Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #748 üzenetére
amúgy ja.
bár amiket próbál az nekem eszemben sem volt mert mindig ara koncentráltam hogy tudom mit kell csinálni. ha elkezdtünk volna direkt azon gondolkodni h mi lenne ha az csinálnám... akkor lehet mi is kihozunk hasonlót.
egyébként volt egy ami ebbe nem volt benne. a gerudóknál a tömlöc ahova bedobnak ha meglátnak. na ott felette van egy láda amit ha széttörsz egy bazinagy rózsaszín rupi van benne. ahhoz meg fel lehet úgy jutni hogy a negyedszuves láda ami a ház tetején van ott előveszed a csákját a falhoz mész célzol akkor belelóg a csákja a falba ezáltal a fal eltűnik és a távolba látszik a láda amihez oda is tudod húzatni magad csákjával a falon keresztül.
-
-
Weißturul
senior tag
Egy jó Wind Wakeres hátteret linkelnétek, plz?
-
Weißturul
senior tag
Áá!
Tudom mit veszek! Gamecube + DSEzek meg majd egy idővel lecserélődnek Wii + 3DS-re
Otthoni frontra így tudom biztosítani magamnak a minőségi Zeldát (Wind Waker) és úton-útfélen sem kel abbahagynom (Phantom Hourglass + Spirit Traks)Ráadásul mindhárom ugyanabban az idősíkban vannak (víííz)
Ezt majd lecseréli később akkor a Wii (Twilight Princess -GameCubera drága-, Skyward Sword) és a 3DS (Ocarina of Time 3D), sőt utóbbira Metal Gear Solid is lesz
-
Ocarina
aktív tag
AVGN-t ismeritek? Van pár Zeldás videója is. Én nagyon bírom.
-
válasz
Sirandrish #738 üzenetére
nem azt mondom mert igen rengeteg játéknál jobb de zelda viszonylatba nekem ez így nem jött be.
mikor már nem lesz más zelda és lehetőségem is lesz rá fogok vele játszani.
-
válasz
Sirandrish #736 üzenetére
tökmind1 a régi zeldákra gondoltam.
nem a zeldákat nézem le hanem amit képes művelni a nintendo egy ilyen címmel.
-
Ocarina
aktív tag
A két DS-s részt hol érdemes megvenni? Mert amelyik boltokat ismerem, ott vagy nincs, vagy csak horror áron (10k) van. Van olyan bolt ahol használtan jó áron, sok DS játék van?
Vagy hagyjam a boltokat és irány az apró?Amúgy játszottam már őket, de most újra rámjött a Zeldázhatnék.
(#731) Sirandrish: Ok, akkor majd körbe nézek az aprón.
-
válasz
Sirandrish #723 üzenetére
ha megengedhettem volna se vettem volna vonatos zeldáért ds-t.
persze ez amiatt is van hogy rühellem a touch screen-t. -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #723 üzenetére
Ezért is jött ki a megerőszakolt irányítású, de jóárasított Twilight Princess a Wii nyitányakor
-
válasz
Sirandrish #721 üzenetére
az egyértelmű volt nekem h zeldát csak zelda dönthet meg. de nem minden zelda ami fénylik. pl a spirit tracks számomra akkora melléfogás a vonattal... nekem az olyan h adjunk ki egy zeldát ds-re osz legyen abból is plusz pénz.
-
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #714 üzenetére
Nem, a Gameboy-os verziót tolom DS-en. Ami ugye ingyen elérhető.
(#715) toturi: Sajna nincs kivel, de lehet egyedül is tolni.
-
Ocarina
aktív tag
Áááá! Megtaláltam a PH legjobb topikját.
És, hogy ne legyen teljesen off:Four Swords-t most kezdem, kíváncsi vagyok. Amúgy nyolcadik Zelda játékom, szóval van már egy kis tapasztalatom.
De még van pótolni valóm is bőven.
-
asse tom h kell cikket irni.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #709 üzenetére
Miért ne lenne? Van "Játékok" kategória is.
Otthon se vagyok...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #707 üzenetére
de neked akkor is előnyöd van
-minimum ötször végigtoltad
-megvannekem még nincs meg, addig nem is lesz amíg ki nem tolom az ocarinát
miért nem logoutra írod?
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #703 üzenetére
Mondjuk valóban vérszegény az amatőr alkotások részlege...
De ti annyi más Zeldával játszottatok (MM, TP), ezekről kéne egy szösszenetet összedobnotokNekem a WW lesz az első dobozos Zeldám, na (hacsak addig nem veszek N64-et).
szerk.: ketten naná, hogy gyorsabban összerakjátok, főleg, mert nem egyszer végigtoltátok...
-
válasz
Sirandrish #701 üzenetére
hallod írni kéne egy ww cikket ha már turul ennyire nem akar
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #701 üzenetére
De ha lehet ne Wind Waker legyen! Azt én szeressek írolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Tesla topik
- E-roller topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Háztartási gépek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest