Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish #1648 üzenetére
Ha ráfér a 2Gb-os kártyára, akkor szerintem én is azt választom, nehéz dobozosan beszerezni és rá akarok hangolódni a Monster Hunter 4 Ultimate-re. Nahh, éppen ráfér, akkor én is azt választom, a Zeldát meg majd megveszem dobozosan.
-
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish #1646 üzenetére
Hát tervben volt az Ocarina 3D, de nem úgy jöttek össze a dolgok. Most van az az akció, ha beregisztrálom az új Pokémon játék és a gépem kódját, akkor megkapom a Link Between World-öt. Szerintem majd az, addig is Fantasy Life.
-
RangerFox
veterán
LttP befejezve!
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1641 üzenetére
Grat!!!
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1641 üzenetére
Akkor most már kölcsönadhatod
-
Sirandrish
Topikgazda
Végre megvan az összes Maimai
-
Sirandrish
Topikgazda
Komolyan mondom..a bossok ebben a Zeldában a legjobbak. Könnyebbek mint a nagygépesek, de sokkal kreatívabbak. Le a kalappal...odatették magukat a srácok
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1636 üzenetére
Fentebb már említettem párszor..a 3ds-es Between Worlds-el
-
misuti
tag
válasz
Liquid Snake #1631 üzenetére
Nem mondhatnám hogy a legjobb a Skyward sword!Konkrétan a mozgásérzékelőre van fejlesztve!Legalább lehetne választani hagyományos,illetve mozgásérzékelős irányítás között!Én kb. a felénél meguntam,és eladtam a wii-t!Túl sok Zelda játékkal nem játszottam,de eddig ez volt a leggyengébb sztem!
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1635 üzenetére
Amúgy melyik Zelda résszel játszol?
-
Sirandrish
Topikgazda
Skull Woods dungi..pipa
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1633 üzenetére
Nincs mit..kell hozzá hogy szuper precíz lehess
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1632 üzenetére
Köszi a választ! Amúgy kérdés lett volna.
Csak lemaradt a kérdőjel
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1631 üzenetére
Ha kérdés akkor a válasz igen, ha kijelentés akkor köszi de már tudom
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1630 üzenetére
Köszönöm a választ! Megyek beszerzem wii részeket!
Amúgy Skyward Sword részhez kell a Mutionplus
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #1628 üzenetére
Ahogy toturi barátom mondaná...a "Zeldás szem" sokat segít. 2-3 Zelda után már kb sejted hogy mi fog következni, érzed hogy mit kell megpróbálni. Ha valaki elsőnek játszik Zeldát, legyen az bármelyik..szerintem el fog akadni és nem egyszer.
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #1628 üzenetére
Egy őszeldásnak lehet, egy átlag embernek átlag nehézségű.. Elég nézni egy boss fight-ot egy átlag videóstól, látszik hogy némely esetben keményen megizzasztja őt..
-
pupák92
csendes tag
Sziasztok!
Most tolom a Link between worlds-öt... ez életem első Zeldája de marhára élvezem.most járok a negyedik festménynél és kb 12 óránál. kiváncsi leszek a fő bossra, mert eddig azért nem nagyon izzadtam meg, össz 2szer haltam meg...
-
RangerFox
veterán
Most hogy rájöttem, hogy tudok SNES-t emulálni, feltettem a Link to the Past-ot. Isten! Kiskoromban sokat játszottam vele, most elkezdtem, eddig 6 órát raktam bele. Most viszont egy kicsit szívós a boss, egy kicsit pihentetem a játékot, helyette elkezdtem a DKCR-t. Ha azzal végeztem, jöhet ez.
Ha minden jól megy, holnap beszerzem az Ocarina of Time-ot 3DS-re, majd mesélek...
-
Sirandrish
Topikgazda
A mai dungi vége kicsit húzósra sikerült.
Mármint a boss...negyed szívvel szaladgáltam legalább másfél percig -
ldave
félisten
Zelda játékok akciósan az eShopban:
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1620 üzenetére
Mondjuk a TP-vel
Bár az eredetileg GC-re készült viszont nem éri meg kihagyni -
Liquid Snake
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Liquid Snake vagyok és a Zelda gameket nagyon szeretem! Az első Zelda játék amivel először játszottam az N64 Ocarina time volt! Nem rég sikerült vennem egy wii-t! Azt szeretném megkérdezni melyik wii résszel kezdjem?
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah ma is sikeresen letoltam 2 dungit. Ez egy remek játék. És hogy milyen ötletek vannak benne..hát behalok
-
Sirandrish
Topikgazda
Yeah...már tudok úszni
Jó lenne ha lenne bárki aki játszott/játszik a játékkal.. -
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1615 üzenetére
Kell valami holnaputánra is
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1613 üzenetére
A két DS-es Zeldának ugyanolyan az irányítása.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1611 üzenetére
Most épp nem játszom Zeldával, pedig a Minish Cap-et be kéne fejezni.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1609 üzenetére
Jól elvagy magaddal
-
Sirandrish
Topikgazda
Második Dungi is kész..ez a játék fincsiiiii
Hétvégén lehet keményen nekifekszem -
Sirandrish
Topikgazda
Első dungi kész is a Link Between Worlds-be.
Nem volt nehéz viszont nagyon jópofa volt -
Sirandrish
Topikgazda
20Szív megvan, összes Templom megvan..már csak egy kicsi kell meg a boss fight és jöhet a kövi Zelda
-
Sirandrish
Topikgazda
A Majora szerintem a nagygépes Zeldák közül a leggyengébb.
Az Ocarina, TP, SS, de még a WW is köröket ver rá szerintem. Az a folyamatos hajsza az idővel szerintem "tönkreteszi" az élményt. Azt is lenyomtuk már vagy 3-4 alkalommal, de nem hagyott olyan maradandó élményeket bennem mint az Ocarina vagy a fent említett társai.
Amúgy tervezem (az ocarina után) hogy nekiállok a többi Zeldának is.
Gondolok itt természetesen a 3DS-es Link Between Worlds-re, de szeretném végigvinni a DS-es PH-t, és ST-t is. Azután pedig jöhetne a GBA-s MC és LttP...még akkor is ha ezekért már emut kell használnom és az csúnya dolog
Az LttP-t kb ezer éve játszottam utoljára szóval lesz felfedezés benne bőven -
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1603 üzenetére
Kölcsönadhatnád 2 hétre úgy október környékén
Én az Ocarinát meg a Link to the past-ot tudom 100%-ra. Ezek a kedvenceim. Majdnem mindet végigvittem már, de ennek a kettőnek kiemelkedő hangulata van, legalábbis szerintem. Sokan a Majorát tartják a legjobbnak, nekem csak 1 patront ért meg.
-
Sirandrish
Topikgazda
Mindent tudok ami a 100%hoz kell.
99,9% hogy abban a lyukban is voltam már ami most nem ugrott/ugrik be.De most már azért sem dalolászok arrafele
Más téma: Nem gondoltam volna, de a 3DS-es verzióval újra beleszerettem a játékba. Grafikailag még mindig nem egy világverő, bár szép tőlük hogy kicsit tupíroztak rajta, viszont számomra ez, és az a kis + amit a 3D-s élmény ad...leírhatatlan. Ha másért nem is de ezért már megérte 3DS-t venni
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1601 üzenetére
No akkor most elárulom a titkot: játszd le a kör közepén a Song of Stormot.
Létezik, hogy olyat tudok a Zeldáról, amit te nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest