Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #898 üzenetére
Tegnap voltam 576-ban, megerősítettek, hogy jön jövő hét pénteken a Zelda, szóval majd akkor felpörög részemről a téma
-
Sirandrish
Topikgazda
Nehogy már megint a süllyesztőbe kerüljön ez a topic
-
válasz
Sirandrish #895 üzenetére
nekem pont azért is tetszett mert végre valami ami érdekel és úgy mond zelda korabeli azaz kardozni meg lovagolni kell.
2 résztől már vannak úgymond dungeon-ok is perse boss nincs benne de agyalni azt lehet meg a jobb item megszerzése érdekében tuti nekimegy az ember. -
válasz
Sirandrish #893 üzenetére
ha játszol más nem mol játékokkal is akkor simán megéri. nekem az új ac a az 6. lesz amit joy-al nyomok és van még pár ami a joy miatt sokkal inkább érdekel mint ha bill-en kéne kinlódnom.
-
válasz
Sirandrish #891 üzenetére
nincs.
így különböztették meg. hogy akinek pc-hez kell annak a driver-es kiadás kell és az a fekete.
akinek meg van driver vagy box noz kell annak ott a fehér. -
válasz
Sirandrish #889 üzenetére
annyi az olcsóbb. 7 vagy 8k. igen fehér. merthogy az enyém volt 10 vagy 11 driverrel.
-
válasz
Sirandrish #885 üzenetére
ot vettem és te is ott vedd. ha nem rendel az ember akkor ott a legolcsóbb. de neten is szét kell nézni h újat olcsóbban találjon.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #880 üzenetére
Már egyezkedek vele
. Meg építek lassan egy "szervert" aminek 4GB-s SSD-je lesz, na azzal beadhatom, hogy játékra nem jó
-
válasz
Sirandrish #883 üzenetére
majd csörgess meg osz felugrok. de amúgy így h nekem van driver neked elég az olcsóbb driver nélküli joy-t megvenni.
-
válasz
Sirandrish #881 üzenetére
szemtanúja voltam!
-
Sirandrish
Topikgazda
Amúgy este elfelejtettem de a Spirit temple is kész a 3 szíves végigjátszással
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #869 üzenetére
Az nem izgatja csak a PC...
ldave:
-
ldave
félisten
Na hát, akkor egy kis élménybeszámoló a demó alapján.
3 különböző dolgot lehet kipróbálni a demóban, azonban sajna van egy kb. 10 perces időlimit amit után visszadob minket a játék a főmenübe.
Történetről nem szeretnék írni, mert hát spoiler-es lehet.
Az első "Bird flying" névre hallgat és nevéhez híven egy madáron kell repülni
Szóval a lényeg, hogy egy versenyen kell részt vennünk és elsőnek elérni a célt. Az irányítás kicsit olyan, mintha a Wii Sport Resort-ból az Air Sports-t részt kevernénk az Epona-n való lovaglással a Twilight Princess-ből. Eltartott pár percig míg biztosan tudtam vezérelni a madarat. Igazából ez a rész semmi extra.
A második lehetőség, a "Dungeon" menüpont, a Skyview Temple-be vezet minket. Ez gondolom a játék közepe felé lehet, mert már van 8 szív összegyűjtve és pár cucc is rendelkezésünkre áll a kard és a pajzs mellett. (Amúgy sajnos nem tudtam még végigmenni az egészen, 10 perc kevésnek tűnik a befejezéshez, de majd még holnap megpróbálom újra). Újdonság, hogy lehet sprintelni, van egy stamina-bar szerú cucc, amíg az kitart addig lehet gyorsan futni előre az A gombbal, a TP-ben ilyenkor bukfencezett egyet Link, itt szerintem ilyet nem tud. Másik újdonság egy cucc, a "Beatle", legyen Bogár a neve. Ezt ha kilőjük, akkor a Wiimote-al tudjuk irányítani repülés közben, ezzel eljuthatunk olyan helyekre ahova Link alapra nem tud mondjuk felmászni. A repülés közben összegyűjtött cuccokat (szívek, rupee) pedig megkapjuk. Az irányítás elsőrangú, de tényleg, minden szempontból. A Wiimote plus hibátlanul teszi a dolgát, még csavarni is tudjuk a kardot, azt is leköveti Link mozgása, egyszerűen zseniális. Ha esetleg elkalibrálódott volna elég csak megnyomni a le gombot miközben középre tartjuk a kontrollert és máris újra egyenesben leszünk. A harc nagyon jó, folyton figyelni kell, hogy melyik irányból tudunk ütést bevenni, a legtöbb ellenfél 1-2 oldalról mindig védi magát. Lethal blow újra van, ha fellöktük az ellent, akkor bevihetünk egy halálos döfést mielőtt felkelne.
Az utolsó opció egy "Boss battle". Egy kerek szobában kell megküzdeni a Lord G****-nek nevezett alakkal, aki elég furán néz ki, legalábbis Nintendo részéről az, szokatlan na. A boss nem túl nehéz, másodikra simán legyőztem. Itt már a pajzsot is használni kellett rendesen, amit a Nunchuk-al lehet előkapni és ilyenkor Link automatikusan maga elé tartja amíg nem támadunk újra.
Még pár dolog akkor. A grafika nagyon szép, mármint Wii mérce szerint. A stílus elsőrangú, mintha egy Monet festmény elevenedne meg előttünk. hihetetlenül jól néz ki. Ha technikailag nem is lesz az, de művészileg simán lehet a legjobban kinéző játék idén. Hangokról nem tudok nyilatkozni, zene nem volt a demó alatt.
Hát ennyi, most már mégjobban várom a jövő hetet.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #867 üzenetére
NdrojD / szmártfón - hétköznap van, nem?
Amúgy csábít a sötét oldal...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #865 üzenetére
Akkorisalilaalegjobb
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #861 üzenetére
A fehér GC szerintem meseszép.
Mondjuk nekem a legtöbb kütyüből a fehér tetszik, de pl. a Wii pont nem.
Amúgy nekem lila GC-m volt.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Kvelstadt #858 üzenetére
Igen, én is ezen filóztam... A GC olcsóbb, de a Wii tudja mindanzt amit ő, újabb játékok is vannak rá (Xenoblade Chronicles, Metroid Prime 3 és Other M, Monster Hunter 3, Skyward Sword), ellenben a GC a valaha volt legszerethetőbb felépítésével rendelkező konzol és ez se utolsó szempont
Viszont egy Dreamcast talán belefér még a keretbe. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #855 üzenetére
Most nekem se, talán a "website is down"
-
ldave
félisten
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #851 üzenetére
Sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest