Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#131190) Tikakukac


Tikakukac
titán

Zárásként a sztorira: ugye ott hagytuk abba, hogy ügyvéd és NMHH, zéró szolgáltatás, okédék ügyintézés, nem értik a srácok a problémát hiába egy tonna screenshot stb.

Megjött a hivatalos levés. Benne minden dátumos megkeresésre a leírás, hogy szerintük mi volt. Nem árulok el titkot: minden rendben volt, a hiba ami volt az nem is volt. Vagyis hát nyilván okos ember aki megírta a levelet, mert nem reflektáltak a hibákra semmilyen módon, csak azt írták le, hogy a diagnosztika lefutott, ezért zárták a hibajegyeket. Hogy amúgy pár helyen konkrétan hazudnak is, lásd modemcsere és ilyesmi, az már hab a tortán.

Úgyhogy vagy beleöl az ember még pár tucat órát és nem kevés pénzt, hogy bizonyítsa az igazát és felmondja ezt a raklap szemetet végre kötbér nélkül, vagy hagyja kifutni úgy a szolgáltatást, hogy egyébként 5 hónapja le van szerelve a modem is és közben élvezzük a hibátlan, DNS hibáktól és egyéb baromságoktól mentes T-s netet. Minden adóforintom jó helyre ment ebbe a cégbe, köszönöm innen is :B

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.