Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21751) ƵøŁĭ válasza Visormail (#21750) üzenetére


ƵøŁĭ
veterán

"BD motor".

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#21752) netpeti98 válasza Visormail (#21750) üzenetére


netpeti98
addikt

Mondjuk Bitdefender motorral nem olyan meglepő. :)

Üdv netpeti98

(#21753) Visormail válasza netpeti98 (#21752) üzenetére


Visormail
addikt

Na hát azért, jó az F-Secure :D

Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6600XT, Windows 11

(#21754) petro3


petro3
csendes tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! A Raiffaisen inetnetbankba szeretettem volna belépni amikor a Kaspersky IS 2013 jelzett az oldalra. Én nem tudom eldönteni, hogy ez tényleges fenyegetés-e. A laptopom billentyűzet kiosztása megváltozott, folymatosan nyomnom kell az FN billentűt az íráshoz. A másik számítógépemen lévő ESS 6 nem jelez fenyegetést és a billentyűzet is úgy működik ahogy kell.
Sem az MBM, sem a NoraScan, sem az emergency kit nem talált fertőzést.

[L:/dl/upc/2013-08/12/343642_tb7t5xrrkcrp9rh2_kep3_2.png](IMG:/dl/upc/2013-08/12/343642_tb7t5xrrkcrp9rh2_kep3_2.thumb.png)(/IMG)[/L]

Köszönettel: petro3

[ Szerkesztve ]

(#21755) micafighter válasza petro3 (#21754) üzenetére


micafighter
nagyúr

A billentyüzetre megoldás lehet ha kikapcsolod a kaspersky virtuális billentyűzetét, nekem az mindig bezavarta a billentyüzetemet. Bankhoz adsz nekünk linket, hol próbálsz belépni?

[ Szerkesztve ]

(#21756) TFSi válasza petro3 (#21754) üzenetére


TFSi
őstag

Egyelőre vigyázz vele, amint hazaérek a Kaspersky-s gépemhez, visszaírok. A Bitdefender amúgy nem jelez az oldalra, de biztos, ami biztos.

A VT szerint is tiszta, de azért várj még vele! Addig futtass le egy teljes scant az MBAM free-vel!

[ Szerkesztve ]

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#21757) Mikulásbá válasza petro3 (#21754) üzenetére


Mikulásbá
nagyúr

Nekem ugyanez a kezdőoldal KIS 2013-al , Chrome és IE alatt is simán bejön.

[ Szerkesztve ]

(#21758) petro3 válasza micafighter (#21755) üzenetére


petro3
csendes tag

Privátban elküldtem.

(#21759) petro3 válasza TFSi (#21756) üzenetére


petro3
csendes tag

MBAM free szerint nem találhatók rosszindulatú elemek.

(#21760) szaki26a válasza TFSi (#21749) üzenetére


szaki26a
aktív tag

Europaban nem annyira ismert, usaban miota secureanywhere van azota annak szamit.
Egyebkent nem lehet virusirtokrol kovetkeztezest levonni vt alapjan. Gatwayre valo funkciok mukodnek csak, ezert sincsen webroot vt-n. Nem futatjak az alomanyokat, szimplan adatbazisok, heurisztika es adatbazis felhok mukodnek.

[ Szerkesztve ]

(#21761) ƵøŁĭ


ƵøŁĭ
veterán

Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.2 with BETA updates enabled:
Added special handling for Potentially Unwanted Programs (PUPs).

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#21762) TFSi válasza szaki26a (#21760) üzenetére


TFSi
őstag

Nem állítottam, hogy a VT mindent tud lévén a korlátok miatt, viszont információforrásnak elsőrendű, és ne feledkezzünk meg arról, hogy nagy adatbázisú, jó heurisztikus képességű szoftverek 99% +-on detektálnak.

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#21763) blattida válasza TFSi (#21762) üzenetére


blattida
nagyúr

Elsőrendű információforrásnak nevezni a vt-t nagy hiba, mivel nagyon nem az, csak sokan ezt gondolják róla, mivel jó a píárja.
Csak a teszteken, a valóságban az adatbázis+heurisztika messze nincs 99% fölött.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#21764) szaki26a válasza TFSi (#21762) üzenetére


szaki26a
aktív tag

Ha nagyon rágyúrnak a heurisztikára, akkor nagyon megfogja a gépet, és max olyan 20-30% hatékonyságú.
Adatbázisban pedig igazi 0-day kártevő illetve a célzott támadások egyszerűen nem lehetnek benne.
Maximum egy ismert vírus újabb variánsát csípheti meg adatbázis+heurisztika jó eséllyel.
Ha valami új tényleg akkor 60-70% hogy átmegy, kivéve persze, ha mint mostanában szokás kibocsátás előtt megnézik, mit kezd vele norton,kaspersky,bitdefender,avira,stb. Na, ekkor jön a 100% elő napi átjutás, és kezdődik a versenyfutás a gépen, vírusíró gyorsabban tudja-e az új verziókat tesztelni és kibocsátani, mint a vírusirtó cég az adatbázist frissíteni, vagy sem.

(#21765) TFSi válasza blattida (#21763) üzenetére


TFSi
őstag

Akkor tájékoztató jellegű információforrás, amelynél jelenleg nincsen jobb, vagy igen?

Egyébként pont a néhai Prevx oldalán találtam egy cikket, arról, amit kb. mondtál, friss kártevőkre valóban nem a legjobb megoldás.

[link]

[ Szerkesztve ]

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#21766) micafighter válasza szaki26a (#21764) üzenetére


micafighter
nagyúr

Szerintem éppen ezért teljesen elavult már az adatbázis alapu védelem. Valoszinüleg azért használják még mindig, mert már megvan rá az infrastruktúra, és egy minimális szinten növeli a védelmet (és jól mutat egy szép nagy szám a honlapon, hogy milyen nagy az adatbázis, és milyen gyorsan nő)

[ Szerkesztve ]

(#21767) kispx válasza TFSi (#21765) üzenetére


kispx
addikt

Azért gondold bele a sötét oldal szemszögéből. Ha lenne "Elsőrendű információforrás" nevű dolog, akkor az nagyon hatékony eszköz lenne nekik. A vírusok tesztelését "cseppet" lerövidítené. Ezért vannak erős korlátozások a vtben.

(#21768) szaki26a válasza kispx (#21767) üzenetére


szaki26a
aktív tag

A sötétoldalnak megvan saját VT-je, de amiért nem használják erre az pont az, hogy minden feltöltött filet megkapnak a gyartók. Vannak a neten hasonló oldalak amiknél, nincsen ilyen direkt összekötetés. Illetve régeben volt egy a hitmanhez hasonló programjuk is ami 15 virusírtó adatbázisát használta a célra.
Prevx nem annyira néhai, őket vásárolta fel webroot. A prevx 4 ből lett a secureanywhere, miután hozzá tette saját erőforrásait. :)

[ Szerkesztve ]

(#21769) blattida válasza TFSi (#21765) üzenetére


blattida
nagyúr

Tájékoztató jellegűnek nevezném.
Szerintem az összes olyan oldal jobb nála, melyeken valóban futtatják a fájlokat és alkalmazásokat (pld. Threatexpert, CIMA).

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#21770) TFSi válasza blattida (#21769) üzenetére


TFSi
őstag

Köszi az online scan tippeket! :K

szaki26a: igen, tudom, hogy a Prevx technológiáját vették meg, pár hónappal ezelőtt komolyan gondolkodtam azon, hogy webroot-ot tegyek fel, csak időközben vettem egy két éves BD licenszet, sőt még a KIS-ből is van több, mint egy évem. Pedig igen-igen érdekelne pl. a SecureAnywhere AV... :K

Legalább kicsit megmozgatom a régi nagyágyúkat, nemrég említettem LilwayneEx-nek, hogy a régi nagyok szinte már el is tűntek a fórumról, gondolok itt rajtad és szaki26a-n kívül laca026-ra, HZoli87-re, Plag-re és Pano-ra a teljesség igénye nélkül. Az a gond ezzel, hogy alapvetően ti tudjátok minőségileg mozgatni a topicot ami már régóta hiányzik innen... :(

:)

[ Szerkesztve ]

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#21771) dokken


dokken
tag

Free Download McAfee Antivirus Plus 2012 6 Months Full Version [link]

(#21772) micafighter


micafighter
nagyúr

Traffic Inspector Free Full Version License Key [5-user]

Ismeri ezt valaki? Érdemes használni?

(#21773) Szellem. válasza TFSi (#21770) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Nem rossz megoldás a Webroot. Ahogy szaki26 leírta, egyedi a megoldása a ma fenyegetésekre. Azonban ez a technika sem mindenható. Érteni kell a program működését és egész szépen meg lehet vele védeni gépet vele. A magam részéről továbbra is azt vallom, hogy jelen helyzetben a felhasználón múlik a védelem legnagyobb része.

A mai technikák nem véletlenül használnak kombinált megoldásokat. Viszont igazából egyik gyártó sem tett komoly lépéseket a jelenlegi technika megreformálására. Megnéztem példának okáért a 2014-es Kaspersky termékeket. Jelentős újításokat ők sem eszközöltek. Megváltozott a GUI, a motorháztető alatt mókoltak, de semmi érdemleges, ráadásul ismét sikeresen megcsináltak egy bughalmazt. Legalábbis ahogy olvasom a fórumukban, eléggé instabil a program megint.

Szerintem egy teljesen új megoldás felé kéne elmenni a védelmi technológiák terén. Az adatbázis idejétmúlt és egymagában kevés, ráadásul iszonyat helyet foglal mind a memóriában,mint a háttértáron. A heurisztika, viselkedés elemzés, stb. szükséges, de ahogy haladunk előre ezek a technikák is kinövik magukat, mert egyre több a fals pozitívok száma. Webroot termékekbe nem ástam bele magam komolyabban, de az biztos, hogy a gépterhelése minden tekintetben nulla! Olyan, mintha AV nélkül használnád a géped. A megoldása jó. Lehet, ha lesz időm belemélyedek és megnézem komolyabban. Viszont a hagyományos tesztelési metódusok esetében nem mutat valós eredményt, hiszen másként működik,mint a hagyományos technikák, megoldások.

Annyit még megemlítenék, hogy a felhő technológia nem sokat ér jelen esetben. Egymagában biztos kevés. Múltkor néztem a videót, amit valaki belinkelt és nagyon jól meg lett fogalmazva, hogy miért gyenge a technológia. Természetesen az előadás és az előadások kicsit túlzottak, de pont az a szép bennük, hogy jelzik, könnyen ki lehet találni olyan megoldásokat, amivel az adott program vagy adott rendszer kilőhető.

Annyit megjegyeznék, hogy felvettem egy korábbi barátommal a kapcsolatot, aki oszlopos tagja a netacademia etikus hekker csapatának és jelezte felém, hogy az antivírus tesztek amiket nézegettek és nézegettünk korábban nem sokat jelentenek. Értem itt az av-comparatives.org, stb. oldalakat. Például a sokak által lesajnált és kritizált Windows Defender ami a Win8 része nagyon jól teljesített a saját tesztjeiken, ahol az ismeretlen vírusok felismerése és a víruskereső megkerülése volt a cél. Szóval, nem olyan rossz az a program.
Korábban pedig írtam, hogy nem a marketing és a hozzá csatolt "szakmai" tesztek alapján kell megítélni egy adott programot. Egy gyártó célja mindig is az eladás növelése lesz a cél, amiből eltartja magát, és profitot generál. Ezt az általam fent említett videóból is kiderül.

A magam részéről két ok miatt tűntem el:
A topic stílusa megváltozott és bizonyos szempontból minősíthetetlen lett. Nincs időm és kedves a "Zsák Fosh a fontos" típusú emberekkel vívódni. A másik ok, hogy a cégem amit vezetek, és az életvitelem nem ad jelentős időt arra, hogy fórumoljak. Read Only módban vagyok. Persze, időnként beírok.

Azért köszönöm, hogy megemlékeztél rólam, rólunk. :R :R

[ Szerkesztve ]

(#21774) micafighter válasza Szellem. (#21773) üzenetére


micafighter
nagyúr

,,Read Only módban vagyok ":D

Nem olyan régen csatlakoztam ehhez a topichoz így nem nagyon találkoztam még hszeddel, de teljesen egyet értek TFSi-vel, a szakmabéliek adják a topichoz az érték 98%-át. Lehet nyitni kéne külön egy szakértői topicot, és azt nem postolnánk tele mi, kevésbé hozzáértők? :F

[ Szerkesztve ]

(#21775) ƵøŁĭ válasza micafighter (#21774) üzenetére


ƵøŁĭ
veterán

"Lehet nyitni kéne külön egy szakértői topicot, és azt nem postolnánk tele mi, kevésbé hozzáértők? :F"
Jelenleg nincs értelme s szerintem a továbbiakban sem lesz .
Fölösleges pár emberért külön témát nyitni ,mert értenek a témához. (Plag,laca026,szaki26a,blattida,TFSi,Pano,HZoli87)
Topicnak nagyon fontos az első hsz-e .->alapvető dolgok
Itt mindenkinek a problémája ,kérése megválaszolásra;megoldásra kerül .

[ Szerkesztve ]

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#21776) Szellem. válasza micafighter (#21774) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Lehet nyitni kéne külön egy szakértői topicot, és azt nem postolnánk tele mi, kevésbé hozzáértők? :F

Szerintem itt valami félreértés van. Azzal semmi baj, hogy a "kevésbé" hozzértők írnak. A topic célja a segítségnyújtás és eszmecsere. Nekem azzal sosem volt problémám, ha valaki segítséget kér, stb. :R

[ Szerkesztve ]

(#21777) micafighter válasza Szellem. (#21776) üzenetére


micafighter
nagyúr

Nem ezért kérdeztem :) van olyan fórum ahol kettő topic van egy témának, pl egy programhoz "developer" meg egy "q&a" topic, de átgondoltam itt ez felesleges, így is müködik a rendszer :)

(#21778) BigManus válasza TFSi (#21770) üzenetére


BigManus
addikt

Én is Plag hozzászólásával értek egyet...
ímár azon részével,hogy pár ember miatt nem igazán vagyok aktív. Naponta, illetve óránként felnézek, van hogy háborgok az ostobaságokon, van hogy tetszik amit olvasok, de bele fáradtam a harcolásba. Vannak itt ifjú titánok, én részemről bele öregedtem az egészbe.
Másrészről más fórumon vagyok inkább és persze a munkám miatt is elfoglalt vagyok.
Akiknek tudok, segítek így is,mert amióta itt nem aktívkodok, azóta meglepően sokan keresnek meg privátban.

Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...

(#21779) TFSi válasza BigManus (#21778) üzenetére


TFSi
őstag

Először is köszönöm Neked és Plag-nek a reagálást! :R

A kasztrendszer kiépítése nem oldaná meg a topic gondjait, valahol ezt a dolgot nem lehet erőltetni sem (micafighter), de az érem másik oldala a szakmai kemény mag hiányából fakadó kiüresedés. Ez van most. Emlékszem, három éve, amikor csatlakoztam, már akkor is leszállóágban volt a topic, ahogyan Plag már jó pár hónapja, talán éve említette, de számomra még az a leszálló ág egy napja is annyi tartalmas szórakozást adott, mint most kb. egy hónap, vagy még több.

Megértem az elfoglaltságotokból történő távolmaradást, nekem sem könnyű időt szakítani a posztolásra munkaterhelésem miatt, de egyelőre megoldom, hogy rugalmasan dolgozzak 12 órát ugyancsak vezetői állásban. Egyébként a posztjaim viszonylagos sűrűsége relatív, éppen a ti hiányotoknak tudható be, ezáltal felülreprezentálódok a fórumon...

Laca, ez a kiöregedős szövegen azért jót mosolyogtam... :P Persze nem vonom kétségbe, félre ne érts, de akkor is, bőven van még a nagy "öregnek" muníció a tarsolyában. ;)

Várom a jó szelet, hátha eljön megint és ismét megosztjátok tapasztalataitokat, "élményeiteket" a védelmi megoldások terén!

:R :R :R

[ Szerkesztve ]

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#21780) blattida válasza TFSi (#21770) üzenetére


blattida
nagyúr

Nálam is hasonló a helyzet, csak a színvonal erőteljes visszaesése mellett inkább családi okokból és a téma iránti csökkenő érdeklődésem miatt nem írogatok túl sokat.

Plaghoz hasonlóan én is várakozó állásponton vagyok, mert a változás hamarosan bekövetkezik, mivel be kell következnie, a tradicionális technológiák már nem nyújtanak elegendő védelmet, a jelenlegi újak pedig vagy még vagy pedig eleve nem.
Alapvető technológiai váltásra van szükség.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#21781) szaki26a


szaki26a
aktív tag

Én is azert aktiválódtam, mert szabin vagyok. Sokszor verem a falba én is a fejem, de még bírom cérnával. Új technologia pedig 3 iranyból jöhet szerintem. Felhősített hips (agnitum, comodo) felhősített viselkedés analizis (webroot), mcaffee féle proceszor oldali támogatással való megoldas.

(#21782) micafighter válasza szaki26a (#21781) üzenetére


micafighter
nagyúr

Én ezeken kívül még a sandboxban látok lehetőséget, illetve ezek kombinálásában, bár nem tudom, hogy az operációs rendszer mennyire szab a sandboxnak határokat.

(#21783) Tappancs2001


Tappancs2001
senior tag

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mikor jelenik meg az AVG Internet Security 2014 végleges verziója, és hogy lesz e benne felhő alapú védelem? Kzi a segítséget előre is.

(#21784) ƵøŁĭ


ƵøŁĭ
veterán

MRG Effitas Online Banking / Browser Security
Assessment Project
Q2 2013 Results

[link]

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#21785) h_143570


h_143570
addikt

Sajnalatos, hogy mar lassan az utannam kovetkezo generaciok is keszulnek feladni a "harcot" a topicban.

(#21786) TFSi válasza h_143570 (#21785) üzenetére


TFSi
őstag

Nem kellene, hogy így legyen, kezdetnek bőven elég lenne, ha a régi szakértői törzsgárda tagjai heti egy-egy poszttal tiszteletüket tennék a topicban, a többi onnantól kezdve menne magától. A kevésbé hozzáértő tagok úgysem állnának be egy magasan szakmai eszmecserébe. Az agyament kérdéseket pedig nyugodtan meg lehetne regulázni, de persze csak finoman... ;]

Szerintem nem kellene sok, kizárólag rajtatok múlik, hogy felépítitek újra ezt az egykor kiváló közösséget és hangulatot! :K

:R

Amerikában is megjelentek a Kaspersky legújabb termékei, kíváncsi vagyok, hogy a beharangozott Zeta technológia mennyire lesz hatékony. Mondjuk ennek sem sok köze van a Prevx filozófiához, de majd meglátjuk mit alkotnak vele. Elméletileg a ransomware-ek ellen hatékony fegyver lesz.

"ZETA Shield is an antivirus technology, which performs an in-depth scan of data files (think PDF documents or XLS spreadsheets) to identify exploits and malware that may hide deep inside."

[ Szerkesztve ]

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#21787) szaki26a válasza TFSi (#21786) üzenetére


szaki26a
aktív tag

Elvileg abbol kiindulva amit bemasoltal, ennek semmi koze ransomwareekhez. Szimplan a filokba agyazott virusok utani kutatas kapott egy kis figyelmet a fejlesztoktol. Kb. Ha valami benne van adatbazisban talaljuk mar meg pdfbe agyazva is. Marketing osztaly meg elt az alkalommal. :)

(#21788) blattida válasza szaki26a (#21787) üzenetére


blattida
nagyúr

Szerencsére ennél kicsit többről van szó. Nem csak píár.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#21789) KISDUCK


KISDUCK
addikt

Win8 alatt windows defender mellé javasolt még valami védelmi szoftvert telepíteni?

(#21790) szabeska válasza Szellem. (#21773) üzenetére


szabeska
addikt

Szép írás :) Én a szememnek hiszek, nem a teszteknek. És figyelem mit csinálok. Soha nem volt semmi kártékony dolog a gépemen. kopkop. mindenesetre kinek higgyen az ember, ha a tesztek nem jelentenek annyit mint kéne :) bár a párizsiban sem az van amit mondanak, a bounty-ban is ehető műanyag van nem kókusz :) semmi sem igaz és semmi sem igazi...

F1

(#21791) Cs1csó válasza KISDUCK (#21789) üzenetére


Cs1csó
félisten

Ha megakarod tartani a win saját védelmét rezidens védelemnek, akkor érdemes feltenni mellé a malwarbytes anti-malware-t és ezt csak havonta 1x 2x lefuttatni.

(#21792) szaki26a válasza blattida (#21788) üzenetére


szaki26a
aktív tag

Lehet rosszul ertelmezem. Nem latok benne semmi erdekeset. Tipikus n+1 dik reteg. Mail servert ved egyenlore. Az Datstreambol kihamozza az exploitokat azt igeri. Tipikus gateway funkciok semmi extra. Raadasul csak a mar ismert exploitokat fofja megcsipni, a maradek ellen heurisztikara probal tamaszkodni. Variansokat megfogja majd szerintem, valodi uj serulekenyseget uj modon hasznalo kodokat, csak, ha nem illenek oda. Pl. Pdfbe agyazott exploit, ha nincsen pdfben futathato kod normalisan a cegnel.

(#21793) Visormail válasza KISDUCK (#21789) üzenetére


Visormail
addikt

Gondolom felhasználói szokásoktól is függ a kérdés. Hurcolászol e pendriveot idegen gépeken/hozzád hoznak e pendriveokat, melyik böngészőt használod illetve uac-ot bekapcsolva hagyod e, jársz e veszélyesebb oldalakon (sokfelé, vagy nagyrészt csak a megszokott oldalaidon), bankolsz e a neten.

Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6600XT, Windows 11

(#21794) KISDUCK válasza Visormail (#21793) üzenetére


KISDUCK
addikt

Visormail és Csicso82:

Az MBAM-ot akkor feltelepítem.
Hát felhasználói szokásaim: pendrivot ritkán hurcibálok ide-oda. Google Chromet használom. UAC alapértelmezetten van. Hát a veszélyes oldalak böngészése, olyat nem nézek amire riaszt valami pl.: böngésző, windows smart screen, de a thepiratebay-t azért hébe-hóba látogatom egy két letöltés erejéig. Online szoktam filmeket nézni kissé sok a felugró ablak, az nem tudom, hogy mennyire lehet veszélyes. Szoktam futtatni hetente 1x vírus keresést, mostanában teljest szoktam indítani. Ma futtattam az eset online keresőjét és 2 veszélyes elemet talált, azokra fordítottam figyelmet. Bankolás az annyi, hogy mostanában nézegetem, hogy mennyi van a számlámon és most ügyködök egy bankkártyás paypal fiókon

[ Szerkesztve ]

(#21795) szabeska válasza KISDUCK (#21794) üzenetére


szabeska
addikt

Szerintem (főként a piratebay és az online filmek miatt) inkább válassz egy ingyenes, de széleskörűbb védelmet. felugró ablakok és reklámok ellen: katt

emellett:

MBAM + Avast Free vagy AVG Free vagy Bitdefender Free az én ajánlataim.

F1

(#21796) KISDUCK válasza szabeska (#21795) üzenetére


KISDUCK
addikt

Most egész pipec az adblock, régebben szívtam vele valamiért. Az avastot kihagyom, a windows defendertől nem szívesen válnék meg, de az mbam-vel kiegészítve most jónak tűnik a gép.

(#21797) ƵøŁĭ


ƵøŁĭ
veterán

AV-Comparatives Anti-Phishing Test 2013
[link]

[ Szerkesztve ]

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#21798) szabeska válasza KISDUCK (#21796) üzenetére


szabeska
addikt

Mi a gond az avast-al? :) csak kíváncsi vagyok :)

F1

(#21799) Szellem. válasza TFSi (#21786) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Meghoztad a kedvem azzal, hogy ilyen kedvesen beszélsz rólunk és megemlékezel. :R
Kicsit aktívabb leszek.

Itt akkor el is indítanám, hogy kíváncsian várom az új Kaspersky terméket. Sajnos most sem olvastam jót róluk.Remélem, nem olyan rossz mint amilyennek írják.

Jelenleg Defenderrel vagyok 4 hónapja és nincs gondom. A gép száguld és nem jelentkeznek lassulások.

(#21800) KISDUCK válasza szabeska (#21798) üzenetére


KISDUCK
addikt

Hát egyszer hülyét kaptam tőle, le kellett törölnöm egy gépről, de akkora orált még nem kaptam. Uninstaláltam, de bekapcsoláskor még futott, letiltani nem tudtam, törölni nem tudtam, telepítővel letörölni és telepíteni/törölni nem tudtam, végül egy ubi live cd-vel szabadultam meg tőle. Avastot én sosem használtam, de az az eset igen ellenszenvessé tette a programot számomra. Régen XP alatt NOD32-t használtam újságos kód megadással vagy havi újratelepítéssel, de a NOD még úgyis bevált nekem. Később lecseréltem a gépet és így jött a win7/win8 és itt már csak a gyári védelmet használtam / használom.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.