Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10785) Tim82 válasza Identified (#10762) üzenetére


Tim82
nagyúr

Szia!

Csak pár tipp, már feltételezve, hogy nem gyári új telefonokban gondolkodsz (ugyanis úgy bajban lennék a válasszal), de okostelefonokban:

Nokia-vonalon: talán a Nokia E90-et is érdemes megnézned (bár nem "igazi" szétcsúsztathatós), valamint a Nokia C6-ot, ami gyakorlatilag az N97/N97 mini vonal folytatása. Esetleg Nokia E7-et használtan, de ahhoz szerencse kell, hogy egyáltalán az anyagi keret felső határának közelében legyen az ára - ez a Nokia azon csúcskészüléke, amelyik megfelel a fizikai kialakításra vonatkozó igényeidnek, tehát kb. ez a plafon, ha ragaszkodsz a gyártóhoz.

Ha nem ragaszkodsz a Nokiához (valamint az oldalirányú szétcsúsztathatósághoz), akkor esetleg a Blackberry 9810 Torch-ot érdemes megfontolni, valamint valamelyik Palm Pré modellt. (Oké, mindkettő már gyakorlatilag halott OS-re épül - a webOS támogatása megszűnt, a Blackberry pedig továbblépett, de mindkét telefon bőven tudja mindazt, amire használnád.)

Droid-vonalon esetleg a HTC Desire Z jöhet még szóba (ritkán, de előfordul használtan nagyon kicsivel a megadott kereted fölött), illetve már említették a SE X10 Mini Pro/Xperia Mini Pro kettőst.

Sajnos, tökéletesen igaz az, hogy az ilyen kialakítású telefonok elvesztették a népszerűségüket az érintőkijelző előretörésével, pedig a fizikai QWERTY-re van rétegigény. Ezért nem fogsz találni újonnan és ilyen ársávban az igényeidnek megfelelő telefont.

Remélem, valamennyire segít, amit összeírtam.

*
Még valami: az általad korábban említett Nokiák közül az N97 minivel van közelebbi tapasztalatom: az általam látott, tapogatott darab napi rendszerességgel csontra fagyott, amin szervíz sem tudott segíteni.

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.