Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4089) Rei


Rei
csendes tag

Sziasztok!

Írtam egy wall of textet, "OK", lépjek be, hsz eltűnt... Nem vagyok ideges ^^

Szóval. Személyes vélemények érdekelnének a WP7 rendszerről. Okostelefonom még nem volt, Nokia N97 minim van 3 éve, nem nevezném okosnak. Utálom és szeretnék egy olyan telefont választani amit évekig használhatok és szeretem is. Az egyik szolgáltatótól fogom venni, mert kedvezményt ajánlottak fel.
Ma bementem és buzeráltam pár telefont, Lumia 800 nagyon tetszik (fekete, szép, egyszerű dizájn), Sony Xperia tipo se rossz. Árkategóriát úgy tudom belőni, hogy ezek beleférnek, egy S3 már nemigazán. Nexus-t ajánlották még régebben e topik elődjében, de az is drágának tűnik, meg kicsit nagy is. Lumia is nagy, tipo már szimpatikusabb méretben, de ez annyira nem fontos.

Az akaszt meg az egész döntéshozatalban, hogy nem tudom, van-e jövője a Windows telefonoknak, lesz-e rá sok app, frissítgetik-e, ilyesmi. Androidról tudom hogy nagyon megy a szekér, de túl sokat arról se tudok. Olvasgattam a témában, de személyes vélemények érdekelnek inkább, ha sokat feszegetett téma akkor linkeket szívesen elfogadok.

Próbálom röviden leírni, mi érdekel egy telefonban. Legfontosabb: legyen gyors. Menü, alkalmazások, boot, keresgélés, csatlakozás nethez, stb legyen gyors! Sírni tudnék mikor jön egy sms és 15 másodperc mire megnyitja. Vagy megnyitom az Operát, 1 perc betölt, még 2 perc mire keres wifit meg csatlakozik. Menü megnyitása is másodpercek. Leírja hülyén hangzik most, hogy másodperceken rinyálok, de szerintem itt mindenki megért.
Wifi, GPS, viszonylag személyre szabható felület/csengőhangok/ébresztőhang ilyen apróságok. Meg lehessen vele telefonálni :)

Ha valaki röviden leírja, hogy szerinte Lumia 800 vagy Xperia tipo, és megmagyarázza röviden hogy miért, már az is hatalmas segítség lenne. Vagy Android / WP.

Köszönöm a figyelmet, segítségeteket.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.