Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109201) #57919488 válasza tomsolo (#109200) üzenetére


#57919488
törölt tag

En nem is ertem, hogy miert hanyagoltak el ennyire ezt a stilust :(

(#109202) Dilikutya válasza cyberkind (#109198) üzenetére


Dilikutya
félisten

A Doom valóban tökéletesen megy. Nálam is játszható a demó, szóval egy GDDR5-ös videókártyával már minden tökéletes lehet. Igaz, a demóban nincs Denuvo, így nem tudom, mennyire fogná a gépet. Maga a játék engem nem fogott meg, így nem izgat, mit csinál vele a Denuvo, még a demót se játszottam végig.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#109203) sto1911 válasza djculture (#109199) üzenetére


sto1911
veterán

A vedelem video ramot eszik? :F

(#109204) cyberkind válasza Dilikutya (#109202) üzenetére


cyberkind
félisten

Nem sok játék van ami normálisan tud menni akár egy 1080-nal 4K-ban, de ez ott van, vagy kisebb felbontásokon 120/144fps-sel, nagyon jól sikerült ez a játék PC-re.

Paranormal Cocktivity

(#109205) ayo válasza tomsolo (#109200) üzenetére


ayo
addikt

akkor még 4? pályád van. gondolom te is 1 percenként nyomod a save-t szóval neked se lesz meg a max. 1x ments badge :D
egy-kettő még teljesíthető, de nagy részét szerintem nem nekünk találták ki. remélem lesz majd valami extension még hozzá. adja nekem is.

http://jateknaplo.blog.hu

(#109206) eami


eami
addikt

Király... Beholder -t most szedték le az accomról. Lehet készülni azoknak akik ingyen szerezték be.

(#109207) maddionmax válasza eami (#109206) üzenetére


maddionmax
aktív tag

Nekem is most szedték le. Csodás, amikor ilyen történik :(

(#109208) cyberkind


cyberkind
félisten

Az Assassin's Creed Unity-t lehet úgy coop-ban tolni mint pl egy Dying Light-tot, tehát az egész játékot és minden részét közösen, vagy szintén Far Cry zenész és csak küldik vannak a coop-ra?

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#109209) cskamacska válasza oriic (#109194) üzenetére


cskamacska
addikt

kis érdekesség:

secretlyacutekitten

Game dev here, I work for a large studio that started using Denuvo recently. I'm neutral on piracy and pirate TV shows a lot, so don't give me a hard time, certainly not here to judge.
I do want to explain what happened here, Denuvo Software Solutions offers a guarantee, if your Denuvo game is cracked within a certain time (3 months is normal), you do not have to pay for Denuvo. Part of claiming the refund is you must remove Denuvo from your game.
One of the reasons why the management of my company used it, they think it is a no lose situation. I personally think it is more nuanced, Denuvo is expensive and my management think we lose a fortune to piracy because the industry inflates the figures as I think most of you all know. My management buy in to the inflated figures and Denuvo Software Solutions of course uses them also.
Obviously I'm just a developer so not aware of the numbers but eventually I'll find out if Denuvo helped, my educated guess is that it won't help improve sales figures as much as the management hope. To protect a AAA game, Denuvo charge high 7 figure sums.

Denuvot augusztus elején megtörték, így pár nap híján nem jött be a 3 hónapos védelem. Könnyen lehet hogy Bethesda nagyon keményen érvényesítette az osztrákok pénzvisszafizetési garanciáját. :)

más

Lehet nem szeretni a Denuvot, de vannak sokkal rosszabb megoldások nála.

Steel Beast Pro egy egész jó harctéri szimulátor, melyet profi változatban tényleges kiképzéshez használnak egyes hadseregek.
Csakhogy a hobbista szimulátor változat, a 125 dolláros Personal Edition, elég elszállt DRM megoldással rendelkezik.


Ilyen CodeMeter USB kulcs kell folyamatosan a gépbe dugva legyen a program futtatásakor, és ezt természetesen először online kell hitelesíttetni. Ha megsérül a hardveres kulcs, akkor vissza kell postázni akár darabokban(!), és 30 dollárért cserébe újat adnak. Ha elveszik a kulcs, akkor kakukk van, lehet az egészet újra megvenni 125 dollárért. ;]

Van időkorlátos Time-Limited License is, ez havonta 10, négyhavonta 25, vagy évente 40 dollárba kerül, de itt gépalkatrész alapú szofveres DRM van(ez is CodeMeter), ami a következőket nézi:
We’re tracking a fingerprint of five elements, e.g. network adapter
MAC address, harddisk serial number, CPU ID; three of the five must
remain the same not to render the license invalid.
plusz a Windows aktiváló kulcsa
Gépfejlesztéskor, régi gép kipurcanásakor ugrik a licensz, lehet könyörögni egy újért, valószínűleg nem adnak, hiába idő alapú az előfizetés. :U

A 125 dolláros teljes árú változat csak az aktuális főverzióra és javításaira ad jogosultságot, a további fejlesztéseket 40 dolláros darabáron lehet megvenni hozzá(80 dollár ha 2010 előtti változat van csak meg)

Grognard világ bővelkedik a görény, és sokszor kontraproduktív és dilis húzásokban(Battlefront a Combat Mission-el is elzárkózik a Steamtől, helyette gagyi oldalon árul szemét DRM-el(4 aktiváció utána könyörgés), fizetős patcheket ad ki, és természetesen nincs leárazás, mert minek, a leszerelt fanatikusok nem igénylik :U ), de talán az eSim Games viszi a prímet. :(((

maddionmax: Akkor mehet a csoportos igényérvényesítés?

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#109210) petymeg válasza Dilikutya (#109170) üzenetére


petymeg
addikt

Mér' amúgy, ha van shield, tuti kártalanítják az embert? Mert amikor vettem shieldet még sose küldtek rossz kódot. Most az egyszer sz*rrágóskodtam, kapásból rossz a kód. Micsoda véletlen!

Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!

(#109211) Dilikutya válasza petymeg (#109210) üzenetére


Dilikutya
félisten

Nem tudom, én azért a nem 100%-ig legális helyeken nem lepődök meg, ha nem 100%-ig korrekt valami. Most is azt mondom, fene megeszi azt a boltot, ahol fizetnem kell azért, hogy kártalanítsanak, ha valaki átver. Mert hiába mondja bárki, hogy userek, meg piac, onnantól, hogy az oldal pénzt kér ilyenért, erősen beleavatkozik az ügyletbe, nem csak az eladásból járó részesedést nyúlja le.

Valaki írta a postabiztosítást korábban: az nem ugyanaz, mert nem a postától vettem a csomagot, amit azok eltörhetnek, ellophatnak.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#109212) petymeg válasza Dilikutya (#109211) üzenetére


petymeg
addikt

Lehet, hogy egy 0 negatív 1000 pozitívos eladótól veszem inkább meg itt a ph aprón, mint még egyszer a G2A-n próbálkozzak.

Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!

(#109213) Niczo válasza eami (#109206) üzenetére


Niczo
senior tag

Remélem nem viszik túlzásba a törölgetést, én orlygift-en nyertem.

petymeg: én g2a-ról eddig csak cod-okat vettem (sose kapnak rendes leárazást) meg most a mafia 3-at, eddig mindegyik a fiókomon van, remélem így is marad.

[ Szerkesztve ]

Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.

(#109214) arty válasza #57919488 (#109201) üzenetére


arty
veterán

"Owners: 17,605 - 25,249"

navajon? ;)
úgy néz ki egész egyszerűen mamár nincs piaca, sajnos.

---

(#109206) eami: pedig már épp a közepén jártál? ;)

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#109215) tomsolo válasza eami (#109206) üzenetére


tomsolo
őstag

a g2an kellet volna venned közvetlenül a developertől :)

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#109216) tomsolo válasza ayo (#109205) üzenetére


tomsolo
őstag

Az a badge csak egy pályánál van ha jól emlékszem, de felesleges elsőre rájuk menni mert addig ki se írja őket amíg nem teljesítette legalább egyszer (amit megszerezel azt megadja és mutatja).

Ami rendszeres az a nehezítések mint pl nem menj a vízbe, ne használj létrát, illetve speckókat mint pl az átöltözést plusz a teljesítési variációk.

Az Attack on Kanazawa (asszem a 8-as pálya) pedig állatira bejött, itt egy konkrét csata közben kell partizánkodni, szétszakadva durván rohangáló szamurájokkal plusz idegbeteg civilekkel, de ez és az előtte lévő rizsföldes pálya sztem nehezebb mint bármelyik Commandos pálya - na jó talán van olyan nehéz mint amikor időre kellet elcsábítani a német generálist.

[ Szerkesztve ]

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#109217) #57919488 válasza petymeg (#109212) üzenetére


#57919488
törölt tag

Eveken keresztul veszem a G2A-tol a WoW-hoz a GC-t es meg sok mas jatekot is vettem. Nem volt mind gond nelkul de 0 Shield nelkul is segitettek az eladok mindig mikor irtam nekik.
Lehet nem az eladot kell megkerulni es azonnal a Paypal-on keresztul visszaszerezni a penzt. hanem fel kell venni a kapcsolatot, hogy valami gond van.
Azok az eladok akik evek ota csinaljak es mar latni is, hogy valamit elertek nem fognak szorakozni par ezer forintos dolgokkal es segitenek mert inkabb feltik a hirnevuket mintsem, hogy valakit lehuzznak 1-2 jatekkal.

(#109218) petymeg válasza #57919488 (#109217) üzenetére


petymeg
addikt

Először az eladónak írtam. Mélyen kussolt.

Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!

(#109219) #57919488 válasza petymeg (#109218) üzenetére


#57919488
törölt tag

Jaa ertem. Azt hittem elobb a Paypal refund-ra mentel. En mindig amugy csak olyan eladoktol veszek barmit is ahol latom, hogy mennyi az annyi positiv/negativ es mekkora eladas mellett.

(#109220) maddionmax


maddionmax
aktív tag

Ésssss.....megjött az új Beholder kulcs a fejlesztőtől :)
Jól van, azért tanultak mások hibájából :D

(#109221) cskamacska válasza maddionmax (#109220) üzenetére


cskamacska
addikt

És ezt így hogy? :F Befenyítetted őket?

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#109222) maddionmax válasza cskamacska (#109221) üzenetére


maddionmax
aktív tag

Írtam és küldték

(#109223) bullseye válasza cskamacska (#109221) üzenetére


bullseye
addikt

Már javították is az oldalon asszem, hogy revoke and replace, szóval adnak újat mindenkinek, csak gondolom igazolni kell, hogy legit volt?

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#109224) eami válasza bullseye (#109223) üzenetére


eami
addikt

igen. "sajnos" én egy hörcsöggel tradeltem, de végül megoldotta. gondolom marad a játék most már :)

(#109225) tomsolo


tomsolo
őstag

Steamen akciós a Hard West - 8€, a Collector Edition 9,9€

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#109226) i2k


i2k
senior tag

Íme, igazam lett - itt van a Battle Chest 2.0:

StarCraft II (3/3): Battle Chest (2.0)
* CDGalaxisban, dobozos: 11,990 Ft + PK
* CDKeys-nél: 26,39 euro (+ no PK) = ~8300 Ft.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#109227) eami


eami
addikt

btw, GMG-n wintersale van. és bár amúgy sosenemnincsenek kupon kódok a "WINTER10" kuponnal -10% :DDD ;]

(#109228) tomsolo válasza eami (#109227) üzenetére


tomsolo
őstag

A DRM-re figyeljetek, elégsok playfires.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#109229) djculture válasza i2k (#109226) üzenetére


djculture
félisten

Olyan ez mint a diablo 2 a három egy gyenge rész a régihez képest mint ahogy a starcraft 1 is ezerszer jobb mint a kettő. Grafikán kívül mindenbe fos az új rész. Nem is értem hogy mindenből csinálnak már remasteredeket ezekből kéne.

[ Szerkesztve ]

(#109230) Hokunda válasza tomsolo (#109225) üzenetére


Hokunda
aktív tag

Köszi.

Remélem megérte ezt a 9.2 eurot a játék+a kieg. (collectors nem kellett) Ha lesz olyan mint az XCOM EU vagy a 2, esetleg a Xenonauts akkor már megérte. Shadow Tacticsra még sajnálom a pénzt.

(#109231) tomsolo válasza Hokunda (#109230) üzenetére


tomsolo
őstag

Hát kicsit inkább olyan mint ha a Hand of Fate kereszteznéd az XCOM-mal.

Van ilyen térképes mászkálás, kártyákkal, eventekkel meg van a harc ami körökre osztott. Harc közben nincs mentés, csak restart ez sokakat frusztrálhat, cserébe nem annyira szigorúan RNG mint amennyira az XCOM szokott lenni.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#109232) bullseye válasza tomsolo (#109231) üzenetére


bullseye
addikt

Az kicsit olyan, mint ami nekem kell, de nagyon! :)
Kösz a tippet!

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#109233) tomsolo


tomsolo
őstag

Most vettem észre, hogy steamen a játékok alatti összegzésbe csak a steamen vásárolt példányok számítanak... :F

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#109234) [Prolixus] válasza tomsolo (#109233) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Mire gondolsz pontosan? Játékok alatti összegzés?

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#109235) tomsolo válasza [Prolixus] (#109234) üzenetére


tomsolo
őstag

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#109236) sagem válasza tomsolo (#109233) üzenetére


sagem
addikt

Ez elvileg a vásárlók érdekében ilyen.
Sok kedves kiadó/fejlesztő kamu értékelésekkel pumpálta/pumpálja a játékát, pár esetről kiderült, azokat meg is büntették, de azért elég nehéz kiszűrni, ha ésszel csinálják.

A fejlesztőknek ugye nem probléma néhány kulcs generálása, kamu profilt is pár perc alatt lehet regisztrálni..aztán már mehetett is az értékelés. A Steames vásárlás kicsit körülményesebb (és legalább pénzbeli áldozatokkal is jár a sumákság, hiszen a vásárlás után a Valve elteszi a részét, ha kamu profil, ha nem), talán egy fokkal jobban nyomon követhető, persze ugyanúgy kijátszható..dehát ez van.

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#109237) [Prolixus] válasza tomsolo (#109235) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Jah, vagy úgy. Igen, erről volt hír anno, amikor átvariálták a review rendszert. AZ indoklásba bele lehet kötni, de összességében nem hülyeség szerintem. Ha a elég nagy a steam-es vásárlói populáció, akkor ugyanúgy reprezentatív lesz a steam-es csoport alapján kialakított konszenzus vélemény (persze a rendszer korlátain belül), mint a nem steam-es alapján. Valószínűtlen, hogy a kulcsot aktiválók "populációja" jelentősen eltérne a steam-es vásárlóktól.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#109238) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

Ez még mindig jobb így, mintha boldog-boldogtalan értékelhetne. Ott a divatfikázás vagy a hype jobban torzítaná az eredményeket.

Just Cause 3 steamen is megkapta a 75%-ot, pedig még nincs egy éves. Úgy látszik, hogy a denuvo sem váltja meg az eladásokat, ha a játék nem elég jó, hiába gondolták ezt egyes kiadók.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#109239) djculture válasza CactuS (#109238) üzenetére


djculture
félisten

Just cause sorozat eleve ilyen előveszed szórakozol vele 1-2 órát és halálra unod onnantól az egészet játék. Nem egy olyan játék amit hónapokig játszol. Én már a kettest is 1000forintos ezt vedd meg budget kiadásba vettem ennek a sorsa is ez lesz többet nem ér.

[ Szerkesztve ]

(#109240) Mr.Csizmás válasza djculture (#109239) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

akkor inkább gta5 és/vagy online.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#109241) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Hopp mi jött Steamre:

Alone in the Dark Anthology

Live-Die-Respawn

(#109242) ayo válasza CactuS (#109238) üzenetére


ayo
addikt

pedig most is így van, sokszor teljesen félre mennek az ottani ajánlók, de legalább már a promóciós ingyen kulcsos osztogatást kicsit gyengítették.

nem rég amúgy már a shared játékokra se lehet review-et írni, szóval megint volt egy halk update, gondolom folyamatosan próbálják finomítani a dolgokat, kell is

http://jateknaplo.blog.hu

(#109243) arty válasza djculture (#109239) üzenetére


arty
veterán

multi cimeken kívül mit játszol hónapokig? semmit.

egy átlagos videojáték szavatossága nem hónapokban mérhető, órákban inkább és ebben a JC széria egyáltalán nem áll rosszul (naja, sandbox... :( ), hogy kinek mennyire tetszik a játékmenet így harmadszorra, az már egyéni izlés kérdése: nekem pl nagyon tetszik, elég régen nyomtam az előzőt és ezért nem unom (egyelőre)

más kérdés, hogy technikai gondokban igencsak bővelkedik a játék és ez már a komolyabb gond (pláne konzolon, ott gyakorlatilag játszhatatlan állapotban hagyták a kedves fejlesztők...)

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#109244) Dilikutya válasza arty (#109243) üzenetére


Dilikutya
félisten

Én a multikba ölt 1000 órát nem igazán tudom értelmezni. Nyilván egy jó, érdekes játékból kevés a 6-10 óra, amit a single ad, vannak, amik többet, vannak, amik kevesebbet, a több befejezés miatt esetleg kétszer is végigjátszod rövid időn belül, meg egyszer később, de 1000 órán át nyomni, mint sokan a CS-t, Battlefield-et, baromi unalmas lehet. Az emberi ellenfél sem jobb, mint egy nehéz szintű bot, sokaknak vannak berögzült szokásai, kb. mint egy szkript.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#109245) Csapoati válasza Dilikutya (#109244) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Nem értem -> rossz. Elég egyszerű világkép. :)

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#109246) Amantius válasza Dilikutya (#109244) üzenetére


Amantius
senior tag

Egyébként szerintem nem is olyan sok az az ezer. Magam sem hinném, ha nem látnám, de van amiben majd' 500 órám van, pedig szerintem nem is játszottam vele olyan sokat. 3 év alatt, szinte észrevétlenül jött össze. Mi lett volna, ha masszívan nyomtam volna? Meg sem merem tippelni, hány órám van iRacingben.
Érdekes dolog ez.

Nagy gáz, kis szerencse!

(#109247) sto1911 válasza Dilikutya (#109244) üzenetére


sto1911
veterán

Az emberi ellenfél sem jobb, mint egy nehéz szintű bot, sokaknak vannak berögzült szokásai, kb. mint egy szkript. egy rendes ellenfel ellen ez pont nem igaz, pont ezert nem erted hogy lehet beletenni annyit.

(#109248) i2k válasza Dilikutya (#109244) üzenetére


i2k
senior tag

Az 1275 órámmal sehol sem vagyok a nagyokhoz képest - GRID 2.
Számos STEAM-profil képet lőhetnék be ide, akad köztük olyan játékos, aki (nézegetem épp a képeket) 4776+, 3374+, 2753+ órákat "tolt bele"...

Van olyan multiplayer játék, ahol a játékidőnek, mint mutatónak nincs értelmezhető jelentősége. Az autókázás ilyen, szerintem.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#109249) Agyzuzo válasza Dilikutya (#109244) üzenetére


Agyzuzo
addikt

Szerintem amennyit én anno a CS-be toltam az inkább években mérhető, nem órákban. :D

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#109250) i2k válasza Agyzuzo (#109249) üzenetére


i2k
senior tag

Quake 1-2-3-al vagyok így.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.