Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79514) ΞΔGLΞ válasza tony_snow (#79497) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Így próbáld meg felrakni, illetve pontosan így rakd fel, ha rászánod magad, de ne ijesszen meg első látásra ez a leírás. Termesztésen, nálad a Recovery játszik az első pontban. És nem csak a 640-re vonatkozik ez a leírás, hanem minden 8.1-es készülékre, de nem olyan rég oda írtam be és ez csak egy kimásolás...
Tehát a telepítés lényege, hogy semmi mást nem csinálsz, csak a pontokat követed.

1. Frissítés előtt, (ments mindent a készülékről) mindenképp csinálj HR-t (beállítások-névjegy-alaphelyzetbe állítás, az SD kártyát ne pipáld be), illetve a Recovery Tool-t feltelepíted a pc-re (ami a legjobb "gyalu" is egyben), majd frissíted a legújabb verzióra, ezt alapból kérni is fogja indítás előtt. Utána összekötöd usb kábellel a pc-t és a 640 készüléket.
Ha az RT program felismerte a telefont ráböksz a készülék képre. Recovery Tool letöltés

2.Ekkor kiírja az aktuális, utolsó stabil 8.1 verziót. Indítsd el az RT programot,
A visszaállítás kb 5-10 perc lesz.

3. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy tiszta stabil 8.1 verzió még, utána csak a wifi-t és a microsoft fiókot állítsd be, hogy be tudj lépni az áruházba.. Belépés után töltsd le a FRISSÍTÉSI TANÁCSADÓT és indíthatod is feltelepülés után! MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Majd navigálj a Beállítások---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a 107-es build, ha sok fogaskerék és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el, beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!

4.Utána navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, legfrissebb "stabil" w10-es verziót. Jelenleg most a .218, Ha végre ez is elkészült...

5. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk!
Tehát, belépsz az áruházba, majd bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott a letöltések és frissítések opcióra tapizol, ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája. Ami elég tetemes applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes app frissítéssel, semmi másba ne kezdj bele!

6. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után, lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést! Ha esetleg még ezek után is pár ikon üres lenne, csinálj egy HR-t!

7. Most már belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.