Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5434) tybsen


tybsen
addikt

Telefontarhely-csokkenes tema.. volt mar sokszor, de a kerdeseimre konkret valaszt nem talaltam, mindenesetre olvasok meg, de addig is egy kerdes.. szoval:

Nalam a 8 GB igy nez ki:
- zene+ videok 12,35 MB
- kepek 77,79 MB
- alkalmazasok 613,5 MB
- egyeb 3,63 GB -- kitorolve az IE elozmenyeket mar csak 3,4 GB foglalt
- rendszer 1,95 GB
- szabad 1,14 GB -- kitorolve az IE elozmenyeket 1,37 GB szabad

Kerdes: mi tortenik akkor, ha elfogy a tarhely? HR? Nyilvan a kepeket es a videokat at tudom pakolni memoriakartyara, de az alkalmazasokat, a rendszert es az egyebet nem - es ugye pont ezek foglaljak a nagy helyet.

Azert kerdezem, mert amiota megvan a telefon (2 het), lazan osszejott 3,63 GB. Az utobbi egy het alatt jott hozza csak 1 GB, mert mult heten meg csak valami 2,4 GB korul volt. A novekedes utemere nem sikerult rajonnom, de persze uj a telefon, folyamatosan probalgatom, letoltok alkalmazasokat, fenykepezek (egyelore a telefon memoriajat allitottam be, de ez mindegy is), bongeszek. Tehat hasznalom. Amilyen hardcore felhasznalo vagyok, ez valoszinuleg igy is fog maradni, tehat a jovoben is hasonloan fogom hasznalni a keszuleket, persze nyilvan kevesebb alkalmazast fogok letolteni es torolni, mint az elso ket het alatt tettem. Gondolom az eddig mar megnezett kepeket meg nem tudom miket, amiket bepakolt a cache-be, mar nem fogja ujra berakni, tehat nyilvan nem fog extremen megnoni ez a terulet, de ha sokat bongeszek, facebook kepek, mittomen, akkor elvileg hamar betelik?

Tehat van meg 1,14 GB szabad teruletem. Eddig a ket het alatt 3,6 GB jott ossze. Ha aranyosan novekszik akkor 1 het alatt betelik es mi lesz akkor? Havonta HR? Volt mar valakinek, hogy betelt?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.