Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#131191) cocka válasza kezo0 (#131179) üzenetére


cocka
veterán

6-7 ezerből eddig sem lehetett 3k-t alkudni, ha mindhárom szolgáltatásod volt. De e fórumból az elmúlt években az látszik, hogy az emberek eleve nem is rendelnek vezetékestelefon-szolgáltatást vagy ha igen max. Nonstop S-et, aztán menőznek itt a 4500 Ft-os áraikkal 2 db szolgáltatásra. Hát úgy könnyű.

akár 12 ezret fizetett addig!

Attól függ, mi van abba a 12 ezerbe foglalva, mert aki eddig is kimaxolta az egészet plusz mindenféle extra csatornákat is rendelt, az a mobilszogláltatást nem számítva szerintem így sem úszta meg 8-9k alatt.

amikor 10 deka trappista sajt kétszer annyiba kerül

És miért az élelmiszereket érintette áremelkedést veszed alapul?

tegye fel a kezét, aki az elmúlt évben 3000 Ft-ot tudott alkudni a korábbi előfizetési díjából

OK, csak akkor nem fair, hogy egyeseknek 15-20-38%-okkal emelgetik a havi díját és mindeközben -1000-ekkel próbálják kiszúrni az emberek szemét és elvárják a hűséget. Mint említettem az 1000-es csökkentés már 2021-ben is nevetséges volt, főleg ha eleve 9k-nál is több volt az előfizetési díjad. Szóval ha izomból emelgetnek árakat, akkor izomból kéne a kedvezmények mértékét is emelgetni, hogy legyen értelme a hűségnek, legalább arányaiban tartani a kedvezmény mértékét az eddigiekhez képest, vagy ha az nem megy, akkor a régi kedvezmény %-nak vegyék mittomén a kétharmadát. Mert lassan az lesz, hogy a frissen összekattingatott új, hasonló elemekből álló csomagom árának közelében lesz az állítólag még mindig kedvezményesen kapott csomag. Ez pedig egyértelműen azt jelenti, hogy még mindig nincs értelme elmozdulni, mert az előző árcsökkentéskor (2021-ben) tudtam arra hivatkozni, hogy csókolom, tessék mondani az hogy van, hogy ha a honlapon ugyanilyen elemekből álló csomagot összelegózok magamnak, akkor 6-7k körül van a max., míg most már ez sem érv.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.