- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
Jabu kész
-
na kívánok. mindig olyankor irtok dzsilió hsz-t mikor alszok osz most értem a végére.
-
Sirandrish
Topikgazda
Dodongo kész
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #641 üzenetére
Nem virágbombáról beszéltem. Egyébként mindig az az első dolgom felnőttként, hogy beszerezzem a big goron swordöt
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #641 üzenetére
Én fentről soroztam
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #636 üzenetére
Ennél a kis köcsögnél szívtunk mi is anno, 10 bombára se állt meg, pedig telibe is kapott egyet. Ezért kellett kerülőúton megcsinálni a Fire Temple-t.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #638 üzenetére
Amúgy nem tudom megszerezni a lovamat az idióta farmertől... Nem tudom, hogy mikor fog versenyre hívni, de egyszer már akart csak nem maradt 50 ropimLake Hylia kiszáradt...
-
Sirandrish
Topikgazda
Deku fa kész
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #636 üzenetére
Aha csak találjam telibe, ugye? Merthogy az nem izgatja, hogy fél méterre mellette robban fel...
Navégre, hatodik bombára sikerült... -
Sirandrish
Topikgazda
Nah nekikezdek a 3 szíves végigjátszásnak
a Dekut megcsinálom...azt biztos nehéz lesz 3 szívvel -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #633 üzenetére
És hogyan?
Nem hallgat se a zeneszóra, leszarja hogyha beszélni kívánnék vele, bombára is tolyik...
szerk.: bumeráng?nincs bumerángom -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #631 üzenetére
Kértem helpet, hogy a tóhoz jussak? Tudom, hogy van a tóhoz két átjáró is: az egyik a Gerudo Valley-ből (esni kell gondolom egyet a folyóba) a másik meg a központi mezőről van (délen, de gyerekkorban zárva volt vagy legalábbis nincs mivel átugrani) csak kicsit megsajnáltam a Zorákat, mert ők voltak a legjobb humanoidok a játékban...
A pörgő Goron:
hogyan lehet megoldani, hogy a képre kattintva a teljes méretű jöjjön be, mert ez a thumb? -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #629 üzenetére
Pillanat, most sirattam meg a Zorákat... Lake Hyliára sem tudok elmenni, mert ugye befagyott az egész Domain
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #627 üzenetére
Mivel? Bomba nem hat rá, beszélni nem lehet, ütni sem lehet, zeneszóra se akar halgatni...
-
Weißturul
senior tag
A Zorák befagytak
Jabu is eltűnt
Most tényleg nem tudom mit csináljakLehet elmegyek a Gerudok-hoz azok csak nem lettek kiiktatva...
-
-
vhunor
őstag
Tényleg elvesznél a Wind Wakerben
.
-
Weißturul
senior tag
És nem tudom, hogy most mihez kezdjek...
A lovam elhoznám, 50 ropiért versenyezhenék a farm új tulajával, de nincs kessem.
A hegyre is felmennék hátha most nem égek el, de a Goron City kihaltCsak egy Goron pörög a középső gyűrűn, de beszélni nem lehet vele - azaz igen de elhajt minket a bánatba.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #620 üzenetére
Hát ereje az van... nem kicsit változtatta meg a főváros arculatát...
-
Weißturul
senior tag
Öö, Ganondorf megszerezte a Triforce-ot amíg én hét évig relaxáltam?
-
Sirandrish
Topikgazda
98ban az Ocarina
Egy haver mutatta meg és azonnal letettem a hajam
Később emuval játszottam a Link to the Pastot, ami egyébként DS-en is toltam..
Jött a MM, majd WW..valahol emuval a Minish Capet is toltam + a régi NES-es részeket is egy ideig de azok mg nem voltak az igaziak
TP is befigyelt..
DS-en játszottam PH-val is csak ott pont a vége előtt adtam el a DS-tEgyébként én elsőnek általában a fire templomot tolom..majd erdő és víz..majd spirit és shadow..ennyi a sorrendről
-
Weißturul
senior tag
Hű, felnőttem
Én lettem az Idő Hőse, enyém a Mester Kard, áááá
és eltelt HETVEN ÉV????!!!!!
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #613 üzenetére
Talált. Anno az utolsó két templomot is fordítva csináltuk meg, a Shadow maradt utoljára. A kedvenc fegyverem amúgy a big goron sword. Brutális kinézetre és sebzésre is. Melyik volt az első zelda, amivel játszottál (és megtetszett), és kb. mikor?
-
Weißturul
senior tag
Megvan a három csecse-becse vagy mi
Nem is volt nehéz a bosssőt
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #605 üzenetére
Nos én egyszer toltam végig, de a hal bossnál konkrétan anyáztam. Igaz, akkor még billről ment (azóta joypad is van) és rohadt nehéz volt vele becélozni pont akkor, mikor kell, és kb. 1mp-ed van, mielőtt lelökne a platformról. A hangulata sajnos meg sem közelíti az Ocarinát, pedig anno alig vártam, hogy legyen egy normális emulátor, amin bugmentesen fut.
Majd egyszer talán én is nekilendülök a WW-nek meg a TP-nek, mert azok érdekelnek.40Ft-os kérdés: A Spirit Temple teljesíthető-e hover boots nélkül? Fel tudod venni felnőttként az ezüst rúpiát abban a szobában, ahol keresztbe gördülnek az óriásgolyók?
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #608 üzenetére
aha, kösz, ezt csinálom, de a negyedik vágás után már nem adja olyan könnyen magát
de ezt a módszert rakd be a háromszíves végigjátszásba isegyébként te egy nagyon csöppet gyorsabb vagy nála és tudsz egy cseppet trükközni a szögletesség miatt.
de most tényleg elakadtam: itt vagyok (asszem) a boss kapuja előtt, de olyan gomb van előtte amin állni kell és ugye Ruto eltűnt... (bossnál van tuti)
szerk: használtam az agyam
-
vhunor
őstag
Nem volt még Wii-m (tartósan, kölcsönbe már igen de csak a Sports-szal), egy Wind Waker irányítását mennyire kell szokni a GC-s irányítás után? Az összes Wii (az új, "fekvő" is) GC kompatibilis? Ha elmegy a PS3 pakkom, vennék egy Wii-t néhány jósággal, akut Nintendo hiányom van.
-
Weißturul
senior tag
Megvan a bumeráng
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #592 üzenetére
Érdekes, a Majora's Mask valahogy mindig kimarad a felsorolásból. Ennyire nem jött be?
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #600 üzenetére
zsír... eljutottam egy terembe ahol a magasan de lassan röpködő izék vannak... naná, hogy elfogy a lőszerem
na, egyelőre hanyagolom a zeldát, túl korán van még ahoz
megyek felnézek a battle.netre egy kis tower defense után, az kell nekem most
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fogyjunk le!
- Robogó, kismotor
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest