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #157218 üzenetére
épp most jött ki, telegraph: Exclusive - Nuno could be sacked by Tottenham. Talks over his future happening today #thfc
Látod, Józsit még a mu is visszasírja
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #157203 üzenetére
A dél-amerikaiakban ez az alattomosság, olykor durvaság benne van. Főleg dél-amerikaiakkal szemben, de mint mutattad, olykor mások ellen is. Nekem eddig nem tűnt kifejezetten durvának az amúgy valóban nehéz gyerekkort maga mögött hagyó Cuadrado, de harcosnak mindenképpen.
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #157197 üzenetére
Az első játékos aki alattomoskodik és egyben az első aki a feléért fetreng és csapkodva reklamál.
A második résszel egyetértek, az elsőt viszont nem vettem észre. Most vagy én vagyok vak (bőven megvan a valószínűsége), vagy csak te rosszindulatú vele (és a Juventusszal) szemben (ennek is bőven megvan a valószínűsége). Igazából mindegy, azt hiszem.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz BenHans #156890 üzenetére
végignéztem ezt a 'színfalak mögötti' videót - amiket egyébként tudok imádni, mert annyi sok más minden látható rajtuk, ami a meccs alatt nyilván nem -, és nekem az jött le, hogy a BVB akkora arccal érkezett, hogy majd helyre teszik a kis csikócsapatot, a norvég palacsintaarcú vág vagy négyet oszt cső, hogy ihaj. valahol persze érthető is, megy nekik a szekér, jó csapatuk van, nyilván magasabban is jegyzettek, mint a holland ificsapat.
sajnos azonban, végül pofára estek
és ez még csak a kezdet, nagyon kiváncsi leszek meddig megy el az Ajax. de ha a bvb-t ily módon le tudták gázolni, faterom mesélte miután megnézte végi a meccset, h a hollandok akkor csináltak helyeztet, amikor nem szégyelltek, vagy épp kedvük volt...
szóval hogy meddig fognak el tudni menni, az egy nagy só lesz majd
remélem még leszopatnak pár nagy címet. az angolokkal az élenmurinnyó nem jó. volt az unitednél, a csirkéknél, semmit nem tudott összehozni. pofája ugyanúgy nagy, de ennyi. kész sztárokkal semmi nagy dologra nem képes ma már, láthattuk, láthatjuk folyamatosan.. most épp olaszban próbálkozik, de ne haragudj, egy 6 gólos vereséget semmivel nem magyarázhat meg egy AS Roma. sok szépet írhatsz akár te magad is, de nincs és nem is lehet magyarázat arra, hogy ilyet megengedhet magának egy top top olasz pro klub, egy senki által nem ismert norvég kiscsapattal szemben. idegenben se, műfüvön se, sehol se. ez nem vereség volt, szerintem, hanem konkrétan szégyen. nem érdekes hogy uefa líg és nincs jelentősége. ilyen nem lehetséges
én ezt gondolom
más lett volna, ha -mondjuk- kikap a roma igen, mondjuk egy góllal. rohadt nagy meglepetés, hát.. ez van. szarok is voltunk, semmi nem is jött össze, hideg is volt, nem baj, mindjárt javítunk.
de hat góllal???..... ugyan már -
Tibiajax
nagyúr
válasz BenHans #156867 üzenetére
most erre (mármint a hozzám címzetten írtakra) ugyan mit írhatnék neked?...
mondjam, h hát sajnálhatod, mert van olyan klub simán az elit vonalban, ahol a csikók is hozzák a szintet, ha lehetőséghez jutnak? mondjam, h van olyan edző is, aki kiscsikókkal is megcsinálja azt, h akár bl-ben is helyt áll? mondjam, hogy van olyan klub, ahol nem összevásárolgatnak innen onnan - ahogy azt muringyó is, meg ancelotti is, meg az összes elit edző is folyamatosan elképzeli-, hanem úgy hogy lerabolják a javát minden egyes évben, az edzőjük újra és újra összerakja őket és olyan fociznak a suhancokkal, hogy rommá vernek -most épp- egy nagypofájú dortmundot is, Hálánadostul, mindenestül?...mondjam ezeket vagy... vagy ezeket te is tudod?
pontosan ebből is látszik, innen látszódik meg a legjobban, ki a nagy edző is ki nem az. murinnyó egy fos, ma már ez nem kérdés, míg épp az ajax edzője az, aki -azt gondolom- a jelenlegi világ egyik, ha nem a legjobbja
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz BenHans #156872 üzenetére
O meg majd behajtja a jatekosokon, es a stabon.
Egy kisebb fizumegvonas mindenkitol.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #156867 üzenetére
Totti és Del Piero szerintem olyan szent tehén, akit nem lenne szabad az adott kluboknál alkalmazni. Vezetőként nagyon-nagyon kicsi az esély, hogy elérhetnék azokat a magasságokat, mint játékosként, ráadásul saját szobrukat rombolhatják le, ha mégse jönne össze ez a pályán kívüli karrier.
Ezért is írtam utánpótlásnevelést, ott sokkal inkább el tudom képzelni ezt a két ikont, mint a felnőtteknél, amikor rendkívül fontos pontokért megy a harc, és a szurkolók is nagyon komoly elvárásokat támasztanak velük szemben. Jó példa pl. Pirlo, hogy mennyire le tudja valaki rombolni a nimbuszát edzőként egy év alatt. Kígyót és békát rákiabáltak, közben nyilván rengeteg nehézségbe ütközött, és egyáltalán nem biztos, hogy más sokkal jobban megoldotta volna a helyzetet.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz BenHans #156861 üzenetére
semmi máshoz se értenek, miért ne ez lenne a köv munkájuk, még nekik is..
na, szóval akkor 08ban jött össze egy kupa, meg valamikor 2001ben sikerült betolni a bajnokit a fővárosnak
ennyi, amire emlékezhetnek a roma-sok, meg a szentlélek Totti-ra..
4-5-6bekapott gólnál miért kell csodálkozni, mégha egy sarkköri kiscsapat is az? -
venember83
nagyúr
válasz BenHans #156861 üzenetére
De Rossiból hamarabb kinézek egy valamire való edzői karriert a felnőtteknél, mint Del Pieróból. Valahogy a brusztolós, keményebb futballisták mintha sikeresebb edzői pályát futnának be, mint a rendkívül technikás játékosok. Most pl. Conte ugrik be példaként.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #156846 üzenetére
Az Inter az elmúlt két évben a bajnoki címért küzdött, tavaly sikeresen. De az tény, hogy európai színtéren nemigen van mivel büszkélkedniük az olasz csapatoknak úgy általánosságban, úgyhogy mindannyian meghúzhatjuk kicsit magunkat. De ez csak az én szerény véleményem.
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #156781 üzenetére
Romano: Paulo Fonseca is open and ready to accept Newcastle job. The board is still thinking about candidates, Antonio Conte is not even an option - former Roma and Shakhtar manager is frontrunner as of now. Fonseca wants Premier League chance after Spurs talks last summer.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz BenHans #156823 üzenetére
Blind góljánál nem ott volt a hiba. Az Hummels lelkén szárad. Középre fejeli ki a labdát mert támadást akart indítani egy sima tisztázás helyett. Ahova eleve ki kell segítenie mert Schulz katasztrófa volt aznap.
Eleve sok a sérült már szezon kezdete óta a BvB-nél: Hummels, Zagadou, Guerreiro, Can, Morey, Meunier, Reyna, Dahoud. Mind sérültek vagy abból jönnek vissza + ez a keret nem Rose focijához passzol. Ahhoz majd más játékosok kellenek.
Azért mindezek mellett vannak húzó emberek: Reus, Guerreiro, Hummels, Bellingham is már az Haaland mellett.
A ballasztoktól pedig meg kell szabadulni: Witsel, Schulz, Bürki, Brandt, Can, Wolf mind mehetnének. Malennek pedig össze kell szednie magát, mert elhiszem, hogy más liga. De az ajax elleni presszingje 0 volt.
A Manu nem akarja kölcsönbe adni Sanchot? Láthatóan nem tudnak mit kezdeni vele, akkor legalább játszhatna olyan csapatban ahol van kit megjátszani támadásban. -
dudu5130
őstag
válasz BenHans #156674 üzenetére
Én egyáltalán nem nézem le a Rómát, de jelenleg kb nincs olyan olasz klub ami egy angol közép csapatot is felül múlna anyagiakban. Azokban az időkben is max csak a Juve volt. Monchi Rómában kutya volt, de Sevillában azért elég értékelhetőt nyújtott előtte és utána is.
-
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #156630 üzenetére
Szerintem már az elejétől szorgalmazták a párbeszédet a SL vezetői, de a mainstream média ezzel nemigen foglalkozott, ahogy az UEFA/FIFA sem. [link]
Going forward, the Founding Clubs look forward to holding discussions with UEFA and FIFA to work together in partnership to deliver the best outcomes for the new League and for football as a whole.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz BenHans #156628 üzenetére
deeeehogy volt az, deehogy volt az
hát figyelj, azért nem egyszerű ilyen gólokat vágni legalább 20centire a gólvonaltól, mint amit ma láttunk tőle. és hát triplázás, minden. utána egy szerény, halvány mosolyféle... pfff. csak a legnagyobbakkal említhető egy napon ő. ez mondjuk sosem volt kérdés, élmény nézni, ahogy hozzáér a labdához, a gólvonal előtt -
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #156633 üzenetére
twitteren olvastam még aznap amikor bejelentették a koronaherceget, lehet onnan jött nekik is a téma, bár a tweetben Suárezt írták, de Coutinho is határozottan esélyes és azon jót tudnék kárörvendeni is (egy ideig legalábbis ) am szoktam hallgatni őket, szerintem teljesen jók, felkészültek, de azért nem kell mindenben egyetérteni
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #156527 üzenetére
Annyi azért csak nem... Szoboszlaival nem vagyok elégedett: egy jó indítására van megint egy rossz (amikor ember mögé passzol) és egy eladott labdája...
Azért durva: angol válogatott játékosai nagyrészt pl top3ból, bl döntőből és lábukban egy eb-döntő is... más polcon vannak, mint a mieink
Ui: na, ilyet nem szabad engedni nekik, mert előbb-utóbb bevágják
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz BenHans #156518 üzenetére
sry, ezekkel az extrákkal nem voltam tisztában de egyébként európán belül london és berlin mellett róma az a város, ahova folyton van baromi olcsón repjegy, így még az is benne van, hogy az ember havi egy meccsre kijárkál, ha roma drukker.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #156296 üzenetére
Legyen nyitva a lehetőség kapuja bárki előtt, rakhasson pénzt a csapatába de azért hogy az piaci alapon is visszatermelje a nagy részét utána, és nem mindig saját vagyonból igazolni, miközben akár szurkolók sem kellenek a stadionba.
A piaci alap már eleve korlátozó tényező kellene, hogy legyen. Jelenleg azonban ha elég pénzed és cégcsoportodnak elég egyéb kötődése van, sz@rhatsz a piaci elvekre, annyi szponzorszerződést kötsz, amennyit csak akarsz. Értem, hogy álmaidban újhullámos, tòkeerős nagycsapatnak látod a Romát, de nagyon nagyot fogsz koppanni, s korántsem csak te. Lassan leáldoz a hagyomány kora, és semmit sem fog érni a történelem, csak a pénz fog számítani, ahogy haladunk. Penzben meg kispályás a Bayern, a Dortmund is pl. a City, a PSG s a NU mellett, nemhogy a Roma vagy éppen a Juve. Kilóra veszik meg az európai kultúránkat iparágtól függetlenül.
-
Peterhappy
őstag
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #156160 üzenetére
eddig eléggé felül, ellenben lautaroval: [link]
igen, dzekonak nem kellene már heti 2 meccsen kezdenie, jól jön az 5 cserelehetőség.
begyakorolták, hogy szerintem ha meglátják Dzekot a kantinban sorban állni és valaki szorosan áll mögötte akkor már futnak be mögé a szabad asztalhoz.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #156157 üzenetére
valóban így van, conte sokkal merevebb volt.
ha inzaghi rendbe rakja a védekezést, akkor jó lesz ez. azaz megtalálja az 5 középpályásnál az egyensúlyt a védekezés/támadásban és jól rotál, mert ma pl. a török kritikán aluli volt, de dumfries sem remekelt.
szerk:
dzekóban nem bíztam idény előtt (meg tavaly és tavalyelőtt is elleneztem), de rám cáfolt.[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #156129 üzenetére
Ha már vicceskedünk, Danilo Pepről:
EN: "It’s true that it’s not easy to have a good relationship with him, he is never relaxed, he thinks about football all the time. I think at home, in the evening, he puts his wife on the couch as she were a player on the pitch."
HU: "Az igaz, hogy nem könnyű jó kapcsolatot ápolni vele, ő sosem laza, mindig csak a futballon elmélkedik. Azt hiszem, hogy otthon a feleségét is úgy helyezi el a kanapén, mintha egy játékos lenne a pályán." -
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #156069 üzenetére
Allegri féle Juve se modern, és akkor finoman fogalmaztam, és már az első Allegri Juve éra óta mondom, hogy őt meg a Ticot szeretném leginkább elkerülni BL-ben (PL-ben meg a Burnley féléket), mert jól lassítják a játékot, emberezéssel lefojtják a széleket, mélyen ülve védekeznek, tördelik a játékot, elöl meg valahogy mindig találnak egy gólt, az ilyen csapatoktól tartok legjobban, de a Leicester is egy rúgd és fuss klasszik 442-vel nyert PL-t, úgyh érted Attól hogy maradi még lehet sikeres, ezt sosem vontam kétségbe, de amikor ebből kettő egymás ellen játszik és sétál a pályán annak a sportértékét vontam kétségbe bár szerintem már nagyon átalakulóban van a liga már csak az alapján amit haccintéren látok, meg a bajnokság gólszámait, statisztikáit.
Tuchel attól még zseni marad, ahogy a szememben Pep és mondjuk Klopp is az, attól függetlenül hogy többek között Ancelotti meg Conte is levette már a pályáról a maga egyszerűbb stílusával (na nem mindig jött össze), de még Dyche, Allardyce is, de volt már hogy ez még Graham Potter Brightonjának is sikerült teljesen más stílusban
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #156064 üzenetére
Már akkor jegyzetelt amikor Sam Allardyce tavasszal idegenben befűzte neki az oktatót, és 2-5-re nyert egy ósdi favágó ívelgetős szar múltszázadi 4-4-2-vel a mostmár csampóban vergődő WBA-jával, és imádom hogy minden ritka részsikernél jössz learatni a babért, és kínosan elhallgatva a lebőgéseket
Ez most hatalmas élmény lehet ami egy wba-nak is sikerült foci nélkül, ugyanakkor nehéz is lehet neked mostanában, mert úgy látszik egyre többen próbálják maguk mögött hagyni a pragmatikus olasz focit, legalábbis akiket hadszintéren látok: napoli, inter, atalanta, milan már nagyon nem ezzel próbálkoznak, hanem játszani próbálnak, gólokat szerezni, még szar proaktív védekezéssel, a gólzáporos bajnokik is erről árulkodnak ez azért jusson eszedbe ha legközelebb nekik szurkolsz, hogy akkor éppen olyan eretnekséget csinálsz mintha egy 21. századi csapatnak szurkolnál
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #155903 üzenetére
Talán a szokásosnál is forróbb volt a római derbi, ahol - számomra - meglepő eredmény született. Bevallom, az utóbbi 2-3 forduló alapján a Roma győzelmét vártam, és bár azon lehet polemizálni, hogy ha Pellegrini a pályán lehet, talán Zaniolónak lett volna kivel játszania, de az szerintem nem vitás, hogy a Lazio megérdemelte a győzelmet. Sarri csapata óriási javult az utóbbi hetekhez képest, csapatként is egyénileg is (jó reggelt, Sergei!), és hogy itt is legyen állásfoglalás: nem volt büntető Zaniolo esése, sőt szerintem a második sem, de azt nem bántam, hogy befújták, mert így lett izgalmas az utolsó percig. (Én bírtam ezt a mai duplakommentátoros balhét, de CSAK ebben az esetben, egyébként egyáltalán nem pártolom. Zümi és Csabi viszont jó showt csináltak )
Nem saját vélemény. -
BenHans
addikt
válasz BenHans #155902 üzenetére
Oké, megtárgyaltuk korábban, Pellegrini második sárgája jogos, nem lehet azzal jönni hogy máskor mehet tovább. Most nem jött viszont a lazio játékosnak koppra ugyanazért.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #155825 üzenetére
Ennek a gyíknak van egy ilyen rejtett képessége: ha valamire előveszi a statisztikát, hogy "eddig soha nem történt ilyen" ...krvstn hogy 5 percen belül megtörténik a váratlan
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #155822 üzenetére
Mantráztam rendesen, hogy brúnóbaszdelbrúnóbaszdelbrúnóbaszdel, kommentátor mondta hogy ő a legjobb büntetőrúgójuk, már tudtam, mi lesz: ki is rúgta a stadionból
-
bagyulajuve
addikt
válasz BenHans #155790 üzenetére
igen, utalni is szoktam a nyugaton már megoldották jelenségre, most a franciáknál van épp sok botrányos eset, amilyenekre amúgy Magyarországon évek óta nincs is példa
mondjuk arra kíváncsi is leszek, hogy mennyire fogják az általad is említett propagandát a katari vébén tolni, mert van egy sanda gyanúm, hogy ott már nem annyira fognak ugribugrizni a neuer félék - pedig ott aztán sok elnyomás van: melegek, nők, vendégmunkások (egy részük szinte rabszolgaként van dolgoztatva) jogai igen csak csorbultak a nyugati mércéhez képest
Resistencia eterna
-
addikt
válasz BenHans #155794 üzenetére
Pedig ez sárga.
Számtalan olyan esetet látunk lap nélkül engedni sőt akár le sem fújni
Ez pedig nem érv. Ha egy másik balfasz bíró benézi egy másik meccsen, attól még itt lehet érte lapot adni. Minden szabálytalanságra van olyan példa ahol a bíró nem adott semmit. Még a legdurvábbakra is.
Így nem ugrunk fel. Nézzük már meg ,hogy a bal könyök mennyien feljebb van mint a jobb. Kitette a kezét mert jött az ellenfél. Nem néztem másik szöget, de ez már bőven elég a sárgához.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
kacsyx
aktív tag
válasz BenHans #155548 üzenetére
Nincs itt semmilyen vita.
A tökéletes recept: pénzeld az ellenfelet, az fejlessze az akadémiát, igazoljon tehetségeket, a húzóembereket addig fűzd amíg ingyen átigazolnak, aztán tedd őket padra és úgy döngöld az ellenfeleket minden évben a földbe. Közben hivatkozz a kolbász nemzetközi árára és magyarázd az igazolásokat a diszkont árakkal. Ja és a legfontosabb! Mindig érezd, hogy különleges klub vagy, mert soha, sehol, senki más nem igazol ligán belül riválisoktól, főleg nem Angliában. Mia san discount. -
-
viharhozo
addikt
válasz BenHans #155526 üzenetére
Gazdaságilag a BVB sem egy következő lépcső, sőt eredményekben sem nagyon. Az Atletit inkább nevezném következő lépcsőfoknak gazdaságilag,
A jarvany elotti idoszakban a BvB bevetelekben vegig az Atletico elott volt. Lasd itt.
Jellemzoen a 10-13. hely eveken at ugy nezett ki, h Juventus, BvB, Atletico, Inter.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest