Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24411) TFSi válasza Narxis (#24403) üzenetére


TFSi
őstag

Én ugyanígy voltam a "sztár" vírusirtóval, a Webroottal. Tetszett az újszerű hozzáállás, a segítőkész support és az észrevehető fejlődés, támogatni akartam ezt a kezdeményezést. Jelenleg az AVAST IS megvásárlásán gondolkodom, de egyelőre nem sok infóm van az új termékről.

Sokszor leírtam már, hogy mi a véleményem a free programokról, legyen az bármi is, és arról is, hogy sokan éveken keresztül ingyen (ki)használják a szolgáltatást és meg vannak sértődve, ha valaki meg meri említeni azt, hogy a programkészítők sem ingyen dolgoznak, és nekik is fontos a megélhetés. Kellenek az ingyen programok, amelyek sokszor alapvetően kompetencia és marketingértékük van, de van az a helyzet, amikor az ember lelkiismerete az elismerés felé fordul. Bár nem mindenkinél...

Talán még idehaza sem okozna sokaknak gondot 10$/€ kifizetése, sokszor akár 3 gépes licenszért, bővített szolgáltatásokkal, de mi a fenének mikor ingyen is le lehet "tőteni"... Van a csordaszellem és van a felelősségteljes vásárlói magatartás.

[ Szerkesztve ]

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.