Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80951) kavarc


kavarc
aktív tag

Sziasztok!

Bő egy hónapos Win10 mobile tapasztalataim... (L830 és L735)
- a képernyő érzékenysége nagyságrendekkel romlott
- akkuidő kb 40%-kal gyengébb
- a levelező sokszor képtelen letölteni a levél tartalmát, a csatolt fájlok letöltésével is komoly bajok vannak, kb minden 2. nem jön le, ha ez nem lenne elég valamilyen rejtélyes ok folytán egy csomó pdf-et nem tud megnyitni
- a fényképezővel nem tudom mi történt, de mintha nem is ugyanazzal a HW-el dolgozna, mint 8.1 alatt. Annyira sz*r képeket csinál, hogy az már tényleg kritikán aluli, főleg L830-on.
- használat közben sokszor csak úgy magától villog a képernyő
- a térkép alkalmazás hosszabb távra alkalmatlan; megáll, megfagy, legutóbb az egész telefon merevre fagyott tőle, ki kellett vennem az akksit
- az egész rendszer valahogy lassult, vagy csak direkt sok a delay?
- onedrive feltöltés esetleges; ha működik se időrendi sorrendben tölti fel a képeket. Szintén onedrive, L735-ön valamiért óriási mobilnet frogalmat generált, pedig ki van kapcsolva a mobilos feltöltés
- rengeteg ergonómiai downgrade... pl. a legnagyobb gondom bejövő hívásnál a szerecsétlen elhelyezése a válasz/elutasít gomboknak. A mai napig rendszeresen utasítok el önkéntelenül hívásokat, pedig nincs tepsi kezem :)

A fenti problémákra lesz, van, várható valami megoldás? Ezek mind rendkívül fontosak számomra. A kezdetektől WP használó vagyok, sokáig együtt tudtam élni hiányosságokkal, voltam türelmes, de most már tényleg kezd a gagyi szintre süllyedni. Ami eddig esetleg jó volt, vagy megszokható, az is visszafejlődött. Nem mondom, talán a kinézet iránya jó lehet, de sajnos nálam pont nem ér semmit addig, amíg a belbecs működésben/használhatóságban/megbízhatóságban gagyi.
Sajnos más alternatíva nem nagyon van számomra, talán az alma... bár ahhoz azért kicsit meg kell erőszakoljam magam, de az MS erőteljesen asszisztál ehhez...

(#80954) zoger válasza taip (#80939) üzenetére


zoger
tag

Pedig a 630-on is nagyon jól megy a win10, egyetlen baj a fél giga ram ami szinte csak böngészőben zavaró.

(#80955) CsonkaImo válasza kavarc (#80951) üzenetére


CsonkaImo
addikt

Annyi probléma van még a felsoroltakon kívül, hogy ebből nem lesz épkézláb rendszer a közeljövőben. 3 éve vagyok WP vonalon, én sem szívesen váltok, de ebből egyelőre elég volt.

[ Szerkesztve ]

(#80956) bluemirage válasza kavarc (#80951) üzenetére


bluemirage
őstag

Naaaa! Ennyire azért nem rossz a W10, de sajnos utolérte az OTA-s frissítés végzete. Korábban a droid volt az egyik tipikus rendszer aminél tiszta telepítéssel volt célszerű upgradelni. Az OTA a hülyék végzete volt. Sajnos ez már a W10M-re is igaz.
Ha az Mflex féle tiszta telepítést csinálod, akkor egy tiszta W10es rendszered lesz, ami már minimál bugos... (de azért stabilnak nem nevezném... egy-egy app az egyébként nevetségesen kevés kínálatból meg tudja azért borítani és tud olyan meglepetést okozni, ami 8.1-en ismeretlen volt. De ez már szerencse kérdése)

Ettől függetlenül sajnos ez az egyre kevesebbek által használt mobil OS... egy olyan zsákutca, aminek vége közelebb van, minta hogyan azt sokan gondolnák. :R

Meliora sunt bono inimica

(#80957) Nooeca válasza bluemirage (#80956) üzenetére


Nooeca
senior tag

jaj de nagy jós lett belőled... mesélj még!

off: 5-ös lottó számait nem tudod véletlen?

(#80958) sunpower válasza kavarc (#80951) üzenetére


sunpower
tag

Az Mflex-féle tiszta telepítést én is ajánlom.

Az én telefonomon (L830, wp10):

- a képernyő érzékenysége tökéletes
- akkuidő is kb. 20%-al jobb lett
- pdf-ek megnyílnak (még a több 10 megások is)
- képernyő sosem villogott
- térkép alkalmazás sosem fagyott (hétvégén mentem házszámtól-házszámig Budapest-Kagenfurt), villámgyosrsan talál pozíciót, bár van még csiszolni rajta, mert én hiányolom belőle a közbülső pontok beszúrási lehetősésgét
- a fényképező teljesen jó képeket csinál, persze a kamera 10 MP-es, de csak 8 MP-t lehet beállítani, ezt én sem értem
- Onedrive-ról nem tudok nyilatkozni, nem használom

Gyalulj és lakd be, hátha segít.

sun

(#80959) pprod94 válasza sunpower (#80958) üzenetére


pprod94
aktív tag

Picit off, kameránál az lehet, hogy 16:9 a képarány. 950-en is csak 16mp-es képeket készít. :) A szenzor pedig 4:3, abban tudja is a gyárilag megadott felbontást.

(#80960) bluemirage válasza pprod94 (#80959) üzenetére


bluemirage
őstag

:K A 16:9-nél mindig ez van. :) Ott kevesebb a pixel. A specifikációban szereplő adat mindig a 4:3-ra vonatkozik.

[ Szerkesztve ]

Meliora sunt bono inimica

(#80961) moleculez válasza sunpower (#80958) üzenetére


moleculez
veterán

Szerintem ez a tiszta telepítés dolog kicsit túl van gondolva. Több mint fél éve nem gyalultam a telót semmi módon, csak dobáltam egymásra az updateket, és köszöni szépen jólvan a 930. Olyan hibákat olvasok itt, fogalmam nincs hogyan sikerül kihozni ezeket. (Na, most azt gondoljátok, hogy annyira imádom a W10 et mobilon, hogy elvakult fanatikusként nem látom meg ezeket, pedig ellenkezőleg, hamarosan lépek Nexusra, mert tele van a hócipőm az ígérgetésekkel)

Ja ha már hibák: A legutóbbi Recivery Toolos telepítés után, szartam én rá, hogy a 8.1 rendbe szedje magát, leállítottam minden frissítést az áruházban, Insider App-> W10. Na, azóta nincs Hey Cortana! egyáltalán, a menüpontja sincs meg. Na nem mintha használnám, nem hiányzik egyáltalán, csak na', most akkor a 8.1-része a Cortana, onnan "hozza át" a 10?
Na mindegy, amire használom a telót, arra tökéletes, de ennyi elég is volt.

Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!

(#80962) iihorvath válasza moleculez (#80961) üzenetére


iihorvath
tag

" onnan "hozza át" "
:W :W :W
Mindig viszolygok ennek az említésétől is!
De most komolyan! Hogyan lehet ilyen barom módon OP rendszert írni???
Még jó, hogy az asztali 10-nél nem a 7-ből "hozza át" pl. az egérkezelést... :))

(#80963) ΞΔGLΞ válasza csabyka666 (#80931) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Mondok egy apró tényt, mielőtt eldöntöd, hogy akkor most jó vagy sem az egész OS, ami ahogyan a többiek is írták, konkrétan a w10-ről szólt esetemben. De akkor a számodra totálisan stabil 8.1-ről csak annyit, holott annak is van több baja is...
Az OS stabilitásához nagyban hozzájárul az is, hogy a BT mindig kifogástalanul működjön!

(#80964) ΞΔGLΞ válasza moleculez (#80961) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nincs kőbe vésve, hogy az RT-t muszáj megcsinálni, ha te azok kevesek közé tartozol, akik egymásra dobálják az frissítéseket és meglátásuk szerint jól működik, akkor nyilván nem kell vele csinálni semmit.

De azt senki nem tudja, hogy akiknél hibák, bugok tömkelege jön elő, milyen feltelepített, vagy nem telepített applikációk, vagy bármi más sorozata hozza elő azokat a hülyeségeket, amitől a felhasználó majd a haját fogja tépni, amiket lehet, hogy Te nem is használsz.
Ebből kiindulni nem életszerű, ha nálam jó, akkor más csak balfasz lehet!

(#80965) csabyka666 válasza ΞΔGLΞ (#80963) üzenetére


csabyka666
addikt

Működött, belekutyultam, aztán valami bedöglött. De amúgy jogos, ez pl a Samsungon kérdés / hitelesítés, és egyáltalán minden nélkül működött, hadd ne mondjam, kényelmesebb, mint párosítani. Cserébe az a teló lassabb, újabban eltűnik az egyik SIM-en a térerő úgy, hogy közben mindkettő 30-as, de legalább vannak rá appok. :)
Szerintem speciális ez az igényem, hogy ugyanazt a BT adaptert kezelje külön-külön másik gépbe dugva.

Nekem nem fáj belátni, hogy a másik platform ütőképesebb, a WP több türelmet igényel, de az merész, hogy egy rossz OS lenne, meg hogy idejönnek jóskapisták a WP topikba, és fikáznak mindent.

10-est nem használtam, csak kipróbáltam néhány készüléken.

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

(#80966) csabyka666


csabyka666
addikt

Más. A WhatsApp mindig bebizonyítja, hogy WP-re is lehet fejleszteni folyamatosan. Rendszeresen jönnek frissítések, a program szuper, a hangminőség a Viber-nél 100x jobb. Kár, hogy az ismerőseim 90%-a Viber függő. A fejlesztők meg tesznek a platformra nagyot, ez van.
Ez a WhatsApp még N8-os is hasított! Szerintem ez csak hozzáállás kérdése a fejlesztők részéről, nem hiszem el, hogy legalább havi 1 frissítés nem férne bele a többinél. Ja tudom, máshol naponta jön. ;)

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

(#80967) moleculez válasza ΞΔGLΞ (#80964) üzenetére


moleculez
veterán

Amúgy félreértés ne essék, nem mondom hogy én csinálok valamit jól, azt sem hogy a többiek rosszul. Amiket a fórum társak írnak, megkerülhetetlen tények, csak arra akartam rávilágítani, hogy RT, HR minden nélkül is lehet a rendszer jó. Van ilyen eset is. Viszont messze kerültünk attól, amilyen a 8/8.1 volt, azt nem lehetett osszeakasztani napi használattal. Azt gondolom a w10 nem egy előrelépés, hanem egy kanyar a windows mobil renddzereiben.

[ Szerkesztve ]

Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!

(#80968) ΞΔGLΞ válasza moleculez (#80967) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ezért kell megvárni, ha már eddig kitartottál a WM mellett, a redstone-t, ha az nem hoz nagy változást, akkor már semmi. Ettől függetlenül, nálam most a TH2 is "beállt", mind 650 és 950 XL alatt is nevezhetem simán stabilnak, tök jó az üzemidő is, pedig nem változtattam semmin, de mind a kettőnek kellett a recovery, hogy most így működjenek.

De, pl a 107 sebességétől már messze van ez is(.318), rossz irányban persze, de a 218-tól valamivel már jobb. Viszont egy 29-67 közötti insider build-hoz meg ne is hasonlítsuk egyiket sem, mert azok olyan kicseszett gyorsak voltak, mint eddig semmi. Egy 640 LTE-n.

[ Szerkesztve ]

(#80969) moleculez válasza ΞΔGLΞ (#80968) üzenetére


moleculez
veterán

Muszáj vagyok kitartani, pont a Redstone-ig, majd nyaralás után lesz aktuális a csere, de a másik ok az meg az, hogy lassan 2 éve nálam van a teló és unom, de nincs mire váltani. A 950 (XL) nem fogott meg.

Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!

(#80970) Nooeca válasza ΞΔGLΞ (#80968) üzenetére


Nooeca
senior tag

Kérdés csak az, melyik Redstone, a Juliusi vagy a jövő tavaszi? :DDD

(#80971) csabyka666 válasza Storms (#80942) üzenetére


csabyka666
addikt

Én feltettem 8.1-re, de milyen különbséget kellene látnom a verziószámon kívül?

Nem lehet kommentet kommentelni ezen sem, hát milyen dolog már... :)

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

(#80972) Storms válasza ΞΔGLΞ (#80968) üzenetére


Storms
őstag

A Redstone mikor jön?

ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■

(#80973) Nooeca válasza Storms (#80972) üzenetére


Nooeca
senior tag

Most miért trollkodsz kérlek? Most ez komoly? Vagy nem látsz feljebb 2 hsz-t?

[ Szerkesztve ]

(#80974) Storms válasza Nooeca (#80973) üzenetére


Storms
őstag

Nyugodj meg!! Mikor leírtam a hsz.-t még nem volt ott a te hozzászólásod, amiben írtad.

ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■

(#80975) ΞΔGLΞ válasza Nooeca (#80970) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nyilván, a most júliusi, ha tudják tartani az időpontot. És...
Eléggé oda kellene tennie majd magát az RS-nek és remélem, hogy így is lesz. :)

[ Szerkesztve ]

(#80976) Storms válasza ΞΔGLΞ (#80975) üzenetére


Storms
őstag

És milyen újítások, javítások, változások, újdonságok lesznek benne a mostanihoz képest( ha persze már lehet tudni)?

ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■

(#80977) ΞΔGLΞ válasza Storms (#80976) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ezt már most is kitudod próbálni, hogy lásd, hogy áll a fejlesztés.
650-re feldobtam nem olyan rég, de elég bugos, viszont jóval gyorsabb a rendszer.

Itt nyomon tudod követni, vagy te is beállsz tesztelni. :)
[link]

(#80978) Storms válasza ΞΔGLΞ (#80977) üzenetére


Storms
őstag

És ha felrakom az Insider Build-et( Gondolom az Insider progam kell csak hozzá és OTA-n lejön a frissítés) utána hogy tudom ezt később " kiiktatni"? És hogyan tudom majd letörölni a telefonról később és a "normál" buildet használni újra? Angol nyelvű lesz a telefon akkor?

[ Szerkesztve ]

ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■

(#80979) chipesz válasza Storms (#80978) üzenetére


chipesz
őstag

Ha később vissza akarsz állni a TH ágra, akkor Windows Device Recovery Tool-lal tudod megtenni, szóval le kell gyalulnod.

Magyar marad, viszont elképzelhető, hogy néhány dolog angolul jelenik meg benne.

Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB

(#80980) Teagol válasza chipesz (#80979) üzenetére


Teagol
aktív tag

A wdrt után lehet gond, attól függően honnan van a telefon. Az enyém olasz, azt tette vissza, nem volt benne magyar nyelv. Érdemes ezzel is kalkulálni azoknál a készülékeknél, amik gsm boltokból vannak.

[ Szerkesztve ]

(#80981) chipesz válasza Teagol (#80980) üzenetére


chipesz
őstag

Utólag telepíthető a kívánt nyelv.

Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB

(#80982) cigam


cigam
félisten
LOGOUT blog (1)

http://pcworld.hu/mobil/szinte-teljesen-leepiti-a-mobilos-uzletagat-a-microsoft.html

Ez nem túl fényes jövő. Mitől lenne kelendő az üzleti piacon olyan mértékben, hogy megérje fenntartani?

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#80983) Bogyó bá' válasza cigam (#80982) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Az ott a képen egy 650 continuum-kütyüvel? Azt meg hogy? :F

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#80984) skroy


skroy
senior tag

A garancia ellenőrzés imei alapján elérhető még? Régebben megvolt nekem, de már fogalmam sincs merre, most szükségem lenne rá.
T-nél vásároltam 2015. áprilisában egy lumia 530-at, csak nem tudom mennyi a gyári gari. T-s gari 1 év volt asszem.

(#80985) cigam válasza Bogyó bá' (#80983) üzenetére


cigam
félisten
LOGOUT blog (1)

Ez a bejegyzés azt írja, hogy 640XL.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#80986) bluemirage válasza cigam (#80982) üzenetére


bluemirage
őstag

Tények, adatok alapján, a statisztikákat is megnézve,továbbá számszakilag..... :D Ebben a formában már nem lesz fenntartva. Sajnos semmi új nincs nekem a hírben. ... és sajnos vagyunk még így páran. :(

Az van amit sokak, kb. minden józanabb gondolkodású már jó pár hónapja tud. Egyesek leírják, akár fórumban is... mások erre befogott szemmel, de nyitott szájjal reagálnak. Ez utóbbi engem egyébként nem zavar. Tények ellen lehet beszélni, de csak hülyét csinál magából az, aki ezt teszi.

L925-ös tulajként én is csalódottan is szomorúan hagyom majd el a rendszert.... és sajnálom azokat akiknek pl. anyagi okokból kell végigvergődniük még egy bizonyos időt. Hiszek benne, hogy a W10M belátható időn belül stabil lesz és bár kezdeti vergődése nem tett jót a mobilos platformnak, de ez csak az egyik oka a bukásnak.

[ Szerkesztve ]

Meliora sunt bono inimica

(#80987) netpeti98 válasza Bogyó bá' (#80983) üzenetére


netpeti98
addikt

Ha erre gondolsz, akkor az egy fehér 950.

[ Szerkesztve ]

(#80988) Bogyó bá' válasza cigam (#80985) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Bocs, akkor ezt benéztem. Úgy láttam, fémes a kerete. :B

(#80986) bluemirage: én meg viszonylag elégedett 920 tulajként másfél hete adtam még egy esélyt a rendszernek, egy 650DS megvásárlása formájában. Ezek szerint hiba volt (bár legalább olcsón vettem), mert ilyen hírek után az appok fejlesztése, javítgatása is tuti le fog állni. Sajnálom, kár érte...

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#80989) Bogyó bá'


Bogyó bá'
nagyúr

Ez a cikk is érdekes, ha igaz amit ír: [link]

(#80990) cigam: gondolom, hogy az MS irodai programcsomagja karban lesz tartva, csak az "átlag user" app-igénye lesz a sutba dobva.

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#80990) cigam válasza Bogyó bá' (#80988) üzenetére


cigam
félisten
LOGOUT blog (1)

De akkor mit fog futtatni rajta az "üzleti szektor"?

Mi a linkelt cikkben/hírben az érdekes?
Ma már tényleg akkor elvárás a 2GB RAM, és 20GB HDD?

[ Szerkesztve ]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#80991) Bogyó bá' válasza cigam (#80990) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

A WIN 10 Mobile-t is emlegeti, így a 2 GB-nál kevesebb RAM-os telefonok sem kapják meg az Anniversary frissítést? Na, ez gáz szerintem... :F
Az 1 GB RAM-os tableteket nem sajnálom, azok Win 8-cal is a teljesen használhatatlan kategóriát jelentették. Böngészés, semmi más... :(

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#80993) netpeti98 válasza Bogyó bá' (#80991) üzenetére


netpeti98
addikt

Egyrészt ott az asztali verzióról van szó, másrészt ezek az OEM-ek számára előírt feltételek az új eszközökhöz.

(#80994) nrezso válasza bluemirage (#80986) üzenetére


nrezso
csendes tag

Na ja hát ezen a fórumon valóban nem újdonság a hír.
A habzószájú wp-s fanok pedig még mindig megtalálhatóak egyéb oldalakon. Nem is olyan rég kérdezte valaki hogy Lumiát vegyen, vagy Androidos telefont. Hát nem ajánlottam neki a Lumiát, elmondtam hogy mik a gondok vele, az én tapasztalataimat. Erre jött egy igazi fanatikus aki az életben még lehet meg is késelt volna annyira szidott engem.

(#80995) Williams válasza skroy (#80984) üzenetére


Williams
aktív tag

Az MS oldalán én nem találtam már meg, de ha a linken lévő progit feltelepíted és elindítod, kiírja a garancia állapotát. [link]

Más:

Segítsen valaki.. Hogy tudom beállítani, hogy citromail-ről letöltse a leveleket automatikusan a telefon. Tök nem tudom hogyan kell, annyit tudok, hogy az Outlook-ot kellene valahol-valahogy beállítani, de lövésem sincs a dologhoz.... Köszönöm előre is!

(#80996) ZavaBalazs válasza netpeti98 (#80987) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

majdnem... XL.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#80997) Nebogipfel válasza ZavaBalazs (#80996) üzenetére


Nebogipfel
csendes tag

Beállítások - Fiókok kezelése - Adott fiók - Postaláda szinkronizálási... Ha erre gondoltál.

(#80998) bluemirage válasza Bogyó bá' (#80988) üzenetére


bluemirage
őstag

A páromat sem tudtam lebeszélni egy 650DS-től. :) Egyszerűen tetszett neki.
Nem használ rajta app-okat, csak fénykép, telefon, SMS, IE, Email, Naptár, és Időjárás... nagy ritkán Térkép.

Állítólag semmi bug-ot nem tapasztal rajta és én is használgattam. A lassúságán kívül nem tudok belekötni az alapfunkciós felhasználásba. Az üzemideje pl. nagyon korrekt. Ő egyike a boldog W10M-es usereknek.... hozzáteszem, hogy buta-telefonról váltott, így nem tudja, hogy mi hiányzik neki.

De sajnos nem ez a tipikus mobilos réteg... mert amint belecsapunk a lecsóba és jönnek az elvárások (app-ok, készülék választék stb...), úgy jönnek a kompromisszumok is. Amit a világ nagyobbik része érthetően már nem értékel. Innen meg már tudjuk, hogy hova vezet(ett) az út.

Meliora sunt bono inimica

(#80999) netpeti98 válasza ZavaBalazs (#80996) üzenetére


netpeti98
addikt

Valóban. :)

(#81000) Bogyó bá' válasza bluemirage (#80998) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Én mondjuk már 53 éves vagyok, ezért mások a szempontjaim mint a "fiataloknak", és bár 30 év óta sok közöm van a számítástechnikához, a mobiltelefon-mánia sosem vonzott. Ugyanazokat az alkalmazásokat használom mint a párod, némi irodai programcsomaggal, pdf-olvasóval, MindigTV-vel kiegészítve, slussz. Azokat is csak akkor, ha nagyon muszáj (magyarul ha nem pc előtt ülök éppen, mint amúgy a nap 12-15 órájában).

Két darab Lumia telefont (saját 920, most kezd elromlani, csíkozódik a kijelzője; valamint céges 530-at, ezt 2 hete ejtettem le és törtem össze nem kicsit) próbáltam meg összehozni egyetlen készülékbe, ezért lett a 650 DS. Nem kevés macera árán sikerült a 2 - normálból sok éve házilag microra vágott - SIM-et nanora cseréltetnem. (Távmunkás vagyok, a cégem az ország másik végén, és én nem járhatok el a céges SIM cseréjének ügyében, csak a munkáltató...)

Én szeretem a WP-t, nem sok hiányérzetet ad számomra. A 920-on insidereztem is, így a 10-est már ismertem. A telefont nem a munkáltató adta, így azért szeretném, ha 2-3 évig megint el lennék ezzel, bár a híreket olvasva ez egyáltalán nem biztos sajnos.

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.